ne zaman yaptırmışsın melike
Canim ben Nisanda Ahmet beye olmustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman yaptırmışsın melike
resimleri ekledim merak eden bakabilir, gerci moral bozucu(((
İzmir'de yaşayan arkadaşlar az önce internette gezinirken İzmir estetik com tr diye bir siteye rastladım. Dr Tolgahan Alpaydın Yağ doldurma (lipofilling) yöntemi yani bu kök hücre yağ transferiyle ilgili bilgi vermiş sitesi ilginizi çekerse bilginiz olsun.
teşekkürler cnm bende bir bakayım bakalım . belki oda bir alternatif olabilir.
DEMONİAC VE BAHARD nasılsınız? Ev içinde yürümeye başladınız mı?
Çarşamba pansumana gitmiştim ve çok azda olsa yürümek zorunda kaldım. Sag ayağım çok feci bir sekilde şişmiş durumda üzerine basamıyorum ağrı yapıyor sol ayağımda daha az sislik var. Doktor normal dedi ayaklarım yüksekte yatıyorum. Umarım çabuk iner bu sislik.
ilgin için teşekkürler canım. resim yok. ama senden ricam ferruh beyden fiyat alabilirmisin. superdry yöntemi ve silikon birarada ne kadar fiyat veriyor. ahmet beyin fiyatı baya yüksek. bacağımda eğrilik yok ama ince . özellikle bileklerim ince. aslında bende ferruh beyle görüşsem diyorum. ilk muayenede ücret alıyormu. ahmet beye 185 tl verdim. bana iki şekilde yağ dolgu töntemi var dedi. ikincisi sanırım daha kalıcı olan superdry yöntemi. bunu ve silikonu uygulayacak.sadece yağ enjeksiyonunun kalıcılığı%30-40 olur ama ikinci yöntem % 80 KALICI OLUrmuş. sana zahmet sorabilirsen sevinirim.
DEMONİAC VE BAHARD nasılsınız? Ev içinde yürümeye başladınız mı?
Canım ya inanılmaz derecede iyiyim Pasumandan sonra birde çocuğu lünaparka götürdük epey ayakta kaldım kasılmalardan dolayı yürümekte zorluk çeksemde ağrım olmadı. Yarın sinyaller oluşmazsa bugün iyiyim. Koca koca sargılardan kurtuldum Bacaklarımın şekli hala iyi görünüyor. Doktorumda iyi buldu. Yuvarlak hareketlerle masaj yapmamı söyledi. Şimdilik herşey yolunda darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah.
-aze_ canım bugün ferruh beye pasumana gittim senin durumunu söyledim. Yağ enjeksiyonu için 2500 Tl. silikon için 4500 tl. dedi. yani ikisi bir arada olursa 7000 tl.ye yapıyorum madem sizin arkadaşınız 6500 tl.yede yaparım dedi.
canım çok teşekkürler. bu arada iyi olmana çok sevindim. yağ enjeksiyonu derken superdry yöntemi demi. fiyat çok iyi. ben büyük ihtimalle en kısa sürede ankaraya gidip görüşecem kendisiyle. silikonun risklerinden bahsettimi. acaba sadece yağ dolgusumu yaptırsam. ama bitaraftanda ikisi birden çıksın aradan diyorum. tekrar çok sağol canım.