Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ahmet beyi ben de düşünüyorum ama rakamları çok yüksek. iletişimde olalım
sevgiler
evaizm ahmet karacalar'a mı ameliyat olacaksın? ne kadar fiyat verdi sana? bende yarın arayıp randevu alıcam ay sonu kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim. ya bi kaç kişi bi araya gelsek birlikte gitsek yok mu şu dönem ameliyat olmayı düşünen kimse?

ben de ahmet beyi düşünüyorum, görüşelim,
sevgiler
Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumu :( inşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun ;)

o zaman, serpil, evaizm ve ben zaten 3 kişi olduk galiba? peki siz ahmet beye daha önce ameliyat olmuş kimseyle birebir görüştünüz mü?
ahmet beyi ben de düşünüyorum ama rakamları çok yüksek. iletişimde olalım
sevgiler

saffet beyin soyadı nedir? ben de bir görüşmek isterim
teşekkürler
saffet beye maille durumu anlattım o da yağ bulamayabiliriz muayene edip ne yapabiliriz diye bakmam lazım dedi :( muayene için kayseriye gitmek zor geliyo eğer bişey yapılicak gibi değilse boşuna gitmiş olcam offf karar vermek cok zor ay sonu işten ayrılıyorum yani iş değişikliği yapıcam agustos 15te yeni işime başlicam tatil yapmaktan vazgectim zaten tek derdim o boşlukta şu operasyon işini halletmek saffet bey gayet uygun ama işte ya yapılcak bişi yoksa boşa gitmiş olcam artı zaman kaybı. :(:(

reha beyin soyadı nedir arkadaşlar?
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, sevgiler
reha bey diz içlerinden aldığı yağı baldırlara enjekte edecek fiyatı 3750 hastanenin belirlemiş olduğu fiyat tahliller dahil korse hariç. Hasan bey ücret almıyor benim ince diz içlerim ve basenlerim yağlı buda çarpık gösteriyor. hasan bey %30 kalır dedi. reha bey de aynı şeyi söylemişti. hasan bey in fiyatının içine korse ve tahliller dahil ama dediğim gibi basenlerden diz içlerinden yay alınacak. sadece diz içlerinden yağ alınıp baldırlara enjekte edilecekse sanırım fiyat düşer. mail atıp resim yollarsanız bir kaç güne cevap yolluyor...

çok geçmş olsun diliyorum. çok yanlış bir doktor seçimi yapmışssın. ben başka bir operasyon için nazım durak la görüşmeye gittim, konuştuktan sonra gerçekten doktor olduğundan bile şüpheye düştüm.
umarım bir çözümünü bulursun,
sevgiler
selam zor diil burda bak biri:))2007 de nazım durak bacağıma protezleri koydu sagolsun ben liposuction için gitmiştim ama senin proteze ihtiyacın var dedi bende napim en iyisini doktor bilir dedim koydurdum cok agrılı bir süreç en az iki ay kendinize gelemiyorsunuz bi ara sakat kalcam sandım.sol bacağımla sag ayağım arasında cok büyük bir fark var sol cok kalın artık nereye yerleştirmişsee.cok pişmanım çokk heves kırmak istemem yağda asimetri olur diyosunuz ya bunda da var o risk.umarım hersey istediğiniz gibi olur kızlarr.izlerde cabası tabii..

merhaba arkadaşlar yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum. daha önce ameliyat olan arkadaşlarım nasılsınız. erimeler ne durumda. silikon takdıran var mı memnunmusunuz. ya ben 1-2 aydır bakamadım hiç. çok kaçırdığım şeyler olmuş. buraya bakmaya başladıktan sonra psikolojım daha da bozuldu. takıntılı hale geldım. okudum bıraz yazıları. takmayın diyenler var ama az buz olsa takmayacam zaten ama bir parça daha düz olsa çok mutlu olurdum. evet sokakta düğünde dikkat ediyorum herkesin bacakları sütun gibi değil ama yine etek giyilir. benım kadar çarpık bacak milyonda bir galiba. çok sıkıldım artık. yağ düşünüyodum ama kalıcılı hakkında kafam karıştı. iyice bozdum kafayı silikon yaptırcam iz miz ne yapayım kışın çorapla taytla giyerim. gözüm alışıncada yazın giyerim diye düşünüyorum. mağzalara gittikçe sinirlerim bozuluyo...

ekleme talebi gönderdim sana, kabul edersen çok sevinirim. ayrıntılı konuşmak isterim, sevgiler

ben döndüm herkese merhaba. fotoğraf ekledim.
1 ameliyattan önce varis çorabını denemeye çalışırken çekmiştim, o yüzden biri çoraplı diğeri çorapsız.
2 ameliyattan sonra korseli, 2. 3. günler sanırım.
3 4üncü gün sanırım banyo yaptıktan sonra korseyi çıkarmıştım.
4 ve 5 de bir hafta dolduğunda çektiğim fotoğraflar.
bunlar tabi son hali değil, 3 ay dolduğunda gerçek durumu belli olacak o yüzden çok dikkate almayın şimdilik.

