Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Soru soran arkadaşlara önerim tek tek sayfaları okumaları. En sağlıklı kararı öyle verirler...

fiyatlar ne kadar peki?
arama yapıyorum yapıyorum ama bir türlü bulamıyorum
fiyat söylerseniz çok sevinirim

silikon, implant ya da yağ olmasına göre fiyat değişiyor mu?
ya da bölgelere göre değişiyor mu?
alt bacak üst bacak ayrımı var mı fiyatlandırmada
çok merak ediyorum

Son düzenleme:
deka çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur bacakların.

tekbenmiyim senin ameliyat sanırım 15'indeydi, tüm dualarım seninle olacak umarım tüm emeklerine değer ve sonuç yüzünü güldürür. ben o tarihlerde tatilde olacağım, tatile gitmek için 3 haftadır gece-gündüz düşünüyorum, güler misin ağlar mısın bu duruma :) inşallah ameliyat olursam seneye "normal" bacaklarla giderim yoksa bir daha gitmeyeceğim saklambaç oynar gibi bir tatil daha yapamayacağım, gücüm kalmadı gerçekten.

Kendi adima hosbuldum dior, senin daha önce silikon yaptirmak istedigini okumustum artik dolgu maddesinemi yöneldin? Tekbenbiyim senin eloyatinada az kaldi,Ahmet karacalar bana cevap yazdiginda yag enjeksiyonu icin 6500ytl demis, aceba hastaneyede ayri 1000ytl mo ödeyecegim merak ettim sana zahmet hocayi görunce sorarmisin? Ve baska ek masraflar varmi aceba?

Kendi adima hosbuldum dior, senin daha önce silikon yaptirmak istedigini okumustum artik dolgu maddesinemi yöneldin? Tekbenbiyim senin eloyatinada az kaldi,Ahmet karacalar bana cevap yazdiginda yag enjeksiyonu icin 6500ytl demis, aceba hastaneyede ayri 1000ytl mo ödeyecegim merak ettim sana zahmet hocayi görunce sorarmisin? Ve baska ek masraflar varmi aceba?

Ameliyatina olacakti telefondan yaziyorum kendine göre tamamliyor kelimeleri..

deka çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur bacakların.

tekbenmiyim senin ameliyat sanırım 15'indeydi, tüm dualarım seninle olacak umarım tüm emeklerine değer ve sonuç yüzünü güldürür. ben o tarihlerde tatilde olacağım, tatile gitmek için 3 haftadır gece-gündüz düşünüyorum, güler misin ağlar mısın bu duruma :) inşallah ameliyat olursam seneye "normal" bacaklarla giderim yoksa bir daha gitmeyeceğim saklambaç oynar gibi bir tatil daha yapamayacağım, gücüm kalmadı gerçekten.

amiin canım benim inşallah mutlu olabileceğim bir sonuç olur benimkisi de.tatil için iyi eğlenceler dileyeceğim sana ama (kendimden) biliyorum ki için buruk olacak ne desem de boş olacak.İnşallah sen de ameliyatını olup yüzü gülenlerden olursun. :70:

blomma sorarım tabi bugün 14.00 te görüşmemiz var zaten.Burda hava çok kötü şemsiye bile kar etmez umarım gidebilirim.

bende araçtırmıştım önceden zayıfken yağ dolgusu yapılıyor ama onunda bi zamanı var o yağ zamanla eriyormuş yani 1 yılıık ömrü varmış sizce değermi 12000 tl yi çöpe atmaya

yaaaa dolgu maddesi bu kadar pahalı mı?of offf
ben bir an önce metin küçükkuyuya gitmeliyim. bu eğrilik için bir ortopediste görünmeliyim. belki ilizarov dışında bir çaresi olur:60:.

:88:
fiyatlar ne kadar peki?
arama yapıyorum yapıyorum ama bir türlü bulamıyorum
fiyat söylerseniz çok sevinirim

silikon, implant ya da yağ olmasına göre fiyat değişiyor mu?
ya da bölgelere göre değişiyor mu?
alt bacak üst bacak ayrımı var mı fiyatlandırmada
çok merak ediyorum

Gerçek şuki arkadaşım, ben yaptırdığım sıralarda bu opr. kimse yaptırmıyodu talep azdı 2500 falandı, sitesinde yöntemi bulan doktor reklamına inandığım için (yotubeda yutrdışında yapılıyomuş meğer bu yağ transferleri videosu var) gidip enpahalısına oda kampanyalı zamanmış 3750 korse çorap ıvır zıvır 4000 tuttu. duyan gören piyasada yaptıran artınca fiyatta arttı. fiyat arttı, talep artışından. şuan ilk yaptıranların yağlar sıfırlanmak üzeredir eskiler kulübe yorum yazmadıkları için, yeniler ümit dünyası hevesle yaptırıyo. yeni yaptıracak arkadaşlar bana kızmasın e-ri-yo, e-ri-ye-cek.
ilkten borugibi yada sütun gibi oluyo ilk ameliyat şişi o, sonra bilek üstü içlerden tutamama erime başlıyo.
bide yağ alınan yerler bacak içi göbekte dalgalar, oda ilk ameliyatta şişlikten çukurluklar anlaşılmıyo sonra sonra şekil, şekilsizlik meydana çıkıyo.
bence bu yöntem tarih olacak ordan iki kilo yağ al buraya kalan bir kiloyu koy. zaten en fazla 400 cc alınabiliyo konulduğundada yarıda biraz fazlası konuyo. geri kalan kanla sıvı zaten. çocuğu olan bilir biberon şişesinde 350 cc ne kadar görüntü bilir.
Bunlar benim gördüğüm yaşadığım. başka araştırdığınız bizzat yaşadığınız bilmediğim bişey varsa sizde yazın lütfen. bende düzelttirmek için tekrar opr.yaptırim.
bazıları 12binlerden bahsetmiş doktorlar çok sevinecek kadınlar biz kendikendimize piyasa kızıştırıyoruz diye.
Yanlız bunlar bir iki sene sonra yine buruşuk germeyle burun kaldırmaya kalacaklar o kadar, muayenehane kur işlet aynı hesaba gelecek onlara.çünkü yüzdedoksanı işinin ardında deyil. eşek öldü ortaklık bitti şeklinde.

