Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayır merak ettiğim konu bacaklarımın durumunu sizinde görüp fikirlerinizi merak ediyorum objektif olarak değerlendiremiyorum. Yani bicimsizse etek giymiyim, kafam çok karışık kendim hiç değerlendiremiyorum. Güzel bi bacak gösem tabiki güzel derim ama dışardan benimkiler nasıl bilmiyorum. Ayrıca çok kızgınım o kadar para veripde şu zamana kadar hala bi etek giyemedim benimkindede bişey yoktu. Sadece şu alt taraflardaki kas belli oluyodu. Oraları biraz belirginliğini azaltsın diye altları doldur dedim. Adam üst içleride almış. Ya hatırladıkça deli oluyorum. Herif kendine iş çıkarmak için aldığına kalıbımı basarım. Yaramasın inşallah aldığı para.

gulerer bence bacakların guzel olmus soyle guzel bır corap sık bır etek hafıf de topuklu gıyınırsen cok tatlı olacak bence

kizlar silikon yaptiran var mi aranizda ?varsa eyer bana bilgi versin lutfen.benim arkadasim yaptirmisti silikon bir bacaginda eyilmis yamuk duruyor .acaba sizlerde oyle sorunlar oldumu hic?

evet ben yaptırdım,detaylı şekilde geçmiş sayfalarda var,okuyabilirsin.ayrıca silikonun bacakta eğilme gibi bişeyi olamaz,kas arasına yerleştiriliyor.

Hayır merak ettiğim konu bacaklarımın durumunu sizinde görüp fikirlerinizi merak ediyorum objektif olarak değerlendiremiyorum. Yani bicimsizse etek giymiyim, kafam çok karışık kendim hiç değerlendiremiyorum. Güzel bi bacak gösem tabiki güzel derim ama dışardan benimkiler nasıl bilmiyorum. Ayrıca çok kızgınım o kadar para veripde şu zamana kadar hala bi etek giyemedim benimkindede bişey yoktu. Sadece şu alt taraflardaki kas belli oluyodu. Oraları biraz belirginliğini azaltsın diye altları doldur dedim. Adam üst içleride almış. Ya hatırladıkça deli oluyorum. Herif kendine iş çıkarmak için aldığına kalıbımı basarım. Yaramasın inşallah aldığı para.

gulerer...şaşırdım inanki..kötü kötü dediğin bacaklar bumuydu?

canım ya..ben daha önce de görmüştüm bacaklarını..ama şu net çıkmayan fotoyu ilk defa görüyorum...o ne zaman çekildi..mükemmelinde mükemmeli o bacaklar...
eğer şuanda da aynı görüntüdeyse...doktora onca lafı haksız yere etmişsin...
şaka yapmıyorsun değil mi?:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

şu net olan eski hali eskıden çekmiştim ameliyat öncesi. manyak bi fotoğraf makinası var manyakya düştü yere çekiim derken, kafasının üstüne düşmüş zaar hepten manyamış, düşme sonrası çektiğim resimler, normal çektim masa üstüne attım resim ekle yükle dediğimde yüklerken hata oluştu diyo. bulanık olan iki ay önceydi belki cep tel. çekmiştim onu kabul etti nasılsa. bi başka çözüm bulsam o çukuruda çektim atacam zaten. cep telefondan nasıl masa üstüne gittiğide meçul müzik yüklerken ıpone oda gitmiş. çek koy desen oda bende yok sapık gibi her fırsatta bacaklarımın resmini çekip bakıyom zaten. bi deişiklik varmı diye.
başaracam bi gün buraya resim koymayı. heralde benim için o gün imkanızı başarmak olacak.

GÜLERER ; ameliyat öncesindede bir sorun yokmuş ki niye ameliyat oldun anlamadım. Ameliyat sonrasıda çok iyi görünüyor. Dert edeceğin hiçbirşey yok. Ameliyat öncesi fotona baktığım zaman biraz dizlerinden yağ aldırsan olurmuş aslında. Başka hiçbirşey yaptırmasaymışsın. Ameliyat öncesindede şekli gayet iyi görünüyor çünkü.

