Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben de ozellikle son zamanlarda bileklerimde agrı olusuyor.Bende eğrilik problemi var.Bilhassa sol bileğimde...Bugün bot giydim ve aynada incelerken sol ayak bileğimin daha eğri olduğunu gördüm.Basınç sol kaval kemiğime daha fazla biniyor ve ağrı oluşuyor.Sizler de de aynı durum var mı?Ben sadece estetik yüzünden ameliyat olmak istemedim.Ama bu ağrı canımı sıktı.Silikon ya da yag enjekte ettırme agrıyı keser mi acaba?

arkadaşım kemiklerini zorlayacak bot ayakkabı giyme sana zarar vermeden düzelttireceğin yöntemi keşfedene kadar. o bilekler bacaklar yaşlandığında daha çok lazım. sağlığın başladığı yerde güzellik bitmeli. çünki sonu ikisindende olmak. iş miş para kazanmak şık olmanlı gerektiriyosa hadi bi sebep iyne batsa canı yanıyo insanın düşünki.

ben tamamen işde şıklığın mecburiyeti vardı bide daha güzel olsun azgınlığı şımarıklığı ee memnunmuyum şahbaz oldum diyebilirim. resim tam gerçeği gibi diil. rahat etek giemiyorum. bi iki dr a sor bence kemiklere bi destek verebilir yağ. ama teknik ve tıbbi bilgi başka bişey tabi. sor sor sor.

Geçen hafta 17.11.11 de baldır ve ayak bileğimden inceltme ameliyatı oldum.Daha 1 hafta olduğu için bekleme aşamasındayım.Şuan için geçmesini beklediğim en önemli şey morluklarım.Kangren olmuş gibiyim.Bilek ve baldır bölgem mosmor ve şiş.Şimdi ne gerek vardı diyorum umarım zaman çabuk geçer ve iyiki yaptırmışım derim.Ağrım hiç yok değil var.Ama dayanılmayacak gibi değil.İlk günlerde ağrım daha azdı sanki.Korse kullanıyorum ama artık varis çorabı giymem gerekiyormuş.Liposuction sonrası nasıl birvaris çorabı almalıyım.Nereden almalıyım varis çorabını ve ne istemeliyim alırken.Varis çorabı kullanmak rahatsız ediyor mu?

Tesekkür ederim dior iyiyim,ameliyat olali bir ayi bir kac gün gecti, hic bir saglik problemim yok cok sükür sadece dizlerimin üstüne oturmaya korkuyorum sanki o zaman diz altindaki yaglar eriyecekmis gibi geliyor ve bundan kaciniyorum onun disinda iyiyim. Hatta bir kac tunik ve diz ütü elbise bile aldim cizme ile giyiyorum ama cizme olmayinca kendimi cok rahat hissetmitorum, her aynada yansiyan her camda bacaklarima bakiyorum aceba hala cok yamukta benmi biraz düzelmis hissediyorum diyorum gülererin dedigi gibi tarafsiz bakamiyorum aynada sanki baskasinin bacagina bakar gibi yapiyorum ama olmuyor anneme soruyorum o güzel diyor ama onunki birsey ifade etmiyor cünkü o önceki haline bile güzel diyordu. Seneye ciddi ciddi ikinciyi düsünüyorum. Bu arada AMAAANBE ve TEKBENMIYIM sizdeki yag alinan ve verilen yerlerdeki delikler kayboldumu benimkilerin kabuklari döküldü ama mercimekten daha kücük izler var onlar ne zaman kaybolur merak ediyorum ya da iz kalirmi diye. PALMERO benimde iki kizim var ve büyük olanin bacagi ayni banimkilere benziyor benim kizim dokuz yasinda muayene olurken onuda doktora gösterdim bol bol d vitamini almali ama bunu günesle aktif hale getirmelisiniz dedi ama ben genetik olduguna eminim, ben test edeyim büyüyünce o kompleks yaparsa onuda yaptiririz artik ne yapalim.

