Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba edacım,melike fotoğraflarını silmiş.resimlere profilden,alt tarafta albüm var,oradan bakılıyor....iyiakşamlar,,,,,(jezabelin bacak fotoğrafları nerede,ben göremedim.)

teşekürler kaldırdığından göremedim sanırım jezabelin resmi 571 de var birde daha önce sayfasını hatırlamıyorum ilk başlarda vardı bu siteyi çok takip ediyordum önceden o resmide bir harikaydı ben jezabelin bacaklarını çok beğeniyorum gerçekten çok güzel ilk baştaki fotosu kaldırılmadıysa aynadan çekmişti bacaklarını çok iyi hatırlıyorum hatta unutmak mümkün değil benim istediğim gibi olmuştu jezabelin bacakları...

kızlar benim sorunum sizinkinden daha farklı..benim doğuştan bir bacağım kalın bir bacağım daha ince:14:.bu yuzden ne etek giyebildim nede tayt turu seyler. Siz tecrübelii bu işi arastırmış kişiler olarak bu durum duzeltilebilir mi? ve tahminen ne kadara mal olur? şimdiden tşkler.

birde geçtiğimiz sayfalarda bi mesaj vardı florance hast. ne yada neresi olacaksa resim çekip mail atıyormuşuz.detaylı bir şekilde dönüyorlarmış. o arkadaş okuyorsa lutfen bana yardımcı olabilir mi?

kızlar yardım edin nolur.........:18:

birde geçtiğimiz sayfalarda bi mesaj vardı florance hast. ne yada neresi olacaksa resim çekip mail atıyormuşuz.detaylı bir şekilde dönüyorlarmış. o arkadaş okuyorsa lutfen bana yardımcı olabilir mi?

kızlar yardım edin nolur.........:18:
resim çekilip mail atılmasını konusunda bilgim yok fakat bir bacağın daha ince olması durumunda ince olan bacağa silikon konularak iki bacakta aynı orantıya getirilebiliyor

slm sılası.cevabın için teşekür ederim.ewlenmeden bu problemi halletmek istıyorum.sen amelıyat olmussmuydun?aslında dizdeki boşluk farkı az bende.ama ınsan rahat edemıyo.ayrıca su an bulundugum ve evlendıgımde yaşayacagım il dogu ili.imkanlar yok burda yani anlıyacagın.ne yapacagım ya???

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun melike-nin fotolarını göremiyorum profiline giriyorum karşıma albüm falan çıkmıyor

azrasahra
ben de şimdi baktım. melikenin profilinde fotosu yok. öncedki sayfalara baktım yine göremdim. ya kendisi kaldırmış ya da form tarafından kaldırılmış. anlayamadım canım

balackdaisy
nasılsın . uamrım her şey yolundaıdr. bizi yalnız bırakma . bacaklarının son halini merak ediyorum. foto eklemen mümkün mü

slm sılası.cevabın için teşekür ederim.ewlenmeden bu problemi halletmek istıyorum.sen amelıyat olmussmuydun?aslında dizdeki boşluk farkı az bende.ama ınsan rahat edemıyo.ayrıca su an bulundugum ve evlendıgımde yaşayacagım il dogu ili.imkanlar yok burda yani anlıyacagın.ne yapacagım ya???

merhaba hüsnacım,ben daha ameliyat olmadım.yanlış hatırlamıyorsam van'daydın.yüzüncü yıl üni.de doç.dr.bekir atik ESTETİK cerrah.bence ona bir danış.yapabiliyormu?iyigünler......

Son düzenleme:
samancım
sen ne yaptın? Yöntem konsunda karar verdin mi, ne düşünüyorsun? bir de foto ekler misin?
merak ettim, bacakların benimkilere çok mu benziyor?:34: teşekkür ederim.

selam .bende hergün okuyorum bu sayfayı. benimde dizden itibaren çarpıklık var. doktorla görüştüm. silikon yapacak. artık iş parayı bir an önce ayarlamay a kaldı. offfff çalışmıyorumda nasıl denkleştireceğim bilmiyorum.( 3.5 milyar offffffffffff)

su.ay
hangi doktorla konuştun.yeterli yağın olmadığı için mi doktorun slikonu tercih etti yoksa, doktorun sadece slikonu tercih eden bir doktor mu?cevaplandırırsan çok sevininirm. bir de foto eklemen mümkün mü? en azından ben de eğrilik durumunu benimkiyle karşılaştırabilirim

su.ay
hangi doktorla konuştun.yeterli yağın olmadığı için mi doktorun slikonu tercih etti yoksa, doktorun sadece slikonu tercih eden bir doktor mu?cevaplandırırsan çok sevininirm. Bir de foto eklemen mümkün mü? En azından ben de eğrilik durumunu benimkiyle karşılaştırabilirim

yağ tercih etmiyor zannedersem kalıcı olsun diye ve de bacağımın şekline göre karar verdi.foto koymaya çalışırm en kısa sürede.benim bileklerde çok ince . Nasıl olacak bilmiyorum.

selam .bende hergün okuyorum bu sayfayı. benimde dizden itibaren çarpıklık var. doktorla görüştüm. silikon yapacak. artık iş parayı bir an önce ayarlamay a kaldı. offfff çalışmıyorumda nasıl denkleştireceğim bilmiyorum.( 3.5 milyar offffffffffff)

mrb su.aycım.ya 3.5 milyara silikon olayını ilk defa duyuyorum.. hangi doktorda yaptıracaksın cnm?hangi şehirdesin?bnm bacağımda yamuk olduğu için muhtemelen silikondan başkası kurtarmaz işi :97:
:97:

mrb su.aycım.ya 3.5 milyara silikon olayını ilk defa duyuyorum.. hangi doktorda yaptıracaksın cnm?hangi şehirdesin?bnm bacağımda yamuk olduğu için muhtemelen silikondan başkası kurtarmaz işi :97:
:97:

kayseride saffet örs yapacak inş. kayseride yaşıyorum. yaptırmayı da çok istiyorum. offfff ....

kızlar sizlerden giyim konusunda fikir almak istiyorum.
acaba, diz üstüne kadar çıkan çizmeler, bacakları daha mı eğri gösterir?
bu diz üstüne çıkan çizmlerde açak topuk mu, yüksek topuk mu daha iyi durur. bende diz altında kısım da yağ olmadığı için bu tarz çizmeler, bacaklarımı daha mı kötü gösterir. ne dersiniz??
bu tarz çizmeyi giyerken boşluk kısımlarıma çorap katlayıp koysam işe yarar mı:44:

Back
X