Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar,

Ben hafta sonu İstanbulk daydım. Tekrar NazıM Duraka gittim. Eşim de vardı yanımda. Adam bu ameliyatladan hergün yapıyormus ve bana hiçbir sorun yaşamayacağıma dair garanti verdi. Koyacağı silikonu da gördüm. Öyle patlayacak falan giçi bişey değil. Jel kıvamı ama katı. göğüs silikonu gibi yani. Kan tahlili için kan verdim. Kızım ve işim ile ilgili sorunları hallettikten ve tabii ki bi de regl olup bittikten sonra (Komik ama bence önemli bi ayrıntı, ameliyattan sonra ne durumda olacağımı bilemem di mi) ameliyat olucam. Merak etmeyin size ameliyattan bir hafta sonra bütün detayları vericem.

Ben geçen sene yine böyle bir blog bulmuştum. hatta nazım durak kendi de buradaki insanlara cevap yazıyordu. Orada bu ameliyatı olmuş olan bir kız vardı. Memnundu ama iyileşme süresi öyle hemen 1 hafta falan değil diyordu. Kapalı bir bayandı ve birkaç ay geçtiği halde hala namaz kılarken zorlanıyorum diyordu. Ama bacaklarının şeklinden memnundu. Artı eşimin yanında evde sort giyebiliyorum falan diyordu. Öte yandan bu ameliyatı başka bi doktora olmuş olan biri de sonrasında çıkarttırmıştı. O yüzden Namık Baran a gitmedim.

Nazın Durak ın anlattığına göre kendi geliştirdiği bir yöntem varmış. Yüzeye değil de kemik ile kas arasına yerleştiriyormuş silikonu. Dolayısıyla oynama ya da yer değiştirme gibi bişey söz konusu olamazmış.
Adamı hiç sevmedim ama nedense ondan başka birinin bu konudaki becerisine de güvenemiyorum. Hastayı uyuttuktan sonra başka yerlerini de ameliyat ediyormuş gibi şeyler duydum. hadi bakalım hayırlsı.... isteyen arkadaşlar bana özelden e posta adreslerini versinler ben onlara nazım beyin ameliyat resimlerini göndereyim....

JEZABEL de aslında NAZIM DURAKA güvenmemiş ama bu ameliyatı en çok o yapıyor diye ona yaptırmış. Umarım en kısa zamanda gelir ve bizimle şuanki durumunu paylaşır.

Kızlar bu ameliyat gerçekten bir cesaret ve seçim meselesi. Herkes seçimlerini yaşıyor.Umarım herkes seçtiğinde mutlu olur ve sorun yaşamaz.

dilara canım sol bacağımdaki o izler bandajların yapıştığı yer alerji yapmış bana bu biraz geçmiş hali daha kızarık ve mordu. Cildim çok hassasmış... Eskisinden biraz iyi durumda Dior. Diğer resimlerle aradaki fark inanılmaz durumda canım. Çok şanssızım bukadar değişmesini beklemiyordum. Perşembe kontrole gideceğim. Doktora mutlu olmadığımı eskisinden biraz iyi durumda olduğunu ve beklentimin bu olmadığını söyleyeceğim. ne yapabilir bilmiyorum....

DEMONİAC öncelikle sağlık açısından daha iyi olmana sevindim. Sen bileğinden dolayı mı memnun değilsin yoksa genel olarak mı şeklini beğenmedin? Ben ameliyattan önceki halinle şuan arasında şekil olarak çok fark görüyorum. Şu an şelki gayet düzgün görünüyor.

uk bey,
ben uzun zamandan beri bacak estetigi (calf implant) ameliyati olmayi dusunuyorum ve bu konuda hem birkac doktorla konustum hem de genis capli bir arastirma yaptim. Yag enjeksiyonu yaptiranlarda bir sure sonra enjecte edilen tum yaglarin eridigini ve bacagin eski haline dondugunu duydum. Calf implant in ise gogus implantindan cok farkli oldugunu, implantlarin zaman icinde yer degistirebildigini ve de bazi hareketleri kisitladigini duydum. Cogu doktor bu implantlara kesinlikle karsi. Bu ameliyati sizden ve de Nazim Durak tan baska yapan doktor da acikcasi duymadim. Bu konuda beni aydinlatabilir misiniz?

