Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tekbenmyim ve amaaanbe sizin vucudunuzdada izler varmi yag alinan yerler agriyormu
Domaniac ' in izlerini hatirliyormusunuz izler ona benziyormu Demredemre sende izler varmi peki ???

blomma benim dikişim yok,hepsi küçüçük yara şeklinde ve bir çoğunun kabuğu düştü.Evet yağ alınan yerlerde hala biraz sızı oluyor.Doktor yağ alınan yerlerin ağrısının yağ verilen verilen yerlerden biraz daha uzun süreceğini söylemişti o yüzden hazırlıklıydım.Tamamen geçer hiç iz kalmaz diyemiyorum sana ama bir süre sonra belli olmayacağını düşünüyorum.4 sene önce yağ enjeksiyonu yaptırdığımda o doktor küçük bir kesi yapmış ama dikiş atmamıştı bir süre sonra kendiliğinden kapandı ve izleri de 2 sene sonra hiç belli değildi artık.

selam abuk, evet burada sonuçta herkes bir nickden ibaret, bu yüzden tabii ki şüpheyle yaklaşmak, her yazılanı düşünmek gerek. şahsen ben öyle yapıyorum ama bu herkesinde uydurma şahıs olduğu anlamına gelmiyor. ben yazılanları okudum, ölçtüm tarttım ve kendimce sonuçlara vardım. ameliyat kararını verirken de bir sürü dr ile görüştüm ve görüşmelerdeki bireysel tecrübeme dayanarak kararımı verdim. hep söylüyorum bütün avrupa esteteik olmak için istanbula akıyorsa, bu işi yapan çok insan var demektir. burada yazılanlar sana yön verebilir ama kararı sen kendin görüşerek ve başkalarını değil kendini dinleyerek vermelisin diyorum. nacizane önerim.
Sadece ziuaretçi olarak okuyordum.Üye olmak istemdim.Hatta bu dormıu acaba bir bacak estetiği üzerine bir doktormu açtı acaba diye bile düşüdüm.Çünkü çok operasyon yoktu.Operasyon yaptıranlatın yorumlarıda çok yoktu.Ve doktorlar hakkında çok fazla yorum ve adeta yönledirilme vardı gibi.Acaba ben mi fazla şüpheciyim.

canım sağol, ben de şimdi acaba ben mi fazla abarttım diye düşünmeye başladım. korse de hala üzerimde, çıkartıyım bir etek denemesi yapıcam hemen. belki alışırm zamanla gözüme batmaz. ama bir de bir akadaşım bakıcak bakalaım anlaşılıyor mu diye. belki, ne biliyim, fotolardan kaynaklı belli olmuyordur. zaten 2-3 ay geçmeden son hali demek de mümkün değil. sizi haberdar etmeye devam ederim gelişmelerden.
deka,asimetri hiç farkedilmiyor.kafana takma ve bu kadarda inceleme.mutlu olmaya çalış.bak biz hala incelerle geziyoruz ve tabi ki pantolonla....

canım teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. umarım sen de en kısa zamanda ameliyatını olur rahat edersin. fotolarına baktım, dr ile görüşülecek bir konu ama bence silikon çok riskli birşey. bacakta yer değiştirebiliyomuş, vücut kabul etmeyebiliyomuş, iyileşme süresi çok sıkıntılı falan filan. bence sen yağ enjeksiyonunu dene memnun kalırsın. ben de sonuçta yüzde yüz memnunum bacaklarımın halinden demiyorum şu anda ama eski haline tercih ederim kesinlikle. yağ enjeksiyonu bence en sağlıklı karar.
canım bacaklarına baktım ve arkadaşların dediği gibi çok dikkatli bakmadıkça farkedilmiyo.. bence şekli de çok güzel olmuş cidden içine sinsin.. umarım hiç bozulmaz şekli ve ömür boyu seninle böyle kalır güzel bacakların.. darısı bize inşallah..

