Arkadaşlar,
Ben hafta sonu İstanbulk daydım. Tekrar NazıM Duraka gittim. Eşim de vardı yanımda. Adam bu ameliyatladan hergün yapıyormus ve bana hiçbir sorun yaşamayacağıma dair garanti verdi. Koyacağı silikonu da gördüm. Öyle patlayacak falan giçi bişey değil. Jel kıvamı ama katı. göğüs silikonu gibi yani. Kan tahlili için kan verdim. Kızım ve işim ile ilgili sorunları hallettikten ve tabii ki bi de regl olup bittikten sonra (Komik ama bence önemli bi ayrıntı, ameliyattan sonra ne durumda olacağımı bilemem di mi) ameliyat olucam. Merak etmeyin size ameliyattan bir hafta sonra bütün detayları vericem.
Ben geçen sene yine böyle bir blog bulmuştum. hatta nazım durak kendi de buradaki insanlara cevap yazıyordu. Orada bu ameliyatı olmuş olan bir kız vardı. Memnundu ama iyileşme süresi öyle hemen 1 hafta falan değil diyordu. Kapalı bir bayandı ve birkaç ay geçtiği halde hala namaz kılarken zorlanıyorum diyordu. Ama bacaklarının şeklinden memnundu. Artı eşimin yanında evde sort giyebiliyorum falan diyordu. Öte yandan bu ameliyatı başka bi doktora olmuş olan biri de sonrasında çıkarttırmıştı. O yüzden Namık Baran a gitmedim.
Nazın Durak ın anlattığına göre kendi geliştirdiği bir yöntem varmış. Yüzeye değil de kemik ile kas arasına yerleştiriyormuş silikonu. Dolayısıyla oynama ya da yer değiştirme gibi bişey söz konusu olamazmış.
Adamı hiç sevmedim ama nedense ondan başka birinin bu konudaki becerisine de güvenemiyorum. Hastayı uyuttuktan sonra başka yerlerini de ameliyat ediyormuş gibi şeyler duydum. hadi bakalım hayırlsı.... isteyen arkadaşlar bana özelden e posta adreslerini versinler ben onlara nazım beyin ameliyat resimlerini göndereyim....
JEZABEL de aslında NAZIM DURAKA güvenmemiş ama bu ameliyatı en çok o yapıyor diye ona yaptırmış. Umarım en kısa zamanda gelir ve bizimle şuanki durumunu paylaşır.
Kızlar bu ameliyat gerçekten bir cesaret ve seçim meselesi. Herkes seçimlerini yaşıyor.Umarım herkes seçtiğinde mutlu olur ve sorun yaşamaz.