PATELLA ; BLOMMA nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat?

gülerer,öyle anlattın ki bacaklarını,karşımda dehşet bir görüntü olacak sandım.sütun gibi olmuş valla.yukardaki arkadaşa katılıyorum.eğer 2 ay önce çektiğin gibiyse hala şuan,dr.a onca lafı boşa etmişsin.bacakların güzel...

şu net olan eski hali eskıden çekmiştim ameliyat öncesi. manyak bi fotoğraf makinası var manyakya düştü yere çekiim derken, kafasının üstüne düşmüş zaar hepten manyamış, düşme sonrası çektiğim resimler, normal çektim masa üstüne attım resim ekle yükle dediğimde yüklerken hata oluştu diyo. bulanık olan iki ay önceydi belki cep tel. çekmiştim onu kabul etti nasılsa. bi başka çözüm bulsam o çukuruda çektim atacam zaten. cep telefondan nasıl masa üstüne gittiğide meçul müzik yüklerken ıpone oda gitmiş. çek koy desen oda bende yok sapık gibi her fırsatta bacaklarımın resmini çekip bakıyom zaten. bi deişiklik varmı diye.
başaracam bi gün buraya resim koymayı. heralde benim için o gün imkanızı başarmak olacak.
gulerer öncelikle bacakların gayet guzel onu söylemeliyim.Resimde farkedilmeyen bir kusur var da onu mu dert ediyorsun tabi bilemiyorum.
Resim yuklemedeki sorununa gelince eger makine ile çektiklerin yuklenmiyorsa resmin kbayt olarak büyüklüğü fazladır.Cepten çektiğin de bu yüzden kolay
yüklenmiş çünkü makinedekiler hep büyük dosya olurlar ve yüklemesi ya zaman
alır ya da yüklenmez.Tam hatırlamıyorum ama resim ekleme menüsünün bı
yerlerinde "bilmem kaç kbayttan büyük olmayan resimler" diye bir uyarı vardı yanılmıyorsam.sen cepten cek ve iTunes ile yükle gönder gelsin...

Son düzenleme:
merhaba,sorunlarınızı ve çözümlerinizi okudum.yaram deşildi çünkü ben bacaklarıma okadar isyan ettimki Allah bana bacakları bana benzeyen ikide evlat verdi..kendim aynalardan nefret ederdim şimdi aynalar hep yanımda dolaşıyor sanki, içimin yağları eriyor.böyle düşündüğüm için Allahımdan çok utanıyorum ama elimde değil.kızlarım için karar vermem lazım ama çok zor. risklerinden çok korkuyorum.ilerde hamile kalınca sorun olurmu acaba,ağrıları olurmu,sakatmı kalırlar,bugünleri ararmıyız,siteyi keşfedip okuyunca sabaha kadar uyumadım.sizler kimsiniz,ciddimisiniz..ne olur banada resim yollayın,dr ismi ve yerini yazın,risklerinden bahsedin.yardım edin.kendimden geçtim bari kızlarım mutlu olsun..

Arkadaşlar yukarıda yazdığım hiçbir soruya cevap alamadım.Sevgili ketree ve diğer ameliyat olan arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yukarıda yazdığım hiçbir soruya cevap alamadım.Sevgili ketree ve diğer ameliyat olan arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum.

