Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kızlar,
ben 2. kez ameliyat oldum eskiler hatırlar belki. İlk operasyonumu gecen nisan ayında Ahmet Karacalara olmuştum. Fakat zayıf olduğum için sonuç beni tatmin etmemişti.
Bu nedenle kilo alararak gecen ay 2. operasyonu göze aldım ve yine Ahmet beyi tercih ettim.
Bu sefer sonuçtan memnunum umarım konulan yağlar erimez. normal yağ enjeksiyonu oldum. eski hastası olduğum için indirimli bir fiyat uyguladı. 2 günde toparladım morarma veya şisme olmadı . Ahmet beyin eli gercekten cok hafif. yağ alınan yerlerde cokme ,dalgalanma gibi sorunlar da yaşamadım. Şimdilik dediğim gibi memnunum.Resimlerimide albume ekledim.Isterseniz bakabilirsiniz.

ilk halini de özellikle ekledim göreceğiniz gibi benim için mucize gibi bir şey bu:)[/QU
OTE]
Merhaba; albümü göremedim ben kaldırdınmı çok merak ediyorum

beren 80
nasılsın nerelerdesin?sen ameliyat olmuştun değil mi?bizi bilgilendirir misin lütfen?sevgiler..

Merhaba, uzun süredir girmiyordum, ben de ameliyat oldum ama sağ bacağım çok kötü oldu, sözde düzeltilme operasyonu yapıldı ama görüntüde hiç bir değişiklik yok maalesef..

beren üzüldüm gerçekten
doktora tekrar gitmişsindir mutlaka, bir şey yapılamıyor mu?
senin doktorun ferruh bey miydi? ve yöntemi kök hücre miydi?foto eklemen mümkün mü?

evet gittim, aralık ayında 2. operasyon oldu ve kendince çok iyi geçti dedi ama yine hiç bir değişiklik olmadı, hem görüntüsü hemde rengi çok kötü, daha önce resim koymuştum ama kaldırılmıştı, şimdi isterseniz koyabilirim ama kaldırırlar büyük ihtimalle .. Çok bozuk moralim, doktora dava açmayı bile düşünüyorum... ya da başka bir doktor seçip masrafını ödemesini isteyeceğim..

evet gittim, aralık ayında 2. operasyon oldu ve kendince çok iyi geçti dedi ama yine hiç bir değişiklik olmadı, hem görüntüsü hemde rengi çok kötü, daha önce resim koymuştum ama kaldırılmıştı, şimdi isterseniz koyabilirim ama kaldırırlar büyük ihtimalle .. Çok bozuk moralim, doktora dava açmayı bile düşünüyorum... ya da başka bir doktor seçip masrafını ödemesini isteyeceğim..

elam berencigim,senin mutluluk yazini okuyunca cok sevinmistim,hatta belki ahmet beyide düsünen cok kisi olmustur ama hem senin icin hemde bizim icin üzldüm simdi...su anda soru sorarak seni rahatsiz etmek istemem aslinda ama senin cevaplarin bizleride yönlndirecektir canim..yaglarinda erime oldumu ve baska ne gibi sikayatlerin var canim...umarim her sey seninde bizim icinde gönlümüzce olur

silasi nerelerdesin canim,nasilsin,ben giremiyorum,cocuklar yasam kosturmacasi derken,bazen yazilari okuyorum,yazilari gercekten merak ediyorum,öpüyorum

yaza dogru iyi bir dr bulup yag enjeksiyonu olmak istiyorum ama ümitlerimde azaliyor kafayi yememek elde degil...yasamimda bir kez olsun etek ve ve ayakabi giyemeim,,,kisin iyi dize kadar cizme ve dize kadar etek giyiniyorum ama kazara bir arkadasa ugramam gerekse asla ugramiyorum...

ferruh bey ve bursada bir dr vardi ismini unuttum,onlardan azda olsa olumlu sonc alanlar vardi,onun disindada yok sanirim...baska dr bilen varsa yazsin rica ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim dr um naci karacaoglan meme kücültme operasyonu yaptirmistim oan ve bacakalrimada yag enjeksiyonu konusunu konusmustum onunla...o asla bacaklarda kalici olmayacagini söylemisti..berencigimin yazisinda sonra moralim bozuldu yaaaaaa...ama yiende moral bozmayalim olumlu sonc alanlarda var cok azda olsa...ahhhhhhh daha gencken keske bu imkanlar olsaydi

berencim
sanırım fotonu, özgür ortam olmayan bu formda paylaşamıyorsun, bana ve isteyen arkadaşlara özelimizden atabilir misin?
inan senin yazını okudukça kendime olmuş gibi hissettim. bence peşini bırakma... neden tam olarak olmadığını öğren, sen zayıfmıydın, bundan dolayı mı tam sonuç alınamamış. yine de doktorununun seni bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi. doktorun sonuç için %90 mı dedi, çok merak ettim.
kendini üzmemeye çalış, tabi demesi uzaktan kolay gelebilir, diyebilirsin.Şunu düşün belki de böyle olduğu için daha iyi bir doktor arayışına girersin ve yeni doktorundan tecrübeli olduğun için daha çok sorabilir ve isteyebilirsin.
sevgiler...

