Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam arkadaşlar,üyeliğim yeni olsa da,epeydir takip ediyorum.ben de aynı sorunu yaşıyorum.2 yıldır kafaya takmıştım ama cesaretim pek yoktu.en son internetten ve burdan araştırmalarım sonucu ank.da olmama rağmen a.karacalar'a karar verdim.gidip görüştüm,kısmetse ekimde olacağım ama biraz korkuyorm.bana hem silikon hem yağ enjek.olmam gerektiğini söyledi.eğer silikon olmazsa da 2.bir sefer yağ enjek.mutlaka gerekirmiş.bende tek ameliyat olsun istedim.kendi de bu şekilde tavsiye etti zaten.ahmet beye olan tekbenmiyim arkadaşımız var,sanırım başşka bi ark.daha vardı adını şimdi hatırlayamadım,onlardan başka da sanırım olan arkadaşlar yoktu değil mi arkadaşlar.umarım bende ameliyattan sonra girer buraya çok güzel haberler verebilirim sizlere

selam arkadaşlar,üyeliğim yeni olsa da,epeydir takip ediyorum.ben de aynı sorunu yaşıyorum.2 yıldır kafaya takmıştım ama cesaretim pek yoktu.en son internetten ve burdan araştırmalarım sonucu ank.da olmama rağmen a.karacalar'a karar verdim.gidip görüştüm,kısmetse ekimde olacağım ama biraz korkuyorm.bana hem silikon hem yağ enjek.olmam gerektiğini söyledi.eğer silikon olmazsa da 2.bir sefer yağ enjek.mutlaka gerekirmiş.bende tek ameliyat olsun istedim.kendi de bu şekilde tavsiye etti zaten.ahmet beye olan tekbenmiyim arkadaşımız var,sanırım başşka bi ark.daha vardı adını şimdi hatırlayamadım,onlardan başka da sanırım olan arkadaşlar yoktu değil mi arkadaşlar.umarım bende ameliyattan sonra girer buraya çok güzel haberler verebilirim sizlere

Merhaba hosgeldin, bende Ahmet beye karar verdim ekimin yirmibirine muayene günü aldim bende yag enjeksiyonu düsünüyorum. Ben tek ameliyat olsun istiyorum diyorsun yani silikonmu yaptiracaksin, yag enjektesini neden ikinci kez olman gerekirmis yaginmi az yoksa bacaklarindaki sorunmu büyük yanlis anlama bazen bana cok iyi görünen bacak diger arkadaslara göre sorunlu olabiliyor cünkü herkesin güzellik anlayisi farkli...

Katree hosgeldin..Ben de ameliyati dusunuyorum fiyat konusunda ne dedi ve senin sorunun ne tam olarak? hem silikon hem yag enjeksiyonu onermis bizi biraz daha aydinlatirsan seviniriz..Ameliyat olduktan sonra lutfen burayi ihmal etme cunku silikon deneyimi paylasan cok az kisi oldu ve sen cok yakin bi zamanda olacaksin..umarim hersey istedigin gibi olur hic korkma kafana taktigin bu buyuk sorundan kurtulacaksin onu dusun :)

slm bende ahmet karacalar ı dun netten epey arastırdım bıde ızmırde ufuk bılkay var sanırım ufuk bey yalnızca yag enjeksıyonu yapıyor ahmet bey her ıkısını bırden yapıyor bılemıyorum bende umarım gelısmelerı anlatırsınız

Merhaba hosgeldin, bende Ahmet beye karar verdim ekimin yirmibirine muayene günü aldim bende yag enjeksiyonu düsünüyorum. Ben tek ameliyat olsun istiyorum diyorsun yani silikonmu yaptiracaksin, yag enjektesini neden ikinci kez olman gerekirmis yaginmi az yoksa bacaklarindaki sorunmu büyük yanlis anlama bazen bana cok iyi görünen bacak diger arkadaslara göre sorunlu olabiliyor cünkü herkesin güzellik anlayisi farkli...

teşekkürler hoşbulduk.benim bacaklarıma hem silikon hem yağ enj.dedi ,ikisi aynı ameliyatta olcak.eğer silikon istemezsen de dedi,yağ enj.2.sefer tekrarlamamız lazım dedi,ama benim yağım da çok yok,yağımın yetersizliğinden ve bacağımın bu şeklde daha iyi duracağından dolayı silikon+yağ.enj.önerdi.ben silikona ön yargılıydım çoğumuz gibi.ama dr beyin kendisine de sordum,kaslara zarar verip de,ilerde sorun yaşatır mı diye,kesinlikle sorun çıkarmaz dedi,en kötü şartlarda silikon yırtılsa bile zararı gene olmaz,fark edersen değiştiririz dedi.böyle olunca da 2 ameliyat olup, eridi derdiyle de çok uğraşmak istemediğimden ve dr.un da tavsiyesi bu yönde olduğundan buna karar verdim.

