cnm sayfanın yukarısında profilim kısmı var en yukarda sağda... Oraya geliosun ve solda ortalarda albüm ekle gibi birşey var sanırım ordan yapablrsin.. Kolay gelsn..
teşekkür ettim.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sayfanın yukarısında profilim kısmı var en yukarda sağda... Oraya geliosun ve solda ortalarda albüm ekle gibi birşey var sanırım ordan yapablrsin.. Kolay gelsn..
merhaba tıgerlity,albümünü nasıl oluşturdun?????????
canım profiline gir oradan albüm oluşturabiliyosun
merhaba edacım,melike fotoğraflarını silmiş.resimlere profilden,alt tarafta albüm var,oradan bakılıyor....iyiakşamlar,,,,,(jezabelin bacak fotoğrafları nerede,ben göremedim.)
kızlar benim sorunum sizinkinden daha farklı..benim doğuştan bir bacağım kalın bir bacağım daha ince.bu yuzden ne etek giyebildim nede tayt turu seyler. Siz tecrübelii bu işi arastırmış kişiler olarak bu durum duzeltilebilir mi? ve tahminen ne kadara mal olur? şimdiden tşkler.
resim çekilip mail atılmasını konusunda bilgim yok fakat bir bacağın daha ince olması durumunda ince olan bacağa silikon konularak iki bacakta aynı orantıya getirilebiliyorbirde geçtiğimiz sayfalarda bi mesaj vardı florance hast. ne yada neresi olacaksa resim çekip mail atıyormuşuz.detaylı bir şekilde dönüyorlarmış. o arkadaş okuyorsa lutfen bana yardımcı olabilir mi?
kızlar yardım edin nolur.........:18:
slm sılası.cevabın için teşekür ederim.ewlenmeden bu problemi halletmek istıyorum.sen amelıyat olmussmuydun?aslında dizdeki boşluk farkı az bende.ama ınsan rahat edemıyo.ayrıca su an bulundugum ve evlendıgımde yaşayacagım il dogu ili.imkanlar yok burda yani anlıyacagın.ne yapacagım ya???
su.ay
hangi doktorla konuştun.yeterli yağın olmadığı için mi doktorun slikonu tercih etti yoksa, doktorun sadece slikonu tercih eden bir doktor mu?cevaplandırırsan çok sevininirm. Bir de foto eklemen mümkün mü? En azından ben de eğrilik durumunu benimkiyle karşılaştırabilirim
selam .bende hergün okuyorum bu sayfayı. benimde dizden itibaren çarpıklık var. doktorla görüştüm. silikon yapacak. artık iş parayı bir an önce ayarlamay a kaldı. offfff çalışmıyorumda nasıl denkleştireceğim bilmiyorum.( 3.5 milyar offffffffffff)
mrb su.aycım.ya 3.5 milyara silikon olayını ilk defa duyuyorum.. hangi doktorda yaptıracaksın cnm?hangi şehirdesin?bnm bacağımda yamuk olduğu için muhtemelen silikondan başkası kurtarmaz işi :97:
:97: