canım geçmiş olsun şu an nasılsın, valla iyi cesaret etmişsin ikinciye takdir ettim seni. resimlerini kaldırdınmı ben göremiyorum. bi ara siyah taytlı vardı seninmiydi. son halini merak ediyorum. bana yorum yaptınmı okuyamadım bu ara kulübü resimlerime baktınmı. Valla ben sizlerden cesaret alarak kalkıştım, normalde iyneden bile korkarım. bende inanamıyorum.
Merhaba gulerer, ben ikinci ameliyatı burnum için oldum canım , bacak düşünmüyordum adam gibi yapsalardı ama eski ameliyatta üst bacakta oyuk bir yer yapmışlardı hatalarının bedeli bana ekstradan 3 bine maloldu 7 binde daha önce harcadım cihantimura .
İlk aylar farklı görünüyor ödem yüzünden yani 6 aydan öncesi yanıltıcı kesinlikle yeni ameliyat olup
çok güzel oldu demek doğru değil ben kilo da aldım ama ödem gidince inceldi
Senin bacak zaten kalınmış sen dahada kalınlaştırmışsın bence şuan çok şiş bacakların, üst tarafla aynı kalınlıkta duruyor 6 ay sonra 2-3 santim incelince daha güzel durabilir canım
Kızlar...
Ben resim koymuyorum artık çunki hasta şiş bacaklarla poz vermeyi etik bulmuyorum sadece yanıltıcı ve kafa karıştırıcı ve insanların günahına girmek olarak düşünüyorum buna hakkımız yok , üst bacağım için beyonce gibi demiştim ama biliyorum çok şiş bu son hali kesinlikle değil değişecektir.
Tüm ameliyat olan arkadaşlara söylüyorum bunu,, hiç gereği yokken, birbirlerine üstünlükleri olmayan doktorlara çaresiz ve üzgün insanları
yönlendirmeyelim para kolay kazanılmıyor , Sağlık da şakaya gelmiyor.
Cesaret vermiş olabilirim ama tıp bu konuda henüz beklediğim noktada değilmiş onuda anlamış oldum . sadece bacak için 10 bin civarında param gitti ve ben başladığım noktaya döndüm çok az bir farkla.. bu kadar az farka bu kadar paraya yazık ...
Aksini düşünen varsa 6 ay sonra fikrini tekrar almak isterim, aylar sonra herşey değişmiş oluyor bilginize...