Bacak dolgusu yaptıran var mı?

valla hergün bu mesele yüzümden eşimle tartışıyoruz ya ben ne yapacam bilmiyorum beni anlamıyor kızlar ya başkalarına güzel görünmek için yaptırdıgımı düşünüyor.uuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıktım artık yaaaa

Herşeyden önce kendini iyi hissetmek için istiyorsun canım. Hiç etek giymiyoruz ya bu nekadar kötü bişey ondan geçtim dar paça kot bile giyemiyoruz, çizme bile bir süre sonra bacağımın şeklini alıp eğri duruyor. Bıktım... Pantalon pişik yapıyor, herkes etek giymiş geziyor... Bende dayanamıyorum bu duruma, canım ameliyat olsanda eşin dışında kimseyle paylaşma. Bizi anlamayıp cidden dalga geçiyorlar. Ben kimseye söylemiycem.

DEMONİAC cumartesileride çalışıyormusun? Eğer çalışmıyorsan herhangi bir ctesi git. Kafandaki soru işaretlerinden kurutulursun. Seni çok iyi anlıyorum. Yaz geldi ve herkes ne kadar güzel elbise ve etekler giyiyor :((( Bizde bakıyoruz :(((

Demoniac aklıma bir çözüm geldi bu hafta izinlisin anladığım kadarıyla ben cuma 2.5 da randevu aldım istersen sende benimle gelebilirsin birlikte görüşürüz.

Canım opuyorumnanaktanzemuszemus süper ay çok sevindim çok teşekkür ederim canım :) Gelirim tabiiki canım, özelden yazayım sana msn adresimi konuşalım canım buluşuruz biryerde gideriz birlikte numaranıda alırım ay çok heyecanlandım çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

arkadaşlar ahmet karacaların tel nosunu bilen bir arkadaş allah rızası için yazabilirmi. 3 gündür bekliyorum yazılmasını. bu kadar zormu.

Canım opuyorumnanaktanzemuszemus süper ay çok sevindim çok teşekkür ederim canım :) Gelirim tabiiki canım, özelden yazayım sana msn adresimi konuşalım canım buluşuruz biryerde gideriz birlikte numaranıda alırım ay çok heyecanlandım çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Demoniac özel mesaj gönderemiyormuşum mesaj sayım azmış sen bana msn adresini gönderirsen sana ulaşırım

valla haklısın canım işte aynılar.her sorun bitti bide onları düşünüyoruz ikna etmeye çalışıyoruz.ya hiç tatile havuza gitmeycem kendi güzellere bakıp bakıp gelecek yada ben bacaklarımı yaptıracam beraber gidecez :)) yaptırınca ben seni begenmeyecem diyor ama önemli olan zaten senin begenmen deyilmi diyo bana ya beni çok üzüyor.

arkadşlar yaptıran arkadaşlar fotoğraf koyabilirlermi bide kime yaptırdıklarını ne kadar oldugunu yazarlarsa çok mutlu ederler bizleri.

SEVDAEZ geçmiş sayfalarda var. Birçoğu resim ekledi ve ne kadar ödediklerini yazdı. Özellikle yeni kaydolan arkadaşlara geçmiş sayfaları okumalarını tavsiye ediyorum. Yoksa sordukları sorular havada kalacak.

Slm kızlar, benim ameliyatımın uzerinden 8 gun gecti. Bir bacagım normal fakat diger bacak aynı buket80 nin bacagı gibi oldu. Sanki bacagıma dısardan bisey monte edilmis gibi duruyor, goruntusu igrenc. corabın icinde belli degil ama cıplak bacak felaket. Ferruh beye resim gonderdim, bakıp bana donucekti ama hala donmedi. Kendisi bildiginiz gibi cok yogun. Benim donmeme az kaldı, ne yapıcagımıda bilmiyorum. Bence Ankara dısından gidicekler daha bir dusunsunler, bu isin icine erime dısında boyle bir sorunda giriyor, simdilik serin kalmaya calisiyorum, ailem cok kızgın, zaten istemiyorlardı, gittim mahvettin bacaklarını diyorlar, duzelirmi bilmiyorum ama dua etmekten baska caresi yok sanırım, resim eklerdim ama moralinizi bozmak istemiyorum, Ferruh bey donerse sayet, resime bakıp ne yapmam gerektigini soyliycekti, sizi gene bilgilendiririm..

