Bacak dolgusu yaptıran var mı?

2 -3 hafta içerisinde %50-60 kadarı gidiyo gerisi ömür boyu kalısıymış

%40 ömür boyu kalıcı demek ki. Bu orandaki kalıcılık ilk yaptırmadaysa 2.3 doldgu yaptırmada bu kalıcılık yüzdesi arttırılmıyor mu? geçen yıl dolgu yaptıran arkadaşlar daha iyi biliyordur bu durumu ama pek uğramıyorlar artık sanırım. Kızlar bu konuda bilgisi olanlar cevap yazsın lütfen!!!

%40 ömür boyu kalıcı demek ki. Bu orandaki kalıcılık ilk yaptırmadaysa 2.3 doldgu yaptırmada bu kalıcılık yüzdesi arttırılmıyor mu? geçen yıl dolgu yaptıran arkadaşlar daha iyi biliyordur bu durumu ama pek uğramıyorlar artık sanırım. Kızlar bu konuda bilgisi olanlar cevap yazsın lütfen!!!

tecrübem yok ama görüşmeden aldığım bilgiye göre tek seferde kalan %40 ömür boyu gidiyor.buda şöyle demek oluyor, yağın erime payını hesaba katarak yağ enjeksiyonu fazladan fazladan yapılırsa sonuç tek seferda kalıcı olabilir. doktor o yüzden kilo alıp gel dedi ve benden tek bir bölgeden alınmayacak, birçok bölgeden almak zorunda kalacaklar. çünkü çok zayıfım 170 boya 50 kilo siz düşünün artık

tigerlity,
sen kaç kilosun?bir defoto koydun mu?sende eğrilik var mı?

merhaba dilara,
aslında ben eğri olduğunu düşünüyodum ama doktor bacakların gayet güzel dedi sadece dizlerimin iç kısımları içe çökük biraz oraya yağ enjekte edilerek problemim düzelebilir. tek sorun zayıf olmam işte fiziğim çok düzgün gerçekten kilo alıp bozmakta canımı sıkıyor ama artık istediğim etekleri de giymek istiyorum çok kararsızım çokk.. kilom 50 bu arada boyumda kısa sayılmazz.. senin problemin neydi incelik mi?

tigerlity,
canım ya ben de eğrilik var. ben doktora muayene olmadım. benim de bacağım yere bastığımda diz kısmım arkaya doğru eğriliyor. lütfen foto ekler misin?karşılaştırmak isterim.teşekkür ederim. mail adresimi de verbilirim. yollarsan çok seviniirm. dilara_mutlu_mutlu (kuyruklu a) mynet.com

2 -3 hafta içerisinde %50-60 kadarı gidiyo gerisi ömür boyu kalısıymış

Senin bacaklarında eğrilik olmadığı için yüzde 40 belki idare eder ama eğri bacakta yüzde 40 birşey ifade etmez bence. Eğri bacaklı birisi için yüzde 40 ; kısa etek giydirmeye yetmez. Ben kendi adıma yüzde 40 için 5000 tl vermem. Ama dediğim gibi sende eğrilik yoksa idare edebilir....

evet % 40 çarpık bacak için yeterli olmayabilir Tigerlity super dry yönetmini sordunmu doktora bu yontem 12bın tl ama degılmı onda hiç erimiyormu bilgisi olan varmı? ama 12bın nedemek ya nasıl bulalım o parayı:(
kızlar Özgürdü nerelerde yoksa amelıyatmı oldu aniden karar verip nazım durakla goruscektı cok merak edıyorum acaba doktor neler dedı..

Senin bacaklarında eğrilik olmadığı için yüzde 40 belki idare eder ama eğri bacakta yüzde 40 birşey ifade etmez bence. Eğri bacaklı birisi için yüzde 40 ; kısa etek giydirmeye yetmez. Ben kendi adıma yüzde 40 için 5000 tl vermem. Ama dediğim gibi sende eğrilik yoksa idare edebilir....

doğrusu %40 kalıcılık için bende o parayı vermem sonucu tam almak isterim. doktor o yüzden fazladan yağ almamız lazım dedi erime payını da içine katarak fazla yağ enjekte edelim ki 3. hafta sonunda istediğin sonuca kavuşasın. hasan bey cok samimi geldi bana amacı sadece para kazanmak olmadığı belli. mesela bugün oytun beye de gittim daha bacaklarıma bakmadan implant diye tutturdu. yalandan yere ilgilenir gibi yapıyor ama herkese aynı uygulamayı yapmaya çalışıyor. bir doktor özellikle de estetik cerrahisinin biraz daha dış görünümüne özen göstermesi lazım diye düşünüyorum. oytun beyde bunu göremedim ve hiç akıcı konuşması yok sıradan cümlelerle bişileri ifade etmeye çalışıyor:) açıkçası ben beğenmedim:) şuan aklıma yatan ki doktor var birisi hasan fındık diğeri ahmet karacalar

evet % 40 çarpık bacak için yeterli olmayabilir Tigerlity super dry yönetmini sordunmu doktora bu yontem 12bın tl ama degılmı onda hiç erimiyormu bilgisi olan varmı? ama 12bın nedemek ya nasıl bulalım o parayı:(
kızlar Özgürdü nerelerde yoksa amelıyatmı oldu aniden karar verip nazım durakla goruscektı cok merak edıyorum acaba doktor neler dedı..

