ınşallah kapanır canım.keşke bacaklarım ince olsaydı da çarpık olmasaydı
teşekkür ederim. Inşallah hepimizde istediğimiz ,hayal ettiğimiz bacaklara kavuşuruz...artık her düşüncem bacak oldu yaa. Kafayı yiyeceğim bu gidişle....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınşallah kapanır canım.keşke bacaklarım ince olsaydı da çarpık olmasaydı
Inşallah kapanır canım.Keşke bacaklarım ince olsaydı da çarpık olmasaydı
ya benim gibi hem ince hem çarpık olanlar napsınn:![]()
bence rahat rahat bacak dolgusu ya da silikon koydura bilirsin kalın olunca insan operasyondan sonra bacaklarının şişman görüneceyinden korkuyor
canım gerçekden morelimi biraz da olsun yerine getirdiğin için sonsuz teşekkürler.![]()
evet kızlar volkan bey bülent beyın yanındaydı ama ayrılmıs kendi çalışcakmıs ankarada dilerim fiyatlarıda biraz çekerler bakalım zamana bıraktım şimdilik
ekledigim resimde silikonlu olup olmadıgını nasıl anladıgımı merak eden arkadaslar için silikonlu bölgenin etrafını çizdim:) sanırım master yapıcam artık bu bacak konusunda yakında:))
leydiii inanmıyorum bu kızın bacakları silikonmuymuş :O canım başkada koyarmısın örnek resim ,nasıl göründüğünğü çok merak ediyorum mesela ben bi resim koymak istiyorum buda silikonmu![]()
cnm ekledigin fotoda da evet silikon bence başlama ve bitiş yeri belli şöyleki içe çökmüş kaslı bacakta kasın oldugu yer içeri dogru çökmez tam tersi dışa dogru şiş bir vaziyette durur örnek olsun die size kaslı bir bayan bacagı fotosu ekleyim şimdi çogu ünlü silikon yaptırıyor hatta bir ara pınar altugda da silikon oldugu konusulmustu ve resimleri eklenmişti
![]()
lilacc
senin boyun ve kilon kaç? sen hiç yağ transferi düşündün mü?yeterli yağın yok mu?
cevaplarsan çok sevininirm.bacaklarım, seninkilere çok benzediğinden merak ediyorum.
teşekkür ederim
teşekkür ederim. Inşallah hepimizde istediğimiz ,hayal ettiğimiz bacaklara kavuşuruz...artık her düşüncem bacak oldu yaa. Kafayı yiyeceğim bu gidişle....
slm su ay.saffet bey kök hücremı yapıyo.inşallah herssey istedıgın gıbı olur..
cnm ekledigin fotoda da evet silikon bence başlama ve bitiş yeri belli şöyleki içe çökmüş kaslı bacakta kasın oldugu yer içeri dogru çökmez tam tersi dışa dogru şiş bir vaziyette durur örnek olsun die size kaslı bir bayan bacagı fotosu ekleyim şimdi çogu ünlü silikon yaptırıyor hatta bir ara pınar altugda da silikon oldugu konusulmustu ve resimleri eklenmişti
leydi geçen resimlere bakarken pınar altuğ un bacakları dikkatimi çekmişti ve sizinle paylaşacaktım silikon olabilir mi diye.keza sende bu düşüncenin üzerine bunu söyleyince tam destekler nitelikte oldu![]()
amaaanbe ozaman baya zorlanacağız.çünkü onlar heryerdeler)