Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Angelim çok sevindim bacaklarında fazla degisiklik olmamasına. Ben bu varis çorabının ağ kısmını kessem ne olur. Çıkartamıyorum zaten. Tamamen çekip onunude kapatamiyorum gobegimdeki ve basenlerdeki yağ alınan yerleri çok acitiyor. Sadece ağ kısmını kesip kulotsuz çorap gibi kalmasını istiyorum ne dersiniz
demonıac geçicek cnm agrıların 1 haftaya bişeyın kalmaz ilk günler gerilir bacakların zorlanırsın ama sonra geçicek cnm corabın orta kısmını kesebilirsin dediğin gibi ama sıkılıgını kaybederse bişeye yaramaz
Demoniac ın yaşadıklarından dolayı ya ben cok korktum. 7 eylülde ameliyat olucam kucuk bir kızımda var. Bu şekilde ağrılarım olursa cocuk perişan olur . Zaten eşim aşırı karşı bu duruma offf ki ne offf (
Leydi teşekkür ederim canım. Umarım 1 hafta sonra yuruyebilirim çok ağrım var ameliyattan sonra giydirdikleri çamaşırı fln değiştirmek istiyorum çorabı kesmeden bu mümkün olmayacak. Bacaklarimin ust kismi kat kat duruyor. Suan okadar sıkı. Sadece ağı çıkınca umarım bisey olmaz. Bu kadar ağrının icinde birde malum gunüm 1 hafta önce geldi. bilmiyorumkismile Kesmeden rahat edemiycem
DEMONİAC bu kadar acı çekmene gerçekten üzüldüm. zaten korkuyordum. İyice korktum ( Bizimle paylaştığın için çok sağol. Sayende ne ile karşılaşabileceğimizi görüyoruz...
Rose canım farklı basınçları var orta basincli kullanıyor bu ameliyatı yapan doktorlar. Bacaklarım sis o basınç uyguluyor ayaklarım bile şişti. Dior canım bukadar olduğunu bende bilmiyordum. Korkmana neden olduysam kusura bakma benim gibi olan oldumu bukadar zor bir ameliyatmi onceden olan arkadaslardan bilgi alabilmek için yazdım bende.. Birde Çarşamba gunü pansumana gitmesem sonra gitsem biraz daha iyi olunca mikrop fln kapar miyim bu çorabı çıkarıp bandajlari açıp yeniden çorabı giydirdiklerini hayal bile edemiyorum (
Canım çorabı guzel giydirememisler ayak bileklerimdeki sargılar yukarı dogru toplanmış bilezik gibi duruyor ayak bileklerimde bacaklarım sis zaten o sargılarda bileklerimi çok acitiyor. Gittigim zaman soyluycem onlar bileklerime oturdu resmen acinca ne halde olacaklar merak ediyorum. Pansumandan çok korkuyorum. Bunlardan sonra çok acıyacak gibi geliyor..
slm santim olarak sadece 1 cm degisiklik oldu ama tamamini doldurdugu icin daha dolgun gozukuyor ben kasimda tekrar olacagim yani tatilde herkes gayet begendi ama ben kalin bacak seviyorum ben bursada yasiyorum ve prof dr mesut ozcan(esteticare ) oldum 4000 tl odedim bende erime agri sizi morarma olmadi ama daha kalin istiyorum bayram tatilinde tekrar olacagim oyuzden bol bol yiyiyorum cunku ameliyatimda mesut hoca cok zor yag buldu
umarim aciklamalar yeterli olmustur
BERTHA yine aynı doktoramı olacaksın? Senin eski mesajlarını okudumda ameliyat sonrası bir bacağının diğerinden daha ince olduğunu yazmışsın. Hala öyle mi? Aslında kızlar vücudumuz tam olarak simetrik değilmiş. Çok bariz değilse birinin diğerinden ince yada kalın olduğuna çok takılmamak lazım aslında.
arkadaşlar bende ameliyattan kordugum halde olmaya karar verdim dün ferruh beye görüşmeye gitmiştim sadece ama ameliyat için gün aldım bayramda sonra ayın 17 sine domanıc senin bu kadar acı çekmene gerçekten çok üzüldüm ve iyice kormaya başladım vazmı geçsem acaba?ama ameliyat olmadan da bu dertten kurtulamıyacagımı biliyorum benim bacaklarıma çok ince dedi bileklerinede koyulması gerkiyor dedi senin bileklerinde ince dedi.ama onca sıkıntıdan sonra istenilen dolgunlukta olurmu bilmiyorum.domonıc seninle bi arkadaş daha gitmişti senden sonrada o ameliyat olacaktı o da oldumu acaba onun durumu nasl?
