Bacak dolgusu yaptıran var mı?

formaliteden sen neye karar verdin. ben tekrar doktorumla konuşacağım 1 -2 gün içinde . yağ konusunda. silikon aklımı karıştırıdı iyice.:((((

formaliteden ankaradaysan namık kemal baran a gitmeni önericem ozaman, ben ilk ona gittim bana silikon dedi iyice baktı inceledi ben silikon istemedıgımı söyledim, yasaklandıgını söyledim bana iyi ellerde takılırsa hiçbir problem olmaz dedi ama ben yinede sindirip yaptırmadım benimki sadece öneri oda ünlü bir doktor seda sayan ve ajda pekkanın doktoru yaşıda baya vardı önce bi güven geldi bana silikon konusunda ama sonra vazgeçtim hıfzı beyde karar kıldım yinede iyice bi araştırın bende araştırma içindeyim...

Toplardamarların genişlemesine ve şişmesine varis denir. Genellikle, vücudun en fazla basınç altında kalan bölgesi olan bacakların alt kısımlarında görülen varis, yalnızca estetik açıdan değil, sağlık açısından da önlem almayı gerektirir.açıklama bu yönde canım googleden daha detaylı bakarsın;))
cok tesekkur ederim canimbilgi ichin :)

lilacc canım eger silikon yaptırcaksan hastahanede kalman şart çünkü yag enjeksiyonunda bile 1 gece hastahanede kalıyosun, muanehane gibi biyerde olursan ozaman çıkartıyolar bazıları ama yinede en saglıklısı 1 gece kalmak, silikonda 1 kaç günden fazla kalırsın gibime geliyor çünkü arkadaşlarında dediği gibi yag enjeksiyonundan daha kapsamlı
benimde duyduguma göre yurt dışında bacak silikonları yasaklanmıs bunu bana hıfzı bey söylemişti onep olarak silikona sıcak bakmayanlardan naci çelikte mailinde öyle yazmıstı bazı internet sitelerinde de aynıları yazıyor bir kadın taktırmıs ardından rahatsızlanmıs çıkarırlarken ise bütün kasları zedelenmiş ve hissizlik oluşmuş aynı şekilde bir bay da bacaklarından olmus bunları söylüyorum yanlış anlamayın amacım tedirgin etmek diil yada vazgeçirmekte diil ama saglık bu ve bizi taşıyan bacaklarımız allah korusun bişey olsa naparız tek derdim iyi araştırmak ve en dogru kararı vermek
doktor konusuna gelince malesef bize iyi gelen bir doktor başka bir arkadaşımıza iyi gelmeye bilir zaten bütün doktorlar baştan olası olumsuzluklar hakkında sizinle konusup kagıt imzalatıyo yani hangi doktor olursa olsun yine risk var yine var şans olayı birazda samimiyet çok önemli ve doktorun verdigi güvende çok önemli o yüzden ben başından beri tek doktorla kalmayın birçok doktorla görüşüp öyle karar verin diyenlerdenim içlerinden illaki biri samimi ve sıcak gelicektir ben ilk amelıyatımda öyle yaptım şahsen
sanırım şimdiye kadar 2 arkadaşımız silikon yaptırdı jezabel ve blackdaisy di ikiside memnun gibi ama ilerde ne olucagını bilemeyiz dilerim hiç kimse pişman olmaz ve sorun yaşamaz bunu canı gönülden istiyorum ama yinede iyi karar dogru karar vermek şart

tabii ki cok dogru yapiyorsun.burda bir birimizi bilgilendirmek ichin yaziyoruz.sen bacakdan ameliyat gecirdinmi?? ya gercekden cok korkuyorum.dunden beri tek dusuncem ameliyat.doktorun dedikleri her dakika gozumun onune geliyor.ne bileyim cok zor bir karar,ama yaptirmadan da duramam.superdry teknigine de silikon olmazsa yaptirmayi dusunurum.ama ishte dedigim gibi onun icin Turkiyeye gelmem lazim.ben de bu ameliyati cok gizli yaptirmaliyim.Turkiyeye gelmek zor olucak :( .Bazen dusunuyorum da burun ameliyati gechiren bir akraabamin ishitme organi zedelendi.shimdi cok zor duyuyor her seyi.yani her ameliyat riskli gibi.her birinde chok kotu sonuclar ortaya cika bilir. insan o kotulugun kendine denk gelmeyeciyine umut ediyor ishte :( . hastanede mecburen bir-iki gun kalip bir yalan uydurmaliyim.burda sechim shansi da az . bu ameliyati yapan yalniz iki hastane var.biriyle de gorusucem.

