Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bahard canım çok teşekkür ederim. Ameliyattan önce ve sonra bana yolladığın mesajlarda çok cesaret verdi bana o an heyecanı paylaşacak biri olması çok guzel. Sende ameliyattan sonra çok mutlu olursun inşallah.

Demoniac ameliyata girerken üzerine birşey giydiriyorlarmı Sekreter seni aradıgında ne söyledi. Beni arayan olmadı yoksa tel. numaramı yanlışmı aldı yada benmi aceleci davranıyorum.

Canım sekreter Çarşamba gunü aramış beni ama arkadasım telefonumla görüşme yapıyordu farketmemiş arayan olduğunu. Perşembe gunü aksama kdr da tekrar arayan olmadı ben aradım onları. 6 saat oncesinden su dahil hiç bisey yenilip içilmeyecek varis çorabını getir dedi bende siz alın dedim. 70tl fiyatı onunda. Baska bisey söylemedi. Ameliyattan önce çamaşırların hariç herseyi çıkarıyorsun. Bı önlük var onu giyiyorsun. Bayan hemşire bacaklarının resimlerini çekiyor. Sonra damar yolunu acıyor. Sonra doktor geliyor çizim yapıyor sonra gidiyor. Hemşire çizimlerin üzerinden geçiyor. Yere bı örtü serip seni ona bastırıyor. Bu arada tamamen soyunmuş oluyorsun. Göğüs altını ufacık bı yer kalmayacak sekilde tentirtiyot ile boyuyor. Bu arada kollarını indirmen dokunman yasak yoksa yeniden boyamasi gerekiyormuş. Sonra kollar havada sedyeye alıyor ayaklarına eldiven giydiriyor o işlem bitince uzanıyorsun sedyeye gene hiçbir yerine dokunmadan hemşire göğüs bölgene ve bikini bölgene bez örtüyor ve kapatıyor. Sonra kolların basının yanında olacak sekilde sedyenin kollarına kollarını bağlıyor uyuduğunda aşağı düşmemesi için. Üzerine daha büyük bir örtü ortup heryerini kapatıyor damar yolundan bir sakinlestirici yapıyor. Bir süre sonra anestezi doktoru gelip (erkek) bı sakinlestirici daha yapıyor 5 dk sonra uyutucu ilacı veriyor damar yoluna o ana kadar cin gibi bakarken bir iki dakika sonra uyuyorsun hiç bir belirtisi olmuyor nasıl nezaman uyudum hatirlayamiyorum:) sonrada ameliyat başlıyor canım.

demoniac cnm cok cok geçmiş olsun umarım sonuc cok güzel olur senin için bacagın şekli otursun resimlerini bekleriz tatlım şimdiden mutluluklar diliyorum:))

Leydi canım çok teşekkür ederim. Biraz iyi olunca resim eklerim. Suan çok ağrım var bacaklarimda. Yastık üzerinde tutuyorum ama uyuşuyor biraz hareket ettiriyorum tekrar yastığa koyuyorum gene aynı. Suan sol topuguma birisi 30 tane iğneyi aynı anda saplayip çıkarıyormuş gibi hissediyorum. Sizinde canınız bukadar acidimi. Yürümek işkence çok zorluyor. Biraz daha basit bı ameliyat olduğunu sanıyordum ben. Değilmiş. Ameliyat olan arkadaslar ilk günler neler hissetti nasıl gecti benim gibi olan var mı paylaşırsa çok sevinirim...

Son düzenleme:
MELİKE ve EDGE34 etek giyiyormusunuz? Hatırladığım kadarı ile siz ameliyat olup giymeye cesaret edemiyordunuz.

canım ben etek hala giymedim artık cesareti geçti yani eski halinden bi farkı yok benim bacaklarım evet zayıf kendimde zayıfım ama şu varki hem bacak zayıf hemde gerçekten kemikten eğriyse bacaklarınız umutlurınızı yıkmış gibi olmim ama farkeden hiçbişey olmuyor bende öyle oldu inanın hala etek giyilebilecek gibi değil bir ikinci ameliyatıda zaten göze alamam... Bu şekilde artık kabul etmek lazım diye düşünüyorum kendi adıma en azından ameliyatı denedim olmadı nasip böyleymiş diyebiliyorum içimde kalmadı ama düzelmesi için tekrar tekrar operasyonlara giremem yani...

KAÇAKKIZ bildiğim kadarı ile kilo ile yağ alınmıyor. Çok az cc ölçüsünde çekiyorlar. Diğer sayfalarda yazdı arkadaşlar.
DEMONİAC canım bütün gelişmeleri bizimlşe paylaştığın için çok sağol. Bizler için çok değerli bir tecrübe bu yazdıkların. Sayende bizlerde neler yaşayabileceğimizi öğrenmiş oluyoruz. Ama ben şunu farkettim bilmiyorum doğrumu. Sanki ferruh beye ameliyat olanlar ; ahmet karacalara göre ameliyat olanlardan daha fazla ağrı yaşıyormuş gibi geldi. Geçmiş sayfada okuduklarımdan böyle bir izlenim edindim. Yada dediğim gibi ben yanılıyorum.
Ferruh beyin ameliyatlarıda gerçekten başarılı ama . Erimeden şikayet eden arkadaş yok.

