Bacak dolgusu yaptıran var mı?

saffet beye maille durumu anlattım o da yağ bulamayabiliriz muayene edip ne yapabiliriz diye bakmam lazım dedi :( muayene için kayseriye gitmek zor geliyo eğer bişey yapılicak gibi değilse boşuna gitmiş olcam offf karar vermek cok zor ay sonu işten ayrılıyorum yani iş değişikliği yapıcam agustos 15te yeni işime başlicam tatil yapmaktan vazgectim zaten tek derdim o boşlukta şu operasyon işini halletmek saffet bey gayet uygun ama işte ya yapılcak bişi yoksa boşa gitmiş olcam artı zaman kaybı. :(:(

boydan ve yakın çekılmış resimlerini at beni çğrmadı bile serpil

attachment.php

bu da diğeri umarım becerebilmişimdir

Arkadaslar merhaba

Çok uzun zamandır özel sebeplerden foruma gelemedim ve yine aynı sebeplerden buraya eklediğim tüm resimleri silmem gerekti. Gecen sene Ağustos ayında Ferruh beye ameliyat olmuştum eski yazılarımdan herseyi çok detaylı bulabilirsiniz tüm iyileşme sürecimi vs. Bacaklarımda erime evet oldu zaten ameliyat sonrası inanılmaz sislikler oluyor onlar bile geçince bı garip hissediyorsunuz ama bacaklarım etek giyebilecek durumda normal durumda. Hepsi eridi gitti diye bı durum olmadı. Ameliyat olacak arkadslarin izin konusunda sıkıntıları olmamalı ben 20-25 günde ancak toparlana bildim ve size bakacak birinin olması şart iyileşme süreci baya zorlamıştı beni ama hic pişman olmadım.

Arkadasım resimlerinden görüldüğü kadarıyla bacaklarında baya açıklık var sen Dr a kontrol ol tabiiki ama bukadar açıklık yağ ile biraz zor dolar gibi geliyor :( moralini bozmak istemem Dr belki silikonu tavsiye eder bı Dr a görünmende fayda var.

Umarım herkes bu dertten kurtulur ve kendilerine güvenerek etek giyerler sizleri çok iyi anlıyorum kızlar...

Sevgiler

kızlar resimleri göremiyenler profilime de koydum bide ordan bakın isterseniz.demoniac seni biliyorum ferruh beye ameliyat olmuştunuz.ben silikonu hiç düşünmüyorum.sanırım yağ enjeksiyonu 1 seferde olmuycak :(( valla eşimin bacakları dümdüz :) of of ne zor bir dertmiş

gulerer
5 yıllık kalıcı dolgu hakkında bilgin var mı?doktordan mı öğrendin?ben 18-24 ay kalıcı olan dolgu duymuştum.
cevaplarsan sevinirim.

arkadaşlar
ortopediste muayen olan var mı?varsa doktorla olan görüşmelrini anlatabilir mi?

gulerer
5 yıllık kalıcı dolgu hakkında bilgin var mı?doktordan mı öğrendin?ben 18-24 ay kalıcı olan dolgu duymuştum.
cevaplarsan sevinirim.

arkadaşlar
ortopediste muayen olan var mı?varsa doktorla olan görüşmelrini anlatabilir mi?

yok arkadaşım kendim araştırırken öyrenmştim internette meşur bi doktorun sitesinden. ne derece sağlıklı bilmiyorum sonuçta eriyen bişey. araştırıp iyi bilgilere ulaşırsan burda paylaş lütfen.

Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?

Evaizim bir ara ben düşünüyordum ama şu an ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.Özellikle kredi çekip ödeyeceğim için biraz daha fazla düşünmem gerekiyor.Bir de çok yüksek rakamlar söz konusu.Ben parayı hala ödüyorken yağlarımın eridiğine şahit olmaktan da korkuyorum.Açıkçası düşün düşün nereye kadar bilmiyorum ama hala düşünüyorum gece gündüz aklımda.

Evaizim bir ara ben düşünüyordum ama şu an ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.Özellikle kredi çekip ödeyeceğim için biraz daha fazla düşünmem gerekiyor.Bir de çok yüksek rakamlar söz konusu.Ben parayı hala ödüyorken yağlarımın eridiğine şahit olmaktan da korkuyorum.Açıkçası düşün düşün nereye kadar bilmiyorum ama hala düşünüyorum gece gündüz aklımda.

al benden de o kadar :50:

öyle yapıcam begümcüm sende sehir dısından gitmiştin bildiğim kadarıyla zor oldu mu senin için?

saffet beye kalsa çok rahat olucaktı tek gidicektim ama iğnelerin etkisi geçince arkada bile zor yattım 5 saat kayseri bana tek gitme yani tek olabilicek bişey değil araba kullanamazdım ben tek gitsem

Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?

