Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba jezabel
açıkçası kafam çok karışık benim bacaklarım sadece ince olduğu ve kalın bacak istediğim için [insanoğlu işte neylersin :) ] bana silikon daha uygunmuş gibi geliyor. Ama dediğim gibi karar veremiyorum bir türlü .ben ankarada yaşıyorum sizinle görüşürsem daha netleşirim gibi geliyor

Olur tabii...

kızlar daha önceden de sordum;ama cevap alamadım.
ameliyat olanlardan özelikle cevap bekliyorum lütfen.
dizaltındaki kemiğin dışı için törpüleme yapılan oldu mu ,ya da doku törpülenmesi ? bu konda bilgisi olan var mı???

Bence yok, öyle bir ameliyat duymadım hiç... İstersen bir google la.....

DEMONİAC, BAHARD VE ROSE73 nasılsınız? DEMONİAC VE BAHARD önce ameliyat olmuştu. Arkadaşlar şu an istediklerinizi giyebiliyormusunuz? Herhengi bir sorun varmı? ROSE73 siz daha yeni ameliyat oldunuz Siz nasılsınız? İnşallah herşey yolundadır.

DİGUCUM sen bacağındaki orantısızlıktan behsediyordun. hatta serum boşaltması yaptırmıştın. Şu an nasılsın. herhangi bir sorun varmı?

JEZABEL dışında NAZIM DURAKA ameliyat olup bu sayfaları okuyan arkadaş varsa eğer yaşadıklarını bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim...

NAZIM DURAKA çok kişinin ameliyat olduğunu düşünüyorum ama neden buraya hiç uğramıyorlar bilmiyorum. Acaba böyle bir sayfanın farkında mı değiller? Gerçi bu ameliyat araştırılmadan yapılacak bir ameliyat değil. Google yazıp mutlaka araştırmışlardır. O zaman bu sayfayı görmemek mümkün değil.

DEMONİAC, BAHARD VE ROSE73 nasılsınız? DEMONİAC VE BAHARD önce ameliyat olmuştu. Arkadaşlar şu an istediklerinizi giyebiliyormusunuz? Herhengi bir sorun varmı? ROSE73 siz daha yeni ameliyat oldunuz Siz nasılsınız? İnşallah herşey yolundadır.

DİGUCUM sen bacağındaki orantısızlıktan behsediyordun. hatta serum boşaltması yaptırmıştın. Şu an nasılsın. herhangi bir sorun varmı?

Doktor serumu boşalttı hatta birazda yağ aldı. İlk gün düzelmiş gibi görünüyordu ama yine şişti. Ben onun ödemden olduğunu düşündüm ama işlem yapılalı 1 ay oldu ödemide geçti ama hala şiş yani düzelmedi. Bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne diyecek. Çok sıkıldım bu işten. Bu boyle olunca karar veremedim kasımda bileklerime yağ koydursam mı koydurmasam mı :(

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar...Tatilde iken burada yazılanları düşününce birgün ameliyat olursam ( Ki şu an için böyle bir olasılık yok ) silikona daha yakın olduğuma karar verdim. Eridi erimedi derdi, bacak orantısızlığı derdi ,varis çorabı derdi , kilo verdin eridi derdi, morluklar benim kaldırabileceğim bir stres değil gibi geldi bana. Hele de kilo verme. Ben sürekli alır veririm. Yine geçenlerde burda yanlış hatırlamıyorsam angelim di galiba bacaklarındaki çökmeden bahsediyordu. o da yağ enjeksiyonu yaptırmıştı. Silikon fiziksel sağlığa zararlımıdır diye hepimizin kafasında burda soru var. Yağ enjeksiyonuda masum değil yani . Bunlar tabi benim düşüncem. Ne dertmiş bu böyle...

evet dior yanlış hatrlamıyorsun ben söledim ama su var ki ben eskı haline göre cok cok memnunum ve 9 ay olmasına ragmen erime olmadı sadece dizmn altında kücük bı bölgede oldu gıbı,gibi diorum cünkü ben de anlamadım=) suan ihtıyacm yok ama eger erime olursa kalıcılık için tekrar yaptırcam.bu saaten sonra erime de olur mu bilmiorum ve umarım olmazda..

