Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sılası sana uzulerek katılıyorum ben de oyleyim vucudumu cok seviyorum tek sorunum bu,bu fizikle rahat rahat elbise giyememek cok can sıkıcıBen seni merak ediyorum ne oldu bi gelisme var mi implant dusunuyodun??
selam,
benim sağ bacağımın şekli hakkında şikayetim yok ama sol tarafın biraz daha yağa ihtiyacı olduğunu biliyorum en başından beri.15 Ağustos'ta ameliyat olmuştum.Eğer yeterli yağım olursa ilerleyen zamanda tekrar ameliyat olurum eksik kalan yerler için.Onun dışında ağrım sızım yok,Eğitimci olduğum için sürekli ayakta kaldığımda herkeste olabilecek ayak ağrılarım oluyor.Ama etek elbise tarzı şeyler de giymiyorum söyleyeyim.Çünkü benim zaten hevesim yoktu bunlara.Asıl derdimin ne olduğunu ta ilk zamanlarda yazdığım mesajlardan beri takip edenler biliyordur zaten.Ameliyattan sonra kaybolmayacağıma söz verdiğim için yazıyorum.Zaman buldukça cepten girip takip ediyorum.
Bir araya gelmeyle ilgili mesaj yazmıştım ama kimse dikkate almadı,demekki kimse istemiyor diyorum ve konuyu açtığım gibi kapıyorum
bu arada arzuxxx resim ekleyememiş olabilir misin canım? çünkü albüm görünüyor ama içinde resim yok.
Madem ki bu yag enjeksiyonu cok fazla sonuc vermeyen bir operasyon; peki bu doktorlar nasil oluyor da bu kadar para isteyebiliyorlar, ya da bunlara biz mi prim verdik bu kadar!
evet yaa aynen. o kadar sıkıntı çekiliyor. yağ çekiliyor. sonra enjekte ediliyor. korse, çorap ayrı bir işkence(( sonuç ne peki. bende 2.ciyi düşünüyorum ama göze alamıyorum. offff. 2.yi dolgu yaptırsam o da aynı olcak yine. ama 2.şart çöp gibi bileklerim . resmen kırılacak yani..bu sefer dolguyu istiyorum . (maddi olarak hazır değilim
) .bacakla yatıp bacakla kalkıyorum. psikopat olacağım. herkesin bacağına bakıyorum yaaa
![]()