Palmadoro kızların için üzgünüm çünkü benim de küçük bir kızım var ve eğer büyürken köklü bir değişiklik olmazsa bana benzeyeceğine dair şüphe ve korkularım var.Öncelikle şunu söylemeliyim.Burda kimse riskleri tam olarak bilemiyor.Evet benim gibi ameliyat olanlar var ama yine de vaktin varsa tüm sayfaları okuyup bu işin riskli olup olmayacağına sen karar vereceksin.Ya da en kısa yolu bir doktora gideceksin.Fakat yakın bir zamanda burda doktorların isimlerini zikretmeme kararı aldık.Fiyatlar alıp başını gidiyor diye.Biliyoruz ki o doktorlar ya da yardımcıları da burayı takip ediyor.Burda ameliyat olan arkadaşlar sana özelden (mesaj) kendi doktorlarının ismini verebilirler ama bu ameliyat ve sonrası kişiye göre değiştiği için doktorları iyi ve hatasız, ya da kötü ve beceriksiz diye ayırmaya yetmeyecektir.Uzatmadan, ben sana kendi doktorumun ismini yollamaya çalışıcam ama dediğim gibi bence iyice bir okuyun bu forumu,en azından 2010'dan itibaren okumaya çalışın.Çünkü eskilerden ameliyat olmuş kimse gelip benim halim şöyle böyle oldu demiyor ne yazık.Umarım hakkınızda hayırlısı olur...

Ben yazdiklarinizi gordum ama henuz yaptirmadigim icin tecrubem olmadigindan bisey yazamadim ama uzun suredir burayi takip eden biri olarak,anladigim: yag enjeksiyonu yaptiranlarin bi sure sonra yeterince tatmin olmadiklari ve 2. bi operasyonun gerektigi..silikon yaptiranlar cok az gordugum kadariyla silikondan cekiniliyor vucuda yabanci bi madde girmesi vb konulardan korkuyorlar o yuzden cesaret edemediklerini soyluyorlar..Silikon yaptirip cok memnun olan arkadaslarimiz var ben de silikon dusundugum icin cok soru sordum arkadaslarima, sizin gibi hamilelik konusunu da sormustum ameliyat olan arkadasim doktora bunu da sormus ve hamilelikle ilgili hicbir sıkıntı yaratmayacagını soylemis..Sakat kalma gibi bi durum soz konusu bile olamaz diye dusunuyorum,silikonun yerlestirildigi yerde oynamasi,hareket etmesi imkansiz..ama yine de genel olarak goz atmanizda fayda var ve doktorla gorusmenizde..kizlari icin endislenen arastiran duyarli bi annesiniz..siz yaptiramamissiniz umarim kizlariniz en kisa zamanda guzel bacaklara kavusur ve baktikca siz de mutlu olursunuz :)

canım henüz gidemedim ya.Üstelik randevu bile almadım.Çünkü biliyorum tekrar bir muayene ücreti ödemem gerekecek,doğal olarak 3 ay geçmiş.Ama şu an madden müsait değilim.Çok geciktirmeden gideceğim ve 2.yi olacağım,tabi yağ tutabilirsem tekrar.Üstelik bir cesaret silikon hakkında da bilgi alıcam.Senle gitmeyi ameliyat olmayı tabii ki çok isterim.Ameliyat hakkında en ufak bir korkum tereddütüm yok benim.Tüm şartları yerine getirdiğim gibi "verin narkozu,hadi eyvallah" diyebilecek cesaretim var da işte yağ yok bi de çalışıyorum.ama sömestr tatilinde ameliyat olmak isterdim.Hep irtibatta olalım.Gideceğim vakit mutlaka haberdar edeceğim burdan...

tekbenmiyim doktor kontrol için muayene ücreti almıyor!!! benden almamıştı en azından, lafı bile geçmedi. ama bu kontroldür zaten ücreti olmaz. doktor senin durumunu takip ederken resimlerini de çekiyor sonuçta onun için de önemli ne yaptığını bilmek. ben de ikinci kontrole gidemedim istanbulda yaşamadığım için ama yolum düşerse gidicem ya da düşürmeye çalışıcam iki aydır çok yoğunum hiçbirşeye vakit ayıramadım.

