- 26 Temmuz 2010
- 206
- 82
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar merhaba kizlar ama bana bir hosgeldin diyen olmadi halbuki ben sizin dayanismaniza hayran olmustum galiba beni araniza almak istemiyorsunuz!!! Deka canim nasilsin, seni merak ediyorum, umarim iyisindir...
dilara merhaba, bende silikon düşünüyorum oytun beyin tatilden gelmesini bekliyordum gelmiş mi acaba? fiyat gayet uygun bende kendisiyle görüşmek istiyorum. siz de şehir dışından mı gideceksiniz çünkü ben şehir dışındayım ve sanırım bir süre orada kalmam gerekecek operasyon zamanında. umarım istediğiniz gibi olur her şey, gelişmeleri mutlaka paylaşın
Kızlar mrb ben geçen sene ferruh beye yağ enj. Ameliyatı olmustum yağların bir kısmı eridi pek yeterli olmadı şimdi ayın 20 si gibi tekrar yağ enj+implant ameliyatı olacağım 5.500 tl dedi .bende sıkıldım artık ne yaptırayım kime diye düşünmekten sonuçları sanırım ay sonuna doğru yazarım.ama genelde yağ enj erime oluyor.2. Ameliyat gerekiyor diye düşünüyorum.
arkadaşlar
daha önce de bir mesaj yazmıştım
istanbulda tavsiye edebileceğiniz, bu konuda iyi doktor varsa
isim soyisim verirseniz çok sevinirim
doktorların hep adını yazmışlar çünkü soyisimleri yok
yeni katılan tüm arkadaşlara önce bi hoşgeldiniz diyorum.
ben 17 nisanda yaptırdım biraz çarşı pazar gezdiğimde dolgu yapılan yerler sızlıyo. etleri sanki vurmuşsun gibi ağrıyo. uzan ayak yukarı yat diyo. bayaa yıprattı beni kızlar.
yani işgüç yapma, topuklu giyme, zamanın büyük kısmını uzan, çok gezme şişerim, yok eririm, bu sıcakta varis çorabı hep giy bu yani. ameliyat yapılan bacaan istekleri nazı bitmiyo. bide dinleme allah, af yok yani bu sefer çirkinleşirim erkek bacaa gibi görüntü sergilerim falan diyo. tehdit bile ediyo geleceğe dair.
doktor ilk muayenede senin bacaklarda asimetri var dedi. gittim baktım resimlerime çekim falan.öyle bişey yok. neyse dedim bilek üstlerini doldursunsa. operasyon sonrasıda birine 240 koymuş birine 200, eee asimetri dediği, ahanda şimdi yağı fazla koyduğu bacak daha kalın