canım benim de 35 cm ama bana ince geliyor benim boyum senden kısa.şöyle 38 filan olsaydı ne olurdu allahımmm.
kızlar sizin yine iyi benim 25-26 cm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de 35 cm ama bana ince geliyor benim boyum senden kısa.şöyle 38 filan olsaydı ne olurdu allahımmm.
kızlar sizin yine iyi benim 25-26 cm![]()
![]()
eğer bacakların düzse bence kafaya takma inceliğini.benimde ince olsaydıda düz olsaydı![]()
yarın dr.ferruh beyle görüşmeye gideceğim.
haberlerini bekliyoruz.........
canım düz yani kemikte falan bi eğrilik yok normalde ama incelikten kapanmıyo tabi üstlerde aynı kapanmadığı içinde içe doğru eğik bi şekil oluşturuyo giydiğin hiç bişeyin oturmaması ve insanların hastalıklıymışsın gibi yaklşmasıda cabası bende keşke kalın olsaydıda eğri olsaydı diyorum zaten inceliktende eğri duruyo bişey değiştiği yok((
meltemmm canım biz o yöntemi de çok tartıştık geri sayfalarda bende araştırdım onu fakat o yöntem tamamen bacak eğriliği için diil bir bacagı diğerinden ince yani sorunlu kişilere uygulanıyor yada bir bacagı diğerinden kısa olanlara uygulanıyo diğer bacakla eşitlemek için umarım yardımcı olabilmişimdir çok çok riskli allah korusun ben fotolara baktıgımda bile ürpermiştim
canım düz yani kemikte falan bi eğrilik yok normalde ama incelikten kapanmıyo tabi üstlerde aynı kapanmadığı içinde içe doğru eğik bi şekil oluşturuyo giydiğin hiç bişeyin oturmaması ve insanların hastalıklıymışsın gibi yaklşmasıda cabası bende keşke kalın olsaydıda eğri olsaydı diyorum zaten inceliktende eğri duruyo bişey değiştiği yok((
Konunuzu yeni görüyorum bildiğim birşeyi paylaşmak istedim. Benim bir arkadaşım da bacaklarının inceliğinden hiç memnun değildi. 1.5 sene kadar önce burun estetiği olduğumda bir pansumana benimle geldi ve drumla neler yapılabileceğini görüştü. Doktor ne yağ enjeksiyonunu ne de silikonu önerdi onun için. Üst bacak kısmını kalınlaştırmak için düzenli olarak step yap, alt bacak için de sabah akşam 100 er kez parmak uçlarında kalk ve in ama bunları hiç aksatmadan yap demişti. Kızla 3 ay önce tesadüfen karşılaştım doktor söylediği günden beri bu hareketleri yapıyormuş ve bacakları çok fark etmiş. İyi ki seninle gelmişim o zaman resmen bacaklarım düzeldi dedi. Gerçi tabii ki bu uzun bir süreç bir de bilmiyorum her türlü bacakta işe yarar mı? Ama konuyu görünce yazmak istedim belki sizlere bir yararı olur![]()
anladım canım bugün doktora gittiğimde senin durumunuda sorarım bakalım ne diyecek.herkesin sorunu ayrı ayrı iştegörüşmek üzere..
merage ayrıca megan fox un bacaklarıda çok ince ve özellikle altta filan kapanma olmuyor.ama çok hoş duruyor.angelina jollynin dizleri aşırı sorunlu ve çok ince)
oturduğum yeden kalktım ve 100 defa yaptım kızlar gerçektne işe yarayabilir kaslarım çalıştı sanki ve ağrı var bende spordan yanayım slikon düşünmüyorum
kızlar bende yapıyorum o hareketi yaptıktan sonra ölçdüğmde yarım cm kalınlaşma oluyo ama çok kısa sonra tekrar aynı halina dönüyor.ama bunu düzenli bi şekilde yparsak faydası olur gibi geliyor banada işallah tabiki istikrarlı olup umutlarımızı yitirmeyelim.
merage senin içinde sordum genelde yağ dolgusu yapıyoruz ama inceliğine göre silikonu uygun görüyoruz dedi.bence gidip baktırman iyi olur sanada yakınmış fikir edinmiş olursun canım.bir arkadaşım içinde basendeki liposuctionu sordum 2000,2500 tl imiş.3000 tl.den sonra zam yapmışınız dedim istanbul daha pahalı bakarsanız ve ankaradada bunu yapan tek kişi benim dedi.
o gördüğün rüyayı bende sık sık görüyorumcanım çok teşekkür ederim sorduğun için zam olayı kötü olmuş ya offf yağ dolgusu 3000 tl ise silikon kesin 6000 falandır nası bulcaz o kadar parayı bilmiyorum bugün rüyamda gene gördüm bacaklarımı yaptırdığımı nasıl mutluydum kalın kalın olmuşlardı hemen de iyileşmiştim kendimde şaşırıyodum bu gidişle hep rüyada kalmaz inşallah peki sen kararını verdinmi görüşmeden tatmin oldunmu yaptırıcakmısın??