TEKBENMIYIM cok sagol inan düsünmen yeter, canim aslinda akraba cokta büyük bir kismi avrupa yakasinda, anadolu yakasindada biri var ama bu baska türlü bir ameliyat olunca insan cekiniyor ne diyecegini sasiriyor. Zaten orda kalirsam mutlaka baska birsey uydurmam lazim ama ne diyebilirimki bilmiyorum.... Bu arada Ahmet beyin internet sayfasina bakiyorum muayene ve estetik girisimler icin estethica (Atasehir) diyor ama acik adresi bulamadim sen biliyorsan yazarmisin?Ahmet beydede hastaneye kendinmi karar veriyorsun yoksa onlarmi karar veriyor?
Canım Avrupa yakasında da ameliyat yaptığı yerleri var Esthetica'nın.Geçen kontrole gideceğim zaman beni aradılar ve avrupa yakasındaki yerlerinde operasyon olacağı için siz de oraya gelebilir misiniz kontrole ya da 1 gün sonraya alalım mı dediler ben de ordan biliyorum.Ayrıca estheticanın web adresinde hem açık adresleri var hem de krokileri,şimdi baktım.Ama ataşehirdekini tarif edebilirim.İçerenköy carrefour'un arka yolundan ataşehir'e doğru giden yol üzerinde bir çok hastane var.MEMORİAL ı geçtikten sonra sağdaki ışıklardan giriliyo sonra sol tarafta tam karşında göreceksin.Bana nerde ameliyat olmak istersiniz diye sormadı ama zaten ben ordan çok hoşlandım.Eğer ben başka yerde de yapar mısınız diye sorsaydım belki söylerdi ama gerek duymadım.Hem bana yakın hem de güzel bir yerdi.
Bu arada söylemek zorunda kaldığım herkese-eşim annem hariç- varis ameliyatı olduğumu söyledim.Nasıl olduğunu sorma ihtimallerine karşı da o ameliyatla ilgili birkaç şey öğrendim internetten.Gerçekten de sordular,hazırdım :))