Katree hosgeldin..Ben de ameliyati dusunuyorum fiyat konusunda ne dedi ve senin sorunun ne tam olarak? hem silikon hem yag enjeksiyonu onermis bizi biraz daha aydinlatirsan seviniriz..Ameliyat olduktan sonra lutfen burayi ihmal etme cunku silikon deneyimi paylasan cok az kisi oldu ve sen cok yakin bi zamanda olacaksin..umarim hersey istedigin gibi olur hic korkma kafana taktigin bu buyuk sorundan kurtulacaksin onu dusun :)[/QU

teşekkürler hoşbulduk.benim sorunum incelik falan değil,eğrilik...ameliyat olduktan sonra inş.yazacam sizlere,ama inanın hala korkuyorum ameliyattan,narkozdan,sonrasından vb.daha bir çok sey...amin inş.hepimiz istediğmiz bacaklara kavuşalım

Katree hosgeldin..Ben de ameliyati dusunuyorum fiyat konusunda ne dedi ve senin sorunun ne tam olarak? hem silikon hem yag enjeksiyonu onermis bizi biraz daha aydinlatirsan seviniriz..Ameliyat olduktan sonra lutfen burayi ihmal etme cunku silikon deneyimi paylasan cok az kisi oldu ve sen cok yakin bi zamanda olacaksin..umarim hersey istedigin gibi olur hic korkma kafana taktigin bu buyuk sorundan kurtulacaksin onu dusun :)

teşekkürler hoşbulduk.benim sorunum incelik falan değil,eğrilik...ameliyat olduktan sonra inş.yazacam sizlere,ama inanın hala korkuyorum ameliyattan,narkozdan,sonrasından vb.daha bir çok sey...amin inş.hepimiz istediğmiz bacaklara kavuşalım

arkadaşlar bir de sizlere bir şey sorcam,yazılanları hep takip ettim ama arada gözden kaçırdığım olmuş olabilir.silikon yaptırıp da memnun olmayan var mıydı? ben denk gelmedim ya da atladım,merak ediyorum,varsa söylermisiniz bende bi okuyayım.

Merhaba arkadaşlar... Silikon olan arkadaşlardan PATELLA ve DEMREDEMRE nasılsınız? Sağlığınız ve bacaklarınızın şekli nasıl? BLOMMA ; sende ameliyat günü yaklaştıkça eminim çok heyecanlısındır. İnşallah herşey gönlüne göre olur...
GÜLERER ; hala şişlikler devam ediyor mu? Sağlığın nasıl?

arkadaşlar bir de sizlere bir şey sorcam,yazılanları hep takip ettim ama arada gözden kaçırdığım olmuş olabilir.silikon yaptırıp da memnun olmayan var mıydı? ben denk gelmedim ya da atladım,merak ediyorum,varsa söylermisiniz bende bi okuyayım.

Canim sana forumun basindan sonuna silikon yaptiranlari sayayim
ilk jazabel Nazim Durak son yazilarinda memnundu
blackdaizy Hasan Findik ilkyazilarinda memnundu ama geri dönus olmadi hala
bertha ve berray vardi Oytun Idile yaptiran memnunlardi ilk yazilarinda ama dönüs yok
Güzelderya Nazim duraka yaptirmis yaklasik bes sene önce saglik sorunu yokmus ama seklinden memnun degilmis
Hayatgünes vardi o bir bacagi dogustan ince oldugu icin sadece bir bacagina önce iki kez Oytun idile yaptirmis ama silikon disarimi cikmis ne tam bilmiyorum, sonrada Nazim Duraka yaptirmisti ama bir kasi zedelenmisti sanirsam Nazim Duraka yaptirdiginda sonrada geri dönus olmadi
Son olarak patella Ahmet Karacalar ve demredemre Ferruh Bingüle yaptirdi patella simdilik memnun ve seklide cok güzel olmustu ama daha yeni onunkisi demredemreden ses soluk cikmiyor simdilerde umarim iyidir oda...
Yanlis hatirladigim varsa arkadaslarim beni düzeltsin lütfen

Merhaba arkadaşlar... Silikon olan arkadaşlardan PATELLA ve DEMREDEMRE nasılsınız? Sağlığınız ve bacaklarınızın şekli nasıl? BLOMMA ; sende ameliyat günü yaklaştıkça eminim çok heyecanlısındır. İnşallah herşey gönlüne göre olur...
GÜLERER ; hala şişlikler devam ediyor mu? Sağlığın nasıl?

