• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

olmazsa ferruh beyin yakınında olan sorsun.mesela 5 kişi gidersek indirim yaparmı diye.herkes 2-2.500 tl arası yaptırıyor.

sılası ben çok sıkı bir pazarlık yapamay çalıştım 3000 tl.den aşağı inmedi.yılbaşından sonra fiyatımız böyle oldu dedi.kadınlar kulübündende okursun zaten dedi.yani biraz zor görünüyor

slm arkadasşar.iiki bu forum var.acil bi şekilde dr bulup amelıyat olmam lazım.hazırana anca iyileşirim.lütfen desteklerınızı beklıyorum.cok öpüyorum sizi.

hüsna bizimde temennimiz hemen yaptırmak yönünde ama işte doktor bulamama sıkıntısı,ne olacak sıkıntısı tek bir doktordan ziyade daha araştıralım kaygısı filan..elbetteki bu konuyla ilgili birbirimize destek olmamız lazım..

canım benim çok sağol benim boyum evet uzun ve bacaklarım daha da uzun bide ince olunca deynek gibi görünüyo baldırlar aynı ama benim bileklerim ince baldıra göre oda bacaklarımı daha ince gösteriyor ya ama yinede morelim biraz düzeldi yani çok ince deyilmiş en azından benimkide :) teselli ediyim kendimi biraz ama dimi bende resim ekleyecem en kısa zaman da :46: herkesden de ayrıca ölçü bekliyorum canlarım zahmet olmessa fikir ediniriz bu sayede

Benim de boyum 170, kg 62 bileklerim 24, baldır 35 cm

canım ya ankara düşünmezmısın.ferruh beyın basarılı amelıyatları da olmuştu.beraber yaptıralım

ank ferruh beyi düşündüm aslında ama kalacak yer olsa en azından 1 gece..nasıl dönüş yaparız aynı gün o beni düşündürüyor..ben 2.günü anca yürüyebilmiştim ve penguen gibi.:))
bilemiyorum ki nasıl yapsak..?bende bi an önce olmak istiyorum dediğin gibi mayıs hazirana anca iyileşilir morluklar filan anca geçer..

olmazsa ferruh beyin yakınında olan sorsun.mesela 5 kişi gidersek indirim yaparmı diye.herkes 2-2.500 tl arası yaptırıyor.

kesinlikle sana katılıyorum ... bu arada arkadaslar 5,000-10,000 gibi rakamları kabul etmeyin fiyatı bizler arttırıyoruz aslında..zaten yağ enjeksiyonu hiç olmasa 1 kere daha ihtiyaç duyulan bi yöntem..ben bu formu ilk takip ettiğimde bursadaki bülent bey 3,000-3,500 e yapıyordu..şimdi 8000 e çıkarmış bune ya..resmen ticaret yapıyor ameliyat değil.diğer doktorlarda hemen hemen aynı olmaya başladı..bu yüzden diyorum ki birlikte hareket edelim zaten bizi bizden başka anlayan yok..çoğumuz ailemize bile söyleyemiyoruz .. böyle meret bi dert mi diyim artık nedir.Allah beterinden korusun yine..haksız mıyım?

o zaman mart ayında ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar buraya yazsın bir doktor seçelim hepimizin içinin sindiği ve ulaşım açısından pek sıkıntı çekmeyeceğimiz ..ona göre toplu halde hareket edelim hem ekonomik olsun hem birbirimize destek olmuş oluruz..ankarada olan arkadaşlardan ricam ferruh beyle bu konuyu paylaşmaları ve bizi bilgilendirmeleri olacaktır..

Ben bulunduğum ildeki (Kocaeli) 2 doktorla görüştüm normalde devlet hastanesinde estetik cerrah olarak görev yapıyorlar sonradan muayenehane açmışlar 2500 - 3000 arası dedi özel hastanede 1 gece konaklama dahil..ama pek içime sinmedi çünkü pek yaptığım bir yöntem değil dedi ve bana öyle geldiki ( gözleri söyledi kendi değil) ilk defa yapacaktı..bende güvenemedim açıkçası..dipnottur.

o zaman mart ayında ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar buraya yazsın bir doktor seçelim hepimizin içinin sindiği ve ulaşım açısından pek sıkıntı çekmeyeceğimiz ..ona göre toplu halde hareket edelim hem ekonomik olsun hem birbirimize destek olmuş oluruz..ankarada olan arkadaşlardan ricam ferruh beyle bu konuyu paylaşmaları ve bizi bilgilendirmeleri olacaktır..

