Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaashlar profilime bacaklarimin resmini ekledim.bana arkadaslik istegi gondererek baka bilirsiniz.aranizda benim bacaklarima benzeyen biri varmi.ve ya boyle bacaklari olup da ameliyat gecirmis birini taniyormusunuz ,fikirlerinizi bekliyorum :2:

Lilacc bacaklarının resmine yeni bakabildim bence alt bacakların düzelirse slikon veya yağ enjeksiyonuyla üst bacağın bu şekilde görünmez bence üst bacağını takmamalısın. enim bildiğim kadarıyla silikon koymadan önce aynı boyutlarda hamurdan yapılmış silikon şekilleri varmış. dr onlarlı bacağına koyup deneme yapıyormuş. ben bir yerde okumuştum.

Selam Arkadaslar ,

1-2 ay icerisinde ameliyat olmayi dusunuyorum.
Doktor sayısını 2 ye indirdim: Ahmet Kacalar , Hasan Fındık
Ahmet Karacalar sanirim cok maliyetli ; cunku muayenesi bile oldukca yuksek fiyatli.
Hasan Fındık mi Ahmet Karacalar mı arada kalmıs durumdayım ; sizce hangisi ; ya da bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar hakkında bilgisi olan var mı ; cunku 1 i memnun digeri hemen eriyor konulan yag diyor ben de karısmıs durumdayim.
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sewinirim.
Sewgiler ,

Kızlar aslında benim sorunum sizinkilerden daha farklı bi bacağım diğerine göre daha kaslı
bu konu hakkında bildiğiniz bir yöntem var mı?

Selam Arkadaslar ,

1-2 ay icerisinde ameliyat olmayi dusunuyorum.
Doktor sayısını 2 ye indirdim: Ahmet Kacalar , Hasan Fındık
Ahmet Karacalar sanirim cok maliyetli ; cunku muayenesi bile oldukca yuksek fiyatli.
Hasan Fındık mi Ahmet Karacalar mı arada kalmıs durumdayım ; sizce hangisi ; ya da bu doktorlara ameliyat olmuş olanlar hakkında bilgisi olan var mı ; cunku 1 i memnun digeri hemen eriyor konulan yag diyor ben de karısmıs durumdayim.
Yardımcı olabilecek biri varsa cok sewinirim.
Sewgiler ,

hangisi daha iyidir bilmiyorum ama forumu takip ettiğim süre içerisinde anladığım ahmet karacalara ameliyat olanlar daha çabuk iyileşiyor, bir de enfeksiyondan hiç bahsedilmedi. ben bu yüzden ahmet karacalara gitmeye karar verdim. benim için iyileşme süresi çok önemli çünkü çalışıyorum.

Arkadaslar yag enjeksiyonu yaptirip da sonuctan memnun olan bir arkadas vardi; yaglarim hala erimedi diye cok memnundu. Kimdi bu arkadas hatirlayaniniz var mi? Uzun suredir takip ediyorum siteyi ama bulundugum ulke dolayisiyla neden bilmiyorum bu sitede ilerlemek; siteye birseyler yazmak cok zor oluyor. Neyse bugun baglanti daha iyi. Ben de yaza yag enjeksiyonu yaptiricam ama sonuctan memnun olan arkadaslarin son hallerini cok merak ediyorum. Bizi bilgilendirseler cok seviniriz.

fikrim geldi toplanıp kaplıca tatili yapalım en iyisi,belki bacaklarımıza da iyi gelir sıcak sıcak:)
şaka bir tarafa da bir yazımı daha böyle eziyetli geçirmek istemiyorum. bulabildiğim ilk boşlukta ahmet beyi arayıp randevu alıcam.:74:

oda uyar bana canım zaten çarpık bacaklarımdan dolayı kireçlenme sorunum var şifa bulmuş oluruz;)

bugün dr.oytun idil msj.ıma cevap vermiş.çok sık yapılan bir operasyon olduğunu,silikon için endişelenmemem gerektiğini yazmış.hastaları bir kaç günde ayağa kalkıyormuş.5500 tl imiş fiyatı.randevu alıp ücretsiz muayeneye çağırmış.ankara da olduğum için zor ama oda bir alternatif tabii.ben ankara da bir iki doktoru daha aradım.seyhan çenetoğlunu aradığımdada bu ameliyatı en çok dr.selçuk ışık yapıyor dedi.gatada görüşmeye gitmiştim zaten hatırlarsınız.araştırmalarım sürüyor..

