Bacak dolgusu yaptıran var mı?

deka cım çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsun yüzün hiç asılmasın göz yaşlarında mutluluktan olsun hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve hepimiz kardeşiz bu güzel sözler dilimizden değil kalbimizden dökülüyor rabbim hepimizi mutlu etsin

Tekrar merhaba kizlar ama bana bir hosgeldin diyen olmadi halbuki ben sizin dayanismaniza hayran olmustum galiba beni araniza almak istemiyorsunuz!!! Deka canim nasilsin, seni merak ediyorum, umarim iyisindir...

Tekrar merhaba kizlar ama bana bir hosgeldin diyen olmadi halbuki ben sizin dayanismaniza hayran olmustum galiba beni araniza almak istemiyorsunuz!!! Deka canim nasilsin, seni merak ediyorum, umarim iyisindir...

Hosgeldin blomma.Aramıza almamak ne demek burda herkes ayni derdi paylaşıyor biliyorsun.Sadece dertlesirken mesajının gözden kaçmış olduğunu düşünüyorum kendi adıma.

Bu arada deka yi merak ediyorum.umarım saglıgı keyfi yerindedir.Bugün yarımküre iyi olduğunun haberini verecektir...Ben de pazartesi ameliyat olacağım,gün yaklasiyor

Kızlar saçma bı kelime çıkmış orda kusura bakmayın.cepten yazdığım için bazen telefon yazdığım kelimeyi kendince tamamlıyor alakasız bir kelimeyle." Bugun yarın bize" demek istemiştim :)

Cok tesekkur ederim, hosbuldum teknenmiyim. Kizlar ben butun eski sayfalari okudum en eski silikon yaptiran jazabeldi o Nazim Durak'a yaptirmisti sonra blacksdaisy Hasan Findik, bertha ve beray Oytun idil'e yartirmisti kizlar nerelerdesiniz, iyi oldugunuza dair bir ses verin lutfen. Birde hayatgunes vardi Nazim Durak'a yaptirmisti ama pek memmun degildi, sen nasilsin hayatgunes???

arkadaşlar merhaba
yaklaşık 1000 sayfa olduğu için ve acil araştırma yaptığım için tek tek okuyamadım
beni bazı konularda bilgilendirirseniz sevinirim

1) kaç metod var? yağ enjeksiyonu? silikon? ve dahası?
2) bel kalın, kalça dar, üst bacak kalın, alt bacak ince.. bu üçünü bir operasyonda düzeltmek mümkün mü?
3) istanbulda doktor tavsiyesi? hangi doktor iyidir?
4) fiyatlar ne kadardır?
5) ameliyattan sonra normal hayata dönmek kaç gün sürer?

teşekkürler..

dilara merhaba, bende silikon düşünüyorum oytun beyin tatilden gelmesini bekliyordum gelmiş mi acaba? fiyat gayet uygun bende kendisiyle görüşmek istiyorum. siz de şehir dışından mı gideceksiniz çünkü ben şehir dışındayım ve sanırım bir süre orada kalmam gerekecek operasyon zamanında. umarım istediğiniz gibi olur her şey, gelişmeleri mutlaka paylaşın

Oytun bey, yarın randevuları kabul etmeye başlayacakmış, bende sitesinden okudum. Ben istanbuldayım, sen eğer şehir dışından geleceksen, ameliyattan sonrası için bence yanında biri olsun mutlaka. Umarım seninde herşey gönlüne göre olur.

Kızlar mrb ben geçen sene ferruh beye yağ enj. Ameliyatı olmustum yağların bir kısmı eridi pek yeterli olmadı şimdi ayın 20 si gibi tekrar yağ enj+implant ameliyatı olacağım 5.500 tl dedi .bende sıkıldım artık ne yaptırayım kime diye düşünmekten sonuçları sanırım ay sonuna doğru yazarım.ama genelde yağ enj erime oluyor.2. Ameliyat gerekiyor diye düşünüyorum.

Kızlar mrb ben geçen sene ferruh beye yağ enj. Ameliyatı olmustum yağların bir kısmı eridi pek yeterli olmadı şimdi ayın 20 si gibi tekrar yağ enj+implant ameliyatı olacağım 5.500 tl dedi .bende sıkıldım artık ne yaptırayım kime diye düşünmekten sonuçları sanırım ay sonuna doğru yazarım.ama genelde yağ enj erime oluyor.2. Ameliyat gerekiyor diye düşünüyorum.

