Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adima hosbuldum dior, senin daha önce silikon yaptirmak istedigini okumustum artik dolgu maddesinemi yöneldin? Tekbenbiyim senin eloyatinada az kaldi,Ahmet karacalar bana cevap yazdiginda yag enjeksiyonu icin 6500ytl demis, aceba hastaneyede ayri 1000ytl mo ödeyecegim merak ettim sana zahmet hocayi görunce sorarmisin? Ve baska ek masraflar varmi aceba?
deka çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur bacakların.
tekbenmiyim senin ameliyat sanırım 15'indeydi, tüm dualarım seninle olacak umarım tüm emeklerine değer ve sonuç yüzünü güldürür. ben o tarihlerde tatilde olacağım, tatile gitmek için 3 haftadır gece-gündüz düşünüyorum, güler misin ağlar mısın bu duruma :) inşallah ameliyat olursam seneye "normal" bacaklarla giderim yoksa bir daha gitmeyeceğim saklambaç oynar gibi bir tatil daha yapamayacağım, gücüm kalmadı gerçekten.
Kendi adima hosbuldum dior, senin daha önce silikon yaptirmak istedigini okumustum artik dolgu maddesinemi yöneldin? Tekbenbiyim senin eloyatinada az kaldi,Ahmet karacalar bana cevap yazdiginda yag enjeksiyonu icin 6500ytl demis, aceba hastaneyede ayri 1000ytl mo ödeyecegim merak ettim sana zahmet hocayi görunce sorarmisin? Ve baska ek masraflar varmi aceba?
fiyatlar ne kadar peki?
arama yapıyorum yapıyorum ama bir türlü bulamıyorum
fiyat söylerseniz çok sevinirim
silikon, implant ya da yağ olmasına göre fiyat değişiyor mu?
ya da bölgelere göre değişiyor mu?
alt bacak üst bacak ayrımı var mı fiyatlandırmada
çok merak ediyorum
GÜLERER; eriyeceği kesin. Sanatçılar yüzüne belli aralıklarla dolgu yaptırıyormuş eridiği için. Buda öyle işte. Belli aralıklarla tekrarlamak gerekiyor ama bizim buna imkanımız yok. Yaptıran herkes eridi ama daha iyi diyor. Senin çökme sorunu yaşaman ayrı bir talihsizlik bu sorunu pek yaşayan olmadı... Şimdi nasılsın?
amiin canım benim inşallah mutlu olabileceğim bir sonuç olur benimkisi de.tatil için iyi eğlenceler dileyeceğim sana ama (kendimden) biliyorum ki için buruk olacak ne desem de boş olacak.İnşallah sen de ameliyatını olup yüzü gülenlerden olursun.![]()
benim çökme sorunum şanssızlığım evette bana has bişey değilki kimde mayın gibi kime rastlar beli değil.annadan eyri bacak doğmakta binde bir rast geliyosa buda tak bana vurdu piyango, sizede çıkabiliri gözemi alacaz. aklımızla. valla biri bana dese bilmem yaptıtıtmıydım
GÜLERER ; sen geriye dönüp baktığında yinede iyiki ameliyat oldum diyormusun?
Bence iyiki denedin yinede. Aklında kalmadı.