Merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyorum ama epeyce değişiklik olmuş galiba.
Amlyt olan bazı arkadaşların şikayetlerini de okumaya çalıştı zamanım yettiğince.. Ama anlamadıım şey bende şuanlı hiçbir sorun yok. 24 nisanda amlyt oluştum, bacaklarımda erime de yok maşallah. şuana kadar yaptığım en dğru şey bu amlytı olmak ve ahmet karacaları seçmek..
Benim de ayak iç kısmlarında bikaç güne kadar şişlik vardı, ama bugün baktım iyice geçmiş. bacaklarımdaki yağplarsa hala duruyo. Tek sorunum sağ bacağım iç kısmının ayak bileğine yakın bölgesinde misket kadar bir şişlik hissediyorum, çok hafif bir ağrı da yapıyo, ama sorun çıkarmıyo ki zamanla geçeceğini umuyorum ya da ben mi çok iyimserim acaba?!
Belki doğru dürüst tatil yapamadım, gezemedim de ama hayatımın en harika ve güvenli yazını geçirdim, istediğim gibi giyinioru hiç pişman değilim. Ve bu amlytı olurken beni ne gibi riskler beklediğini, iyileşmenin zaman alacağını da biliyodum ki beklediğim kadar sorun da yaşamadım.
Amlyt izlerimse tamamen geçti. Acaba sizler mi kendinizi fazla inceliyorsunuz ya da bünyelerimiz mi farklı veya ben mi çok iyimserim bilmiyorum. Tek bildiğim umarım yağları zamana karşı uzun bir süre daha dayanır. sevgilerle