Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar benim anlamadigim bisey var; Nasil oluyor da kesin olarak kaliciligi olmayan bir yontem icin doktorlar bu kadar para isteyebiliyor. En azindan madem kalicilik icin garanti verilmiyor; o zaman makul olmalari gerekmez mi? Hasta memnuniyetini kimse onemsemiyor, goz ardi ediyorlar. Ayy vallahi deli olucam yaa!!!:52: Ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun; yaglari daim olsun innnsallahhh!

kesinlikle çok haklısın fiyatlar yüksek aslında söyle bişey olmalı bikere olursun ve parası neyse verirsin ama erime olursa ikinci yada üçüncüsü kesinlikle ücretsiz olmalı :)) ne ii olurdu gerçi ozamanda fiyatı iyice yükseltirlerdi

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim.Ameliyatın nasıl geçtiğini kısaca yok uzunca anlatayım.Genel anestezi ile oldum hayatımda ilk kez hastane yüzü gördüm gerçi estetik merkezi ama hayatımda ne ilaç içtim ne serum yedim bu yüzden hasta gibi gördüm kendimi yapılanlarıda merakla izledim.Ameliyata girmeden önce kitapçık getiriyorlar İçinde sorular var ameliyatın nasıl gerçekleşeceğine dair bilgiler sorumluluklar riskler vs..Hepsini satır satır okudum özellikle genel anestezinin nasıl olduğu bölümünü Ben zannetiim ki orda anlatılanların büyük bir kısmını göreceğim yaşayacağım.Neyse ameliyat vakti geldi yatakla beraber götürüyorlar beni Ben gülüyorum ne bilim komik geldi bir sürü başında ilgilenen sanki 3 kurşun yemişim de herkes benle ilgileniyor.Neyse ameliyat odasına girdik seni ameliyat masasına alalım dediler Bende burda kalsam daha rahattı sanki dedim..Bi kız vardı solumda o kızla ne güzel konuşuyordum nasıl şen biriydi öyle Dedim Hasan Bey bugün çok ameliyat yaptı galiba evet dediler Dedim ne ameliyatı oldular burun vs...dedi Bende ki sorulara bak sanane milletten kendi haline baksana sen.Dedi ne kadar rahatsın maşallah dedi sonra biri daha geldi dedi şimdi ilaç vercem yakabilir dedi bende bişey olmaz dedim sonra sağıma döndüm bir hemşire daha geldi tam ona soru sorcaktım sonra ismimle çağırılıyorum dedim bittimi ne çabuk ne zaman yapıldı üşüyorum ben hemen ısıtıyoruz dediler Anaaaa bi baktım odamdayım Vaaaayyy dedim ben bu anesteziyi ayda bir yaptırayım Ne rahat birşeymiş ama ameliyat odasında aklım kaldı hiç kimseyi göremedim doktoru hemşireleri o tüpleri aletleri vs..Doktor geldi bacaklarını merak etmiyor musun dedi iyice bir ısınayım sonra bakarım dedim Ben ısındım ama yine üşüyorum tuvaletim var herhalde ondan dedim Bakıcı vardı benim tuvaletim geldi dedim baktım bana lazımlık getiriyor Bu ne dedim ben hayatta buna yapamam Birşey olmaz yaparsın dedi Koydu 2 dk sonra geliyorum dedi Geldi eee yapmamışsın dedi yapamam ki dedim tuvalete gideyim ama daha yeni çıktın dedi olsun deneyelim dedim iyi peki dedi elimden tuttu karşıya bak dedi başın dönmesin dedi ama hiçbirşey olmadı kalktım yürüdüm tuvaleti görünce ohh be işte bu yaa o ne öyle kovalar sonra tekrar yatağıma geçtim Bi baktım yatak ıslak bu ne yoksa işedim mi ben dedim yok onlar bacaklrından sızanlar Ameliyattan sonra bacaklardan kan sızması gayet normalmiş..İkinci kez tuvalete kendim kalkayım dedim bacğımdan kanlar aktı aşağı doğru hemşireyi çağırdım Aslında korkmadım yerler kan oldu diye çağırdım ama korktum sandılar galiba Doktor geldi bunun gayet normal olduğunu söyledi...O gece hastanede kaldım benim tek sıkıntım hiç kılmıldamdan sürekli sırt üstü yatmak oldu içimdeki organlar acıyordu.Birde ytaktan kalkerken diz içlerinde acı oluyordu Devamı az sonra...

