Nedense özgürlük kavramı bu ülkede yanlış anlaşılıyor. Sizin özgürlüğünüz diğerinin özgürlüğünün başladığı yerde kısıtlanır. İsterseniz o özgür yazıları nedeniyle davalarla uğraşan üyelerimizle bir konuşun. O özgürlüğün bedelini nasıl ödüyorlar bakalım. Özgürlük diyerek burada ne karalamalara rastlıyoruz biliyor musunuz? Buradaki herkesi birebir tanmımadığımız için kimin doğru kimin yanlış yazdığını bilemeyiz. Bu siteye reklam yapmak için girenler kadar rakiplerini kötülemek için üye olanlar da var. Sizce bizler bunları nasıl ayırt edebiliriz. Ki daha önce de yazdığım gibi bu konuda haklarında dava açılan, dava açıldıktan sonra ben öyle demek istemedim n'olur mesajlarımı kaldırın diye bizleri mesaj yağmuruna tutanlar da var. Eğer ki sorunlu bir operasyon geçirdiyseniz ve kendinizi haklı görüyorsanız yasaların izin verdiği ölçüde mahkemeye başvurursunuz. Hakkınızı yasal yollardan ararsı
Burayı en iyi doktoru bulmak için okuyoruz diyorsunuz. Nerden belli olacak bu doktora ameliyat olduktan sonra memnun kalmayacağınız, bir komplikasyona uğramayacağınız. Yada burada çok çok memnun olduğunu yazan kişilerin sadece akıllıca reklam yaptıkları için yakalayamadığımız doktor asistanları, doktorlar vs olmadığını.. Lütfen buradan aldığınız bilgileri aklınızdaki doktorlarla görüştükten sonra harmanlayın ve bir karar verin. Bu forumda en güzel ve sağlam paylaşımların yapıldığı birkaç konudan biri bu konu. Forum editörü olmam nedeni ile bütün Estetik Forumuna hakim sayılırım ve sizin konunuzdaki paylaşımları didik didik incelemem. Çünkü arada birkaç yorumdan şüphelensem de samimi paylaşımların yapıldığı bir konu olduğunu düşünüyorum.
İlk defa bir konuya bu kadar uzun yazdım. Velhasıl reklama izin vermemeye çalıştığımız için karalamaya da izin veremeyiz. Doğrudur belki bazen kurunun yanında yaş da yanar ama hem sitemizi hem de üyelerimizi korumakla yükümlüyüz..
Güzel paylaşımlar dilerim![]()
selam sayin editör,bu size son yazim,sizinle laf kalabaligina girmeyecegim,özgürlügün tanimi ülkeye göre degismez,tüm dünyada aynidir,burda özgürlügün basladigi bittigi konusu hic gecerli degil,herkes yasadigini anlatiyor,bu olumluda olabilir olumsuzda...ben henüz ameliyat falan olmadigim icin,kimse icin yani herhangi bir dr icin olumlu yada olumsuz bir sey yazamam su asamada,yaram yok gocunmuyorum ama yasadiklarini anlatanlarada saygi duyuyorum,biz yazanin asistanmi yada gercek hastami oldugunuda cok güzel bir sekilde buluyoruz,elestirimizi yapiyoruz,sizin o konuda endiseniz olmasin...ayrica olumsuz yazanlarinda korkacagini sanmiyorum,elbetteki onlarinda ellerinde tutulacak bir seyler vardir ve hukuki
alandada yine onlar kazanir,siz onuda dert edinmeyin,yazan kendisi düsünsün..ayrica"Yasami ciddiye almayin "sözünüze hic katilmiyorum,yasami ciddiye almazsaniz yasam sizi ciddiye alir,helede söz konusu sagliksa nasil ciddiye alinmaz,yani ne diyim sayin editör...