Tekbenmyim ve amaaanbe sizin vucudunuzdada izler varmi yag alinan yerler agriyormu
Domaniac ' in izlerini hatirliyormusunuz izler ona benziyormu Demredemre sende izler varmi peki ???

evet göbeğin iki yanında izler var, iki tane yuvarlak. bacakların dışlarından yağ alınmıştı oralar kapandı iz kalmadı.yağ alınan yerlerin ağrısı geçeli çok oldu. en çok ağrı yapan yer göbekti.

benim de sol bacak 34.5 cm sağ bacak 34cm canım. boyum 1.65 kilom da 55. ama eğer yağ enjeksiyonu yaptıracak olursam bi 5kilo falan almayı hedefliyorum. yaa blomma biz napcaz umarım istediğimiz bacaklara kavuşuruz benim artık sabrım kalmadı:50:

merhaba,benimde boy1.65 kilo 55 ama bacak 31 cm.bende 34 olsa yetecek.incelik var.senin bacağında ne sorun var.çünkü 34 cm. kalınlık gayet iyi....

SILASI ; sen sağlıkçı idin değil mi? Vücut dolgusu hakkında bilgin varmı?
BEGÜM21 ; Sen ne zaman ikinci ameliyatı olacaksın? Dolgumu düşünüyorsun?

evet dior.sağlıkçıyım.dolgular18-24 ay arasında eriyor.vücuda verildiğinde uyum sağlıyor.dolgular bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanıyor ve zamanla azalarak vücutta kalmıyor.zararlı olduğunu düşünmüyorum.ben silikon yaptırıp,diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.ankaradan orhan murat özdemirin asistanıyla görüştüm.5500 tl silikon,1000-1500 tl arası dolgu tutar dedi.tüm bacağa dolgu yapan hiç duymadım.eğer yapılırsada maliyeti çok fazla olur.eşimin dr. arkadaşı yaptırırsanız silikon yaptırın yağ enj.da ilerde bileklerde yığılmalar(şişlikler demek istemiş sanırım.)olur demiş.eşim eczacı olduğu için o da sağlıkçı,yağ.enj. hiç sıcak bakmıyor.liposakşın içinse yağ alırken kanülün girilen ve ilerleyen yerlerinde deformasyon ve dalgalanmalar olacağını düşünüyorum .vücudumu çok seviyorum ona bu kötülüğü yapamam.ayşeteyzenin dediği gibi bacaklarım nasibini almamış.diz altında2-3 cm kalınlığa ihtiyacım var.benim sorunum diz altı inceliği...umarım ki birgün hepimiz istediğimize kavuşuruz....

su-ay nerlerdesin.demredemrenin bacağı seninkine benziyor.sende silikon düşünmezmisin.güzel olmuş....

evet dior.sağlıkçıyım.dolgular18-24 ay arasında eriyor.vücuda verildiğinde uyum sağlıyor.dolgular bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanıyor ve zamanla azalarak vücutta kalmıyor.zararlı olduğunu düşünmüyorum.ben silikon yaptırıp,diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.ankaradan orhan murat özdemirin asistanıyla görüştüm.5500 tl silikon,1000-1500 tl arası dolgu tutar dedi.tüm bacağa dolgu yapan hiç duymadım.eğer yapılırsada maliyeti çok fazla olur.eşimin dr. arkadaşı yaptırırsanız silikon yaptırın yağ enj.da ilerde bileklerde yığılmalar(şişlikler demek istemiş sanırım.)olur demiş.eşim eczacı olduğu için o da sağlıkçı,yağ.enj. hiç sıcak bakmıyor.liposakşın içinse yağ alırken kanülün girilen ve ilerleyen yerlerinde deformasyon ve dalgalanmalar olacağını düşünüyorum .vücudumu çok seviyorum ona bu kötülüğü yapamam.ayşeteyzenin dediği gibi bacaklarım nasibini almamış.diz altında2-3 cm kalınlığa ihtiyacım var.benim sorunum diz altı inceliği...umarım ki birgün hepimiz istediğimize kavuşuruz....[/QUOTE

Bende ; eriyen yağların bilekte birikebileceğini okumuştum. Peki bu dolgu maddesi içinde geçerli değil mi? Onunda eriyince bilekte birikme riski yokmu? Sen sağlıkçı olarak silikona güvenebiliyorsun demek ki. Ben korkuyorum... Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

SILASI anladigim kadariyla Ankara sana uygun olan sehir sen Ferruh Bingulu neden dusunmuyorsun?