YAAAA BEN ANKARADA YAŞIYORUM FERRUH BEYE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNENLER VARMI ARANIZDA BEN YANIMA YOLDAŞ ARIYORUM YOKSA AKSİ TAKDİRDE KENDİMDE O CESARETİ BULAMIYORUM :((( AMA BU SENE BU ÇARPIKLIKTAN KURTULMAK İSTİYORUMMM YAAAA OFFFFOFFFFFF KREDİ ÇEKTİM ONUDA BACAKLARA YATIRCAM NAPCAM NASIL OLCAK BİLMİYORUM EGER İLK AMELİYATTA ERİRSE BİTTİM BEN YAAA BÜTÜN GÜVENİM ŞEVKİM KAÇAR AMELİYAT OLANLARA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİORUM BOL YAGLI YILLAR DİLERİM YAGINIZ HİÇ ERİMESİN İNŞ. ŞU MESAJ SAYIM DOLSUN BENDE ÇEKİCEM ÇARPIK BACAKLI RESİMLERİMİ KOYUCAM BAKMANIZ İÇİN :emir_bebek:

kesinlikle çok haklısın fiyatlar yüksek aslında söyle bişey olmalı bikere olursun ve parası neyse verirsin ama erime olursa ikinci yada üçüncüsü kesinlikle ücretsiz olmalı :)) ne ii olurdu gerçi ozamanda fiyatı iyice yükseltirlerdi

yarın 9,30 da ameliyat demişsin ayhh inş iyi olur herşey sendedemi çarpıklık vardı ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgilerine çok ihtiyacımız var bizi habersiz bırakmayıameliyat olup 1 yılı aşan arkadaşlarımız vardı ama hiç biri gelmiyor artık siteye bilgide alamıyoruz keşke gelip haber verseler yaaa:((

17 nisanda taburcu olacağım sabah hemşireyi çğırdım oda da dolansam sorun olur mu diye sordum olmaz dolan dediler kalktım kalkerken diz içlerimde acı oluyordu dayanılmayacak acı değil sadece psikolojik olarak bacaklarından kan akmasın diye dikkat ederek kalkmak istiyor insan..Sonra dedim hazır hastanedeyken ben idman yapayım akabildiği kadar aksın normal yürümeye kalktım yürülüyor kan falanda sızmadı öyle odanın içinde defalarca tur attım bir de şu koltuğa oturayım ona da oturup kalktım Bu kdar yeter şimdi uznayım dedim sonra pansuman için hemşire geldi saat 13.30 gibi doktorun asistanı geldi içimden diyorum ki galiba kovulacağım hazır öyle otomatik yatak bulmuşum karşımda televizyon var ne gerek var ki rahatı bozmaya :) Herşeyimde düzgün gitti aksilikte yok ki bi bahanem olsun kalmak için..Neyse gitme vakti geldi yolcu yolunda gerekiyormuş...Çıktım dışarıya ne yapsam metrobüsle mi gitsem taksiyle mi diye düşündüm metrobüse ne kadar yürülüyor diye sordum baktım biraz uzun gibi aslında giderdim ama bi kan akar falan rezil olurum millet direkt adet olmuş der...Taksiyle gitmeye karar verdim.Eve geldim ağrı kesici ilaç almam lazım Pazar açık eczane yok bizimkiler evde annem dışında kimse bilmiyor O gece arkadaşımda kaldım yalanını uyduruverdim...Nasıl sinirlendim nöbetçi eczane uzakta arabayla gideyim dedim bindim gittim bi baktım orasıda kapalı yanlış yere gitmişim O gece ilçsız yattım bi sıkıntı vermedi sabahtan aldım Sabahtan dışarı yine çıktım bir sorun yok...Bacaklarıma bakmıyorum eridi mi erimedi mi diyehiçbirşey anlamadım ben hala çünkü yine etek giymeyeceğimi biliyorum Doktor iyi iş çıkarıyor ona hiçbirşey demiyorum suç benim bacaklarımda erkekler kadın oluyor benim bacağım bacak olmuyor ben birtek bunu anladım...