bende oglum olunca sevınmıstım :))
en azından o bunları dusunmeyecek dıye:))
sıkıntılarımız aynı :))

arkadaşım kemiklerini zorlayacak bot ayakkabı giyme sana zarar vermeden düzelttireceğin yöntemi keşfedene kadar. o bilekler bacaklar yaşlandığında daha çok lazım. sağlığın başladığı yerde güzellik bitmeli. çünki sonu ikisindende olmak. iş miş para kazanmak şık olmanlı gerektiriyosa hadi bi sebep iyne batsa canı yanıyo insanın düşünki.

ben tamamen işde şıklığın mecburiyeti vardı bide daha güzel olsun azgınlığı şımarıklığı ee memnunmuyum şahbaz oldum diyebilirim. resim tam gerçeği gibi diil. rahat etek giemiyorum. bi iki dr a sor bence kemiklere bi destek verebilir yağ. ama teknik ve tıbbi bilgi başka bişey tabi. sor sor sor.

çok teşekkür ederim gülerer yorumun için...ben de tabi ki gönlüm rahat şekilde rahatça giyinebilmek istiyorum.Ama napim böyleyim ben die kabul edeli çok oldu..Estetik yaptıramayacağıma karar verdim.Fakat şu ağrı olayları canımı sıktı.yakın bir zamanda bir ortopediste gidicem.bakalım o ne dıyecek..
aslında ben suna da ınanıyorum.Nasıl kılolu bır ınsan ınatla dar gıyınır de dıkkat ceker,dıkkat cektıkce de kotu gorundugunu dusunup daha da canını sıkar ya bu durum da oyle bence...emınım hepımızın cok guzel fızıksel ozellıklerı var.O yonlerımıze agırlık verıp bu egrı bacak gercegını kabul edıp ona gore gıyınsek etraftan hos bakısları gordukce kendımıze guvenımız gelecek.Ama yok ınatla kısa eteklere,dar pantalonlara takıyoruz kafayı...Benim size söyle bir tavsiyem olabilir;
Ben gıdecegım mekana ve bulusacagım kısılere gore herseyı gıymeye calısıyorum.Örneğin;arabamla gıttıgım ıcın heryere ev gezmelerınde bılhassa kısa etekler, elbıseler gıyıyorum(bılhassa da aıle ya da akraba zıyaretlerınde).Bu sayede elbise-etek isteğimi tatmın etmıs oluyorum.Çok özel bır gecede (dogumgunu,yıldonumu vs.) elbısemı etegımı gıyıp cıkıyorum.Taytı dız ustu cızmelerımle gıyıyorum.Sız de gıyın ınanın kotu durmuyor.Yeter kı dar bır cızme olmasın.. Denız zevkımden hıcbır sey benı alıkoyamadıgından bıkını-mayo gıyıyorum ve yaradana sıgınıp gezıyorum plajlarda:)onun dısında bu sene de cok moda maxı etekler,elbıseler,ıspanyol paca pantalonlar da gıyın arkadaslar...onlarla da çok şık olabılırsınız.Kendı gercegımızle gıyınırsek emınım cogumuzun kendıne guvenı geri gelecektır...:nazar:

