Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ankara düşünmezmısın.ferruh beyın basarılı amelıyatları da olmuştu.beraber yaptıralım
olmazsa ferruh beyin yakınında olan sorsun.mesela 5 kişi gidersek indirim yaparmı diye.herkes 2-2.500 tl arası yaptırıyor.
canım ya ankara düşünmezmısın.ferruh beyın basarılı amelıyatları da olmuştu.beraber yaptıralım
kızlar bu yağlar ortalama ne kadar sürede eriyormuş .bilgisi olan var mıııı?
slm arkadasşar.iiki bu forum var.acil bi şekilde dr bulup amelıyat olmam lazım.hazırana anca iyileşirim.lütfen desteklerınızı beklıyorum.cok öpüyorum sizi.
canım benim çok sağol benim boyum evet uzun ve bacaklarım daha da uzun bide ince olunca deynek gibi görünüyo baldırlar aynı ama benim bileklerim ince baldıra göre oda bacaklarımı daha ince gösteriyor ya ama yinede morelim biraz düzeldi yani çok ince deyilmiş en azından benimkide :) teselli ediyim kendimi biraz ama dimi bende resim ekleyecem en kısa zaman daherkesden de ayrıca ölçü bekliyorum canlarım zahmet olmessa fikir ediniriz bu sayede
Benim de boyum 170, kg 62 bileklerim 24, baldır 35 cm
olmazsa ferruh beyin yakınında olan sorsun.mesela 5 kişi gidersek indirim yaparmı diye.herkes 2-2.500 tl arası yaptırıyor.
o zaman mart ayında ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar buraya yazsın bir doktor seçelim hepimizin içinin sindiği ve ulaşım açısından pek sıkıntı çekmeyeceğimiz ..ona göre toplu halde hareket edelim hem ekonomik olsun hem birbirimize destek olmuş oluruz..ankarada olan arkadaşlardan ricam ferruh beyle bu konuyu paylaşmaları ve bizi bilgilendirmeleri olacaktır..
Ben bulunduğum ildeki (Kocaeli) 2 doktorla görüştüm normalde devlet hastanesinde estetik cerrah olarak görev yapıyorlar sonradan muayenehane açmışlar 2500 - 3000 arası dedi özel hastanede 1 gece konaklama dahil..ama pek içime sinmedi çünkü pek yaptığım bir yöntem değil dedi ve bana öyle geldiki ( gözleri söyledi kendi değil) ilk defa yapacaktı..bende güvenemedim açıkçası..dipnottur.
Ben de Ankara da Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum. Mart ayi bana uyar beraber hareket etmek isteyen arkadaslar varsa goruselim.(yag transferinin garantisi yok hangi doktor yaparsa yapsin, bu nedenle bu uygulamyi en cok yapan ve en uyguna yapan kisi Ferruh Bey olduguna gore en makulu o gozukuyor)
mart ayı banada uyar ama keşke başka bir doktor imkanımız olsaydıankarada olacak veya buraya gelecek arkadaşlar iletişim halinde olalım o halde.gerekirse koordineyle ferruh beyi arayalım veya arayabilirim.
amaanbe kaslar nasil seyretile bilirki?? anlamadim yani bu ishi.o makaleni bulursan rica etsem bizimle de paylasirmisin.
ank ferruh beyi düşündüm aslında ama kalacak yer olsa en azından 1 gece..nasıl dönüş yaparız aynı gün o beni düşündürüyor..ben 2.günü anca yürüyebilmiştim ve penguen gibi.:))
bilemiyorum ki nasıl yapsak..?bende bi an önce olmak istiyorum dediğin gibi mayıs hazirana anca iyileşilir morluklar filan anca geçer..
Formaliten ve ben 2 kisi olduk mart ayi icin bize katilacak olanlar varsa eklesin adini Ankara Ferruh Bey icin. Formaliten sanirim sen Ankaradasin sen gorusup pazarlik yaparsan memnun olurum gorusmek uzere...