yarın 9,30 da ameliyat demişsin ayhh inş iyi olur herşey sendedemi çarpıklık vardı ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgilerine çok ihtiyacımız var bizi habersiz bırakmayıameliyat olup 1 yılı aşan arkadaşlarımız vardı ama hiç biri gelmiyor artık siteye bilgide alamıyoruz keşke gelip haber verseler yaaa:((

mrb ewet yarın saat 9:30 da ferruh bingül yapacak amalıyatımı benim bacaklarım eğri değil aksine çok düzgün sadece aşırı ince bildiğin çöp gibi kalınlaşsın diye bu operasyonu olacagım çok heyecanlıyım ama ferruh hocanın asistanı yeter hanımla az önce konuştum hiç korkma çok basit olacak ve yürüyerek evine gideceksin ferruh hocaya güvene bilirsin çok başarılıdır bu konuda gibi konuşmalar yaptı bende güveniyorum zaten açıkça konuştum 3000 tl benim birdaha bi araya toplayacagım bi miktar değil o nedenle kalıcılık benim için çok önemli dedim ve bunun üstünde çok durdum
kalıcı olacak dedi bilmiyorum herşeyin hayırlısı ferruh hocaya nedense çok güveniyorum

17 nisanda taburcu olacağım sabah hemşireyi çğırdım oda da dolansam sorun olur mu diye sordum olmaz dolan dediler kalktım kalkerken diz içlerimde acı oluyordu dayanılmayacak acı değil sadece psikolojik olarak bacaklarından kan akmasın diye dikkat ederek kalkmak istiyor insan..Sonra dedim hazır hastanedeyken ben idman yapayım akabildiği kadar aksın normal yürümeye kalktım yürülüyor kan falanda sızmadı öyle odanın içinde defalarca tur attım bir de şu koltuğa oturayım ona da oturup kalktım Bu kdar yeter şimdi uznayım dedim sonra pansuman için hemşire geldi saat 13.30 gibi doktorun asistanı geldi içimden diyorum ki galiba kovulacağım hazır öyle otomatik yatak bulmuşum karşımda televizyon var ne gerek var ki rahatı bozmaya :) Herşeyimde düzgün gitti aksilikte yok ki bi bahanem olsun kalmak için..Neyse gitme vakti geldi yolcu yolunda gerekiyormuş...Çıktım dışarıya ne yapsam metrobüsle mi gitsem taksiyle mi diye düşündüm metrobüse ne kadar yürülüyor diye sordum baktım biraz uzun gibi aslında giderdim ama bi kan akar falan rezil olurum millet direkt adet olmuş der...Taksiyle gitmeye karar verdim.Eve geldim ağrı kesici ilaç almam lazım Pazar açık eczane yok bizimkiler evde annem dışında kimse bilmiyor O gece arkadaşımda kaldım yalanını uyduruverdim...Nasıl sinirlendim nöbetçi eczane uzakta arabayla gideyim dedim bindim gittim bi baktım orasıda kapalı yanlış yere gitmişim O gece ilçsız yattım bi sıkıntı vermedi sabahtan aldım Sabahtan dışarı yine çıktım bir sorun yok...Bacaklarıma bakmıyorum eridi mi erimedi mi diyehiçbirşey anlamadım ben hala çünkü yine etek giymeyeceğimi biliyorum Doktor iyi iş çıkarıyor ona hiçbirşey demiyorum suç benim bacaklarımda erkekler kadın oluyor benim bacağım bacak olmuyor ben birtek bunu anladım...

nisan kan felan derken sen hangi yöntemle ameliyat oldun bu arada çok geçmiş olsun :50:

büyük güne az kaldı yarın sabah saat 9:30 da amaliyatım gerçekleşecek allahın izni ile öncesinde ve sonrasında resim çekecekler bunları sizlerle paylaşacağım nolur dua edin...:5:

Canim Allah yardımcın olsun. İnşallah çok güzel olur bacakların.

Bu arada missense nerelerdesin son durumun nasil canım?