teşkler lilacc,anladım canım gizli olunca biraz daha zor oluyor bende gizli oldum sayılır sadece annemle eski eşim biliyodu ben 2 kere amelıyat oldum tatlım ilki hıfzı beye onepte 2si bursada bülent beye 2ciden öncede birkez seans oldu donmus yagım ile ama gel görki 2ciden sonra büyük sorunlar yaşadım amelıyatımdan 1ay sonra ve hızla kilo verdim şimdi almaya çalışıyorum belki yagların hacmi genişler die bülent bey öyle demişti bi umut, kiloda alamıyorum sigaradan dolayı hep bırakıcam diyorum birtürlü olmuyor gecen sene bırakmıstım kiloda almıstım bacaklarımda kalınlaşmıstı ama işte bu sigara mahvediyor herşeyi dilerim gönlüne göre olur canım herşey herkes için öyle olur tabiki benim şimdi ilk haline göre yine iyi durumda ama aradaki açıklık tam anlamıyla kapanmadıgı için ben 3cüyü bile düşünüyorum maddi olarak kendimi ayarladıgım zaman
malesef olumsuzluklarla karşılaşabiliriz bunu bilerek hareket etmeliyiz zaten bizimde başımıza gelmez die bişey yok malesef dilerim kimse karşılaşmaz böyle bidurumla

suay ayrıca sana silikon+ yağ mı dedi?yağı nerden alacakmış?[/QUOTE

. yağ konusunda hiç bişey söylemedi.bende sormamıştım aslında. ne uygulayacağını sordum . silikon dedi . ben zyıfım belki o yüzden söyledi. ama yağ konusu için gidip tekrar konuşacağım.

teşkler lilacc,anladım canım gizli olunca biraz daha zor oluyor bende gizli oldum sayılır sadece annemle eski eşim biliyodu ben 2 kere amelıyat oldum tatlım ilki hıfzı beye onepte 2si bursada bülent beye 2ciden öncede birkez seans oldu donmus yagım ile ama gel görki 2ciden sonra büyük sorunlar yaşadım amelıyatımdan 1ay sonra ve hızla kilo verdim şimdi almaya çalışıyorum belki yagların hacmi genişler die bülent bey öyle demişti bi umut, kiloda alamıyorum sigaradan dolayı hep bırakıcam diyorum birtürlü olmuyor gecen sene bırakmıstım kiloda almıstım bacaklarımda kalınlaşmıstı ama işte bu sigara mahvediyor herşeyi dilerim gönlüne göre olur canım herşey herkes için öyle olur tabiki benim şimdi ilk haline göre yine iyi durumda ama aradaki açıklık tam anlamıyla kapanmadıgı için ben 3cüyü bile düşünüyorum maddi olarak kendimi ayarladıgım zaman
malesef olumsuzluklarla karşılaşabiliriz bunu bilerek hareket etmeliyiz zaten bizimde başımıza gelmez die bişey yok malesef dilerim kimse karşılaşmaz böyle bidurumla

Leydi Bulent bey sana superdry teknigi ilemi yapti ameliyati?? Eger 3cu kez ameliyat olursan yagmi yoksa silikonmu dusunuyorsun.Inshallah bu sefer her sey iyi olur senincin,bu forumda yag yaptiripta erimeyen memnun kalan biri oldumu?

suay ayrıca sana silikon+ yağ mı dedi?yağı nerden alacakmış?[/QUOTE

. yağ konusunda hiç bişey söylemedi.bende sormamıştım aslında. ne uygulayacağını sordum . silikon dedi . ben zyıfım belki o yüzden söyledi. ama yağ konusu için gidip tekrar konuşacağım.