çok geçmiş olsun begüm şimdi nasılsın? ne alemde bacakların ve bileklerin?
ben çok pişmanım kızlar yağlar eridi gitti hepsi bileklerimin altında toplandı ayağa kalkınca müthiş bi karıncalanma yanma var hala bilekleirm şişiyor sanki yağların hepsi orda toplandı yukarıda kaydı aşağı doğru enfeksiyon kapmışız dedi dr gurmeci bi hafta raporlu üstüne basmıycak bense mecburum işe gelmeye paranamı yanasın canınamı yoksa o kadar acıya rağmen hiçbişey kalmadınamı :14::14::14::14:

arkadaşlar,
yağ enjeksiyonunun üzerinden en az 2 yıl geçmiş ve yağları hala erimemiş olan var mı aranızda? varsa kime yaptırmıştır acaba?

selam,
ahmet beyle ben de görüştüm ve düşündüğüm doktorlardan birisi. sen ona daha önce ameliyat olmuş birini tanıyormusun? ilteşimde olalım:)
sevgiler,

Merhaba deka ben hala çok kararsızım.Burda ona ameliyat olmuş kişilerin yazılarını okudum ama son durumlarını gelip bildiren pek yok.Ayrıca maliyeti de düşündürüyor.Nefret ediyorum artık düşünmekten...Eğer elemelerimden sonuç olarak Ahmet bey çıkarsa mutlaka haberleşiriz.

Kızlar az önce 4 sene önceki ameliyattan kalan varis çoraplarını giydim.Kendimce test ediyorum kendimi :) Olur ya yaşlanmadan bir an önce karar verirsemm :27: bu sıcaklarda dayanabilir miyim diye.Hiç bir tarafımda yara bere morluk yokken zor giydim valla ameliyat sonrası nasıl giyerim bilmiyorum.Hala üzerimde şimdiden yedi beni.Ama sonuçlarını düşününce insan katlanıyor hatırlıyorum.İnşallah karar verir ve bu işten sonsuza dek kurtuluruz.

Ayrıca ben ilkinde çocuk olmadığı için ayaklarımı dikip yatabilmiştim şimdi 2-2.5 yaşında kızım var tam bir cadı :))) gözümü kapatmama oturmama bile izin vermez,sürekli oyun oyun bir de tuvalette saatlerim geçiyo onu alıştırcam diye. Dayanabilir miyim,oturup kalkmak çin işkencesine dönüşür mü kestiremiyorum.Ameliyat olduklarında küçük çocukları olanlar var mıydı? Çok zorluk çektiniz mi anlatsanız keşke... :58:

Kızlar az önce 4 sene önceki ameliyattan kalan varis çoraplarını giydim.Kendimce test ediyorum kendimi :) Olur ya yaşlanmadan bir an önce karar verirsemm :27: bu sıcaklarda dayanabilir miyim diye.Hiç bir tarafımda yara bere morluk yokken zor giydim valla ameliyat sonrası nasıl giyerim bilmiyorum.Hala üzerimde şimdiden yedi beni.Ama sonuçlarını düşününce insan katlanıyor hatırlıyorum.İnşallah karar verir ve bu işten sonsuza dek kurtuluruz.

Ayrıca ben ilkinde çocuk olmadığı için ayaklarımı dikip yatabilmiştim şimdi 2-2.5 yaşında kızım var tam bir cadı :))) gözümü kapatmama oturmama bile izin vermez,sürekli oyun oyun bir de tuvalette saatlerim geçiyo onu alıştırcam diye. Dayanabilir miyim,oturup kalkmak çin işkencesine dönüşür mü kestiremiyorum.Ameliyat olduklarında küçük çocukları olanlar var mıydı? Çok zorluk çektiniz mi anlatsanız keşke... :58:

Canım...ya kızınn tuvalet eğitimini erteliyeceksin...yada operasyon planlarını erteliyeceksin....

Tamam..tuvaleti ertelerim diyorsan..bu sıcakta işkenceye hazır olmalısın...

Tamam...işkenceyi çekerim...yeterki dertten kurtulayım diyorsan...yine işin kolay değil...

Kızınla ilgilenecek biri gerek...ya annen gelecek..yada kıznı annene göndereceksin...

İmkansız mı diyorsun...o zaman eşin izne çıkacak...hem sana,hemde kızna bakacak.

Bunların hepsini eminim sende düşünmüşsündür...ama bir de ben söyliyeyim dedim...:1::1::1::1::1::1::1::1:

Arkadaslar merhaba..ben de bi suredir bakiyordum ama yeni katiliyorum araniza..Benim sorunum carpiklik degil ince olmasindan sikayetciyim..
yag enjeksiyonu mu - protez mi derseniz ben en bastan beri yag enjeksiyonuna hic sicak bakmadim cunku estetik operasyon demek kusurlari kapatmak demek yeni kusurlar yaratmak degil, bacaklarimiz daha guzel olacak diye karnimizda liposaction gibi hic hos olmayan bi operasyonun kalici izlerini tasimak cok dogru gelmiyor bana kaldi ki kalici olmadigi da ortada,kisa sureli bi mutluluk icin fazla fedakarlik istiyor bence ve parayi cope atmak gibi geliyor..Protez de nedense urkutucu geliyor hepimize aslinda dunyada cok uygulanan bi yontem ama Turkiye'de ne kadar gelisti cok emin olamiyorum ne kadar profesyonelce uygulaniyor bilemiyorum..Bi de en cok kafami kurcalayan kismi su anda bekarim ama ilerde hamilelik doneminde bacaklarda sisme meydana gelebiliyor o zaman bi problem yaratir mi?? Protezle ilgili doktorla gorusen arkadaslarim varsa yardimci olabilirler mi??

Ayyy özlemişim ya burayı şöyle bi geçerken uğradım, inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi tek tek ....

Back
X