arkadaşlar size sormaak istediğim bi soru daha var özellikle incelik probleminden dolayı ameliyat olanlara bu sorum bacagınız inceyken kaç cm idi ameliyat olduktan sonra kaç cm oldu yani ne3 kadar bi kalınlaşma oldu onu öğrene bilirmiyim bu forumu okudum ama buna yönelik bir cevap bulamadım lütfen artık karar verme aşamasındayım sorumu cevaplarsanızx çok mutlu olucam acele bekliyorum aklıma çok takıldı ne kadar bi kalınlık elde edildigi..

karanfil74 sen reesim koymuşsun onlara da baktım ama anlayamadım eski hali zaten güzelmiş resimlerin altına açıklama yazarsan sevinirim ben bacak 2 resimdeki bacağı çok begendim ve ince falanda degil gayet iyi ama dedigim gibi anlamadım bacak 1 iki resim çıkıyor kırmızı elbise ile çekintigin bacak bence çok kalın olmuş o mu ameliyat olduktan sonraki resmin.

Karanfil 74 resimde çok güzel duruyor hemen telaşa kapılma yinede önceki halinden çok daha iyi degilmi. Ben senin resimlerini görünce gitmeye karar vermiştim. Cumaya bende ferruh beyle görüşeceğim sormamı istediğin birşey varsa sorabilirim. Lütfen moralini bozma

Slm kızlar, benim ameliyatımın uzerinden 8 gun gecti. Bir bacagım normal fakat diger bacak aynı buket80 nin bacagı gibi oldu. Sanki bacagıma dısardan bisey monte edilmis gibi duruyor, goruntusu igrenc. corabın icinde belli degil ama cıplak bacak felaket. Ferruh beye resim gonderdim, bakıp bana donucekti ama hala donmedi. Kendisi bildiginiz gibi cok yogun. Benim donmeme az kaldı, ne yapıcagımıda bilmiyorum. Bence Ankara dısından gidicekler daha bir dusunsunler, bu isin icine erime dısında boyle bir sorunda giriyor, simdilik serin kalmaya calisiyorum, ailem cok kızgın, zaten istemiyorlardı, gittim mahvettin bacaklarını diyorlar, duzelirmi bilmiyorum ama dua etmekten baska caresi yok sanırım, resim eklerdim ama moralinizi bozmak istemiyorum, Ferruh bey donerse sayet, resime bakıp ne yapmam gerektigini soyliycekti, sizi gene bilgilendiririm..

Karanfil, lütfen moralini bozma yüksek tut, ama mutlaka Ferruh Bey e telefonda falan da ulaşmaya çalış ve sor durumu, bi açıklaması olacaktır, ilaç falan verir belki, Ankara dan ayrılacaksın sanırım gitmeden görüşmek istediğini falan söyle ısrar et bence, iyi haberlerini bekliyorum ....

karanfil74 sen reesim koymuşsun onlara da baktım ama anlayamadım eski hali zaten güzelmiş resimlerin altına açıklama yazarsan sevinirim ben bacak 2 resimdeki bacağı çok begendim ve ince falanda degil gayet iyi ama dedigim gibi anlamadım bacak 1 iki resim çıkıyor kırmızı elbise ile çekintigin bacak bence çok kalın olmuş o mu ameliyat olduktan sonraki resmin.

Cnm o kalın dedigin yeni yaptırdıgım bacagım, coraplı olan. resimlerin altına yazamıyorum 100 mesaj olması gerekiyormus

Karanfil, lütfen moralini bozma yüksek tut, ama mutlaka Ferruh Bey e telefonda falan da ulaşmaya çalış ve sor durumu, bi açıklaması olacaktır, ilaç falan verir belki, Ankara dan ayrılacaksın sanırım gitmeden görüşmek istediğini falan söyle ısrar et bence, iyi haberlerini bekliyorum ....

Cnm keske ben Ankara da olsaydım, ama ben yurt dısında yasıyorum, ailem istanbulda, su anda da istanbuldayım, agustos 20 de geri donuyorum.

Karanfil 74 resimde çok güzel duruyor hemen telaşa kapılma yinede önceki halinden çok daha iyi degilmi. Ben senin resimlerini görünce gitmeye karar vermiştim. Cumaya bende ferruh beyle görüşeceğim sormamı istediğin birşey varsa sorabilirim. Lütfen moralini bozma

Cnm sag bacagım tabiki onceki halinden cok iyi, ama digeri maalesef kotu. yani kotu diyorsam inan valla abartmıyorum, doktor beyden bir yanıt almadan resim eklemek istemiyorum, eger bakıp gecici bir sey derse ki sanmıyorum, cunku diger bacagım actıgımda nasılsa hala aynı. Bakalım biraz daha bekliycem insallah boyle kalmaz.

Back
X