Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ınşallah kapanır canım.keşke bacaklarım ince olsaydı da çarpık olmasaydı

teşekkür ederim. Inşallah hepimizde istediğimiz ,hayal ettiğimiz bacaklara kavuşuruz...artık her düşüncem bacak oldu yaa. Kafayı yiyeceğim bu gidişle....

evet kızlar volkan bey bülent beyın yanındaydı ama ayrılmıs kendi çalışcakmıs ankarada dilerim fiyatlarıda biraz çekerler bakalım zamana bıraktım şimdilik
ekledigim resimde silikonlu olup olmadıgını nasıl anladıgımı merak eden arkadaslar için silikonlu bölgenin etrafını çizdim:) sanırım master yapıcam artık bu bacak konusunda yakında:))
881.jpg

Son düzenleme:
lilacc
senin boyun ve kilon kaç? sen hiç yağ transferi düşündün mü?yeterli yağın yok mu?
cevaplarsan çok sevininirm.bacaklarım, seninkilere çok benzediğinden merak ediyorum.
teşekkür ederim

evet kızlar volkan bey bülent beyın yanındaydı ama ayrılmıs kendi çalışcakmıs ankarada dilerim fiyatlarıda biraz çekerler bakalım zamana bıraktım şimdilik
ekledigim resimde silikonlu olup olmadıgını nasıl anladıgımı merak eden arkadaslar için silikonlu bölgenin etrafını çizdim:) sanırım master yapıcam artık bu bacak konusunda yakında:))

leydiii inanmıyorum bu kızın bacakları silikonmuymuş :O canım başkada koyarmısın örnek resim ,nasıl göründüğünğü çok merak ediyorum mesela ben bi resim koymak istiyorum buda silikonmu;)

cnm ekledigin fotoda da evet silikon bence başlama ve bitiş yeri belli şöyleki içe çökmüş kaslı bacakta kasın oldugu yer içeri dogru çökmez tam tersi dışa dogru şiş bir vaziyette durur örnek olsun die size kaslı bir bayan bacagı fotosu ekleyim şimdi çogu ünlü silikon yaptırıyor hatta bir ara pınar altugda da silikon oldugu konusulmustu ve resimleri eklenmişti
5221.jpg

leydicim sımdı daha ıyı anladım evet silikonlu bacak asagıya kadar gıdıyor o şişkinlik.benim merak ettiğim yaşlanınca cıkartırılıyormu bu silikonlar? ünlüler o arkadaki ameliyat izini nasıl gizliyor,zamanla tamamen o izler gidiyormu acaba?

cnm ekledigin fotoda da evet silikon bence başlama ve bitiş yeri belli şöyleki içe çökmüş kaslı bacakta kasın oldugu yer içeri dogru çökmez tam tersi dışa dogru şiş bir vaziyette durur örnek olsun die size kaslı bir bayan bacagı fotosu ekleyim şimdi çogu ünlü silikon yaptırıyor hatta bir ara pınar altugda da silikon oldugu konusulmustu ve resimleri eklenmişti
5221.jpg

leydi anlamadim simdi bu silikonmu??? çok kötu yaaa. ben doktoruma yashlaninca ne olucak diye sordum.o zaman rahatlikla cıkarıla bilir dedi bana.

onlar genellıkle bacak makyajı yapıyolar canım sanırım o şekilde gizlenıyo bende yaz tatılınde mecbur mor yerlerıme fondoten falan sürmüştüm fazla belli olmasın die geri çıkartılıyo tabi ama zedelemeden kaslara zarar vermeden çıkartılması gerekıyor

lilacc
senin boyun ve kilon kaç? sen hiç yağ transferi düşündün mü?yeterli yağın yok mu?
cevaplarsan çok sevininirm.bacaklarım, seninkilere çok benzediğinden merak ediyorum.
teşekkür ederim

dilaramutlu benim boyum 1.60 kilom 54 . yeterli yağım var bence.ama ne bileyim.yağ yaptırıpta erimesi çok korkunç.bir de eşit erimiyorlar bacaklar ((( aslında hem silikon hem yağ ikisi de çok problemli olay :59:

slm arkadaslar ya.benım sorunum sadece diz kapagı altında yaklasık 3 cm boşluk olmasıdır.baska problemım yok.ama kıme yaptırcam bılmıyom.ferruh beyın muayenesını aradım gelın görüşelım dıyo.gelme ımkanım yok dedım.mail gonderdım foto cekıp.daha cvb yok:((acıl yaptırmam lazım

slm su ay.saffet bey kök hücremı yapıyo.inşallah herssey istedıgın gıbı olur..

bana söylediği dizin kenarından ve gerekirse karın bölgesinden yağ alacağıydı. Kök hücre falan demedi.inşalalh istedğim gibi olur. Beklentilerim boşa çıkmaz.

leydi geçen resimlere bakarken pınar altuğ un bacakları dikkatimi çekmişti ve sizinle paylaşacaktım silikon olabilir mi diye.keza sende bu düşüncenin üzerine bunu söyleyince tam destekler nitelikte oldu;)

amaaanbe ozaman baya zorlanacağız.çünkü onlar heryerdeler;))

fikrim geldi toplanıp kaplıca tatili yapalım en iyisi,belki bacaklarımıza da iyi gelir sıcak sıcak:)
şaka bir tarafa da bir yazımı daha böyle eziyetli geçirmek istemiyorum. bulabildiğim ilk boşlukta ahmet beyi arayıp randevu alıcam.:74:

Back
X