Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar

Lilacc'ın doktoru zafer atakana mail atmıştım.ceavp yazmış. bacaklarımın kenarlarındaki fazlalığın lazerle eritilebileceğini ve iç kısımlara da slikon olmayan kalıcı dolgu ile doldurulabileceğini yazmış.
lilaaccc özellikle sana sormak istiyorum . bizim bacak yapımız az çok benzediği için, sen doktorla görüştüğünde, hiç bu kalıcı dolgu maddesinden bahsetti mi? senin yeterli yağın olduğu için söylememiş olabilir mi?
bu kalıcı dolgu maddesi hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar,doktor görüşmelerinizde bu maddeden hiç bahsetti mi doktorlarınız?
eğer bu madde uzun ömürlü ve tabii ki zararı yoksa ben bunu iyice araştırmak isterim. korkarım açıkçası, çok denenmemiş bir şeyse biraz zor karar veririm. ama şu da var. ben yağ yapmak da istemiyorum . umarım zararsız ve kalıcı bir şeydir.iyice araştırmalıyım. zaten bu sene operayon işi benim için imkansız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhabalar izmir de bu ameliyatı yapan dr var mı yada izmir de ameliyat olan bir arkadaş var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

missense bacakların süper olmuş.harika inşallah erimez.bu arada kimse benim sorumu cevaplamamış.arkadaşlar baldırlarada yapılıyomu yağ enjeksiyonu.benim alt bacakalarım fena değil.baldır yani basenlerim yok.oralarada yağ enjekte ediliyormu

kızlar

Lilacc'ın doktoru zafer atakana mail atmıştım.ceavp yazmış. bacaklarımın kenarlarındaki fazlalığın lazerle eritilebileceğini ve iç kısımlara da slikon olmayan kalıcı dolgu ile doldurulabileceğini yazmış.
lilaaccc özellikle sana sormak istiyorum . bizim bacak yapımız az çok benzediği için, sen doktorla görüştüğünde, hiç bu kalıcı dolgu maddesinden bahsetti mi? senin yeterli yağın olduğu için söylememiş olabilir mi?
eğer bu madde uzun ömürlü ve tabii ki zararı yoksa ben bunu iyice araştırmak isterim. korkarım açıkçası, çok denenmemiş bir şeyse biraz zor karar veririm. ama şu da var. ben yağ yapmak da istemiyorum . umarım zararsız ve kalıcı bir şeydir.iyice araştırmalıyım. zaten bu sene operayon işi benim için imkansız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

microline dolgu diye birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam, bu forumda çok tartışılmıştı. eski sayfalara bak istersen. o kadar çok sayfa var ki.. internet daha kolay olur belki.

missense bacakların süper olmuş.harika inşallah erimez.bu arada kimse benim sorumu cevaplamamış.arkadaşlar baldırlarada yapılıyomu yağ enjeksiyonu.benim alt bacakalarım fena değil.baldır yani basenlerim yok.oralarada yağ enjekte ediliyormu

famille edilmemesi için bir sebep yok heralde. burada rastlamadık ondan cevap verilmiyordur. bir doktora mail at istersen.

kızlar

canım zaten benim bacaklarıma bakarken ilk söylediyi şey dolgu maddesi oldu.ismini tam hatirlayamıyorum.ama macrolen falan diyildi.isminde AQUA sözcüyü vardı ama.ben ne kadar kalıcı olduğunu sordum.4 yıl dedi.tabii yağdan farklı olarak istediyi kadar enjekte ediyor bu maddeyi.böylece en mükemmel bacaklara sahip ola bilirsin.yağ gibi kıt diyil yani.ama sonuçda 4 yıl çok az bir süre.ben hayır istemem yağ yapın dedim.

Kızlar bugün dikişler alındı birde womanla tanıştık bu arada kızlar Hasan beyin sabit fiyatı yok herkesin durumuna göre fiyat

Seninle tanistigima cok memnun oldum canim.Dedigin dogru hasan beye ucretini sordugumda 5000 dedi.Gerci 4000 binde olsa fark etmez hasan beyi dusunmuyorum.gitmis olmak icin gittim.aklimda acaba gitsemiydim dusuncesi olmucak.

