Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkür ederim. evet, inşallah hiçbirimiz hiçbir sorun yaşamayız.

Merhaba Patella, resimlerini göremedim, neolur cektiysen tekrar eklermisin, 1 haftaya kadar istanbula gidiyorum, A karacalarla görusecegim, fakat senin bacaklarini cok merak ediyorum, bana cok yardimci olmus olursun canim.. simdiden cok sagol

DEKA bacaklarin guzel olmus ben bir fark göremedim, sen cok inceledigin icin sana öyle geliyordur, senin sorunun incelikmiydi egrilikmi aslinda önceki halleri ile birlikte ekleyince daha ayrintili ve dogru yorum yapabiliriz

canım iyi bak nolur, iki bacak aynı değil. sağ bacağım daha kalın, özellikle dizin hemen altına bak fark çok belli. silikon yok, yağ enjeksiyonu yapıldı diz altına, baldırlara ve bileklere. bir de diz içlerinden yağ alındı. üst bacağa çok fazla bir müdahale olmadı, yağım ancak alt bacağa yetmiş. dr de zafer atakan, burada lilacc da ona olmuştu.

Bacakların gayet güzel fakat dikkat edildiği zaman dediğin gibi sağ bacak diğerinden daha kalın duruyor. Sen ölçüm yaptın mı hiç ?

Demredemre arkadaşların dediği gibi yağ dolgusu ile gayet güzel olmuş fakat kalın istediğin için silikon yaptırdın sanırım. buda gayet iyi umarım hiç sorun yaşamazsın...

canım iyi bak nolur, iki bacak aynı değil. sağ bacağım daha kalın, özellikle dizin hemen altına bak fark çok belli. silikon yok, yağ enjeksiyonu yapıldı diz altına, baldırlara ve bileklere. bir de diz içlerinden yağ alındı. üst bacağa çok fazla bir müdahale olmadı, yağım ancak alt bacağa yetmiş. dr de zafer atakan, burada lilacc da ona olmuştu.

canım sen söylemesen ben fark etmedim. insanın normaldede iki tarafı farklı olurmuş zaten. sanki doğal olarak varmış gibi kalınlık çok çok dikkat edersen cetvel tutim dersen fark ediliyo. yoksa doğal hali öyle gibi doğal duruyo. benimkindede sol tarafta biraz kalınlık var adam nasıl yaptıysa kasap yağ aldığı yer çukur koyduğu yerde şiş. dava açsam kazanırım yani. ama estetikten anlayan hakim lazım ordada. bacım yargı ihtisaslaşmadığına göre gerçi bilir kişi tayin ederlerde. ooooooof of allam. etek giyemiyorum ya. benim bacaklar tam dengesiz. seninki güzel olmuş hiç sıkılma yürüyünce seninkide şişip şekli bozuluyomu. öyle kalıyosa öp başına koy valla.

demre demre güzel olmuş bacakların güle güle kullan bacım. sen memnunmusun kişinin algısı çok önemli sen tamam diyosan tamamdır. herkez farlı tür beyeniyo kimi biraz kaslı olsun istiyo kimi dümdüz. mesela ben biraz kaslıylı dümdüz istedim kasları kamufle için heralde oralara çalışmış e bide şişiyo davul yani. beyeni önemli senin tam istediğin seni mutlul eder.sağlık güzellik seninle olsun.

eski halinin fotograflarını nereye kaydettiğimi hatırlamıyorum. doktordan alıp yüklerim. ama demredemrenin bacaklarıyla aynıydı nerdeyse. normal görünüyo diyosunuz yani? dr de olur o kadar fark iki organ arasında dedi ama bana garip görünüyo ve niye böyle bir fark olsun anlamıyorum. blomma, ölçtüm de, bu akşam tekrar ölçüp bakarım son haline. bir hafta kadar önce arada 1,5 cm fark vardı.

Deka, evet sorun yapma kendine gayet iyi görunuyor seni anliyorum bu kadar kafaya takip ustune ameliyat olup bir suru para verip ve zaman harcayinca insan mukemmelini istiyor ama inan bu farki senden baska kimse anlamaz, keyfini cikarmaya bak, gule gule kullan...

ya arkadaşlar ben neden albümleri göremiyorum. bu arada fotolarını direk siteye ekleyen arkadaşların bacakları çok güzel olmuş :) benim de acilen olmam gerekiyor. bacaklarımın baldır kısımları dışa doğru yamuk ve çok inceler. ee haliyle üst tarafları da çok kalın görünüyor...

merhaba arkadaşlar
ben de siteye yeni üye olanlardanım. tabi benim de sorunum sizlerle aynı. bende operasyon düşünenlerdenim. iki üç aydır forumu takip ediyorum.
sonunda aranıza katıldım. benimle de resimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. benim dizden aşağı kısımlarda eğrilik var.

DEKA ; bacakların çok güzel olmuş. Ben bir fark göremedim. İnsan vücudu simetrik değil ki zaten. Doktorlar 2 cmye kadar göğüs , bacak asimetresinin olmasını doğal karşılıyor .Bence fazla inceleme.
GÜLERER ; bacaklarının şişmesi devam ederse mahkemeye ver bence. O gün morarmadan bahsediyordun. Yazık değil mi sana. Nedir bu ya. Sinir oldum bende senin kadar bu duruma. Bu arada söylemeden edemeyeceğim birde bazı yazdıkların beni çok güldürüyor :)

alevYILDIZ bana arkadaslik istegi göndermissin seni eklemeye calistim ama olmuyor irtibat listesinde böyle bir kullanici yok diyor bilgisarimda sorun var telefondan yaziyorum bilgisayardaki ariza giderilince bir daha deneyecegim...

blomma canım benim sayfamda arkadas olarak ekli görünüyosun sanırım kabul edebilmişsin..

Son düzenleme:
DEKA , 'çok dikkatli bakılınca anlaşılıyor' yazıları üzerine bacaklarına bir daha baktım ve ben yine hiçbir fark göremedim. Şeklinide çok beğendim.

dekacığım 2 bacak arasındaki kalınlığı bilmem ama bacakların çok güzel görünüyor ne çok kadınsı süper umarım o kalın dediğin bacağındaki şişliktir ve kısa sürede iner ve diğer bacağınla eşitlenir. Keşke eski ameliyattan önceki bacak resimlerini de koysan o zaman dr nasıl bir iş çıkarmış daha iyi anlayıp karar verbilirdik canım.

DIOR sen uzun zamandir forumdasin ve hala ameliyat olmadin ilk zamanlarda silikona sicak baktigini okumustum simdi ne dusunuyorsun ve hangi doktora sicak bakiyorsun ve beklemenin bir sebebi varmi yanlis anlama aceba biz mi acele ediyoruz diye dusundum...

umarım öyledir amaanbe, ben de 1 aydır kendimi avutuyorum daha son hali bu değil sakin ol diye:( bakalım zaman ne göstericek.
deka çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. zaten daha şişlerin de inmemiş. bir bacak diğerinden farklı şişmiş olamaz mı?

Back
X