Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Nedense özgürlük kavramı bu ülkede yanlış anlaşılıyor. Sizin özgürlüğünüz diğerinin özgürlüğünün başladığı yerde kısıtlanır. İsterseniz o özgür yazıları nedeniyle davalarla uğraşan üyelerimizle bir konuşun. O özgürlüğün bedelini nasıl ödüyorlar bakalım. Özgürlük diyerek burada ne karalamalara rastlıyoruz biliyor musunuz? Buradaki herkesi birebir tanmımadığımız için kimin doğru kimin yanlış yazdığını bilemeyiz. Bu siteye reklam yapmak için girenler kadar rakiplerini kötülemek için üye olanlar da var. Sizce bizler bunları nasıl ayırt edebiliriz. Ki daha önce de yazdığım gibi bu konuda haklarında dava açılan, dava açıldıktan sonra ben öyle demek istemedim n'olur mesajlarımı kaldırın diye bizleri mesaj yağmuruna tutanlar da var. Eğer ki sorunlu bir operasyon geçirdiyseniz ve kendinizi haklı görüyorsanız yasaların izin verdiği ölçüde mahkemeye başvurursunuz. Hakkınızı yasal yollardan ararsı
Burayı en iyi doktoru bulmak için okuyoruz diyorsunuz. Nerden belli olacak bu doktora ameliyat olduktan sonra memnun kalmayacağınız, bir komplikasyona uğramayacağınız. Yada burada çok çok memnun olduğunu yazan kişilerin sadece akıllıca reklam yaptıkları için yakalayamadığımız doktor asistanları, doktorlar vs olmadığını.. Lütfen buradan aldığınız bilgileri aklınızdaki doktorlarla görüştükten sonra harmanlayın ve bir karar verin. Bu forumda en güzel ve sağlam paylaşımların yapıldığı birkaç konudan biri bu konu. Forum editörü olmam nedeni ile bütün Estetik Forumuna hakim sayılırım ve sizin konunuzdaki paylaşımları didik didik incelemem. Çünkü arada birkaç yorumdan şüphelensem de samimi paylaşımların yapıldığı bir konu olduğunu düşünüyorum.

İlk defa bir konuya bu kadar uzun yazdım. Velhasıl reklama izin vermemeye çalıştığımız için karalamaya da izin veremeyiz. Doğrudur belki bazen kurunun yanında yaş da yanar ama hem sitemizi hem de üyelerimizi korumakla yükümlüyüz..

Güzel paylaşımlar dilerim:71:

selam sayin editör,bu size son yazim,sizinle laf kalabaligina girmeyecegim,özgürlügün tanimi ülkeye göre degismez,tüm dünyada aynidir,burda özgürlügün basladigi bittigi konusu hic gecerli degil,herkes yasadigini anlatiyor,bu olumluda olabilir olumsuzda...ben henüz ameliyat falan olmadigim icin,kimse icin yani herhangi bir dr icin olumlu yada olumsuz bir sey yazamam su asamada,yaram yok gocunmuyorum ama yasadiklarini anlatanlarada saygi duyuyorum,biz yazanin asistanmi yada gercek hastami oldugunuda cok güzel bir sekilde buluyoruz,elestirimizi yapiyoruz,sizin o konuda endiseniz olmasin...ayrica olumsuz yazanlarinda korkacagini sanmiyorum,elbetteki onlarinda ellerinde tutulacak bir seyler vardir ve hukuki
alandada yine onlar kazanir,siz onuda dert edinmeyin,yazan kendisi düsünsün..ayrica"Yasami ciddiye almayin "sözünüze hic katilmiyorum,yasami ciddiye almazsaniz yasam sizi ciddiye alir,helede söz konusu sagliksa nasil ciddiye alinmaz,yani ne diyim sayin editör...