Canım...üst bacakların iç kısmının açıklığı dolduruluyor...basenler yani kalçaya da dolgu yapılıyor..hatta popoya silikon protez de konuyor.
.

benim üst bacaklarımın iç kısmı değilde dışı yani basen bölümü beni müthiş rahatsız ediyo.:58:popo yanındaki çukurlukatn başlayıp dizkapağa kadar doldurulması gerek.düşünsenize sadece alt bacak 5milyar benim heralde bi 10 15 milyar ödemem lazım.:58:tabi okadarı yapılabiliyorsa.

amaanbe
dolgu maddesi için önceki sayfalara baktım. başım döndü vallahi... bir türlü denk gelemedim bu konu içerekli sayfalara... aklında kaldıysa aşağı yukarı sayfa numaraları yazman mümkün mü? teşekkür ederim.
lilacc sağol canım
dolgu maddesinin 4 yıl kalıcı olduğunu doktor mu belirtti . sanırım fiyatı daha yüksektir.10 yıl gibi olsa düşünürüm,ama zararları konusunda emin olmam lazım.

amaanbe
dolgu maddesi için önceki sayfalara baktım. başım döndü vallahi... bir türlü denk gelemedim bu konu içerekli sayfalara... aklında kaldıysa aşağı yukarı sayfa numaraları yazman mümkün mü? teşekkür ederim.
lilacc sağol canım
dolgu maddesinin 4 yıl kalıcı olduğunu doktor mu belirtti . sanırım fiyatı daha yüksektir.10 yıl gibi olsa düşünürüm,ama zararları konusunda emin olmam lazım.

evet kendisi belirtdi 4-5 yıl gibi kalır dedi.fiyatını sormadım doğrusu.hemen istemem dedim.ama Zafer bey yağdan daha çok o dolgu maddesini öneriyor.zararı yok dedi.zaten Zafer bey ne yenilik varsa hepsinden kullanıyor.lazerle yağ parçalama,bacağa dolgu maddesi falan hepsini ilk onda duydum.insanın parası olsa tabii ki 4 yılda bir yaptırır.ama büdce ona yetmez yani :34:

Canım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun ici senin bacaklarda şahane görünüyor. Şahsen seni böyle yolda görsem gözüm bacaklarda kalırdı emin ol:) benim ağrılar bugün daha ii ama topuklu ayakkabı giyebilecek durumda değilim. Birsey sorudan canım sen kaç gun korse giydin birde dikkat ettim morarma yok bacakta hiç morarma olmadimi sende. Doktor erime yüzdesi verdi mı sana

ay teşekkür ederim canım.)):1: ya ben korse giymedim varis corabı giydim.ve ya doktorun bana verdiyi sargılar var lastik.onları sardım bacaklarıma.2 hafta giymek gerek.şu an 2 haftanı bitirdim.15ci gündeyim.ama eve gelince sargıları sarıyorum bacaklarıma.morarma karnımda yok.ama ayaklarımın arkasında var.basenlerimde ve yağ verilen yerlerdevar canım.ama gittikce azalıyor.doktor kök hücre ile 60-80 % kalıcılık olur dedi.

İrigözler

Canım nasılsı, dün gördüm bomba gibiydin:)) Sanki 5 gün önce operasyon geçiren sen değildin:)) Doğrusu deniliyorduda inanmıyordum,hemen ayağa kalkılılacak bir operasyonmuş...

evet kendisi belirtdi 4-5 yıl gibi kalır dedi.fiyatını sormadım doğrusu.hemen istemem dedim.ama Zafer bey yağdan daha çok o dolgu maddesini öneriyor.zararı yok dedi.zaten Zafer bey ne yenilik varsa hepsinden kullanıyor.lazerle yağ parçalama,bacağa dolgu maddesi falan hepsini ilk onda duydum.insanın parası olsa tabii ki 4 yılda bir yaptırır.ama büdce ona yetmez yani :34:

Acaba neden dolgu maddesini daha çok tercih ediyor, merak ettim.

İrigözler

Canım nasılsı, dün gördüm bomba gibiydin:)) Sanki 5 gün önce operasyon geçiren sen değildin:)) Doğrusu deniliyorduda inanmıyordum,hemen ayağa kalkılılacak bir operasyonmuş...

Canım teşekkür ederim iyiyim bu arada seninle tanıştığıma bende çok memnun oldum oglusunda çok tatliydi gerçi çok konuşma fırsatı bulamadık. Evet ayağa kalkıyorum ama yinede ağrılarım olmuyo değil. Sen hiç düşünme ama esın durumunu biliyor nasil olsa Gül'ü seven dikenine katlanır. Bu arada Hasan neyle ne görüştün nasil gecti sana ne önerdi birde kök hücre olayını sordunmu ben unuttum yine

Back
X