Arkadaşlar ben 7 Eylül de ameliyat oldum. Aslında iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre çok daha kolay geçiyor. Ben çarpıklıkdan ziyade incelikden şikayetci olduğum için olmuştum bu ameliyatı. Ama inanın o kadar çektiğim sıkıntıya değmedi. Bileklerimde ve baldırlarımda çokda bir kalınlaşma olmadı. Şu an ödemlerim hiç inmesin istiyorum onlarda gidince eskiye dönücem sanırım. Sadece diz içlerimde birikmiş çok yağ vardı onların alınması biraz olsun görünüme katkıda bulundu. Moralleri bozmak istemem ama ince bacak için sanki silikon daha iyi bir çözüm.

Arkadaşlar ben 7 Eylül de ameliyat oldum. Aslında iyileşme sürecim diğer arkadaşlara göre çok daha kolay geçiyor. Ben çarpıklıkdan ziyade incelikden şikayetci olduğum için olmuştum bu ameliyatı. Ama inanın o kadar çektiğim sıkıntıya değmedi. Bileklerimde ve baldırlarımda çokda bir kalınlaşma olmadı. Şu an ödemlerim hiç inmesin istiyorum onlarda gidince eskiye dönücem sanırım. Sadece diz içlerimde birikmiş çok yağ vardı onların alınması biraz olsun görünüme katkıda bulundu. Moralleri bozmak istemem ama ince bacak için sanki silikon daha iyi bir çözüm.

haydaaa tüh ya çok üzüldüm bak şimdi maddi manevi üzüntü insana akannehir eee nolcak napıcan canım gitti mi şimdi umutlarda parada....:olmaz:ya bi konuşsana doktorunla bi çözümü olmalı tekrarı falan :sinifsinif: ya hay allah ya gerçekten üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun

evet canım ya saglıgın daha önemli oldugunu düşünüyorum artık allahtan korktum ben çok araştırdım ve çok günah oldugunu biliyorum ve bunu da bile bile yaptırmayı düşünmüyorum artık , insanlar inanın bana ne büyük dertlerle ugraşıyo bizim problemimiz hiç bişey deyil ben kendimi böyle sevicem ve halime şükrecem artık ALLAHIM CAN SAGLIGI VERSİN SEVDİKLERİME VE BANA :)) TABİKİ SİZLERE DE

ROSE73 öncelikle iyileşme sürecinizin iyi olmasına çok sevindim. Doktora kontrole gittiğinizde memnun olmadığınızı, istediğinizin bu olmadığını belirtin. Bakalım ne diyecek? Gerçekten yağ enjeksiyonunun erime riski berbat birşey.

Arkadaslar,

Biraz önce Digucum um ameliyat öncesi resimlerine baktım ta, benim ameliyat öncesi bacaklarıma çok benziyor... Merak edenler için..... Belki biraz daha eğri olabilir benimkiler.... Acaba ileride kemikleri birtakım ışınlarla falan düzelten bir sistem çıksa ne hoş olurdu....

Bu sitede henüz yeniyim. Belli süredir yazışmalarınıza göz atıyorum ama daha 90 sayfa filan okudum:)) Açıkçası ortamı samimi buldum. aynı sorun bende de var. İlk sayfalarda biraz umutlanmıştım.Ama iyice kafam karıştı. Özellikle leydi arkadaşımızın son durumu nedir onu merak ediyorum. Kesin çözüm var mı yok mu o noktaya takıldım. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Herkese sevgiler..

Önümüzdeki salıya Nazım Duraktan randevu aldım.Ben silikon düşünüyorum bakalım doktor ne söyleyecek.Hadi bakalım hakkımda hayırlısı olsun..:) Millet suratını korkmadan yaptırıyor ki o daha tehlikeli.Ben çok iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum..

demoniac nerelerdesin?son durumun nasıl? umarım eteğe doymuşsundur.
bu arada leydi sen ne yaptın?yeniden ameliyat kararı alabildin mi?
jezabel ben eski sayfalara bir baktım;ama digucumun sayfasına denk gelmedim . acaba hangi sayfalarda yazısı var. ben de fotolarını merak ettim.

Back
X