Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ELAYCAN verdiğin bilgiler için çok sağol. Yalnız bir önceki mesajında yağlar eridi demişsin. Çok üzüldüm. MELİKE de ahmet karacalara ameliyat olmuştu. Oda ödemler gidince eski halinden çok farklı olmadığını ve hala etek giymediğini yazmıştı. AHMET KARACALARIN fiyatı zaten yüksekti bunu biliyorduk ama AZE nin yazdığı fiyatı görünce inanamadım. 22000 tl.Bu gerçek olamaz herhalde. Bu ne uçuk bir rakam. AHMET KARACALARIN fiyatı bu kadar yüksek iken insan tabiki daha iyi sonuçlar bekliyor. Ama görünen o ki ; o fiyata bazen çokda iyi sonuçlar çıkmıyor demek.

DEMONİAC canım bacakların süper görünüyor. gerçekten çok sevindim. İnşallah çektiğin acılara değer ve erimez. Ağrılarında hiç azalma yok mu?

BAHARD sen nasılsın? seninde ağrıların DEMONİAC kadar yoğun mu?

Kızlar gerçekten ameliyata karar vermekte ,ameliyat olmakta bir dert. Allah hepimizi kurtarsın. Başka söyleyecek birşey bulamıyorum...

demoniac,
bacakların süper görünüyor. yalnız foto çekilirken dizlerini biraz büktün mü merak ettim.
eski haliyle arada çok fark var. acaba gevşek bıarktığında aradaki açıklık aynı mı olur?

Teşekkür ederim canım. Dizlerimi bükmedim canım. Ayaklarım daha iyi olunca yeniden resim eklerim ayaklarımın iç kısmı çok şiş olduğundan ayakbileklerimi birbirlerine tamamen birleştiremedim.

Demoniac,
gerçekten bacakların çok iyi görünüyor. maşallah diyelim:)))
canım senin yanlardan törpüleme yapıldı mı yanların toparlanmış gibi ,yanılıyor muyum???

Demoniac canımmmm bacaklarınaaaa bayıldımmmmmmm:) harikalar maşallah ya inan okadar sevindimki kendime olmus kadar sevindim.en bastan beri senin bacakların nasıl olucak diye cok merak ediyordum ve şimdi senin bacaklarını görünce bu işi kesin kafaya koydum bana nasıl bir gaz verdin bilemezsin:)) canımcım inşallah yağlarında hiç erimez cook güzel olmuşlar. benim bacaklarım seninkiyle aynı resmen benimde böyle olurmu dersinn ay cok heycanlandım canım inşallah bende kurtulurum bu dertten en kısa zamanda:)

Canımmm beğenmene çok sevindim :) Hemen resim ekleyemedim, senide meraklandırdım kusura bakma tatlım :) Çabuk görür umarım diye geçirdim içimden :)) Umarım sende bu dertten kurtulursun canım. Benimkiyle aynıysa ve yağın varsa olur canım neden olmasın :) iki resimi yan yana getirince bende inanamadım çok sevindim :)) Herşey gönlünce olsun, sende bu dertten kurtul canım ve herkes kurtulur inşallah, yağlar için dua ediyorum erimezler umarım...

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Ağrım otururken hiç yok önceden bileklerim falan ağrıyordu kalmadı onlar. Sadece ayağa kalkınca yağ eklenen bölgeler kasılıyor. Bileklerim şiştiği için onlar acı yapıyor. Darısı hepinizin başına

ELAYCAN verdiğin bilgiler için çok sağol. Yalnız bir önceki mesajında yağlar eridi demişsin. Çok üzüldüm. MELİKE de ahmet karacalara ameliyat olmuştu. Oda ödemler gidince eski halinden çok farklı olmadığını ve hala etek giymediğini yazmıştı. AHMET KARACALARIN fiyatı zaten yüksekti bunu biliyorduk ama AZE nin yazdığı fiyatı görünce inanamadım. 22000 tl.Bu gerçek olamaz herhalde. Bu ne uçuk bir rakam. AHMET KARACALARIN fiyatı bu kadar yüksek iken insan tabiki daha iyi sonuçlar bekliyor. Ama görünen o ki ; o fiyata bazen çokda iyi sonuçlar çıkmıyor demek.

diorcum bu fiyat hem superdry yöntemi uygulanacak hemde silikon konulacak ondan yüksek sanırım. ama zaten dediğin gibi ahmet karacalar cidden çok istiyo. aynı sonuç alınacaksa neden diğer doktorlar olmasın. ferruh beylede görüşecem uygun olduğumda. sağolsun bahard benim için fiyat alacak ferruh beyden.

Son düzenleme:
AZE ne yaparsa yapsın bana yinede 22000 tl çok uçuk geliyor. bu fiyatı verdin diyelim MELİKE ve ELAYCAN gibi hemen erirse ne olacak ve hala etek giyemezsen... O paranın hesabını nasıl soracaksın? Az bir para değil çünkü?

22000 tl mı kızlar bukadar para vermeyin. Sıfır bir araba alır ya da heryerinizi estetik yaptırırsınız o fiyata... Ahmet bey yağları az mı koyuyor acaba. Daha acısiz denmişti arka sayfalarda bunun nedeni o olabilir mı acaba.

demoniac geçmiş olsun canım bacakların sihirli bir deynek deymiş gibi inşallah erimezde yaşadıklarına deyer bana sanki üst bacağada yağ konmuş gibi geldi orasıda baya düzelmiş çarpık bacak problemin kalmamış

Canımmm beğenmene çok sevindim :) Hemen resim ekleyemedim, senide meraklandırdım kusura bakma tatlım :) Çabuk görür umarım diye geçirdim içimden :)) Umarım sende bu dertten kurtulursun canım. Benimkiyle aynıysa ve yağın varsa olur canım neden olmasın :) iki resimi yan yana getirince bende inanamadım çok sevindim :)) Herşey gönlünce olsun, sende bu dertten kurtul canım ve herkes kurtulur inşallah, yağlar için dua ediyorum erimezler umarım...

canımm olurmu ne kusuru sen bize her anını anlattın ve hala bizimle burda olup yasadıklarını paylaşman bizler için okadar önemliki sana nekdar tesekkuretsek azdır.ayrıca hemende ekledin resmini hemde agrıların olmasına ragmen cok saol canım inşallah erimez hiç yagların. gerçekten bacakların okadar değişmişki görünce bayıldım bileklerinde cok güzel duruyor.demoniac doktorun bacaklarının iç kısmını aldı bileklere yag koydu bacak içlerini doldurdu baska bırsey yaptımı yanı bacagın ust kısmına falan.birde erime hakkında neler diyor doktor yani ilerde kilo alıp yada verirsek erirmiymiş.bacak içleri kilo aldık diyelim yeniden şekli değişirmi acaba?bu konular hakkında birfikrin varmı canım ben cok merak edıyorum cunku ben zırtpırt kılo alıp verırım:))

Demoniac, HARİKASINNNN. Manken gibi olmuşsun. Çok güzel. Çok sevindirici. Allahımdan dileğim hiç erimesin yağların. Çok mutlu oldum inan. Sanki benim bacaklarımmış gibi geldi. Güle güle kullan. Epey sıkıntı çektin ama deymiş doğrusu. Bizimle her anını paylaştın. Çok iyi kalpli düşünceli birisin sen. Sana minnetarım. Allah gönlüne göre verdi bak. Bacakların süpper oldu ve hep böyle kalacaklar.

Back
X