çok teşekkür ederim gülerer yorumun için...ben de tabi ki gönlüm rahat şekilde rahatça giyinebilmek istiyorum.Ama napim böyleyim ben die kabul edeli çok oldu..Estetik yaptıramayacağıma karar verdim.Fakat şu ağrı olayları canımı sıktı.yakın bir zamanda bir ortopediste gidicem.bakalım o ne dıyecek..
aslında ben suna da ınanıyorum.Nasıl kılolu bır ınsan ınatla dar gıyınır de dıkkat ceker,dıkkat cektıkce de kotu gorundugunu dusunup daha da canını sıkar ya bu durum da oyle bence...emınım hepımızın cok guzel fızıksel ozellıklerı var.O yonlerımıze agırlık verıp bu egrı bacak gercegını kabul edıp ona gore gıyınsek etraftan hos bakısları gordukce kendımıze guvenımız gelecek.Ama yok ınatla kısa eteklere,dar pantalonlara takıyoruz kafayı...Benim size söyle bir tavsiyem olabilir;
Ben gıdecegım mekana ve bulusacagım kısılere gore herseyı gıymeye calısıyorum.Örneğin;arabamla gıttıgım ıcın heryere ev gezmelerınde bılhassa kısa etekler, elbıseler gıyıyorum(bılhassa da aıle ya da akraba zıyaretlerınde).Bu sayede elbise-etek isteğimi tatmın etmıs oluyorum.Çok özel bır gecede (dogumgunu,yıldonumu vs.) elbısemı etegımı gıyıp cıkıyorum.Taytı dız ustu cızmelerımle gıyıyorum.Sız de gıyın ınanın kotu durmuyor.Yeter kı dar bır cızme olmasın.. Denız zevkımden hıcbır sey benı alıkoyamadıgından bıkını-mayo gıyıyorum ve yaradana sıgınıp gezıyorum plajlarda:)onun dısında bu sene de cok moda maxı etekler,elbıseler,ıspanyol paca pantalonlar da gıyın arkadaslar...onlarla da çok şık olabılırsınız.Kendı gercegımızle gıyınırsek emınım cogumuzun kendıne guvenı geri gelecektır...:nazar:

Canım...zaten sorunda yıllardır kendi gerçeğimize göre giyinmek....uzun etekler bol pantolonlar canımıza yettiği için bütün bunlar...
hadi kışlar bi şekilde geçiyor ama ya sıcaklar?
kendimize güvene güvene de olmuyor işte.Öyle bir an geliyorki..kendimizi kandırdığımız yüzümüze çarpılıyor.

.
.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben forumda yeniyim. hatta bu konuyu araştırırken özellikle üye olmak istedim. bacak konusunda ben de o kadar dertliyim ki...Elimden geldiğince bütün gelişmeleri takip ettim. 1 günde :)
kimler ameliyat olmuş kimler memnun vb...
ben de ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrası görüntülerinizi çok merak ediyorum. gerçekten işe yarıyor mu? resimlerinizi nasıl görebilirim.
acil yardım lütfen :(
1 etek giymeye bir hasret benim sanardım...

arkadaşlar ben forumda yeniyim. hatta bu konuyu araştırırken özellikle üye olmak istedim. bacak konusunda ben de o kadar dertliyim ki...Elimden geldiğince bütün gelişmeleri takip ettim. 1 günde :)
kimler ameliyat olmuş kimler memnun vb...
ben de ameliyat olmak istiyorum ama ameliyat sonrası görüntülerinizi çok merak ediyorum. gerçekten işe yarıyor mu? resimlerinizi nasıl görebilirim.
acil yardım lütfen :(
1 etek giymeye bir hasret benim sanardım...

Bakıyorum msj lara herkes birbirinin resmini görmüş.Ben hala bir resme dahi ulaşamadım.nasıl bakıldığını sordum kimse birşey yazmadı.lütfen bende resimlere bakmak istiyorum.ketree ve bloome özellikle sizinkiler.siz gerçekmisiniz ?varmısınız??? yoksa dr un yakınlarımısınız? bilmiyorum ama ben son derece gerçeğim.ve bu durumdan biran önce kurtulmak istiyorum kısa zamanda yardım edinki şu kış sezonunda ameliyata karar verebilelim.benimde oğlumun bacakları yamuk değil.ama kızlarım :( resimleri özelime atarmısınız.kimseyle paylaşmam lütfen..

Bakıyorum msj lara herkes birbirinin resmini görmüş.Ben hala bir resme dahi ulaşamadım.nasıl bakıldığını sordum kimse birşey yazmadı.lütfen bende resimlere bakmak istiyorum.ketree ve bloome özellikle sizinkiler.siz gerçekmisiniz ?varmısınız??? yoksa dr un yakınlarımısınız? bilmiyorum ama ben son derece gerçeğim.ve bu durumdan biran önce kurtulmak istiyorum kısa zamanda yardım edinki şu kış sezonunda ameliyata karar verebilelim.benimde oğlumun bacakları yamuk değil.ama kızlarım :( resimleri özelime atarmısınız.kimseyle paylaşmam lütfen..

