öncelikle ameliyat olan herkese büyük geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider hiç erimezler.
benim durumumu sormuşsunuz.moralim oldukça bozuk aslında. 15 gnde yağ erimez sanırım eriyen yağlar değil herhalde. inen şişler sonrası bacak gene eski bacak oldu. yağ mı eridi yoksa çok az mı yağ koydu bilemiyorum aslında zırvalıyor da olabilirm şu an. bildiğim tek şey bu bacaklarla o kadar para verip gene yazın sıcağında pantolona talim edicez. param olsa her ay yağ enjekte ettirim diye arkadaşıma da kesinlikle katılıyorum:)))) ağrısız sancısız bir yöntem en azından benim için. ama yaşattığı hayal kırıklığı ödenen paradan çok daha büyük oluyor. hiç birimizin pişman olmaması dileğiyle.
Missence yazdiklarindan en cok ben etkileniyorum ayni doktora ameliyat oldugumuz icin. En iyisi fazla beklenti icine girmiyeyim. Doktor %70 kalir dedi eger tamamen eridiyse yeniden yapmasini talep etme hakkimiz olmali diye dusunuyorum. Ayrica kontrole gittin mi 15 gun sonra kontrole gel dediler sen ne yaptin? Ya da bu durumu doktorla konustun mu????