selam sayin editör,bu size son yazim,sizinle laf kalabaligina girmeyecegim,özgürlügün tanimi ülkeye göre degismez,tüm dünyada aynidir,burda özgürlügün basladigi bittigi konusu hic gecerli degil,herkes yasadigini anlatiyor,bu olumluda olabilir olumsuzda...ben henüz ameliyat falan olmadigim icin,kimse icin yani herhangi bir dr icin olumlu yada olumsuz bir sey yazamam su asamada,yaram yok gocunmuyorum ama yasadiklarini anlatanlarada saygi duyuyorum,biz yazanin asistanmi yada gercek hastami oldugunuda cok güzel bir sekilde buluyoruz,elestirimizi yapiyoruz,sizin o konuda endiseniz olmasin...ayrica olumsuz yazanlarinda korkacagini sanmiyorum,elbetteki onlarinda ellerinde tutulacak bir seyler vardir ve hukuki
alandada yine onlar kazanir,siz onuda dert edinmeyin,yazan kendisi düsünsün..ayrica"Yasami ciddiye almayin "sözünüze hic katilmiyorum,yasami ciddiye almazsaniz yasam sizi ciddiye alir,helede söz konusu sagliksa nasil ciddiye alinmaz,yani ne diyim sayin editör...

Bir yazı ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir. Neyse fikirlerinize saygı duymaktan başka yapacak birşey yok.. Konuyu daha fazla karıştırmanın da anlamı yok..

Güzel paylaşımlar..

uni yillarimda herkesi savunmaktan ,haksizliga karsi gelmekten bikmistim,o yüzden uzatmak istemiyorum...dr arayisindayim,iyi bir dr arayisindayim bacak yaptiriyim derken,sagiligimi kaybettirmeyecek dr arayisindayim,insallah bulurum,hepimiz buluruz,,,güzel haberlerinizi bekliyorum..selamlar sevgiler herkese

merhaba arkadaslar.ben doktorumla dun bir daha gorusdum.bu kez daha cok olasi riskler ve saglika zarari konusunda konusduk.Arkadaslar bu hic bir ulkede yasak diyil.Amerika Ingiltereden baslamis her yerde yapiyorlar yine de.internetden de ingilizce ararsaniz bula bilirsiniz.ben kendim de aradim.yalnizca sporculara spor federasyonlari tarafindan yasak edilmis,cunki sporcular kasli gorunmek icin calf implant yaptirip sonra spor yapiyorlar bu da silikon icin tehluke doguruyor,.ama bizim gibi insanlar icin hic bir yasak yok.doktordan silikonun kaslari zayiflatdigini da sordum.o da eyer dogru ellerde yapilir ve dogru yere konulursa hic bi sey olmaz dedi.eger gercekden kaslari zayiflatsaydi o zaman dunyada bu kadar bacak silikonu ameliyati yapmis insanlar yuruyemezdiler.ama tabii ki bir sey de var ki yaslaninca kaslar kuchulunce yani daralinca silikon belli olmaya baslaya bilir.bu zaman silikonu cikarta bilirsiniz.silikonun enfeksiyon kapma yer deyisme gibi 100de 5 gibi dusunule bilen riskleri vardir.eger bunlar olursa silikon cikarilir.3 aydan sonra isteyene yag isteyene yeniden silikon takila bilir.yag yapmak konusunda da sordum.yagin 2-3 seans tekrarlanmasi gerek.ama yagin erimesi zamani bir bacaginki diger bacakdaki yagdan daha cok ve ya daha az erir ve eshitlik bozula bilir.assimetri yaranir.

öncelikle hepinize ilginiz , güzel sözleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. bir yola döndüm geri dönmeyeceğim, olunmlu düşünmeye çalışmam gerek değil mi?
bacaklasrın zayıf değil diyorsunuz ama inanın fotoğraflar çok yanıltıcı. boyum 1.63 kilom 49. alt bacağımın en kalın yeri ise 30 santim. belki kendinizinki ile karşılarştırmanıza yardımcı olur. geçen sene denizde çekilen bir fotoğrafımı yükleyeceğim aynı albüme orda ne demeye çalıştığımı daha iyi anlayacaksınız zayıflık konusunda.

senin bacaklarin gercekden guzel.bunun neresi zayif anlayamadim gercekden :) sonucda ara kapaniyor ,yine de hayirlisi olsun senincin.kucuk bir yag vermeyle tam istedigin bacaklara sahip olursun bence :)

şuan ki hallerini albüme yükledim. herkese açık.bakarsanız eğer yorumlarınızı bekliyorum. tabiki makina biraz kilolu çıkarmış aslında daha zayıflar:(