evet ankara uygun,malesef...ferruh beyi ilk önce düşünmüştüm.fakat ona olan arkadaşlar ya enfeksiyon yada tek bacakta ödem şikayeti en fazla olanlarıydı.bir arkadaşta ameliyat sonu sorunu olmasına rağmen ilgilenmediğini,tel. ettiği halde geri dönülmediğini yazmıştı.bende bunlar negatif his uyandırdı.araştırırken orhan murat özdemir diye bir dr.buldum internetten,aradım.asistanı ilgiliydi.ama yinede istanbulda olsaydım kesinlikle ahmet beye giderdim.

evet dior.sağlıkçıyım.dolgular18-24 ay arasında eriyor.vücuda verildiğinde uyum sağlıyor.dolgular bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanıyor ve zamanla azalarak vücutta kalmıyor.zararlı olduğunu düşünmüyorum.ben silikon yaptırıp,diz oyuklarıma dolgu düşünüyorum.ankaradan orhan murat özdemirin asistanıyla görüştüm.5500 tl silikon,1000-1500 tl arası dolgu tutar dedi.tüm bacağa dolgu yapan hiç duymadım.eğer yapılırsada maliyeti çok fazla olur.eşimin dr. arkadaşı yaptırırsanız silikon yaptırın yağ enj.da ilerde bileklerde yığılmalar(şişlikler demek istemiş sanırım.)olur demiş.eşim eczacı olduğu için o da sağlıkçı,yağ.enj. hiç sıcak bakmıyor.liposakşın içinse yağ alırken kanülün girilen ve ilerleyen yerlerinde deformasyon ve dalgalanmalar olacağını düşünüyorum .vücudumu çok seviyorum ona bu kötülüğü yapamam.ayşeteyzenin dediği gibi bacaklarım nasibini almamış.diz altında2-3 cm kalınlığa ihtiyacım var.benim sorunum diz altı inceliği...umarım ki birgün hepimiz istediğimize kavuşuruz....[/QUOTE

Bende ; eriyen yağların bilekte birikebileceğini okumuştum. Peki bu dolgu maddesi içinde geçerli değil mi? Onunda eriyince bilekte birikme riski yokmu? Sen sağlıkçı olarak silikona güvenebiliyorsun demek ki. Ben korkuyorum... Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?
dolgu maddeleri bulunduğu yerde su tutarak hacim kazanırken liflerle tutunuyorlar.vücut tarafından emilerek yavaşça kayboluyorlar ve vücuttan atılıyorlar.yağ enjeksiyonunda sanırım bileklerdeki şişliklerin(bizim yığılma dediğimiz)nedeni kalıcı ödemler.ben bu yaz olacaktım fırsat bulup ankaraya bile gidemedik.benimde sadece zaman ve dr.sıkıntım var.okullar açılacağı için şimdilik 15 tatide diyorum ama nasip....

TEKBENMIYIM cok sagol inan düsünmen yeter, canim aslinda akraba cokta büyük bir kismi avrupa yakasinda, anadolu yakasindada biri var ama bu baska türlü bir ameliyat olunca insan cekiniyor ne diyecegini sasiriyor. Zaten orda kalirsam mutlaka baska birsey uydurmam lazim ama ne diyebilirimki bilmiyorum.... Bu arada Ahmet beyin internet sayfasina bakiyorum muayene ve estetik girisimler icin estethica (Atasehir) diyor ama acik adresi bulamadim sen biliyorsan yazarmisin?Ahmet beydede hastaneye kendinmi karar veriyorsun yoksa onlarmi karar veriyor?

Kızlaaaar ninewestten çok istediğim model bi ayakkabı almıştım bacağım düz olurs giyiim diye pantolonla giydim bileklerim şiiiş eteklede giyemedim üz güüü nüüüm çok. bi kaçda elbise almıştım diz üstü onnarda etiketiyle askıda duruyo yaa giden parama çok yazık oldu. hayal kırıklığıda. öf yaa.
acaba yine çorap giysemde sıkı sıkı biraz şekillendiriyoya kışın belke bi şekle gelir. de çorap ta bilekleri morartıyo.

Back
X