alevYILDIZ resimlerine baktım.Dizinin içleri alınırsa ve yeterli yağın da varsa sanki yağ enjk. yeter gibi geldi bana ama ben artık olaya öyle bakmıyorum.Kişinin ne istediği çok önemli ama doktorun düşüncesi de önemli.Yani silikon öneren doktora sen hayır ben yabancı bir madde istemiyorum dediğinde doktor da yapamıyor.Yağın yeterli ama sen, bir kere de kurtulmak isterim, eriyecek mi derdi olmasın,sorun yaşayacağımı sanmıyorum inancındaysan silikonda ısrar edersin ve doktor da yapar.Bunlar farazi konuşmalar çünkü herkesin sorunu bacak gibi görünse de herkese önerilecek şey aynı olmayabilir.Ben diz altı diye gittim ama doktorun sayesinde asıl sorunun bacaklarım olduğunu gördüm.dediği gibi de oldu bilekler hizzaya gelince diğer taraflar da ona uydu.Uzun sözün kısası bir karara varmak çok zor biliyorum ama olanağın varsa birden fazla doktora görün ve seni gerçekten anladığına yapabileceğine inandığın bir doktor çıkarsa bu işe giriş.Umarım sana sağlık ve güzellik getirecek bir karara varırsın...