Selam, senin bacakların bence çok güzel, vücuduna göre normal, biçimi de çok düzgün ve boy ve kilona görede kalınlığı çok normal...bu nedenle kesinlikle bir operasyona girme.. Operasyondan sonra ister istemez belli olumsuzluklar olabilir, asimetri olabilir, dalgalanma olabilir, renk değişimi olabilir.. bunlar benim başıma geldiği için söylüyorum, sonra boşu boşuna tekrar eski haline döndürmek için uğraşırsın ama sen karar vermişin sanırım..

aman bıktım ya artık herkesin bacaklarına bakıp imrenmekten ne güzel ya her kesin bacakları da öyle ince falan deyil hatta çoğu insanda kalınlık sorunu var ama benimkiler çöp gibi.bıktım artı ya pantolan giyinmekten kendimi hiç güzel hissetmiyorum bi kadın gibi hissetmiyorum yazın arkadaşlarla tatile gidecez ben orda ne giyinecem nasl çıkacam karşılarına o bacaklarla bimiyorum herkes için tatil ne güzel sitres atma eylenme yeri benim içinse kabus hiç gitmek istemiyorum ama eşim durmuyo işte illa arkadaşlarımla gidecem diyo başka bişey demiyo beni de şimidden stresi aldı ya insan normalda tatilin gelmesini ister tatili düşününce mutlu olur bense ne kötü durumdayım arkadaşlar bi bilseniz buraya sizden başka kimse anlamyamaz diye yazıyorum zaten yine efkarlandım da..

beren canım bende seni merak ediyordum noldu asimetri sorunu çözüldümü şimdi nasılsın foto eklemen mümkünmü canım doktorla görüşmüşmüydün asimetri sorunu için inşlh düzelmiştir canım

gurmeci
ah ah yazını okurken çok kötü oldum inan. ben evli değilim;ama kendimi bir an evliymiş kimi düşündüm ve çok kötü oldum.
sanırım benim evlilikten kaçmamım bir nedeni de bu. bilinçaltında bu sorunum vardır diye düşünüyorum.
inan ben de kız arkadaşlarımla bile tatile giderken uzun uzun şeyler alıyorum ve kara kara düşünüyorum .. bu yüzden ben kış tatilllerini daha çok seviyorum:))))
allahın ne işi ise arkadaşlarımın hepsinin bacakları iyi çok güzel olmasa da en azından kısa giysilerini rahat rahat giyiyorlar. bu yaz bacağı çok iyi olmayan arkadaşları bulmalıyım tatil için.:17:

selam kızlar.ben geldim.:))
bugün doktorumla tekrar görüşmeye gittim. silikon konusunda endişelerimi anlattım. ve o da her bünyenin farklı tepki vereceğini, kabul etti. ozaman karından ve bacak içinden yağ alıp koyabileceğini söyledi. 3 ay sonra erimeye bağlı 2.seansın yapılabileceğini anlattı.sonuçta erimede bünyeye bağlıymış. yanii bende yağ aldırp yaptırıyorum. ücrette düştü böylelikle:))):1::1: bu arada 4 kilo almıştım acayip göbek yaptım:1::1:doktora dedim yağ olsun diye kilo aldım dedi. güldü alay etti.:1:
5kg alacak değiliz ki dedi. bu kadar kiloya gerek yok dedi.bu bacak yüzünden iyice komik duruma düştüm valla.:59::59:

bugün doktorumla tekrar görüşmeye gittim. silikon konusunda endişelerimi anlattım. ve o da her bünyenin farklı tepki vereceğini, kabul etti. ozaman karından ve bacak içinden yağ alıp koyabileceğini söyledi. 3 ay sonra erimeye bağlı 2.seansın yapılabileceğini anlattı.sonuçta erimede bünyeye bağlıymış. yanii bende yağ aldırp yaptırıyorum. ücrette düştü böylelikle:))):1::1: bu arada 4 kilo almıştım acayip göbek yaptım:1::1:doktora dedim yağ olsun diye kilo aldım dedi. güldü alay etti.:1:
5kg alacak değiliz ki dedi. bu kadar kiloya gerek yok dedi.bu bacak yüzünden iyice komik duruma düştüm valla.:59::59:

suay merhaba,ben kacırmısım sen kime amelıyat olucaktın?bacakların nasıl canım resmi varmı?ne kadara ameliyat olucaksın?inşallah cok guzel bacaklara kavusursun.hepimiz istediğimiz güzel bacaklara kavusuruz inşallah.yaz gelsin istemiyorum bu dertten:(

suay merhaba,ben kacırmısım sen kime amelıyat olucaktın?bacakların nasıl canım resmi varmı?ne kadara ameliyat olucaksın?inşallah cok guzel bacaklara kavusursun.hepimiz istediğimiz güzel bacaklara kavusuruz inşallah.yaz gelsin istemiyorum bu dertten:(