mrb.palmadoro,yazdıklarını okudum ama senin sorularının cevapları hatta fazlası geçmiş sayfalarda mevcut,ben ve ameliyat olan çoğu arkadaş ameliyat sürecini detaylıca anlattı.ameliyat sonrası genellikle forum bırakılıyor,ama sağ olsunlar bikaç arkadaş hala bilgi vermeye devam ediyor,aynen bende hala merak edilenleri elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.çünkü merak ediliyor,hepimiz aynı süreçten geçtik..öncelikle kızlarının yaşı kaç eğer yaşları küçükse(2-3 yaş gibi) eğri olsa da ortapedistler tedavi ediyor,ameliyat gerekmeden üstelik. yaşları büyükse de bacak şekline göre dr.un karar vermesi en doğru olanı,biz burda ne desek boş...kimine sadece silikon yetiyor,kimine yağ enj.kimine de benim gibi silikon+yağ enj. gerekiyor.geçmiş sayfalarda yazdım ama genede özet geçip anlatayım silikonu.benim şu an 1,5 ay oldu ameliyat olanı,şikayetim yok,silikonun varlığı dışardan anlaşılmıyor,ellenince de anlaşılmıyor.ayrıca dr.a hamilelikte sorun olur mu diye özellikle sormuştum,olmayacağını net bir şekilde söyledi.riski yok dedi.en kötü olabilecek şey silikon yırtılabilir dedi,ama içinde sıvı olmadığı için sorun olmaz,anlarsan değiştiririz dedi.ben şimdilik çok memnunum.dışarıdan bir madde olması insanı ürkütse de ameliyata girerken tek tesellim,bacağı,kalçası vb.yerleri kırılanlara platin takıyorlar,ya da çivi..içten dize protez takıyorlar onlarda yabancı madde falan diye hep avutmuştum kendimi,şimdilik doğru karar verdiğimi düşünüyorum,Allah pişman etmesin.dr.ismi burdan direkt yazamıyorum,ama tekbenmiyim,patella,amanbe ve benim dr.larımız aynı.geçmiş sayfalarda bizlerden birinin yazılarına bakarsan mutlaka dr.adına denk gelirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir..inş.en kısa zamanda kızların ve sen istediğiniz bacaklara kavuşursunuz...

Kızlarımı özelliklede küçük olanı daha bilinçlendiğim için ortapedistlere götürdüm ama hiçbir sonuç alamadım.5 yaşından itibaren bütün sporları denedik ama malesef.artık bende yoruldum olmuyor işte buda benim sınavımmış Allah bunu aratıcak dert vermesin ama ben bu sınavdan geçemiyorum galiba artık kırkımı geçtim ve dolapta pantolon görmekten nefret ediyorum,kıyafetler mağazalarda o kadar güzel ki herkes o kadar şık giyiniyor ki artık hiçbirşey almıyorum kapadım kendimi bu soruna.hele kızlarım artık onlar genç yetişkinler ve yaşıtları harika kızlar.bir tayt ve kazakla çok güzel olurlarken benimkiler geniş paçalı kotlarla beni izleyen bu iğrenç yoldan geliyorlar.keşke burnu,dişi yamuk olsaydı.iş bacak olunca çok zor.forumun çoğunu okudum,atlamış olduğum yerler vardır belki.dr ismi yazan msj da aldım.çok teşekkürler.katree ve bilgi veren arkadaşlar hepinize teşekkürler lütfen bu siteyi terketmeyin.belki sebebimiz olacaksınız.resimde istiyorum ketree özelime atabiliyormusun?ben nereden bakıldığını hala keşfedemedim anlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar ben ameliyat olali bir ay oldu; etek falan giydigim yok.Burun ameliyati olsaniz burnunuz duzelir; gogus implanti gogsunuzu guzellestirir, ama bu bacak ameliyati sonuc vermiyor bence. Bir tane bile foto yok elimde, fotolar doktorda kaldi, zaten operasyon sonrasi doktoru bulmak buyuk basari. Operasyondan sonra bir kere gordum, sonra da yurt disina cikti. En son olctugumde bacagimin biri 35, digeri 36 cm idi. Bence kac santim oldugu degil de aynaya baktiginizda nasil durdugu onemli! Memnun degilim, bacaklarimda elimle hissedilen yag kitleri var,sanki yag toplanmis ve bacaga dagilmamis!