GÜLERER; eriyeceği kesin. Sanatçılar yüzüne belli aralıklarla dolgu yaptırıyormuş eridiği için. Buda öyle işte. Belli aralıklarla tekrarlamak gerekiyor ama bizim buna imkanımız yok. Yaptıran herkes eridi ama daha iyi diyor. Senin çökme sorunu yaşaman ayrı bir talihsizlik bu sorunu pek yaşayan olmadı... Şimdi nasılsın?

GÜLERER; eriyeceği kesin. Sanatçılar yüzüne belli aralıklarla dolgu yaptırıyormuş eridiği için. Buda öyle işte. Belli aralıklarla tekrarlamak gerekiyor ama bizim buna imkanımız yok. Yaptıran herkes eridi ama daha iyi diyor. Senin çökme sorunu yaşaman ayrı bir talihsizlik bu sorunu pek yaşayan olmadı... Şimdi nasılsın?

benim çökme sorunum şanssızlığım evette bana has bişey değilki kimde mayın gibi kime rastlar beli değil.annadan eyri bacak doğmakta binde bir rast geliyosa buda tak bana vurdu piyango, sizede çıkabiliri gözemi alacaz. aklımızla. valla biri bana dese bilmem yaptıtıtmıydım

amiin canım benim inşallah mutlu olabileceğim bir sonuç olur benimkisi de.tatil için iyi eğlenceler dileyeceğim sana ama (kendimden) biliyorum ki için buruk olacak ne desem de boş olacak.İnşallah sen de ameliyatını olup yüzü gülenlerden olursun. :70:

sağol canım söz verdiğim için gidiyorum, 1 hafta dişimi sıkıcam artık.

gulerer erime illa ki olacak zaten yağ enjeksiyonu kesin çözüm olsa hiç tereddüt etmeden yaptırırdık. ama her bacağın şekli (daha doğrusu şekilsizliği) aynı değil, kimisi çarpıklıktan ameliyat oluyor kimisi incelikten, kiminin bacağında %10'luk problem varken kimi bacağın düzelme imkanı çok daha az. en azından yağ alınan yerlerle bile bacak daha orantılı durabilir, iyi bir doktora ameliyat olunursa ve büyük beklentiler içine girilmezse şu anki halimizden daha kötü bacaklarımız olmaz herhalde. bir umut deniyoruz işte. senin başına gelenler tamamen doktorun sorumsuzluğu ve erime konusunda doğruları yazmışsın, keşke diğer ameliyat olmuş arkadaşlar da senin gibi dürüstçe yazsalar da daha sağlıklı karar verebilsek.

birkaç sayfa önce ahmet karacalar'a ameliyat olmuş bir arkadaş vardı sanırım tiyatro öğrencisiydi ve önceden eğriliği fazla olmasına rağmen sonuçtan memnun olduğunu yazmıştı. bacaklarının son halini gönderse çok yardımcı olmuş olur aslında.

benim çökme sorunum şanssızlığım evette bana has bişey değilki kimde mayın gibi kime rastlar beli değil.annadan eyri bacak doğmakta binde bir rast geliyosa buda tak bana vurdu piyango, sizede çıkabiliri gözemi alacaz. aklımızla. valla biri bana dese bilmem yaptıtıtmıydım

Çökme sorunu senin doktorunun fazla yağ almasında. Bu doktorun sorunu. Senin bir suçun yok tabiki. Talihsizlik derken onu kastettim.

GÜLERER ; sen geriye dönüp baktığında yinede iyiki ameliyat oldum diyormusun?
Bence iyiki denedin yinede. Aklında kalmadı.

GÜLERER ; sen geriye dönüp baktığında yinede iyiki ameliyat oldum diyormusun?
Bence iyiki denedin yinede. Aklında kalmadı.

tabi olmadan önceki heycanımı düşününce önümde hiçbi engel tanımadım yani benim şanssızlığım doktoru araştırırken iyi bakmamışım belkide. çünki memnun olan eskilerden ses çıkmıyo.

tektash, amaanbe, daha vardı tık yok kızlardan. bi kişi iki senedir memnunum ahanda resim derse dişimi kıracam. helede benim hocanın yaptığı biri derse kafamı kesecem.
denemeseydim keşke üzüntüm sevincimin boyunu çoktaaan geçti.

işte bacım gerek dertleşiyorum aslındada yaptıracaklara bi örnek akılda oliim diye yoksa ne işte

Hasan Findik'a bu sene icinde yag enjeksiyonu yaptiran irigözler vardi durumu nasil aceba, ilk yaptiran Hasan Findik' a papatya tarlasi idi, sonra blackdaisy silikon yaptirmisti Hasan Findik' a lutfen okuyorsaniz kizlar bir cevap verin, bertha ve berray sizde lutfen Oytun idil' de var listemde. Sizde gectiniz bu yoldan bizi anlayin caresizce cevap ariyoruz.

Back
X