Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim fikrimi sorarsan canim,internetteki kremlerin hic biri ise yaramiyor,benim arkdasim kullanmisti,gögüsleri büyyecek diye ama bisey olmadi,icin rahatlasin diye denemek istersende önce bir paketle basla
canım resim koymuşsun niye göremiyorum arkadaş olarak listemdesin. sendemi kabul etmen lazım.

canım geçmiş olsun şu an nasılsın, valla iyi cesaret etmişsin ikinciye takdir ettim seni. resimlerini kaldırdınmı ben göremiyorum. bi ara siyah taytlı vardı seninmiydi. son halini merak ediyorum. bana yorum yaptınmı okuyamadım bu ara kulübü resimlerime baktınmı. Valla ben sizlerden cesaret alarak kalkıştım, normalde iyneden bile korkarım. bende inanamıyorum.

KIIIZLAAR ben bida ameliyat oldum hemde iyilestim bile çok şükür ay elhamdülillah atlattım.
Fındık burnum, beyonce gibi dolgun üst bacaklarım , benlerden lekelerden arınmış ay gibi yüzüm oldu:nazar:

Canim cok gecmis olsun; senin adina cok sevindim. Ben de Ferruh Bey'i dusunuyorum. Ama amaeliyat sonrasi iyilesme sureci dusunduruyor beni; maalesef Ferruh Beyin ameliyatlarinda iyilesme sureci biraz zahmetli oluyor. Sen nasilsin, cok agrin var mi? En azindan kendi kendini idare edebilecek durumda misin? Bu benim icin cok onemli! Insallah bu defa sonuc alirsin canim...

Gulerer bacaklarin mukemmel olmus, bayildim; ama eski halleri de cok kusurlu degilmis. Simdi ise harika gorunuyorlar. Insallah erimezler,, nazar degmesin!:nazar: Dualarim sizlerle,kendim olmus kadar seviniyorum!

canım resim koymuşsun niye göremiyorum arkadaş olarak listemdesin. sendemi kabul etmen lazım.

gülerer ben henüz ameliyat olmadimve resim koymadim,yaptirinca hemen yükleyecegim,her seyi sizinle paylasacagim...sadece resim yüklenecek sekle getirdim profili...ama ben senin resimlerini hic göremedim ve merak ediyorum

gülerer canim,.simdi resimlerini görebildim,bacaklarin mükemmel ötesi olmus,cok begendim...insaallah kalici olur yaglarin...ayrica bacak seklimiz benziyor..haberlerini bekliyorum,yalniz ben yarin hasan beyi aramak isityorum,belki randevu yaparim hani varsa yakinda bos yeri istiyorum,bakalim hayirlisi haberdar ederim sizi....gülerer bir sorum vardi canim,bacaklarinin üst kisminada bir islem yapildimi,üst kisimlarda mükemmel olmus...selamlar sevgiler

hasan findigami yaptirsam yoksa ahmet karacalarami yaptirsam diye cok kararsizim,hangisi daha iyi tam ayirt edemedim,bu konuda bana fikir veren olursa cok sevinirim

ben hasan beye mail yazmistim ve benden resim istedi, göndereli 1 ay olmustur cevap gelmedi hatta 2 hafta önce tekrar yazdim,. gene cevp gelmedi..
sanirim doktor bile sasirdi kaldi, baktiki benim bacakdan bacak olmaz :5:

sözun bittigi yer ....

Sevgili Arkadaslar,
Son zamanlarda Ferruh Beye ameliyat olan birkac kisi vardi; onlardan haberiniz var mi, durumlari nedir? Bizi bilgilendirirlerse coook mutlu oluruz!:52:

gülerer canim,.simdi resimlerini görebildim,bacaklarin mükemmel ötesi olmus,cok begendim...insaallah kalici olur yaglarin...ayrica bacak seklimiz benziyor..haberlerini bekliyorum,yalniz ben yarin hasan beyi aramak isityorum,belki randevu yaparim hani varsa yakinda bos yeri istiyorum,bakalim hayirlisi haberdar ederim sizi....gülerer bir sorum vardi canim,bacaklarinin üst kisminada bir islem yapildimi,üst kisimlarda mükemmel olmus...selamlar sevgiler

teşekkür ederim bir zaman sonra yine resim koyacagım. şişler sertlikler vardı indiler. bacak üstlerine bişey yapılmadı. resimde güzel gözükmüşler. ince ve iç kısımları yumuşak ama önemsemiyorum bana etek giydiğimde alt kısımlar düzgün dursun yeter.

Back
X