Ben bulunduğum ildeki (Kocaeli) 2 doktorla görüştüm normalde devlet hastanesinde estetik cerrah olarak görev yapıyorlar sonradan muayenehane açmışlar 2500 - 3000 arası dedi özel hastanede 1 gece konaklama dahil..ama pek içime sinmedi çünkü pek yaptığım bir yöntem değil dedi ve bana öyle geldiki ( gözleri söyledi kendi değil) ilk defa yapacaktı..bende güvenemedim açıkçası..dipnottur.

Ben de Ankara da Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum. Mart ayi bana uyar beraber hareket etmek isteyen arkadaslar varsa goruselim.(yag transferinin garantisi yok hangi doktor yaparsa yapsin, bu nedenle bu uygulamyi en cok yapan ve en uyguna yapan kisi Ferruh Bey olduguna gore en makulu o gozukuyor)

Ben de Ankara da Ferruh Bey e olmayi dusunuyorum. Mart ayi bana uyar beraber hareket etmek isteyen arkadaslar varsa goruselim.(yag transferinin garantisi yok hangi doktor yaparsa yapsin, bu nedenle bu uygulamyi en cok yapan ve en uyguna yapan kisi Ferruh Bey olduguna gore en makulu o gozukuyor)

mart ayı banada uyar ama keşke başka bir doktor imkanımız olsaydı:59:ankarada olacak veya buraya gelecek arkadaşlar iletişim halinde olalım o halde.gerekirse koordineyle ferruh beyi arayalım veya arayabilirim.

mart ayı banada uyar ama keşke başka bir doktor imkanımız olsaydı:59:ankarada olacak veya buraya gelecek arkadaşlar iletişim halinde olalım o halde.gerekirse koordineyle ferruh beyi arayalım veya arayabilirim.

Formaliten ve ben 2 kisi olduk mart ayi icin bize katilacak olanlar varsa eklesin adini Ankara Ferruh Bey icin. Formaliten sanirim sen Ankaradasin sen gorusup pazarlik yaparsan memnun olurum gorusmek uzere...

amaanbe kaslar nasil seyretile bilirki?? anlamadim yani bu ishi.o makaleni bulursan rica etsem bizimle de paylasirmisin.

Lilacc paylaşırım tabii ki. aslında daha önce de paylaşmışım mesajlarımda buldum
xxxxxxxx
google'a kopyalarsan makale gelir.
üçüncü paragrafta doku içi bantların gevşetilmesinden bahsediyor, sondan üçüncü paragrafta da benim dediğim şeyi tam olarak söylüyor. okursan konuşuruz, aslında makalenin hepsi güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
açamazsan diye o kısmı yazıyorum "Baldır bölgesindeki kaslar çok fazla gelişmiş (doğumsal ya da spora bağlı) ise, alt bacak bölgesinde hantal ve kaba bir kalınlık oluşur. Botoksla kasın bazı noktalarına enjeksiyonlar yaparak bu kalınlığı azaltmak mümkündür."

ank ferruh beyi düşündüm aslında ama kalacak yer olsa en azından 1 gece..nasıl dönüş yaparız aynı gün o beni düşündürüyor..ben 2.günü anca yürüyebilmiştim ve penguen gibi.:))
bilemiyorum ki nasıl yapsak..?bende bi an önce olmak istiyorum dediğin gibi mayıs hazirana anca iyileşilir morluklar filan anca geçer..

ay-kasyer..canım düşündüğün kalacak yer olsun...okadar eziyetin yanında kalacak yer ne ki?
Ankarada bir çok otel var..öğretmen evi yada kamunun misafirhaneleri var...gitmeden tel. ile ayarlanır..
ücretlerde 50-100 arası..
.

Formaliten ve ben 2 kisi olduk mart ayi icin bize katilacak olanlar varsa eklesin adini Ankara Ferruh Bey icin. Formaliten sanirim sen Ankaradasin sen gorusup pazarlik yaparsan memnun olurum gorusmek uzere...

slm arkadaşlar.bende mart ayında olmayı düşünüyomm..bi de olan arkadaslar ücreti peşin mi alıyolar.kredı kartı olsa bi kısmı.

Back
X