suay aslinda benim doktorum da yag konusunda hic bir sey soylemedi.bence yagin erimesini bildikleri ichin pek yapmak istemiyorlar.benimkisi de ancak silikondan bahs etdi.benim bacaklar zayif da diyil.ama doktor silikon cok iyi olur dedi.yag konusuna girmedik

.ben silikona iyice karar vermiştim. bir problem olmaz inş.offff bir an önce ameliyat olup kurtulamk istiyorum yaa......

formaliteden ankaradaysan namık kemal baran a gitmeni önericem ozaman, ben ilk ona gittim bana silikon dedi iyice baktı inceledi ben silikon istemedıgımı söyledim, yasaklandıgını söyledim bana iyi ellerde takılırsa hiçbir problem olmaz dedi ama ben yinede sindirip yaptırmadım benimki sadece öneri oda ünlü bir doktor seda sayan ve ajda pekkanın doktoru yaşıda baya vardı önce bi güven geldi bana silikon konusunda ama sonra vazgeçtim hıfzı beyde karar kıldım yinede iyice bi araştırın bende araştırma içindeyim...

çok teşekkür ederim leydi hemen araştırmaya koyulayım ozaman.iki doktora gittim biri yağ diğeri silikon dedi.benim bacaklarım silikonla bile zor düzelir ama yağ dolgusundan daha tesirli bişey olacağını düşünüyorum

çok teşekkür ederim leydi hemen araştırmaya koyulayım ozaman.iki doktora gittim biri yağ diğeri silikon dedi.benim bacaklarım silikonla bile zor düzelir ama yağ dolgusundan daha tesirli bişey olacağını düşünüyorum

formalıteden ii geceler.ferruh bey kök hücremi yapıyodu?bi de ufuk beye amelıyat olan var mı?

suay aslinda benim doktorum da yag konusunda hic bir sey soylemedi.bence yagin erimesini bildikleri ichin pek yapmak istemiyorlar.benimkisi de ancak silikondan bahs etdi.benim bacaklar zayif da diyil.ama doktor silikon cok iyi olur dedi.yag konusuna girmedik

lilacc yağ konusunuda konuşabilir misin? eğer yapıyorsa nerden alıyor.ben gatadaki doktorla görüştüğümde direk basenden aldığını söyledi.ama eriyeceğinide söyledi tabii.tekrarlanması gerekiyormuş yağda.

slm formalıteden.sen de ankara düşünüyon sanırım.burda kaç kişiysek kararlaştıp bi an önce konusalım drla.sen ankaradamıydın?ordaysan konusabilirsin bizim adımıza.

hüsnacım bu arada silikon yaptırmak isteyen arkadaşlar var.onlarda doktordan gerekli bilgileri aldıklarında bizde ona göre hareket edebiliriz.

hüsnacım bu arada silikon yaptırmak isteyen arkadaşlar var.onlarda doktordan gerekli bilgileri aldıklarında bizde ona göre hareket edebiliriz.

cnm ya ben yag enjeksıyonu düşünüyom.oncelıkle sılıkonun rıskı cok fazla.hem benım cabuk yaptırmam lazım.temmuz bası düğün var.

kizlar dr. oytun idile de bir danisin isterseniz. Ben baska bir sorun icin kendisinin sitesine girmistim, yanilmiyorsam orda bacak kalinlastirma ameliyatindan bahsediyordu, kendisinin sikca uyguladigi bir ameliyat mis.

kızlar iki gün önce bülent cihantimur'u aradım. fotoğraflarımı istedi. arkadan ve önden çekilmiş bacak fotoğraflarımı ve yağ alınacak bölgedenin fotoğraflarını istedi. boyum 1.63 kilom 49. zayıfım ama neyseki karnımda bölgesel yağlanmam var. ameliyat için çok uygun olduğumu söyledi. ameliyat kampanya kapsamında 4500 lira. 500 lira kapora veriyorsun iki ay içinde ameliyatı yaptırman gerekiyor. kesin kararımı verdim sanırım. hiç bir işe yaramasa bile bölgesel yağlanmamdan kurtulmuş olucam. her tür gelişmeden haberdar ederim sizi. ayrıca bugün kampanya için son günmüş onu da belirteyim.

Back
X