Sevgiler,

calf implant ameliyatını sadece benim ve nazım beyin yaptığını yazmışsınız, böyle birşey mümkün olabilirmi? yani bu implantları üreten çok büyük firmalar getiren distribütörler sadece 2 doktor için mi üretiyor ya da ithal ediyor? böyle bir şey olabilir mi?. elbette mümkün değil. sadece calf implant için değil vücuda kounulan her implantın yer değiştirme, enfeksiyon, dışarı çıkma vb yan etkileri olabilir. zaten her türlü ameliyatın bir riski vardır, bu beklenmedik olaylar ileride başımıza gelebilir, böyle bir şey olursa tabiki yeniden ameliyat olmanız ve sorunun çözülmesi gerekecektir.
yağ enjeksiyonuna gelince; evet vücudta bir yerden bir yere transfer edilen yağ dokusu genellikle yarı yaroya erir ancak diğer yarısı da kalıcı olmaktadır, zaman içinde bu kalıcı olan
%50 bölüm aşırı kilo kayıpları olmadıkça erimemektedir. ancak siz 7- 8 kilo kaybederseniz normal olarak vücudunuzun diğer bölgelerindeki yağlar nasıl azalıyor ise bu transfer edilen yağ da azalır. ancak kilonuzu korursanız ya da 2-3 kiloluk kayıplar olursa böyle bir şey başınıza gelmez. yağ greftlerinin eriyecek olan yarısı zaten ilk 2 veya 3ayda erir. 3 ayda sonra halen kalmış olan miktar da artık hep kalır. bu nedenle yağ grefti uygulanması 3 ay ara ile 2 defa yapılmaktadır, ancak o zaman istenilen sonuç alınabili

Uf

Kızlar JEZABEL den son bir alıntı yaparak bugünkü yazımı noktalıyorum artık... Herkes mutlu olsun ve bu dertten kurtulsun. Amin.

DEMONİAC öncelikle sağlık açısından daha iyi olmana sevindim. Sen bileğinden dolayı mı memnun değilsin yoksa genel olarak mı şeklini beğenmedin? Ben ameliyattan önceki halinle şuan arasında şekil olarak çok fark görüyorum. Şu an şelki gayet düzgün görünüyor.

Bileğimden memnun değilim. ameliyat sonrasına göre ödemler geçtikten sonra çork farklı oldu bacaklarım. İlk 3 ay içerisinde erime olması normal bazı doktorlar yarısı bazıları %15-20 lik bir bölüm erir diyorlar. Ferruh Beyin söylediği %15-20 di bu hali birde erirse ne olur onları düşünüyorum.

Ferruh bey'e ameliyat olup memnun olan Bahard dışında memnun kalan ikinci bir arkadaş daha varmı? Ameliyatıma 8 gun kaldı ufak ufak vazgecmeye basladım yani :((

Ferruh bey'e ameliyat olup memnun olan Bahard dışında memnun kalan ikinci bir arkadaş daha varmı? Ameliyatıma 8 gun kaldı ufak ufak vazgecmeye basladım yani :((

Bence senin yapman gereken,Ferruh beyle bu serum toplanmasi olayini detaylica konusman. Cunku bunun haricinde, bacaklarda evet erime oluyor, yag eklendikten sonra ozellikle bilek bolgesi, haraketliligi dolayisiyla diye dusunuyorum, erime genelde bilek ve yukarisinda oluyor. Zaten forumun basindan takip ettiyseniz, yag dolgusu yapan estetsiyenlerin cogu, bilege yag dolgusunu hic bir zaman onaylamiyorlardi. Bence erime olasiligini goz onunde bulundurduklarindan, hastalarla sonrasinda baslari agrimasin diyedir diye dusunuyorum. Bunun harici. ben sag bacagimdan memnunum, evet erime oldu ama kalan yaglar bana yeter, hatta cizmelerimin hic biri olmuyor. Biz burda cizme giymeye basladik, yadgisamayin:))) ama cizmelerim olmuyor, fermuarlari zor kapaniyor. Ama bileklerime yag eklendigi halde inceldi maalesef. Basindada soyledigim gibi, Ferruh bey bu serum olayini halletmeli nacizane fikrim. Cnm sana ameliyatinda bol sans, madem karar vermissin cayma bence, ama bu olayi mutlaka sor Ferruh beye, bol sans.

