Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Gerçekten arkadaşlar nerelerdesiniz? Herkes mutsuz ve umutsuz mu? Ondan mı yoksunuz? herşeye rağmen UMUT ETMEYE DEVAM...

EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZ...

ahhh dior cnm aslında (yada bnm için en azından) sorun umutsuzluk değil.. sorun para para para.. gözü kör olsun.. elde para olsa ondan sonra iyi bi doktor ve hangi yöntemi seçme faslı kalacak.. ahh bi para biriktirebilsem 1 saniye vakit kaybetmeden koşacam hayallerime:))

Teşekkür ederim iyiyim. Şu derde güzel bir çare bulunsa dahada iyi olacağım...

aynen ben de. kesin çözüm olsa para bi şekilde biriktirilir. Ama anladığım kadarıyla yok gibi.Yazışmaların hepsini okuyamadım ama Bülent Cihantimur'un garantisi ne oldu onu anlamadım?

alaturka hoşgeldin tatlımm ....
para para para illede para :=))) valla bendede yok para mara ama nakit yoksa kredi çekmek en mantıklısı şöyle ameliyattan çıkanlar işte bu herşey yolunda harika oldu kalıcı oldu şiddetle tavsiye ediyoruz ameliyat olun deseler hemen kredi çekeceğim amaaa yokki hep memnuniyetten çok memnuniyetsizlik var ben bıktım bu çarpıklarımdan ...bu umutlarımızda tükenirse aynı yaşam tarzına devam .... :=(

alaturka hoşgeldin tatlımm ....
para para para illede para :=))) valla bendede yok para mara ama nakit yoksa kredi çekmek en mantıklısı şöyle ameliyattan çıkanlar işte bu herşey yolunda harika oldu kalıcı oldu şiddetle tavsiye ediyoruz ameliyat olun deseler hemen kredi çekeceğim amaaa yokki hep memnuniyetten çok memnuniyetsizlik var ben bıktım bu çarpıklarımdan ...bu umutlarımızda tükenirse aynı yaşam tarzına devam .... :=(

hoşbuldum loli:)) 2-3 defada da bu yağlar eriyor anladığım kadarıyla. aradaki boşluğun yarısının kapanması hayat boyu kalıcı mı acaba. en azından daha az çarpık durur. bi kadında önce bacaklara bakıyorum, manyaklaşmaya başladım sanırım:)) şimdi yaptırsak o kadar para çöpe gidebilir. ya millet kepçe kulak olur yaptırır yapılabilen estetik türleri çoğu. bizim ki zor olan işte. Ve genel olarak baktığımda genelin bacağı birleşiyor çok düzgün olmasa da arada açıklık olan az. Bu durum daha da çok sinirimi bozuyor. napıcaz bilmem.

burda bazı arkadaslar ilk ve son fotğraflarını koyuyorlardı ve son hali çok güzeldi.Hepimiz böyle boş yere umutsuz davranmayalım kızlar :)

Önümüzdeki salıya Nazım Duraktan randevu aldım.Ben silikon düşünüyorum bakalım doktor ne söyleyecek.Hadi bakalım hakkımda hayırlısı olsun..:) Millet suratını korkmadan yaptırıyor ki o daha tehlikeli.Ben çok iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum..

Ozgurdu, bugün müydü randevun? nasıl geçti?

ya nooolmuş bu sayfaya ya....bembeyaz çamaşır suyuna yatırılmış gibi....hanginiz yaptı bunu kızlar biri bana bişiy söylesin yav yasakkelime

arkadaşlar
özelikle ameliyat olanlar cavplarsa sevinirim.
bu bacağa konan yağ miktarı kaç cc en az olmalı ,ya da cc olarak anlamak mümkün değil ,bir bardaklla ifade edersek kaç bardak diyebiliriz. yaa bnde hiç yağ yok ,normalde buna çoksevinen ben b u aralar niye yağım yok diye söyleniyorum. bir yandan da sırf yağ olsun diye de kilo almak da istemediğimi düşünüyorum yani kafam çok karışık.:)((( gülsem mi ağlasam mı?

arkadaşlar
özelikle ameliyat olanlar cavplarsa sevinirim.
bu bacağa konan yağ miktarı kaç cc en az olmalı ,ya da cc olarak anlamak mümkün değil ,bir bardaklla ifade edersek kaç bardak diyebiliriz. yaa bnde hiç yağ yok ,normalde buna çoksevinen ben b u aralar niye yağım yok diye söyleniyorum. bir yandan da sırf yağ olsun diye de kilo almak da istemediğimi düşünüyorum yani kafam çok karışık.:)((( gülsem mi ağlasam mı?

selam dilara,
bende seninle aynı durumdayım açıkçası. bugün hasan fındıkla görüşmeye gittim. benim bacaklarımdaki problem ufak olduğundan implan yöntemini önermedi ya enjeksiyonu yapacağız. ama bende senin gibi zayıfım fiziğimde gerçekten çok düzgün bacaklarım hariç:(( birkaç bögeden yağ alıp enjekte edebiliriz dedi ama yeterli olmayabilir. kilo alma konusunda çok kararsızım bende... bu arada merak edenlr varsa hasan fındıkta yağ enjeksiyonu fiyatı 5000 tl. allahh hepimize sütun gibi bacaklara kavşmayı nasip etsin:)

DEMONİAC ,BAHARD, ROSE73 bizi terk mi ettiniz... Nerelerdesiniz... TİGERLİTY kalıcılığını sordun mu? ve iyileşme sürecini ?

dün bacaklarım da eski halinden eser yoktu dümdüzdü uçuyordum sevinçten allaha teşekkür ediyordumkiiii alarm sesine uyandım rüyaymış ...yawww rüya oldugu halde okadar sevinmişimki yüzümdeki tebessüm halen gitmedi ... rabbimmmmm güldür artık şu yüzümüzü ......

Back
X