çarık yada normal olarak değerlendirmeyin arkadaşlar sonuçta %40 herkes için aynı sonuç. sizin gibi bende istemem ama doktor zaten söylüyor fazldan yağ enjekte etmek gerektiğini. alınan yağların özel bir işlemden geçirildiğini söyledi superdry mı sormadım doğrusu sanırım onun gibi bişiydir. ahmer karacaarın superdry yöntemi çok akla yatkın ama çok pahalı işte. pahalı olmasının bir sebebide dikkat ettiyseniz bu operasyonu yeditepe acıbadem gibi hastanelerde yapıyorlar:)) aynı tekniği kullanan farkı bir doktor bulunabilir belki. bu arada dolgu yaptıran arkadaşlar nerde bizi yalnız mı bıraktınız:((

tigerlity,
canım ya ben de eğrilik var. ben doktora muayene olmadım. benim de bacağım yere bastığımda diz kısmım arkaya doğru eğriliyor. lütfen foto ekler misin?karşılaştırmak isterim.teşekkür ederim. mail adresimi de verbilirim. yollarsan çok seviniirm. dilara_mutlu_mutlu (kuyruklu a) mynet.com

canım mail gönderdim sana. bende birkaç doktora görün fikir al en azından. onlar zaten yönlendiriyor seni. silikonda yada yağ dolgusu hangisi uygunsa ona göre yönlendirirler zaten. bugün silikon implanları görme şansım olsu gerçekten çok yumuşak rahatsız edecek birşeye benzemiyor.

tigertly çok teşekkür ederim fotolar için. benim bacaklarımı da görmeni isterdim.
ya bu sitede bir şeyler olmuş benim fotolarım vardı silinmiş. ben becerip ekleyememiştim. parisss benim fotoları eklemişti...
tigetily senin bacakalrını hatırldım eklemiştin sanrım. benimkine göre iy.i canım umarım her şey istediğin gibi olur...

arkadaslar merhaba
uzun süredir giremedim net!e ama aklımdasınız sizi bilgilendirmek istiyorum durumumdan. Bildiğiniz gibi ferruh beye ameliyat oldum. (7 Eylül de) İyileşme sürecim diğer arkadaşlardan daha çabuk oldu. Yalnız 1 hafta once ayaklarımda anormal kaşıntı ve ağrı başladı dr. beyi aradım oda alerji yada enfeksiyon olabilir dedi. Ama enfeksiyona pekde ihtimal vermedi çünkü operasyonda 3-5 gün içinde olabilir dedi. Herneyse bana antibiyotikli krem ve hap verdi çok şükür bayağı azaldı kaşıntım. Şu anda biraz ödem var ama sanırım 1 haftaya kadar oda inecek. Sonuçtan memnunmuyum? aslında evet. Benim bacaklarım çoook zayıftı. Tabi istediğim kalınlıkda olmadı. Benden 440 cc yağ almış ve hepsini enjekte etmiş. BAşka yapabileceği bişey yoktu. Etek ve topuklu ayakkabı giyiyorum insanlar şimdiye kadar neden hep pantolon giydiğimi soruyorlar :)) Erirmi onu bilemem ama 10 gündür etek dışında bişey giymiyorum bunun mutluluğu bile yeter. Ayrıca Ferruh bey cidden hastası ile çok ilgileniyor. Benim sonucumu gördükten sonra ablamda yaptırmaya karar vermiş. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım. Hepinizi opuyorum .))

tigertly çok teşekkür ederim fotolar için. benim bacaklarımı da görmeni isterdim.
ya bu sitede bir şeyler olmuş benim fotolarım vardı silinmiş. ben becerip ekleyememiştim. parisss benim fotoları eklemişti...
tigetily senin bacakalrını hatırldım eklemiştin sanrım. benimkine göre iy.i canım umarım her şey istediğin gibi olur...

rica ederim dilaracım. gönderirsen bende senin resimlerini görmüş olurum:)

arkadaslar merhaba
uzun süredir giremedim net!e ama aklımdasınız sizi bilgilendirmek istiyorum durumumdan. Bildiğiniz gibi ferruh beye ameliyat oldum. (7 Eylül de) İyileşme sürecim diğer arkadaşlardan daha çabuk oldu. Yalnız 1 hafta once ayaklarımda anormal kaşıntı ve ağrı başladı dr. beyi aradım oda alerji yada enfeksiyon olabilir dedi. Ama enfeksiyona pekde ihtimal vermedi çünkü operasyonda 3-5 gün içinde olabilir dedi. Herneyse bana antibiyotikli krem ve hap verdi çok şükür bayağı azaldı kaşıntım. Şu anda biraz ödem var ama sanırım 1 haftaya kadar oda inecek. Sonuçtan memnunmuyum? aslında evet. Benim bacaklarım çoook zayıftı. Tabi istediğim kalınlıkda olmadı. Benden 440 cc yağ almış ve hepsini enjekte etmiş. BAşka yapabileceği bişey yoktu. Etek ve topuklu ayakkabı giyiyorum insanlar şimdiye kadar neden hep pantolon giydiğimi soruyorlar :)) Erirmi onu bilemem ama 10 gündür etek dışında bişey giymiyorum bunun mutluluğu bile yeter. Ayrıca Ferruh bey cidden hastası ile çok ilgileniyor. Benim sonucumu gördükten sonra ablamda yaptırmaya karar vermiş. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım. Hepinizi opuyorum .))

memnun kalmana çok sevindim canım. bende yağ enjeksiyonuna daha sıcak bakıyorum ama zayıf olmam yüzünden yeterli yağ yok erime payını da içine katarak yağ enjekte ediyorlar sanırım. kaçıncı günde ayağa kalkabildin canım. önceki ve sonraki resimlerini gönderebilir misin. tigerlity @ hot. tekrar çok geçmiş olsunn. yağlarının hiçç erimemesi dileğiyle:)

Back
X