Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır merak ettiğim konu bacaklarımın durumunu sizinde görüp fikirlerinizi merak ediyorum objektif olarak değerlendiremiyorum. Yani bicimsizse etek giymiyim, kafam çok karışık kendim hiç değerlendiremiyorum. Güzel bi bacak gösem tabiki güzel derim ama dışardan benimkiler nasıl bilmiyorum. Ayrıca çok kızgınım o kadar para veripde şu zamana kadar hala bi etek giyemedim benimkindede bişey yoktu. Sadece şu alt taraflardaki kas belli oluyodu. Oraları biraz belirginliğini azaltsın diye altları doldur dedim. Adam üst içleride almış. Ya hatırladıkça deli oluyorum. Herif kendine iş çıkarmak için aldığına kalıbımı basarım. Yaramasın inşallah aldığı para.
kizlar silikon yaptiran var mi aranizda ?varsa eyer bana bilgi versin lutfen.benim arkadasim yaptirmisti silikon bir bacaginda eyilmis yamuk duruyor .acaba sizlerde oyle sorunlar oldumu hic?
Hayır merak ettiğim konu bacaklarımın durumunu sizinde görüp fikirlerinizi merak ediyorum objektif olarak değerlendiremiyorum. Yani bicimsizse etek giymiyim, kafam çok karışık kendim hiç değerlendiremiyorum. Güzel bi bacak gösem tabiki güzel derim ama dışardan benimkiler nasıl bilmiyorum. Ayrıca çok kızgınım o kadar para veripde şu zamana kadar hala bi etek giyemedim benimkindede bişey yoktu. Sadece şu alt taraflardaki kas belli oluyodu. Oraları biraz belirginliğini azaltsın diye altları doldur dedim. Adam üst içleride almış. Ya hatırladıkça deli oluyorum. Herif kendine iş çıkarmak için aldığına kalıbımı basarım. Yaramasın inşallah aldığı para.
gulerer öncelikle bacakların gayet guzel onu söylemeliyim.Resimde farkedilmeyen bir kusur var da onu mu dert ediyorsun tabi bilemiyorum.şu net olan eski hali eskıden çekmiştim ameliyat öncesi. manyak bi fotoğraf makinası var manyakya düştü yere çekiim derken, kafasının üstüne düşmüş zaar hepten manyamış, düşme sonrası çektiğim resimler, normal çektim masa üstüne attım resim ekle yükle dediğimde yüklerken hata oluştu diyo. bulanık olan iki ay önceydi belki cep tel. çekmiştim onu kabul etti nasılsa. bi başka çözüm bulsam o çukuruda çektim atacam zaten. cep telefondan nasıl masa üstüne gittiğide meçul müzik yüklerken ıpone oda gitmiş. çek koy desen oda bende yok sapık gibi her fırsatta bacaklarımın resmini çekip bakıyom zaten. bi deişiklik varmı diye.
başaracam bi gün buraya resim koymayı. heralde benim için o gün imkanızı başarmak olacak.
merhaba,sorunlarınızı ve çözümlerinizi okudum.yaram deşildi çünkü ben bacaklarıma okadar isyan ettimki Allah bana bacakları bana benzeyen ikide evlat verdi..kendim aynalardan nefret ederdim şimdi aynalar hep yanımda dolaşıyor sanki, içimin yağları eriyor.böyle düşündüğüm için Allahımdan çok utanıyorum ama elimde değil.kızlarım için karar vermem lazım ama çok zor. risklerinden çok korkuyorum.ilerde hamile kalınca sorun olurmu acaba,ağrıları olurmu,sakatmı kalırlar,bugünleri ararmıyız,siteyi keşfedip okuyunca sabaha kadar uyumadım.sizler kimsiniz,ciddimisiniz..ne olur banada resim yollayın,dr ismi ve yerini yazın,risklerinden bahsedin.yardım edin.kendimden geçtim bari kızlarım mutlu olsun..
Arkadaşlar yukarıda yazdığım hiçbir soruya cevap alamadım.Sevgili ketree ve diğer ameliyat olan arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar yukarıda yazdığım hiçbir soruya cevap alamadım.Sevgili ketree ve diğer ameliyat olan arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.
canım henüz gidemedim ya.Üstelik randevu bile almadım.Çünkü biliyorum tekrar bir muayene ücreti ödemem gerekecek,doğal olarak 3 ay geçmiş.Ama şu an madden müsait değilim.Çok geciktirmeden gideceğim ve 2.yi olacağım,tabi yağ tutabilirsem tekrar.Üstelik bir cesaret silikon hakkında da bilgi alıcam.Senle gitmeyi ameliyat olmayı tabii ki çok isterim.Ameliyat hakkında en ufak bir korkum tereddütüm yok benim.Tüm şartları yerine getirdiğim gibi "verin narkozu,hadi eyvallah" diyebilecek cesaretim var da işte yağ yok bi de çalışıyorum.ama sömestr tatilinde ameliyat olmak isterdim.Hep irtibatta olalım.Gideceğim vakit mutlaka haberdar edeceğim burdan...
Arkadaslar ben ameliyat olali bir ay oldu; etek falan giydigim yok.Burun ameliyati olsaniz burnunuz duzelir; gogus implanti gogsunuzu guzellestirir, ama bu bacak ameliyati sonuc vermiyor bence. Bir tane bile foto yok elimde, fotolar doktorda kaldi, zaten operasyon sonrasi doktoru bulmak buyuk basari. Operasyondan sonra bir kere gordum, sonra da yurt disina cikti. En son olctugumde bacagimin biri 35, digeri 36 cm idi. Bence kac santim oldugu degil de aynaya baktiginizda nasil durdugu onemli! Memnun degilim, bacaklarimda elimle hissedilen yag kitleri var,sanki yag toplanmis ve bacaga dagilmamis!
Verdigim paranin bir kurusuna bile degmez bence!
tekbenmiyim doktor kontrol için muayene ücreti almıyor!!! benden almamıştı en azından, lafı bile geçmedi. ama bu kontroldür zaten ücreti olmaz. doktor senin durumunu takip ederken resimlerini de çekiyor sonuçta onun için de önemli ne yaptığını bilmek. ben de ikinci kontrole gidemedim istanbulda yaşamadığım için ama yolum düşerse gidicem ya da düşürmeye çalışıcam iki aydır çok yoğunum hiçbirşeye vakit ayıramadım.
GÜLERER ; ameliyat öncesindede bir sorun yokmuş ki niye ameliyat oldun anlamadım. Ameliyat sonrasıda çok iyi görünüyor. Dert edeceğin hiçbirşey yok. Ameliyat öncesi fotona baktığım zaman biraz dizlerinden yağ aldırsan olurmuş aslında. Başka hiçbirşey yaptırmasaymışsın. Ameliyat öncesindede şekli gayet iyi görünüyor çünkü.
PATELLA ; BLOMMA nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat?