Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben dolgu maddesine çok sıcak bakmadığım için,onu hiç konuşmadım,dr.da hiç bahsetmedi.eğrilik yoksa senin işin eminim daha kolay olur.
silikon doğal durur mu gibi bişey yok,silikon belli olmuyo ki,orantısız bi çıkıntı falan hiç yok.yani ben bi ara acaba silikon koymayı unuttu mu diye dalga geçiyodum.gayet doğal yani en azından benim öyle,kaslı falan bi görüntü hiç yok.ama zaman ne gösterir bilemem tabi.bi de şimdi ben sana ne desem yalan olur.dr.un ne derse onunla birlikte karar al,yani dr.dinlemekte fayda var.bana silikon iyi olur,belki sen de yağ. enj iyi durur,bilemeyiz..sen hangi dr.düşünüyosun bilmiyorum ama seçeneklerin arasında benim ameliyatımı yapan dr. da olsun derim,ameliyatı ona olmasan bile mutlaka görüşünü al,pişman olmazsın.
Katree oncelikle fotograf ekledigin icin cooook tesekkurler :) bacaklarin harika,kusursuz,muhtesem olmus,bilmesem kesinlikle ameliyat oldugunu dusunmezdim abartmiyorum gercekten cok ama cok begendim, gule gule saglikla kullan canim!!! Masallah :nazar:

Gorusmeyi dusundugum dr.lar arasinda senin doktorun var zaten hele de bu sonucu gordukten sonra..Silikonla ilgili bi endisem yok da nasil olacagini merak ediyorum sanirim dr.la gorusene kadar da merak edicem :) Bu arada kesi izleri de yok denecek kadar az hic belli olmuyo biliyosun en merak ettigim seydi bu kac kere sordum ben bile bilmiyorum :40:

teşekkürler canım,sizin için ekledim zaten inan.böyle güzel şeyler duyunca keyfim daha da yerine geldi :)) darısı sana inş. ;)
yalnız çorapta kesi yerleri çok çıkmamış ama çorapsız henüz belli oluyo yani,çoraba da çok aldanmamak lazım,ama ben bu incecik çoraptan da net şekilde gözükür sanıyordum,çok belli olmaması hoşuma gitti.

insallah canim sagol :) evet ince bi corap olmasinaa ragmen belli olmamis yani bu demek oluyo ki sen istedigin zaman corapla,elbise giymeye baslayabilirsin:34:

insallah canim sagol :) evet ince bi corap olmasinaa ragmen belli olmamis yani bu demek oluyo ki sen istedigin zaman corapla,elbise giymeye baslayabilirsin:34:

ayy..evet inş.inan bu duygu bile heyecanlandırıyor beni.zaten 2 hafta sonra ark.düğünü var,açılışı belki orda yaparım, ilk giydiğim gün yazarım buraya :1:

KATREEE resim eklemişsin, öncelikle bunun için teşekkürler :) çok güzel olmuş bacakların, inanamadım ben de görünce. gayet doğal duruyo maşallah. darısı bizim başımıza en kısa zamanda.. sağlıklı güzel günler yaşaman dileğiyle hep :)

:nazar:katree,fotoğrafların için tşk.resminin altına da yorum yaptım ama ...burayada yazmak istedim.silikon için doğru karar verdiğimi düşünüyorum seni görünce.bana da doğal duracağını söylemişlerdi ama bu kadar olacağını tahmin bile etmemiştim.maşallah,çok iyi görünüyor.etek giydiğin o ilk heyecanlı gününü paylaşırsan sevinirim.çünkü ben yaptırınca ilk defa bir düğünde elbise giymeyi düşünüyorum.heralde şimdiye kadar hep sakladık ya,herkes görsün istiyorum..psikoloji işte....sütun gibi derler ya aynen öyle olmuş.mutlu günler diliyorum...:nazar::nazar::nazar:

ayy..evet inş.inan bu duygu bile heyecanlandırıyor beni.zaten 2 hafta sonra ark.düğünü var,açılışı belki orda yaparım, ilk giydiğim gün yazarım buraya :1:

Ben bile heyecanlandim seni dusunemiyorum :) evet yaz mutlaka dugunden sonraki dusuncelerin,insanlarin tepkileri nasil oldu merak ederiz :)))

KEŞKE;SILASI hepinize çok teşekkürler.dilerim sizin de en kısa zamanda resimlerinizi burda görürüz ;)

katree,otobüslemi uçakla mı gittin.istanbulu biliyormuydun,ulaşımın nasıl oldu.hangi hastanede oldun.dr.a nerede muayene oldun.uçakla gittiysen havaalanıyla arası ne kadar,kusura bakma ben istanbulu hiç bilmiyorum,sadece gezmeye gitmiştim.oda yetmiyor tabi...bunlarıda yazarsan sevinirim...

katree,otobüslemi uçakla mı gittin.istanbulu biliyormuydun,ulaşımın nasıl oldu.hangi hastanede oldun.dr.a nerede muayene oldun.uçakla gittiysen havaalanıyla arası ne kadar,kusura bakma ben istanbulu hiç bilmiyorum,sadece gezmeye gitmiştim.oda yetmiyor tabi...bunlarıda yazarsan sevinirim...

otobüsle gidip otobüsle döndüm,dönüşte 2 kişilik koltuk alıp ayağımı uzattım,dr.olur demişti..muayeneyi beşiktaş'ta oldum o tarafı bilmiyordum,ama otob.servisi muayene olacağım sokağın orda indirdi.hiç zorlanmadım.ameliyatta karşı tarafta oldu,estethica da oldum.hastane için 2 seçenek var ister acıbadem(maslak),istersen estethica.sana kalmış nereyi istersen.acıbadem çok pahalı ama,estethicayla arasında 4bin tl. oynuyor.

katre geçmiş olsun ve gözün aydın. eklersen ben de görmek isterim fotoğraflarını. okuyamadığım sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ama tam anlayamadım doktor ismi verilmeyecek diye karar mı aldınız ona göre yazayım ben de?

katre geçmiş olsun ve gözün aydın. eklersen ben de görmek isterim fotoğraflarını. okuyamadığım sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ama tam anlayamadım doktor ismi verilmeyecek diye karar mı aldınız ona göre yazayım ben de?

teşekkürler,dr.adına dikkat ediliyor,çok zikredince fiyat artıyormuş o yüzden. ama sanırım seninle doktorumuz aynı.

KEŞKE;SILASI hepinize çok teşekkürler.dilerim sizin de en kısa zamanda resimlerinizi burda görürüz ;)

Katree.. resimlerne baktım.. süper olmuş bacakların yaa. inan çok beğendim ve çok özendim:) bi sorum olacak.ayak bilelerine yağ enjeksiyonu var değil mi? onlarda erime oluo muymuş. yani silikon kalmasın sonra sadece. orantısızlık olur mu? sordun mu doktoruna?

katre bende çok merak ediyorum ama göremiyorum. kaldırdınmı resimleri yada konnektmi deyilik bacım. değilsek bi irtibat eyle. şu hocanın bir iki işini yada sizlerin memnuniyetini bende bileyim. şu çukuru iyi eder belkim.

Back
X