Verdigim paranin bir kurusuna bile degmez bence!

ya böyle olursa,dr ile alakalı bir durum mu acaba?lütfen bize bilgi versin bu arkadaş şimdi ne durum da acaba?

arkadaşlar ben de ozellikle son zamanlarda bileklerimde agrı olusuyor.Bende eğrilik problemi var.Bilhassa sol bileğimde...Bugün bot giydim ve aynada incelerken sol ayak bileğimin daha eğri olduğunu gördüm.Basınç sol kaval kemiğime daha fazla biniyor ve ağrı oluşuyor.Sizler de de aynı durum var mı?Ben sadece estetik yüzünden ameliyat olmak istemedim.Ama bu ağrı canımı sıktı.Silikon ya da yag enjekte ettırme agrıyı keser mi acaba?

tekbenmiyim doktor kontrol için muayene ücreti almıyor!!! benden almamıştı en azından, lafı bile geçmedi. ama bu kontroldür zaten ücreti olmaz. doktor senin durumunu takip ederken resimlerini de çekiyor sonuçta onun için de önemli ne yaptığını bilmek. ben de ikinci kontrole gidemedim istanbulda yaşamadığım için ama yolum düşerse gidicem ya da düşürmeye çalışıcam iki aydır çok yoğunum hiçbirşeye vakit ayıramadım.

teşekkür ederim amaaanbe.Valla hiç hatırlamıyorum ücret konusunu o yüzden heralde 3 ay sonra alıyordur dedim kendi kendime.O zaman en kısa zamanda randevu alıp giderim.

Benim bacaklarımda çarpık ama dert etmiyorum. :103:
Neyse umarım sorun ettiğiniz şeyler düzelir. :126:

GÜLERER ; ameliyat öncesindede bir sorun yokmuş ki niye ameliyat oldun anlamadım. Ameliyat sonrasıda çok iyi görünüyor. Dert edeceğin hiçbirşey yok. Ameliyat öncesi fotona baktığım zaman biraz dizlerinden yağ aldırsan olurmuş aslında. Başka hiçbirşey yaptırmasaymışsın. Ameliyat öncesindede şekli gayet iyi görünüyor çünkü.

PATELLA ; BLOMMA nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat?

Tesekkür ederim dior iyiyim,ameliyat olali bir ayi bir kac gün gecti, hic bir saglik problemim yok cok sükür sadece dizlerimin üstüne oturmaya korkuyorum sanki o zaman diz altindaki yaglar eriyecekmis gibi geliyor ve bundan kaciniyorum onun disinda iyiyim. Hatta bir kac tunik ve diz ütü elbise bile aldim cizme ile giyiyorum ama cizme olmayinca kendimi cok rahat hissetmitorum, her aynada yansiyan her camda bacaklarima bakiyorum aceba hala cok yamukta benmi biraz düzelmis hissediyorum diyorum gülererin dedigi gibi tarafsiz bakamiyorum aynada sanki baskasinin bacagina bakar gibi yapiyorum ama olmuyor anneme soruyorum o güzel diyor ama onunki birsey ifade etmiyor cünkü o önceki haline bile güzel diyordu. Seneye ciddi ciddi ikinciyi düsünüyorum. Bu arada AMAAANBE ve TEKBENMIYIM sizdeki yag alinan ve verilen yerlerdeki delikler kayboldumu benimkilerin kabuklari döküldü ama mercimekten daha kücük izler var onlar ne zaman kaybolur merak ediyorum ya da iz kalirmi diye. PALMERO benimde iki kizim var ve büyük olanin bacagi ayni banimkilere benziyor benim kizim dokuz yasinda muayene olurken onuda doktora gösterdim bol bol d vitamini almali ama bunu günesle aktif hale getirmelisiniz dedi ama ben genetik olduguna eminim, ben test edeyim büyüyünce o kompleks yaparsa onuda yaptiririz artik ne yapalim.

Back
X