Nisan 16 canım gecmis olsun sen hangi doktora ameliyat oldun

Canım baktim şimdi Hasan beye olmussun inşallah hiç erimez ben Hasan beye güvendim ve bunun için ameliyat olmaya karar verdim 2. Yi olacak durumum yok zaten bu yüzden sonuc benim için çok önemli bu arada bacaklarindan akan sıvı kan değil pembe jel demişti Hasan bey bende olmadı ama hatta niye olmadı demiştim çünkü olacak demislerdi bana onceden resmen psikopat durumu yani. bu niye oldu o niye olmadı:28:

MRB. KIZLAR
Bursa da Bulent Bey e ameliyat oldum bir gece kaldim ertesi gun dondum. Hala yatak dosek yatiyorum.Gunde 3 kez agri kesiciyle duruyorum . karnim bacaklarim cok aciyor ama en fenasi ameliyatin ertesi gunu regl oldum bu da acilarimi ikiye katladi.Raporluyum ise falan gidemiyorum.Butun bedenim hasta en kotusu siddetli bir basagrisi var burda gittigim doktorlar guclu agrikesiciler yazdi gecmiyor sadece azaliyor.Gelelim bacaklara ..... 2. gunu sismeye basladilar su an cok gerginler sis haliyle ancak normal duruyorlar. sisler gidince gorucez bana ne kalicak. Bu haliyle cok begendim aynanin karsisina geciyorum agridan iki buklum ayakkabi ve kisa etekle bacaklarima bakiyorum boyle kalirsa verdigim para az bile. Ama doktor 20 bin ver sutun gibi bacaklar yapayim dedi bende oldu arabami satip geleyim dedim:))) 4000 liraya bu kadar yapabildi yani ne kadar ekmek o kadar kofte bekleyip gorucez.

tekrardan geçmiş olsun merak ettim 20 bin verince yapacağı işlem neymiş acaba ben geçen gün ist şubelerinden bilgi istedim açılışa özel indirim vardı 10 nisanda bitmiş 6 bin lira diye fiyat yollamışlar 6 bin vermeyi hiç düşünmüyorum 2. gerekecek gibi geliyor bana bu 4000 i pazarlıklamı verdin yoksa ordada kampanyamı vardı

MRB. KIZLAR
Bursa da Bulent Bey e ameliyat oldum bir gece kaldim ertesi gun dondum. Hala yatak dosek yatiyorum.Gunde 3 kez agri kesiciyle duruyorum . karnim bacaklarim cok aciyor ama en fenasi ameliyatin ertesi gunu regl oldum bu da acilarimi ikiye katladi.Raporluyum ise falan gidemiyorum.Butun bedenim hasta en kotusu siddetli bir basagrisi var burda gittigim doktorlar guclu agrikesiciler yazdi gecmiyor sadece azaliyor.Gelelim bacaklara ..... 2. gunu sismeye basladilar su an cok gerginler sis haliyle ancak normal duruyorlar. sisler gidince gorucez bana ne kalicak. Bu haliyle cok begendim aynanin karsisina geciyorum agridan iki buklum ayakkabi ve kisa etekle bacaklarima bakiyorum boyle kalirsa verdigim para az bile. Ama doktor 20 bin ver sutun gibi bacaklar yapayim dedi bende oldu arabami satip geleyim dedim:))) 4000 liraya bu kadar yapabildi yani ne kadar ekmek o kadar kofte bekleyip gorucez.

Merhaba Zafiyet, Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah acıların hemen geçer ve yeni bacaklarının tadını çıkarırsın. Takıldığım bir nokta var. 20 bin ver sütün bacak yapayım ne demek anlamadım. ayrıca hep şüphelendiğim bi şey var. Sanki kampanyalarda yapmaları gerekenden azı mı yapıyorlar. Bilemiyorum. Ben de Bülent Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorun tarzı davranışları ilgisi hakkında bilgi verebilir misin? Bir de hastanae sürecin nasıl geçti. Bah Bahsedersen sevinirim.

düşüncen doğru olabilir aslında birçok şeyde kampanya yapıldığında yapılması gereken yapılmaz bundada böyledir belki benimde aklıma takıldı şimdi bütün sayfalarıı henüz okuyamadım ama yaptıranların çoğu sonuçtan memnun değil erimiş hep :59:gerçi ben çok video falan izledim dr lar hep kalıcılığın az olacağından ancak 2. veya 3. işlemde tam sonuç alınabileceginden bahsetmiş

Merhaba Zafiyet, Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah acıların hemen geçer ve yeni bacaklarının tadını çıkarırsın. Takıldığım bir nokta var. 20 bin ver sütün bacak yapayım ne demek anlamadım. ayrıca hep şüphelendiğim bi şey var. Sanki kampanyalarda yapmaları gerekenden azı mı yapıyorlar. Bilemiyorum. Ben de Bülent Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorun tarzı davranışları ilgisi hakkında bilgi verebilir misin? Bir de hastanae sürecin nasıl geçti. Bah Bahsedersen sevinirim.