Sevdaez senin ameliyat olmayı nekadar çok istediğini biliyorum. Benim yüzümden vazgeçersen çok üzülürüm. Bir sürü arkadas ameliyat oldu bir kaç kisi dısında yogun acı çeken olmadı. Ferruh beyin dediği gibi kimi 3 günde kimi 1 haftada düzelir. Kişiyle ilgili bı durum bu. Sen kararından vazgeçme. Umarım çok daha kolay olur. Bahard ile gitmiştik oda bu hafta salı gunü olacak. Benim bacaklarım çarpık oldugundan benimde ayak bileklerime ekledi.
Demoniac canım yasadıklarını bızımle paylasdıgın ıcın cok tesekkurler.sayende nelerle karsılasacagımızı onceden görebiliyoruz.inşallah hayalındekı guzel bacaklara kavusursun.benim resmim albumde var senınle bacaklarımız benzıyor gibi degilmi? oyuzden senın bacaklarının nasıl oldugunu sabırsızlıkla beklıyorum.canım doktora senmi bileklerime yag koyun dedin doktormu karar verdi bazı kişilere koymuyormus,bileklere yağ koyunca bileklerdeki çarpıklık gidiyor demi? buarada internetten yabancı ünlülerin bacaklarına bakıyorum ya çoğununki estetik sanırım, mesela diz içleri hiç yok alt kısım dolu dolu bileklerde biraz çarpık oluyor,hepsininmi dizleri gergin bi bizmiyim böyle sanmıyorum bence okadar paraları var elbet onlarda amelıyat yaptırıyordur.kım nerden bilcek demi:)
Pariss rica ederim canım ama benim yüzümden vazgeçen olursa kendimi suçlu hissederim... Umarım guzel olurlar bukadar acıyı çektikten sonra birde istediğim gibi olmazsa yada çok erime olursa yıkılırım gercekten... Bilekleri ben söylemedim ama söyleyecektim doktor benden önce davrandı çizim yaparken bileklerimide çizdi sordum evet koyucam dedi. Sol bacağın digerine göre asımetrik demişti bilekleri bilegi doldurmadan duzeltemezdi sanırım. Ünlüler kesin bişeyler yaptırıyor tatlım:) ama Ajda Pekkan yüzünü gerdiriyor vs vs iyi dayanıyor cidden. Seda Sayan'da diz kapağının yan tarafındaki fazla yağları aldırıyor kendide söylüyor cnm:)
Paris canım bacakların cidden çok benziyor benimkine. Kardes olsak bukadar benzemez yani:) ayakta durmayı başardığımda resim ekliycem hemen. Bu arada dün gece 11 de doktoru aradım bileklerimdeki bandajlar çorap giydirilirken kivrilmis bilezik gibi duruyor demiştim okadar acittiki canımı aradım sordum çorabı bileklerinden kestik bandajlarin kivrilan yerlerinide kestik rahatladım. Ama okadar çok sıkmış ki sag bileğimde bandajin seklinde bı çöküntü olmuş hala geçmedi umarım öyle kalmaz ( o halde resmini çekmiştim bileklerimin ekleyebilirsem ekleyim basına boyle bisey gelen olursa hemen duzeltsin çorabın ayağı sarması gerekmiyormuş bileklerinden kesip tayt gibi kullanabilirsiniz kızlar...
Demoniac canım herseyi ne güzel anlatıyorsun herkesi cok guzel bilgilendiriyorsun bence hiç endişelenme hepimiz bu dertten kurtulmanın yolunun ameliyat oldugunu biliyoruz ve tabikii bu tip acılar insana göre degişkenlik gösteriyor mesela ben burun ameliyatı olmustum bir kız görmüştüm doktordan cıkarken kız ameliyat olalı 2 gün olmus yüzündeki bantlar olmasa kimse anlamaz o derece morluk yok gibiydi ben mesela davul gibi şişmiştim.morarmıştı.bu tip şeyler kişiye göre değişiyor sen en güzelini yapıyorsun anlatarak inan bilmeden bu tip acılarla karsılasınca insan daha kotu oluyor.mesela burda ismini şimdi unuttum bir arkadaş kendi gidip ameliyat olup sonrada agrısız eve döndüm demişti Jezabelde bacak silikonu olup ameliyattan sonra cıkıp dürüm yemege gitmişti.inşallah senin acılarında git gide geçicek unutma ucunda cicii bacaklara kavuscaksınn cok az daha dayan canım