arkadaşlar ben de ozellikle son zamanlarda bileklerimde agrı olusuyor.Bende eğrilik problemi var.Bilhassa sol bileğimde...Bugün bot giydim ve aynada incelerken sol ayak bileğimin daha eğri olduğunu gördüm.Basınç sol kaval kemiğime daha fazla biniyor ve ağrı oluşuyor.Sizler de de aynı durum var mı?Ben sadece estetik yüzünden ameliyat olmak istemedim.Ama bu ağrı canımı sıktı.Silikon ya da yag enjekte ettırme agrıyı keser mi acaba?
arkadaşım kemiklerini zorlayacak bot ayakkabı giyme sana zarar vermeden düzelttireceğin yöntemi keşfedene kadar. o bilekler bacaklar yaşlandığında daha çok lazım. sağlığın başladığı yerde güzellik bitmeli. çünki sonu ikisindende olmak. iş miş para kazanmak şık olmanlı gerektiriyosa hadi bi sebep iyne batsa canı yanıyo insanın düşünki.
ben tamamen işde şıklığın mecburiyeti vardı bide daha güzel olsun azgınlığı şımarıklığı ee memnunmuyum şahbaz oldum diyebilirim. resim tam gerçeği gibi diil. rahat etek giemiyorum. bi iki dr a sor bence kemiklere bi destek verebilir yağ. ama teknik ve tıbbi bilgi başka bişey tabi. sor sor sor.