Bacak dolgusu yaptıran var mı?

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız amelıyat olan arkadaşlar nasılsınız inşlh güzel haberlerle döndünüz bende döndüm bugun ancak daha okuyamadım sayfaları ne kadar cok ilerlemişsiniz:)))

Cnm sag bacagım tabiki onceki halinden cok iyi, ama digeri maalesef kotu. yani kotu diyorsam inan valla abartmıyorum, doktor beyden bir yanıt almadan resim eklemek istemiyorum, eger bakıp gecici bir sey derse ki sanmıyorum, cunku diger bacagım actıgımda nasılsa hala aynı. Bakalım biraz daha bekliycem insallah boyle kalmaz.

Canım resim yolladın ve cevap vermedi mi? Nekadar yoğun olsada bu durumla ilgilenmesi lazım canım. Sen yarın fln ara özellikle Ferruh Bey'i isteyip direk onunla konuş canım. Ameliyat olduktan sonra eklediğin resim, kırmızı elbiseli olanda sol bacağının bileğinde diğerine oranla biraz daha ince bir görüntü var sorun o bölgede mi canım? Umarım geçici birşeydir canım, canını sıkma doktor ne diyecek hep birlikte bekliyoruz canım

pek şube açmış sayılmaz o zaman. ben de zaman zaman ankaraya da gelip ameliyat yapacak diye düşünmüştüm.
hoşgeldin leydi nasıldı tatil?

KARANFİL çok geçmiş olsun. Yalnız ben anlamadım. Bacağın nesi kötü.Enfeksiyon felan mı kaptı? Canım sorun herneyse inşallah yoluna girer ve mutlu olursun. BEREN80 ne yaptı acaba? Umarım iyileşmiştir.

Karanfil Geçmiş olsun. Korseli resmin gayet güzeldi aslında. Ben kalın bacak sevdiğimden beğenmiştim. Ama çıkarınca kötü diyorsun. Resim görmediğim için yorum yapamadım ama beğenmeyişine üzüldüm tabi. Umarım geçicidir. Ferruh Bey ile ilgili umutlarım azalmaya başladı benim. :((((

Zaten şehir dışında doktor da çok zor. Ani birşey olsa 5 saat yok. Hemen öyle uçakta bulamazsın. Bulsan da masraflı çok. Sanıyorum ben Bursa'da ameliyat olucam. Git gel yol masrafı derken zaten fiyat buradakilerle eşitlenecek gibi. En azından çıkar gider basarım doktorun odasını :(

bu durmdan sonra artık b.cihantimura ameliyat olanlar lütfen msj atsın onların durumu nasl erime oldumu koyulan yağlardan memnunlarmı hallerinden

birde kaç cm bi kalınlaşma oluyo çok merak ediorum çünkü benim bacaklarım baya bi incede

Canım arka sayfalarda Bertha diye bir arkadaş vardı, onunda bacakları baya inceydi. Onun mesajlarını bulursan senin için çok faydalı olur. Onun ameliyat sonrası bacaklarını ben çok beğenmiştim. Bir bak istersen, resim eklemişti o arkadaşımız...

kızlar Ferruh bey le gorustum resimlerime bakmıs. sol bacagımda verdigi serumlardan dolayı birikme ve odem olusmus. Duzelicegini soyledi tekrardan herhangi bir islem gerekmediginide soyledi. 1 ay icindede diger bacagımla esitlenecegini soyledi. masaj onerdi. Bilmiyorum belki sizide telaslandırdım ama bu durum basından beri vardı. Ben sabırlı olup duzelir diye bekledim ve 8. ci gunde sizleri bilgilendirdim. hani 2. ci gun falan olsa acele ettigimi bende anlardım. Neyse durum bundan ibaret diger bacagım tam istedigim gibi variz corabıylada olsa uzerine tayt giyip hep etek giyiyorum ve cok harika bir duygu. insallah sizde kime karar verirseniz verin istediginiz sagliklı sorunsuz bacaklara kavusursunuz.a.s.

Karanfil çok sevindim inan. İnşallah doktorunun da dediği gibi düzelecek bu sorun. Aslında bir resim eklesen bu durumu görmemiz için çok iyi olur. Burda herkes en ufak bir bilgi için sabırsızlanıyo. Ben Beren80 gibi mi oldu diye düşünüp üzüldüm. Onun durum epey kötüydü. Sanki aklımda onu doktor da Ferruh Bey diye kaldı. Arıyorum sayfalarda şimdi ama çok sayfa var inan bulamıyorum. Rahatla etek giyebilmen ise harikaa birşey. Hepp bölyle devam etsin inşallah :)

Karanfil canım çok geçmiş olsun sevindim. Bacağının durumundan bizide haberdar et. Varis çorabı çok terletiyormu canım bilmiyorumkismile Ayy etekde giymeye başlamışsın süper ya zemuszemus duymak istediğim en güzel şey bu işte zemuszemus opuyorumnanaktan :nazar:

Çok özür dilerim arkadaşlar. Ben isimleri karıştırdım galiba. Bacaklarında ameliyattan sonra çöküntüler olan bir arkadaşımız vardı hani resmini de kelmişti. Enfeksiyon kapmıştı galiba. İşte ben onu Beren80 sanmıştım ama baktım Berenin yazılarına o değilmiş. Neydi o arkadaşımzın adı bilen var mı?

Back
X