Canim ben kendi adima cevap vereyim, ben doktorun yakini falan degilim eger önceki sayfalari okusaydin bunu anlardin bosuna demiyoruz cevaplariniz önceki sayfalarda diye hatta benim bacaklarimin eski hali 1008 inci sayfada var eski ve yeni hali ise yanyana profilimde var ama 25 mesaji doldurmadan ve bizimle arkadas olmadan resimlere bakamazsin. Önce mesaj sayini doldur sonra bana arkadaslik teklifi gönder bende kabul edeyim ve bak resimlere,daha öncede yazdim ben sadece yag enjeksiyonu yaptirdim eski ile yeni hali arasinda büyük fark var ama ben tam istedigim bacaklara kavusamadim ve belki seneye ikinciyi düsünüyorum, umarim yardimci olmusumdur....

Tesekkür ederim dior iyiyim,ameliyat olali bir ayi bir kac gün gecti, hic bir saglik problemim yok cok sükür sadece dizlerimin üstüne oturmaya korkuyorum sanki o zaman diz altindaki yaglar eriyecekmis gibi geliyor ve bundan kaciniyorum onun disinda iyiyim. Hatta bir kac tunik ve diz ütü elbise bile aldim cizme ile giyiyorum ama cizme olmayinca kendimi cok rahat hissetmitorum, her aynada yansiyan her camda bacaklarima bakiyorum aceba hala cok yamukta benmi biraz düzelmis hissediyorum diyorum gülererin dedigi gibi tarafsiz bakamiyorum aynada sanki baskasinin bacagina bakar gibi yapiyorum ama olmuyor anneme soruyorum o güzel diyor ama onunki birsey ifade etmiyor cünkü o önceki haline bile güzel diyordu. Seneye ciddi ciddi ikinciyi düsünüyorum. Bu arada AMAAANBE ve TEKBENMIYIM sizdeki yag alinan ve verilen yerlerdeki delikler kayboldumu benimkilerin kabuklari döküldü ama mercimekten daha kücük izler var onlar ne zaman kaybolur merak ediyorum ya da iz kalirmi diye. PALMERO benimde iki kizim var ve büyük olanin bacagi ayni banimkilere benziyor benim kizim dokuz yasinda muayene olurken onuda doktora gösterdim bol bol d vitamini almali ama bunu günesle aktif hale getirmelisiniz dedi ama ben genetik olduguna eminim, ben test edeyim büyüyünce o kompleks yaparsa onuda yaptiririz artik ne yapalim.

blomma izler tamamen kaybolmadı, dikkatli bakılınca görülebiliyorlar. bunun için iki tane kremden bahsediliyordu eski sayfalarda biri scarex di galiba diğerini hatırlamıyorum. ben kullanmadım ama istersen dene belki işe yarar.

arkadaşım fotografına baktım tek kelimeyle süper olmuş ve en güzeli de kalıcılar. o kadar güzeller ki çok heveslendim fırsat olsa bugün gidecem silikon yaptıracam bende. hep etek giy artık bence. maşallah diyim de nazar olmasın. fotografının altına da yorum yaptım burdan soylemek istedim gercekten eskiden eğri olduğuna inanmak çok güç. güle güle kullan.:)darısı başıma:(

Canim ben kendi adima cevap vereyim, ben doktorun yakini falan degilim eger önceki sayfalari okusaydin bunu anlardin bosuna demiyoruz cevaplariniz önceki sayfalarda diye hatta benim bacaklarimin eski hali 1008 inci sayfada var eski ve yeni hali ise yanyana profilimde var ama 25 mesaji doldurmadan ve bizimle arkadas olmadan resimlere bakamazsin. Önce mesaj sayini doldur sonra bana arkadaslik teklifi gönder bende kabul edeyim ve bak resimlere,daha öncede yazdim ben sadece yag enjeksiyonu yaptirdim eski ile yeni hali arasinda büyük fark var ama ben tam istedigim bacaklara kavusamadim ve belki seneye ikinciyi düsünüyorum, umarim yardimci olmusumdur....