karanfil Kesinliklee sorucam. 6 sında muayene olucam cunku ben Ankara da değilim 7 side ameliyat gunum. 6 sında İlk sorucam sey bu serum birikmesi ve nedeni. Kalıcı bir hasar verme olasılığı varsa vazgecicem. Benim en buyuk sıkıntım bileklerim cok ince . Eğer bileklere yaĞ enjeksiyonunun bir anlamı yoksa ameliyatında bir anlamı yok :((

Dior özelden bana mail adresini ver istersen sana nazım duragın ameliyat resimlerini gönderiyim canım ben mail attım doktora resimlerini yolladılar.fiyatını falan sormustum birde resim varsa gönderirmisiniz demiştim.zararı varmı falan diye sormustum en zararsız operasyonlardan biridir demişler ama işte emin olamıyorum.yani bir görsem konussam olan birileriyle içime sincek belki ama kimse yok.

Cnm doktorun ismi Akın demiralay, yeri nisantası valikonagı caddesinde. istersen git bir konus ama, ben serum bosaltma islemi icin gittim, bacagımda hala serum fazlası var, yani benim bacagıma madem kesi yapıldı ki ben o gun orucluydum, bana uyusturucu ignede yaptı, isini daha iyi yapıp serumun tamamını bosaltmadıkı hala serum var. Simdi sana dedigim gibi, kendileride bu isi yapıyolar ama, ne derece guvenilirler Allah bilir. En azından iki secenegimiz varken belki sende akın beye yaptırırsan 3 cu bir secenek dogar ama tabi bunu denemeden bilemeyiz, insallah bundan sonra ameliyat olucaklar icin secimleri hayırlı ve dogru olur. Amacımıza ulasmak icin kazandıgımız seyler ugruna baska kayıplar verdirmesin Allaha.s.

canım çok tesekkurederim verdiğin bilgiler için bir mail atıp sorarım ameliyat ücreti vs. ferruh bey serum birikmesi için ne diyor peki?geçer inşallah kızlar.vala sizler bizim umudumuzsunuz.şu dertten hepimiz kurtulalım inşallah..

Bileğimden memnun değilim. ameliyat sonrasına göre ödemler geçtikten sonra çork farklı oldu bacaklarım. İlk 3 ay içerisinde erime olması normal bazı doktorlar yarısı bazıları %15-20 lik bir bölüm erir diyorlar. Ferruh Beyin söylediği %15-20 di bu hali birde erirse ne olur onları düşünüyorum.

canımm resimlerine baktım hatta eski resimlerinle kıyasladım kesinlikle bacakların çok değişmiş.önceki resimlerinde bacagın dış kısımlarının dışa dogru cıkıklıgı şimdi yok mesela,dizlerin gayet güzel olmuş.2 resim arasındaki farka bakarsan resmen şuan düz görünüyor bacakların.bileklerini neden beğenmiyorsun mesela arkadan çektiğin 2 resme bak nasıl değişmiş bacakların.bence kafana takma inşallah erimez hep böyle kalır.rahatlıkla eteklerini giy allah askına kızlar kaç insanın kusursuz biz çok taktık bacaklara bu yuzden inceliyoruz.dizlerin törpülenmesi bile resmen bacağı güzelleştiriyor.iç kısımlarda doldumu tamamdır zaten.seni çok iyi anlıyorum canım bende takıntılıyımdır şimdi ameliyat olsam yıllarca etek gıymemısım bende kesın onun bıle korkusu olur hani eskıden giyince kötü sözler duymusuzya düzelse bile ilk giyince bir korkaklık olur acaba düzeldimi diye:))bakıyorum internetten milletin bacagına kusursuz kaçtane var.biz kötü görüntüden kusursuza değil normal görüntüye geçiyoruz pürüzler olması normal.