Dior evet gercekten heyecanliyim ve de korkuyorum ama korkumun nedeni sadece ameliyat degil malum sebeplerim var biliyorsun...

bertha ve berray vardi Oytun Idile yaptiran memnunlardi ilk yazilarinda ama dönüs yok
Güzelderya Nazim duraka yaptirmis yaklasik bes sene önce saglik sorunu yokmus ama seklinden memnun degilmis
Hayatgünes vardi o bir bacagi dogustan ince oldugu icin sadece bir bacagina önce iki kez Oytun idile yaptirmis ama silikon disarimi cikmis ne tam bilmiyorum, sonrada Nazim Duraka yaptirmisti ama bir kasi zedelenmisti sanirsam Nazim Duraka yaptirdiginda sonrada geri dönus olmadi
Son olarak patella Ahmet Karacalar ve demredemre Ferruh Bingüle yaptirdi patella simdilik memnun ve seklide cok güzel olmustu ama daha yeni onunkisi demredemreden ses soluk cikmiyor simdilerde umarim iyidir oda...

Blomma ne guzel ozetlemissin tesekkurler :) ben patellanin resimlerini hic goremedim msj sayim yeterli degil sanirim :( patellanin ameliyat ucreti hakkinda biseyler biliyo musun? keske patella ve demredemre tekrar ugrasalar da buraya cok merak ediyorum..

Blomma ne guzel ozetlemissin tesekkurler :) ben patellanin resimlerini hic goremedim msj sayim yeterli degil sanirim :( patellanin ameliyat ucreti hakkinda biseyler biliyo musun? keske patella ve demredemre tekrar ugrasalar da buraya cok merak ediyorum..

Canim patellanin daha önce yazdigina göre on bini biraz gecti demisti ama buna hastane ücretide dahildi ve bende kendisi ile silikon icin görüstügümde bana tam bir fiyat vermedi ama ben israrla uzaktan gelecegimi ve paramin hazir olmasi gerektigini orada para bulamayacagimi söyledim ve on bin civari demisti.

Merhaba,bende Ahmet Bey e olmak istiyorum, kendisi grup olarak gelindiği zaman %25 indirim yapacağını söylemişti, ayarlayabiliriz aslında...

blomma ilgilenip ayrıntılı şekilde yazdığın için çok teşekkürler,çok güzel özetlemişsin.silikondan çok şikayet olmamış,inş.bende yaptırdığıma pişma olmam.sen sadece yağ enj. mu düşünüyorsun?senin muayene tarihine kadar kısmetse ben olmuş olacağım.inş hakkımızda hayırlısı olsun.ben silikonu geçtim,yağ enj.da da kafama takılanlar var,o gün muayene de aklıma gelmedi sonradan aklıma geldi,kafama takıldı,şimdi eğikliği düzeltmek için diz altından,bacağın dış kısmından yağ alcak,acaba o aldığı kısım daha sonra tekrar yağ tutarmı,çünkü yağ tutarsa gene dışa doğru eğik gibi olmaz mı,kafama bu takıldı.ameliyattan 1 gün önce yine muayene edecek o zman sorayım bari:61:

teşekkür ederim canımcım.Biliyorum o resime bakınca bana da güzel görünüyo ama şimdi şişlerim indi sanırım ondan bir-iki yer benim gözüme batıyor.Üstelik o resimde çorap var ya biraz da o güzel gösteriyo olabilir.Ben hala bacağımı beğenmekte zorluk çekiyorum.Ama pişman değilim sadece rötüşlara ihtiyacım var ve onları yapınca istediğim sonucu alıcam diye düşünüyorum.Zaman bulursam belki yeni ve çorapsız bir resimde eklerim.19.günün resmi ile 1 ayı doldurmuş bacak resmi arasında fark elbette var.

Yağ enjeksiyonu benim seçimimdi,erime ihtimalini de göze alarak yaptırdım.Ben sadece korkudan silikona kalkışmadım,bu daha az riskli geldi bana.Erirse üzülürüm yalan yok ama en azından kalıcı bir rahatsızlığım olmadı.
İnşallah canım bu derdi sorunsuz atlatmak nasip olur sana ve burda umutla bekleyen herkese...

tekbenmiyim merhaba,ben forumu takip ediyordum ama yeni üyelerdenim,ben de ahmet beye silikon+yağ enj.ameliyatı olacağım bana öyle uygun gördü.sana bikaç soru sorabilir miyim,şimdi benm sorunum eğiklik.benim diz altında bacağımın yan tarafından yağ alacak,iç kısma koyacak,dış kısımdan alınınca eğiklik muhtemeln azalacak ama merak ettiğim,acaba bacağın o dış kısmından aldığı yağ zamanla tekrar oluşur mu,çünkü oluşursa ne kadar iç kısım dolu olursa olsun gene dışa doğru eğik görünür.sanırım senin de bacağının o kısmından yağ alınmış,şu ana kadar bi değişme var mı ya da dr.bununla ilgili bilgi verdi mi?cevaplarsan çok sevinirim,teşekkrler :)

arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.

Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.

adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına. :49::49:

Back
X