Katree oncelikle fotograf ekledigin icin cooook tesekkurler :) bacaklarin harika,kusursuz,muhtesem olmus,bilmesem kesinlikle ameliyat oldugunu dusunmezdim abartmiyorum gercekten cok ama cok begendim, gule gule saglikla kullan canim!!! Masallahben dolgu maddesine çok sıcak bakmadığım için,onu hiç konuşmadım,dr.da hiç bahsetmedi.eğrilik yoksa senin işin eminim daha kolay olur.
silikon doğal durur mu gibi bişey yok,silikon belli olmuyo ki,orantısız bi çıkıntı falan hiç yok.yani ben bi ara acaba silikon koymayı unuttu mu diye dalga geçiyodum.gayet doğal yani en azından benim öyle,kaslı falan bi görüntü hiç yok.ama zaman ne gösterir bilemem tabi.bi de şimdi ben sana ne desem yalan olur.dr.un ne derse onunla birlikte karar al,yani dr.dinlemekte fayda var.bana silikon iyi olur,belki sen de yağ. enj iyi durur,bilemeyiz..sen hangi dr.düşünüyosun bilmiyorum ama seçeneklerin arasında benim ameliyatımı yapan dr. da olsun derim,ameliyatı ona olmasan bile mutlaka görüşünü al,pişman olmazsın.

Gorusmeyi dusundugum dr.lar arasinda senin doktorun var zaten hele de bu sonucu gordukten sonra..Silikonla ilgili bi endisem yok da nasil olacagini merak ediyorum sanirim dr.la gorusene kadar da merak edicem :) Bu arada kesi izleri de yok denecek kadar az hic belli olmuyo biliyosun en merak ettigim seydi bu kac kere sordum ben bile bilmiyorum