DEMONİAC yarınki ameliyat için şuan çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Ama rahat ol. Bu dertten kurtulacaksın artık. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Dualarımız seninle...
Evet canım çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Çok teşekkür ederim canım benim. Dualarınıza ihtiyacım olacak...
Demoniac,
Ameliyatın inşallah istediğin gibi geçer. Uyandığında çok mutlu ol...
senin bacakların benimkine çok benzediği için sonucu merak ediyorum bizi habersiz bırakma .tabii ki bir an önce iyi ol...
Yarın 12.30 da sana dua edeceğim
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Kısmetse eve gelip biraz dinlendikten sonra durumumu paylaşıcam en kısa zamandada resimlerimi paylaşırım canım. İnşallah sende hayalindeki bacaklara kavuşursun canım...
Demoniac canım yarınki ameliyatının çok başarılı ve tam istediğin gibi geçmesini bütün kalbimle diliyorum. O güzel yüzün ve o güzel gözlerin mutluluktan hep güler inşallah. Kendini iyi hissettiğin zaman ameliyat detaylarını bekliyorum.
Canımm çok teşekkür ederim... Yarın o ameliyata gireceksem bu senin sayaende, ne kadar teşekkür etsem az gelir... O senin kalbinin güzelliği, inşallah sende Salı günü çok güzel bacaklara kavuşacaksın. Detayları paylaşıcam tabiiki...
Kızlar hepimiz bu dertten kurtuluruz inşallah. İyi dilekleri ve duaları için herkese çok teşekkür ederim. Sizlerin varlığı heyecanımı ve korkumu azaltıyor...