EDGE34 sende erime oldumu? Sen ilk yapıldığı andan itibaren memnun olmamıştın. Sorun neydi. Yeterli yağmı konmamıştı yoksa şeklinimi beğenmemiştin? DEMONİAC kadar acı çektin mi? Canım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

Ameliyat olupta etek elbise giyememek bence büyük bir hüsran. Gerçekten insanı ruhsal anlamda ne kadar üzdüğünü tahmin edebiliyorum.

Kızlar merhaba,
Ben dün kontrole gititm. Hatırlarsanız bacağım biri diğerine göre daha kalındı, daha doğrusu şişti (Karanfil74 arkadaşınki gibi) Bunu farkeden doktor bey bana 2. kontrolumde muaynehanesindeki bir aletle masaj yapmıştı ve 1 ay boyunca masaj yapmamı ve 1 ay sonra tekrar gelmemi söylemişti. dün tekrar gittim ve şişlik hala inmemişti. Doktor bey by sefer yağ koyduğu yerin içine enjektör sokarak bacağıma baktı ve orada serum biriktiğini o serumu alacağını ve bu şişliğin kaybolacağını söyledi. ve neredeyse 30 dk boyunca bacağımdan serum ve yağ akıttı ve sonuç olarak bacağımdaki şişlik büyük miktarda indi. Doktor Bey daha da devam edecekti ama artık bacağım çok acıdığı için haftaya tekrar bakalım dedi.

Ayrıca bileklerime yağ koyduğunu, bileklerimin eskisine gore daha kalın oldugunu bilekerle daha fazla koysa bu seferde hem bileklerimin kalın olacağını hem de bacak içine konulan yağdan çalmak zorunda olacağını çünkü belli miktarın üzerinde yağ alamadığını söyledi ve ameliyatttan önceki resimlerimi açtı ve bana gösterdi ve benim isteğim doğrultusunda bileklerime tekrar yağ dolgusu yapabileceğini öenmli olaınn benim bu ameliyattan tatmin olmam olduğunu söyledi.

ve ben bir kez daha doktoruma güvenmekle ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asla başından savmıyor, asla olacak olan bu kadar başka bir şey yapamayız gibi şeyler demiyor. var olan sorunu görmezden gelmiyor ve sorunu çözmek, kişiyi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Onun için doktorunuza güvenin arkadaşlar ve ameliyat sonucu var olan bütün rahatsızlıklarınızı onunla paylaşınki size çözüm üretsin.

Sevgiler...

merhaba digicum
uzun süredir forumu takip ediyorum.hatta buradan cesaret alarak 1 ay 9 gün önce Ferruh beye ameliyat oldum.bacak yapımız çok benziyor.ameliyat sonrası hiç kolay geçmedi aslında.2 hafta izin yetmedi.1 hafta da rapor aldım.bel,kalça,bacak,diz içinden yağ aldılar.oralar 2 hafta kadar mosmordu.ve çok ağrılıydı.bacaklarım ise çok ödemliydi.insan yürümekte bile zorlanıyor.hiç kolay bir süreç değil.doktor bey her vücudun iyileşme sürecinin farklı olabileceğini,benimkinin uzun olduğunu söyledi.2 kez kontrole gittim.ilkinde o aletle yaptığı düzeltmeyi yapamadılar,çünkü çok ağrım vardı.2. gittiğimde ise şekli bozuk ve çok ödemli olan bacağıma enjektör ile sıvı alma işlemi yaptı.ödem geçmemiş dedi.2 bacak eşit değil.ameliyat sonrası ilk 2 hafta sancılı ama mutluydum.yeni olan bir arkadaş resim koymuş ya-2. günü yazmış,adını hatırlayamadım-aynı onun ki gibi dolgun ve güzeldi,şimdi 1 ay oldu ödem indikçe zayıfladı.hele bilekler neredeyse eskisi gibi.asıl yamukluk bence orada belli oluyor oysa.digicum şu anki görüntü seninkine yakın ,seninki daha dolgun gibi.aynaya bakıyorum.arkadan görüntü daha iyi gibi.sol bacağım düzelmedi hala.ameliyat sonrası gibi kalsa çok muhteşem olacaktı.şimdi son halinin iyice oturmasını bekliyorum.ama üzgünüm.inceliyor sanki.çok eziyetli bir süreç bir daha olamam .eşim de izin vermez.ben de cesaret edemem.resim ekleyemiyorum.ilk hali dr da var zaten.bir gün alrsam eklerim.sevgiler herkese.