Deominac bence de moralini bozma bacakların yamuk görünmüyor gayet düzgün görünüyor, biraz incelme var gibi ama gözü rahatsız etmiyor bence gayet estetik olmuş bacakların , ameliyat öncesine göre gayet iyi bence nacizane fikrim budur, güle güle giy eteklerini :)

Öncelikle ameliyat sonrası talihsizlik yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir normale dönersiniz. Demoniac canım resimlerini inceledim ameliyat öncesi halinden çok farklı normal bir bacak görüntüsü var. Sen dümdüz bir bacakmı istiyordun bileklere gelince bende resim ekledim şu anki halimi benimde bileklerim ince duruyor. ama ben inceleğine hiç takmıyorum önemli olan normal bir bacak görüntüsü vermesi seninkide öyle zaten ben cumartesi gideceğim keşke aynı güne denk gelseydik doktorla birlikte görüşürdük. Benim ağrılarım neredeyse tamamen bitti rahatlıkla yürüyebiliyorum görüntüdende bir sıkıntım yok şu anda artık çoraplada olsa şort ve kısa elbise giyebiliyorum.

Bende dusunmekten kafayı yiyicem çok istiyordum bu ameliyatı ama Şu serum birikmesi ve arkadaşların çok acı çekmesi iyice canımı sıktı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Dümdüz sütun gibi bir bacak istemiyorum tabiki. Sadece birazcık daha dolgun olmasını istemiştim. Aradaki boşluk tamamen kapanmasın sorun değil. Bu bacaklar biraz ince 3 ay icinde erime olursa diye de korkuyorum. Sag ayak bileğim daha kalın soldaki eğrilik belli oluyor gene. Bilmiyorum çok mu inceliyorum... Bahar canım aynı gün gitseydik çok güzel olurdu gercekten. Ben Perşembe gunü gidiyorum.

Dior özelden bana mail adresini ver istersen sana nazım duragın ameliyat resimlerini gönderiyim canım ben mail attım doktora resimlerini yolladılar.fiyatını falan sormustum birde resim varsa gönderirmisiniz demiştim.zararı varmı falan diye sormustum en zararsız operasyonlardan biridir demişler ama işte emin olamıyorum.yani bir görsem konussam olan birileriyle içime sincek belki ama kimse yok.

Bana mail atar mısın acaba bende silikon düşünüyorum bende mail atmıştım Nazım Durak'a ama beni muayneye çağırdı cevabında gelin burada konuşalım yazmıştı
Ameliyat olanların resimlerini gerçekten merak ediyorum

bahard ,
bacakların gayet güzel görünüyor. eteklerini bol bol giyersin inşallah.
senin pek de sorunlu değildi sanırım. eski foton yok mu?eğrilik yokmuş sende.bu yüzden epey başarılı olmuş. hiç erimesinnnn maaşallah:)))
demoniacım,sen de sakın üzülme. inan ben senin bacakalrında çok bir değişiklik hissetmedim. hatta daha önceden da dediğim gibi bana daha seksi:))) hiç moralini bozma. sen incelik var dediğin için iyicene inceledim o zaman bileklerinde bir farklılık haissettim,ama çok büyük bir farklılık değil. söylemesyedin inan dikkate çekecek bir incelik değil.. etekler seni bekliyorrr

BAHARD bacakların süper olmuş merak ettiğim sendede çarpık bacaklıkmı vardı yoksa inca diemi yag dolgusu yaptırdın çarpık bacak sendromun oldugunu pek düşünmüyorum çünki süper olmuş bacakların güle güle kullan inş. erimez ömür boyunca

DEMONİAC tatlım senin bacaklarındada bir bozukluk yok bence senin bacaklarında gayet güzel eski hali nasıldı valla ben begendim keşke benim yamuklarda bu şekil düzgün olabilse kışgünü bile denizden çıkmazdım valla:) bacakların güzel tatlım allah birde şifa versin ameliyat olan arkadaşlarımıza agrılarınız sızılarınız bitsin

Back
X