arkadaşlar buraya yazmayım dedim ama duramıcam ALLAH aşkına lütfen söylermisiniz ben tektash ın doktorunun reklamını ne zaman yaptım bu forumda, daha ben gitmedim bile görüşmeye sadece tektash a yaptıgı mudahaleyi başarılı buldugumu doktor beyi listeme aldıgımı görüşeceğimi ankarada tek çalışacagının bilgisini öğrendigimi paylaştım sizinle, bunun neresi reklam acaba???

$pınar.webp
Kızlar Pınar Altuğ'un gençlik bacakları bence kalınlığı iyiymiş ama çarpıkmış.Şimdi ki resimlereine bakarsanız dümdüz..

özgürdü
pınar altuğ'un gençlik fotosu mu bu?
pek benzemiyor sanki. şuan pınar altuğ'un bacaklarında slikon mu var?bana pek öyle gelmedi...
umarım slikon ya da yağ enjektedir. bi,r umut olsun bize... :)

arkadaşlar buraya yazmayım dedim ama duramıcam ALLAH aşkına lütfen söylermisiniz ben tektash ın doktorunun reklamını ne zaman yaptım bu forumda, daha ben gitmedim bile görüşmeye sadece tektash a yaptıgı mudahaleyi başarılı buldugumu doktor beyi listeme aldıgımı görüşeceğimi ankarada tek çalışacagının bilgisini öğrendigimi paylaştım sizinle, bunun neresi reklam acaba???

leydi seni kızdıran ne oldu reklam yaptığını kim ima edipte seni üzdü.senin fikirlerinden çok faydalandık ama sende bizim gibi araştırıyorsun ve doktor listesi çıkarmaya çalışıyorsun.herkes birbirine elbette bişeyler önerecek ki en doğruyu bulmaya çalışalım.ben reklam görmedim yazdığın hiç bir şeyde canım.

özgürdü
ilk gönderdiğin fotoya tekrar baktım. bu kişinin bacakları bana çok çarpık gelmedi ya... yanılıyor muyum? yandan çekilmiş bir foto. sanki normal gibi... benimkiler çok çarpık olduğundan mı acaba:))

leydi
ben de reklam filan hatırlamıyorum. yarası olan doktorlar, çok takip ediyor olsa gerek bu formu?neden bu kadar rahatsız ediyor yorumlar anlamadım????

canlar bu forumda takip ediliyoruz yani konuştuklarımız paylaştıklarımız okunuyor, ben diil ama reklam amaçlı giren insanlar belli o yüzden herkes kendine baksın diyorum birdahada düşündügüm doktor olursa burda yazmamaya karar verdim özelden yazışırız artık olur biter, gerçekten bilip bilmeden yazdıklarımı reklam olarak algılayan bir zihniyete diyecek lafım yok, ben kimsenin doktorunun reklamını yapamam çünkü benim doktorum diil ki benim doktorum bile olsa kendi doktorlarımında reklamını yapmadım memnuniyetimi yazdım sevincimi paylaştım hatta bülent bey için geri sayfalarda okadar övgü dolu sözlerden de bahsettim çünkü sonuc süperdi sonrasında benim sorunlarım nedeniyle zayıflayınca eridi bundan doktoruda sorumlu tutamam ki ben gerçek kişiyim bir doktorun klinikten arkadaşıda yada tanıdıgıda diilim ben haksızlıga gelemıyen bir insanım o yüzden biraz gerildim sanırım

Canım sana kimin ne dediğini az çok tahmin edebiliyorum..
Propaganda falan yapmış değilsin..ama naçizane bir düşüncemi söylemek isterim..
Fazlasıyla iyi niyetlisin.
(Az önce sana özel mesaj göndermem engellendi?)buraya yazmak zorunda kaldım!

Back
X