EDGE34 sende erime oldumu? Sen ilk yapıldığı andan itibaren memnun olmamıştın. Sorun neydi. Yeterli yağmı konmamıştı yoksa şeklinimi beğenmemiştin? DEMONİAC kadar acı çektin mi? Canım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

Canım ben ilk ameliyat olduğumda ağrı vardı ve ben ankaradan ist la tek başıma gelmiştim biliyorsunuz ama çok yoktu ben sadece iki gün falan izin kullandım yürüyüşte tabiki biraz değişiklik vardı ağrı vardı ama çok çok beni kısıtlayacak kadar değildi ilk ameliyat olduğumdada ödem olmuştu ama morarma falan olmadı bende asıl eğriliği bilek kısmı gösteriyor orayada bişey uygulanmayınca ödemler geçince eski haline dönüyor yani bende ödemler geçtikten sonraki haliyle bile eskisinin bi farkı yoktu yani ya dediğim gibi aslında bilek kısmıda çok önemli bide bacak kemiği gerçekten eğriyse çok fazla yağınız olması lazımki bi işe yarasın yoksa yok yani ortada herşey...

digucum sen nasıl oldun halinden memnunmusun bayadır görüşemedik netim yoktu uzun süredir senle benim bacak yapım benziyordu

EDGE34 senin ne kadar cesur olduğunu biliyorum :)) tekbaşına ankaraya geldin ve istanbula döndün :)) Ama anladığım kadarı ile ne DEMONİAC kadar nede PEYKER06 kadar acı yaşamışsın.Buda bir şans tabi. Acaba sana az mı yağ kondu? Ödemler gidince eski haline döndü? Keşke doktor beye sorsaydın.

PEYKER06 yaşadıklarınızı bizimle paylaştığınız için sağolun. Siz etek elbise giyiyormusunuz peki? Bu kadar ağrı ,acı , orantısız iki bacak... Valla korkuttu beni ameliyat süreci... Hiç bu kadar zor olduğunu şu ana kadar düşünmemiştim.

EDGE34, DİGUCUM son halini 530. sayfada paylaştı bizimle. Ordan okuyabilirsin. Ayrıca son resimlerinide eklemişti. Ben beğendim. Gayet güzel olmuştu. Ve o bol bol etek elbise giydiğini yazdı. Çok sevindim onun adına.

hıımmm evet baktım şimdi gayet güzel olmuş benimki öyle olsa bende giyerdim ama benim üst kısım bile öyle şişkin durmuyor öyle olsa aradaka açıklık azda olsa kapanıcak çünkü bizim digucumla bacak yapımız çok benziyordu belki göze alabalirsem ki şuanki düşüncemle hiç sanmıyorum belki bileklere bir operasyon yapılabilir ama hiç göze alamıyorum tekrar o zaman nasıl yapmışım hayret ediyorum kendime

Edge çok sanslisin ağrı konusunda. Bugün doktoru aradım mesguldu sekreteriyle konuştum yuruyememem normalmiş 2-3 güne gecer dedi ama uff hiç bitmeyecek gibi. Bacaklarımın sekli ne olursa olsun sadece suan bu ağrılardan kurtulmak istiyorum. Wc ye gitmem 10 dk sürüyor 10 dk da dönüş yerimden kalkamıyorum. Oda bı 10 dk sürüyor bacakları indir vs off sonra annem ellerimden tutup kaldırıyor ayakta duramıyorum biraz sabit bekliyoruz tek elimde vileda fırçası kolumda annem.. Ayaklarımda baya şişmiş. Salı pansumana gel dediler ama gidebileceğimi hiç sanmıyorum. Bu yağ ısı bukadar acırsa i̇lizarov nasıl aci verir düşünemiyorum. İyiki doktorla gorusememisim ve yaptırmamısim. Kızlar ben yazıyorum ama ameliyatı düşünen arkadaslar yanlış anlamasın. Kisiye göre değişen bı durum sanırım. Herkes ayni aciyi çekmiyor.

Son düzenleme:
hıımmm evet baktım şimdi gayet güzel olmuş benimki öyle olsa bende giyerdim ama benim üst kısım bile öyle şişkin durmuyor öyle olsa aradaka açıklık azda olsa kapanıcak çünkü bizim digucumla bacak yapımız çok benziyordu belki göze alabalirsem ki şuanki düşüncemle hiç sanmıyorum belki bileklere bir operasyon yapılabilir ama hiç göze alamıyorum tekrar o zaman nasıl yapmışım hayret ediyorum kendime

slm edge nasılsn?okudum yazdklrını ve memnun kalmamana cok üzüldüm.ben de erime olmadı hala iyi görünüyorlaar 8 ay oldu.

Back
X