Merhaba demredemre, bende silikon dusunuyorum ve aslinda en iyi adres Ankara benim icin cunku yurtdisindayim va annemlerin Ankara'da evi var ekim sonu annemle gelip ameliyati yaptirmak istiyorum.Ilkönce Ferruh Bingul listemde ilksiradaydi ama sonra kimi arkadaslar bazi sorunlar yasadi ve biraz cekincelerim olustu. Sen ilk yaptirdiginda memmunmuydun ve erime ne zaman olmaya basladi simdi hicmi kalmadi( biryandanda silikondanda korkuyorum) lutfen bizi bilgilendirmeyi birakma!!!!

ameliyat sonrası 1 haftada şişlikler iniyor.2.aydan itibaren erime başlıyor.genelde sabahları daha ince akşam üstleri yorgunluk ve şişlikle daha kalın duruyorlar 1-2 cmlik kalınlık kalıcı oldu.eskisinden iyi ama yeterli değil oyüzden tekrar olacağım zor bir ameliyat vucüt yıpranıyor ama denemek istiyorum.izlerin kalıcı olması hosuma gıtmıyor ama zamanla acılır yada tekrar estetıkle ızler sılınır dıye dusunuyorum bugun yıne arıycam ferruh beyı.. ımplantlar kayabılıyormus dıye ? ısaretlerı kaldı aklımda.ama soyleyebılecegım yağ enjektesi tam bir dolgunluk vermiyor 2. belki 3. ye gerek olur diye düşünüyorum.

bu arada tavsiyem tek başına yağ enjektesi bacakları dolgun olup hafif egrilik olanlar için daha uygun.ince bacakların dolumu zor o yuzden ımplant ve yağ enjektesı daha mantıklı olabılır bakalım gorucegız

arkadaşlar

daha önce de bir mesaj yazmıştım
istanbulda tavsiye edebileceğiniz, bu konuda iyi doktor varsa
isim soyisim verirseniz çok sevinirim

doktorların hep adını yazmışlar çünkü soyisimleri yok

arkadaşlar

daha önce de bir mesaj yazmıştım
istanbulda tavsiye edebileceğiniz, bu konuda iyi doktor varsa
isim soyisim verirseniz çok sevinirim

doktorların hep adını yazmışlar çünkü soyisimleri yok

Canim ben daha ameliyat olmadim ama forumu basindan sonuna kadar okudum doktor tavsiye edemem ama adi gecen doktorlar Ahmet Karacalar, Bulent Cihantimur, Hasan Findik, Ferruh Bingul, Oytun Idil, Zafer Atakan ve Nazim Durak ama kimileri memnun kaldi kimileri degil buna kendin okuyarak karar vermelisin umarim yardimci olur!!!!

yeni katılan tüm arkadaşlara önce bi hoşgeldiniz diyorum.

ben 17 nisanda yaptırdım biraz çarşı pazar gezdiğimde dolgu yapılan yerler sızlıyo. etleri sanki vurmuşsun gibi ağrıyo. uzan ayak yukarı yat diyo. bayaa yıprattı beni kızlar.
yani işgüç yapma, topuklu giyme, zamanın büyük kısmını uzan, çok gezme şişerim, yok eririm, bu sıcakta varis çorabı hep giy bu yani. ameliyat yapılan bacaan istekleri nazı bitmiyo. bide dinleme allah, af yok yani bu sefer çirkinleşirim erkek bacaa gibi görüntü sergilerim falan diyo. tehdit bile ediyo geleceğe dair.
doktor ilk muayenede senin bacaklarda asimetri var dedi. gittim baktım resimlerime çekim falan.öyle bişey yok. neyse dedim bilek üstlerini doldursunsa. operasyon sonrasıda birine 240 koymuş birine 200, eee asimetri dediği, ahanda şimdi yağı fazla koyduğu bacak daha kalın

merhabalar.bir süredir forumu takip ediyorum.bi kaç ay sonra implant düşünüyorum.daha önce implant olan arkadaşlar son durumlarını paylaşabilir i acaba?tşk

Tesekur ederim hosbuldum gulerer, buarada senin yazim tarzina cok guluyorum, yanlis anlama samimi geliyor bana hele su ( depen deline Cihantimur) aklima geldikce guluyorum,esim tuhaf tuhaf bakiyor. Neyse Allah iyilik Saglik versin hepimize...

yeni katılan tüm arkadaşlara önce bi hoşgeldiniz diyorum.

ben 17 nisanda yaptırdım biraz çarşı pazar gezdiğimde dolgu yapılan yerler sızlıyo. etleri sanki vurmuşsun gibi ağrıyo. uzan ayak yukarı yat diyo. bayaa yıprattı beni kızlar.
yani işgüç yapma, topuklu giyme, zamanın büyük kısmını uzan, çok gezme şişerim, yok eririm, bu sıcakta varis çorabı hep giy bu yani. ameliyat yapılan bacaan istekleri nazı bitmiyo. bide dinleme allah, af yok yani bu sefer çirkinleşirim erkek bacaa gibi görüntü sergilerim falan diyo. tehdit bile ediyo geleceğe dair.
doktor ilk muayenede senin bacaklarda asimetri var dedi. gittim baktım resimlerime çekim falan.öyle bişey yok. neyse dedim bilek üstlerini doldursunsa. operasyon sonrasıda birine 240 koymuş birine 200, eee asimetri dediği, ahanda şimdi yağı fazla koyduğu bacak daha kalın

Nasıl olur ya. Birine 240 diğerine 200 nasıl koyar. Sormadınmı sebebini?

Back
X