Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arladaşlar,
ZAFİYET geçen hafta ameliyat olacaktı. Ama hiç yazmamış foruma. Ne oldu acaba çok merak ettim![]()
İri gözler, arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Resimlerine bakmak isterim.
MRB.arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. önceki sayfalarda yazmıştım belki hatırlarsınız. bu cumartesi yani 2 nisanda bülant cihantimur operasyonumu gerçekleştirdi. şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür. öncesinde ve sonrasında bol bol fotoğraf çektirdim ama kart okuyucum olmadığı için pc'ye aktaramıyorum en kısa sürede bu sorunu halledip yüklicem fotoğrafları.
bacaklarım leydinin ve angel'in operasyondan çıktıktan sonra tarifledikleri gibi sosis gibi falan değiller açıkcası. çok az bir fark olmuş gibi geldi bana. hemen ameliyattan çıktıktan sonra foto çektim 5 dk bile geçmeden yani ödem falan oluşmadan henüz. gözüme iyi göründüler ama elbette çok kalın olmalıdılar. şimdi ise ödemli oldukları için bayaa şiş duruyorlar.birine 110 diğerine 130 cc yağ koymuş zaten. herkes 330 ccden falan bahsederken bana bu kadar az koymuş olması belki de benim vücut tipimle alakalıdır bilemiyorum. zaten ince biriyim çünkü. ama belim ve karnımda biraz yağ biriktirmiştim.
daha önce bülant beye ameliyat olan herkesin ortak şikayeti erime olmasıydı.
bir tek septembergirl 'de hiç erime olmadı. açıkcası onu referans alarak ameliyata girdim. ve onun yaptıklarını yapacağım. bugün 4. gün ve hiç yatmıyorum sürekli evde dolaşıyorum. sigara zaten kullanmıyorum. bol bol yemek yiyip çaptan düşmemeye gayret ediyorum.
sonuçta bu bir kumar. bu yağlar kiminde tutuyor kiminde tutmuyor. gözümüzü kapatıp ameliyat olduk bekleyeceğiz.
Ayyyyy alaturka simdide ufuk beyimi kafaya takicaz:)))) sende benim gibisin, Bende kimin bacagini begeniyorsam onun dr.una gitmek istiyorum.ufuk beyi bende dusunmedim degil onun calistigi hadtanede kuzenim bashemsire.Ama izmirdeler malesef.ben ist.dan olsun istiyor.senin sorularinida sorucam hasan beye merak etme canim.
Canım ben taktım bile:)) İşin ilginç tarafı bu dr aklımda bile yoktu birden aklıma geldi içimden bir güç sanki beni ona yönlendiriyor kafayı yemek üzereyim sanırım:)) Ya kuzeninle görüşüyorsan bir ara sormanı rica etsem bu ameliyatı çok yapıyormuymuş bilgisi varmış vs senden de çok şey istedim gibi ama:)) ben Antalyadayım İzmir daha kolay olur aslınada bana..
MRB.
Ameliyattan cikinca cok mutlu olurum saniyordum senin cok mutlu olmadigini gorunce moralim bozuldu.Birde ben kolay memnun olmayan biriyim eyvah param bosa giderse cok uzulurum cok para gercekten.Yaaa bide kafama su takildi ameliyattan cikinca 5 dk sonra nasil foto cekersin narkozun etkisi hemen gecer mi?
herkese merhaba .irigözler öncelikle geçmiş olsun canım bacakların çok güzel olmuş.inşallah hiç erimezler canım.o ağrılar bende de vardı.ilk günler yağ alınan yerler ağrıyor 5-6 gün kadar.sonra bi de gezince yağ verilen yerlerim uyuşuyordu. artık
![]()
missense sana özelden de msj attım ama sanırım gelmedi benim dee aklımda bülent bey var aslında sende mi incelikten dolayı şikayetin vardıyanı dizden alt tarafa komle yağ koyuldu mu ve na kadar bi kalınlaşma oldu daha dedaylı bilgilendirirsen sevirnirim.birde genel anestezi olmadım demişsin belinden mi uyuşturarak yaptılar ameliyatını.
özelden değil burdan yazayım herkes bilgilensin. evet benim bacaklarım çöp gibi.özellikle alt kısımları. gerçi ben zayıf biriyim ama kilo aldığım günlerde bacaklarımda hiçbir değişim olmuyordu. dizden aşağıya bilekler hariç yağ koyuldu. bileklere ister misin dedi ben istemem dedim zaten orası hareketli bölge olduğu için sanırım pek yağ tutunmuyor.ameliyata gitmedne önce ölçtüğümde alt bacak en kalın yer 31 cm idi. ameliyattan sonra da 31 cm:) komik değil mi? ama bacaklarım daha şişman duruyor. bu çelişki ne ile alakalı onu ben de çözemedim açıkcası. şu kart okuyucu sorunum bi bitsin derhal yüklicem fotoları görüşlerinizi çok merak ediyorum.
benim belden aşağısını uyuşturdular evet. soruyorlar zaten genel mi belden aşağı mı diye? ben farketmez dedim. gene ameliyatta uyuyorsun canım böyle sakinleştirici gibi uyutucu bir şey veriyolar sana. ameliyat bitmeden hemen önce de uyandırıyorlar. zaten çok profesyonel bir ekip. çok fazla insan çalışıyor yanında ve hepsi çok ilgili. bakalım sonuçları bekliyoruz işte 4 gözle.
valla buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben de 2- 3 cm bi kalınlaşma olur hayalleri kuruyorum kendi kendime ya ufffff bu bacak 3 cm kalınlaşmayınca ben mutlu olmam.saffet beye msj atmıştım o bana 200 cc kadar yağ aldıklarını tabi kişiden kişiye de deyişe bileceğini söyledi ama 2 -3 cm bu yağ kalınlaşmasına yardımcı olur dedi acaba abartıyo olabilir mi?sen boyun ve kilon kaç acaba canım?benim artık sitresden iyice eridi bu backlardaki yağlar herhalde bugün ki ölçümlerde en kalın yer 33 cm geldi ya delirecem
Canim benim su anda sis anlamam mümkün değil ama daha kalın gibi resimdede belli oluyor zatengurmeci .!.:irigözler sende mi bacaklarının inceliğinden şikayetçiydin sende ne kadar bi kalınlaşma oldu biliyomusun canım. benim merak ettiğim 3 cm kadar bi kalınlaşma mümkün mü acaba yağ enjeksiyonu ile
kızlar az önce web cam le bir foto çekip yükledim. vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim.
Sevgili missense, senin bacaklarin operasyon oncesi de cok guzelmis; operasyondan sonra da mukemmel olmuslar,kime yaptirmistin, ben kacirdim galiba!
kızlar az önce web cam le bir foto çekip yükledim. vaktiniz olursa bakarsanız sevinirim.