silasi nerelerdesin canim,nasilsin,ben giremiyorum,cocuklar yasam kosturmacasi derken,bazen yazilari okuyorum,yazilari gercekten merak ediyorum,öpüyorum

günaydın ayşenazlıcım,ben de çocuklarla uğraşıyorum.beren ferruh beye mi ameliyat olmuş.tam karar veriyoruz,bir aksilik duyuyoruz.ben 5-6 ay sonra bebeğimi memeden kesip ameliyat olmayı düşünüyordum.ankarada başka iyi dr.yokmu acaba?

günaydin silasicigim..son yag enjeksiyonu yaptiran melike umarim iyi haberlerini aliriz...silasicigim bende su anda ferruh beyi düsünüyorum yaza dogru ama haberleri duydukca hep fikir degistiriyorum

elam berencigim,senin mutluluk yazini okuyunca cok sevinmistim,hatta belki ahmet beyide düsünen cok kisi olmustur ama hem senin icin hemde bizim icin üzldüm simdi...su anda soru sorarak seni rahatsiz etmek istemem aslinda ama senin cevaplarin bizleride yönlndirecektir canim..yaglarinda erime oldumu ve baska ne gibi sikayatlerin var canim...umarim her sey seninde bizim icinde gönlümüzce olur
Şuanda düzeltme operasyonu 1 ayı geçti, ama çok dalgalanmalar var özelliklede sağ bacağımda yanmış gibi görüntü var, ortasında garip bir boşluk falan var, inanın resimleri görseniz korkarsınız kaza falan geçirdiğimi düşünürsünüz...

berencim
sanırım fotonu, özgür ortam olmayan bu formda paylaşamıyorsun, bana ve isteyen arkadaşlara özelimizden atabilir misin?
inan senin yazını okudukça kendime olmuş gibi hissettim. bence peşini bırakma... neden tam olarak olmadığını öğren, sen zayıfmıydın, bundan dolayı mı tam sonuç alınamamış. yine de doktorununun seni bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi. doktorun sonuç için %90 mı dedi, çok merak ettim.
kendini üzmemeye çalış, tabi demesi uzaktan kolay gelebilir, diyebilirsin.Şunu düşün belki de böyle olduğu için daha iyi bir doktor arayışına girersin ve yeni doktorundan tecrübeli olduğun için daha çok sorabilir ve isteyebilirsin.
sevgiler...
Tekrar selam, ben zayıf değilim 170 boyum 63 kilom, doktor bey her operasyon sonunda başarılı diyor ama, çıkışta zaten 1 hafta sonra aşağı yukarı nasıl olacağını kestirebiliyoruz, heriki bacak görüntüsü çok farklı, kendisi yıllardır bu işin için de olduğu için görünüşte ne problem olduğunu nasıl düzeltmesi gerektiğini biliyor diye düşünüyorum fakat yinede söyledim, sağ bacakta daha bir gariplik var dedim, onu düzeltiriz sorun değil dedi, lekeler içinde çözüm var dedi. Kendisi benim başıma gelen olayın ilk olduğunu söyledi, hatta yemin etti ben herzaman iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım mutlakada doğrudur belki, ama bu olay benim başıma geldiyse daha titiz ve itinalı olmalı diye düşünüyorum. Sadece operasyonda sonra 3.gün klinikten bir bayan aradı nasıl oldunuz diye sordu, madem bu olay kendisi içinde ilk neden Ferruh bey bir kere bile merak edip aramadı, sonuçta kendisinin yaptığı bir başarısızlık..Tekrar gidersem yine düzeltme operasyonu yapacak ama ben başarı oranı ne olur kestiremiyorum bu nedenle de güvenemiyorum artık kendisine, ve herdefasında narkoz almak bir operasyona girmek ürkütüyor beni, çocuk oyuncağına döndü, resmen deneme tahtasına dönüştüm. Psikolojim altüst oldu, estetik diye operasyona giriyoruz ve daha beter çıkıyoruz ve sonu ne olur bilmiyoruz. Ama özen ve itina gösterilseydi böyle olmazdı diye düşünüyorum, sonuçta başarılı olanlarda varmemnun olanlarda.. Dün Ahmet Karacalar a mail gönderdim resimlerimi , düzeltilecek gibi görülüyor ama İstanbul a gelin dedi. İnşallah düzeltirse onunla görüşeceğim, ama masrafne tutarsa Ferruh bey den talep edeceğim, gerekirse kanuni yollara başvuracağım.. İsteyen arkadaşlar için resim gönderebilirim ama yinede tarafsız olmaya özen gösteriyorum, moraliniz bozulmasın belki gerçekten benim şanssızlığım fakat bedelini ben ödemeyeceğim..

Back
X