500 tl nedir ki arkadaşlar mantıklı olun alınan yağ aynı farklı bi madde olsa kalitesi dicem ama sizin bedeninizden çıkıyor 6000 tl bi araba parası eriycek ERİYCEK erimek zorunda halk arasında sıcaktn yağım eridi derler buda böyle bişey eridiğini bile bile bu rakamları ödemeyin hele kredi çekicek arkadaşlara çok üzülüyorum para kolay kazanılmıyor. Bilen Bİlir

mrb tekbenmiyim, eger ferruh beye gidersen operasyon sonrasi olabilecekleri ayrintili olarak konus bence. gerci hersey kisiden kisiye degisiyo ama ferruh beyin ameliyatlarinda herkesin ortak olarak yasadigi bazi problemler olabiliyo. ben de agustosun ikinci haftasi muayeneye gidicem, aslinda ikna olursam muayeneden hemen birkac gun sonra da opersyonu olabilirim.:1:

selam,
ahmet beyi ben düşünüyorum ama çok yüksek rakamlardan bahsediyor, tabii bir de yağlar eridiğinde bu paralar da boşa gidecek.

selam,
ben de yağ enjeksiyonu düşünüyprum, sen kime yaptırdın, ne kadar yaptırdın? bir de fotograflarını görebilir miyim?
sevgiler

arkadaşlar ben ameliyattan kısa bir süre sonra ölçmüştüm bacağımı erime olursa anlayayım diye en kalın yeri 36 cm di bilekler de 23, şimdi yine ölçtüm değişiklik olmamış yani erime yok. şeklini sormayın 6 ayın dolmasını bekliyorum madem şu anda tam şeklini almadı alsın o zaman bakıcam iyi midir kötü müdür etek giyilir mi. gerçi benim için zor etek giymem için eski halinden iyi olması anlamlı değil bakınca tam olarak düzgün gözükmeleri gerekiyor.çok önemli mi hayır değil ama alıp da giyiyosam güzel bir görüntü olması gerekir yoksa hiç giymem daha iyi, bu benim fikrim. ama bu sene ilk kez tatilde rahat ettim eskisi kadar huzursuz olmadım onu söyleyebilirim.

selam,
fotograf görebilir miyim? ve ne kadara yaptırdın?
sevgiler
selam arkadaşlar; 2. yağ tranfüzyonumu 30 mayısta dr. bülent cihantimura yaptırdım . bülent beyin eli çok hafif. kök hücre yağ nakli yapıldı.2. operasyon sonrasında toparlamam çok çabuk oldu.eşim bile bu duruma şaşırdı. 3. günüm ve ayakta çok rahat yürüyebiliyorum .oysaki ilk operasyon sonrasında 2 hafta ayağa kalkama konusunda ciddi zorluklar yaşamıştım. bacaklarımda oldukça düzelme var tabi tam sonucu görebilmek için ödemlerin inmesini beklemek gerekiyor.çok az olsada biraz asimetri var. belkide ben çok incelemeye başladım bilemiyorum fotolarımı ödemlerim biraz daha indikten sonra çekip yükleyeceğim .tabiki yükleyebilirsem. daha öncekileri yükleyememiştim. herkese sevgiler.......

merhaba,
yağ enjeksiyonu yaptırıp, üzerinden 2-3 yıl geçmiş ve hala memnun birisi var mı? yani yağı erimemiş ve bacakları uzun vadede düzelmil? varsa fotograf görmek isterim.
sevgiler

selam,
ahmet beyle ben de görüştüm ve düşündüğüm doktorlardan birisi. sen ona daha önce ameliyat olmuş birini tanıyormusun? ilteşimde olalım:)
sevgiler,
Hoşbuldum çok teşekkür ederim Dior.Evet çok haklısın şans işi ve ben ilkinde ya şanssızlık ya da operasyon başarısızlığı yaşadım.Az önce Ahmet beyin asistanı ile görüştüm.Tam olarak ücret bilgisi veremiyor ama superdry için "7000-9000 tl arası bir ücret sanırım" dedi.Kök hücre ile yapılan içinse "12-13000 arası ama tam öğrenmek gerekir yanlış bir bilgi vermeyeyim" dedi.Muayenesi de 200 tl şu an. Ben şu an eğer Ahmet beyde karar kılarsam sanırım kök hücreyi tercih ederdim.Çünkü eğer 9000 leri bulursa 12000 tl ye kök hücre ile tam kalıcı olması daha mantıklı geliyor. Ha tabii o kadar para bende var mı yok.Aksine çok borcum var ama yine kredi filan çekicem herhalde.32 yaşıma kadar çektiklerim bitsin geriye sadece borcum kalsın napayım. Tabii daha karar vermedim aklımda Ferruh beyde var ama en kısa zamanda çözülecek bu düğüm aklımda, bir karar vereceğim ve burda paylaşacağım.Tabii her aşamasını. Şans hepimizle olsun sevgili Dior.Mutlu olmayı hepimiz hak ediyoruz artık,bitsin bu çile...

selam,
ahmet bey konusunda görüşelim,
sevgiler
Arkadaslar tekrar merhaba,
Dün çok uzun bir mesajla katıldım aranıza biliyorum.Şimdi daha kısa yazacağım soz :)) Ben İstanbul'da yasıyorum.Sorunum eğrilik.4 sene önce sonucu başarılı olmayan bir operasyon geçirdim.Şimdi burda yazılanları okudukça tekrar cesaretlendim ve umutlandim.İki doktor arasında kararsızım.Ferruh bey ve Ahmet Bey.Bana yardımcı olur ve fikir verir mısınız?Ankara da olsa gidip gelebilirim bu arada.En kısa zamanda fotograf ekleyip yorumlarınızı soracagim ama henüz kesfedemedim nasıl yapıldığını.Lütfen biri bana cevap yazsın nolur...

Back
X