BEN KAYSERİ DE SAffet örse olacağım.1.700tl olacak.valla resim ameliyat olunca koysam daha iiyi olur. :)) gururla gösterriim o zaman ,inşallah....şimdi felaket yani.dedğim gibi bir çocuk rahat geçer arasından .anlatabildim sanırm....:1::1::1::1:

BEN KAYSERİ DE SAffet örse olacağım.1.700tl olacak.valla resim ameliyat olunca koysam daha iiyi olur. :)) gururla gösterriim o zaman ,inşallah....şimdi felaket yani.dedğim gibi bir çocuk rahat geçer arasından .anlatabildim sanırm....:1::1::1::1:

suay hayırlı olur inşallah güzel güzel bacaklarının olmasın temenni ederim;))arası çok açıksa nasıl yapacak merakla bekliyorum.güzel haberlerle gelirsin inşallah.

gurmeci
ah ah yazını okurken çok kötü oldum inan. ben evli değilim;ama kendimi bir an evliymiş kimi düşündüm ve çok kötü oldum.
sanırım benim evlilikten kaçmamım bir nedeni de bu. bilinçaltında bu sorunum vardır diye düşünüyorum.
inan ben de kız arkadaşlarımla bile tatile giderken uzun uzun şeyler alıyorum ve kara kara düşünüyorum .. bu yüzden ben kış tatilllerini daha çok seviyorum:))))
allahın ne işi ise arkadaşlarımın hepsinin bacakları iyi çok güzel olmasa da en azından kısa giysilerini rahat rahat giyiyorlar. bu yaz bacağı çok iyi olmayan arkadaşları bulmalıyım tatil için.:17:
dilaramutlu sendeki problem hepimizde var.bacağı iyi olmayanlar tatili yapalım farklı bişey olsun.ben gönüllüyüm.hep sütun gibi bacaklar olacak değil ya değil mi ama;))

SU.AY canim Saffet Ors un boyle bir ameliyati yaptigini hic duymadim sordun mu? Daha once hic yapmis mi ya da yaptiysa resimlerini gordun mu? Ben bu operasyonu en cok yapan doktorun daha guvenilir oldugunu dusunuyorum.Senin olmani bekliyorum eger memnun kalirsan Kayseri bana daha yakin bir sehir bende orayi tercih ederim.
nbugün doktorumla tekrar görüşmeye gittim. silikon konusunda endişelerimi anlattım. ve o da her bünyenin farklı tepki vereceğini, kabul etti. ozaman karından ve bacak içn yaptiinden yağ alıp koyabileceğini söyledi. 3 ay sonra erimeye bağlı 2.seansın yapılabileceğini anlattı.sonuçta erimede bünyeye bağlıymış. yanii bende yağ aldırp yaptırıyorum. ücrette düştü böylelikle:))):1::1: bu arada 4 kilo almıştım acayip göbek yaptım:1::1:doktora dedim yağ olsun diye kilo aldım dedi. güldü alay etti.:1:

SU.AY canim Saffet Ors un boyle bir ameliyati yaptigini hic duymadim sordun mu? Daha once hic yapmis mi ya da yaptiysa resimlerini gordun mu? Ben bu operasyonu en cok yapan doktorun daha guvenilir oldugunu dusunuyorum.Senin olmani bekliyorum eger memnun kalirsan Kayseri bana daha yakin bir sehir bende orayi tercih ederim.

zafiyet ben dr.namık kemal baran la görüşmeyi bekliyorum.onunda fikrini alıp ona göre hareket etmeyi düşünüyorum.su.ay dan sonrada kayseri fikrine sıcak bakabilirim elbette.

Back
X