Benim bacaklara kalcadan itibaren deformite var dedi yani fazlaliklari alip ust bacak icinden ve disindan eksik yerlere koyarak dumduz yapacakti bende bu fiyat cok dedim.Cok sasirdim dedim alt bacak butundur diz ici disi diye ayrilir mi dedim oda sadece diz alti yag transferi icin bu fiyat dedi. Bende dizin dis kisimlarini bari doldur 6000 vereyim dedim yok dedi .Bacagin her bolgesi icin ayri fiyat uygulanirmis ne bileyim iste oyle seyler .
Ama seninde soyledigin gibi kampanya oldugu icin kapsamli yapmiyorlar mi diye dusunmedim degil.Doktor cok sempatik ya da sevecen degil gereken disinda fazladan tek kelime konusmuyor yapacagi islemi soyluyor cikiyor hatta soguk bi adam, detayi asistaniyla konusuyorsunuz.Hemsireler de doktorun tersine tam bir sevgi kelebegi doktorun soguklugunu telafi etmeye calisir gibi cirpiniyorlar...

Yaa doktorumun hakkini yemiyeyim adam cok muntazam doldurmus. olcumleri iki bacagin esit, gecisler cok iyi tek istegim bu paraya olmusken dizin dis kisimlarinida doldurmasiydi o olmadi ama diz iclerim cok sorunluydu oyle ki dizlerimden bileklerim birlesmiyordu diz iclerinede cok iyi mudahale etmis oldukca duzgun duruyor. su an tek dilegim yaglarimin kalici olmasi doktor % 70 kalir dedi buna ben dunden raziyim. simdi sadece dua ediyorum pozitif enerjiler yolluyorum bacagima Allahim nolur bu yastan sonra izin ver etek giyineyim diye...

Yaa doktorumun hakkini yemiyeyim adam cok muntazam doldurmus. olcumleri iki bacagin esit, gecisler cok iyi tek istegim bu paraya olmusken dizin dis kisimlarinida doldurmasiydi o olmadi ama diz iclerim cok sorunluydu oyle ki dizlerimden bileklerim birlesmiyordu diz iclerinede cok iyi mudahale etmis oldukca duzgun duruyor. su an tek dilegim yaglarimin kalici olmasi doktor % 70 kalir dedi buna ben dunden raziyim. simdi sadece dua ediyorum pozitif enerjiler yolluyorum bacagima Allahim nolur bu yastan sonra izin ver etek giyineyim diye...

Zqfiyetgecmis olsun canım inşallah erimez resimlerini bekliyoruz:emir_bebek:

benim hedefim sensin zaten senın yazdılklarını buyuk dikkatle okuyorum :) çok iyi iş çıkarmış doktorun. arada bir kaysam da senın doktorun bana en yakın gelen. inşallah bole kalır çok güzeller :)

teşekkür ederim canım.eh işte.ama kızlar kimin bacağı çarpıksa morelinizi bozmak istemem ama söylemek zorundayım.görünüşü düzelte bilirsiniz.boşluğu kamuflaj yaparsınız.ama şu dizler.... yürüyünce dizler içeri doğru gidiyor yine de.isterseniz bir ton yağ koyun fark etmez.bunu ancak bir ortopedist düzelte bilir.o yüzden ister yağ yaptırın ister silikon benim bacağım dümdüz olucak diye kandırmayın kendinizi.yürürken mutlaka dizler içeri kayıyor.:19: bunu göz önünde bulundurun lütfen.

öncelikle ameliyat olan herkese büyük geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider hiç erimezler.
benim durumumu sormuşsunuz.moralim oldukça bozuk aslında. 15 gnde yağ erimez sanırım eriyen yağlar değil herhalde. inen şişler sonrası bacak gene eski bacak oldu. yağ mı eridi yoksa çok az mı yağ koydu bilemiyorum aslında zırvalıyor da olabilirm şu an. bildiğim tek şey bu bacaklarla o kadar para verip gene yazın sıcağında pantolona talim edicez. param olsa her ay yağ enjekte ettirim diye arkadaşıma da kesinlikle katılıyorum:)))) ağrısız sancısız bir yöntem en azından benim için. ama yaşattığı hayal kırıklığı ödenen paradan çok daha büyük oluyor. hiç birimizin pişman olmaması dileğiyle.

Back
X