İnanın sayfaların sırayla hepsini okumaya çalışıyorum ama hayat bizi böyle güvenmek de zorluk çeken insanlar haline getirdi.Yani aslında sizinle alakası yok böylesine önemli bir konuda insan ister istemez tedirgin oluyor.doktorlara bile güvenemiyoruz artık hipokrat yemini etmiş insanlar organ mafyası çıkıyor.neyse beni aydınlattığın için teşekkürler bloomma.

Mrb. Gulerer ve tüm kızlar
Güldürdün beni Gülerer. benimde şişlik sorunlarım devam ediyor hemde aşırı şekilde. en son kontrol için Ankara ya gittim benim bilekler bir şişti dizimden daha kalın bir hale geldi otobüste bir kadın geçmiş olsun kızım kazamı geçirdin diye sordu. Gittiğimde Bülent Bey yoktu o şubede çalışan doktor ve hemşireler inanamadılar bacaklarıma hemen yatırdılar bir alete sokup dınlendirip masaj yaptılar resimler çekip gönderdiler varis çorabı giymeliymişim yaa 5 ay olacak ne varis çorabı cıldırmak üzereyim resmen sağlığımı kaybettm ameliyattan beri bu şişlikler ve ağrılar bitmedi Bülent Bey görsün gelin de diyorlar o görsede bişey demiyor anlaşılan . Sana ne diyor bu şişlikler için ?sence taa İstanbul ya da Bursa ya gitmelimiyim bir faydası olurmu? Evde otururken bile şişler bir yere gidecek olsam facia biri görse cığlık atıyor aaaa bacağın şişmiş diye napacağım bilmiyorum.Sanırım bacaklarda dolaşım bozukluğu oluştu.[/

zafiyet ne yaptı acaba çıldırıcam şimdi formu okudukça kafam bulanıyor.Doktorlamı ilgili bir durummu bu acaba?bloome sen nasıl karar verdin bunlları okuyunca?anladığım kadarıyla benim kadar meraklıymışsın bu konuyla ilgili artık sana rahatlıkla soru sorabilirim ve şunu söyliyim resmini gördüm eğer parkeler farklı olmasaydı kızım kendi resmini yollamış diye şok oldum o kadar benziyorki bacaklarınız yeni halini görmek için sayfa sayfa geziyorum.

evet canım teşekkür ederim.evet giyiyorum.ama bazen keşke silikon yaptırsamıydım acaba öyle daha mı güzel olurdu diyorum.Ama bence parası olana en güzeli dolgu maddesi.bol-bol istediğin şekilde istediğin yere konulsun.Aslında Zafer bey bana da dolgu maddesini önerdi.Ben yağda israr edince yağ çok az olucak dolgu daha iyi dedi.Ama dinlemedim tabii.ÇÜnki sonuçda geçiciydi.Ama onun dediği aquamid dolgu maddesiydi canım.Sen dediyini bilmiyorum.Ama sana TAVSİYEM EN UCUZ DOKTORU BULUN,hepsi aynı yaa.Hepsi hata yapıyor.İster Zaferi ister Mehmeti.paranı boşu boşuna harcama derim.Silikon yaptısaydın tamam iyi doktor bul derdim.Ama yağ işte hep bir assimetri,hep bir hata.kime yaptırırsan yaptır.

Merhaba dolgu maddesi koyduran arkadaşlar sizinkinin cinsi ne acaba?Aralarında kalite farkı varmı?

Evet sensin.Allah razı olsun senden.Önceki bekleyişleri unutmamak lazım.İnsanlar umutla bizim gibi ameliyatı gerçekleşmiş kişilerin sonuçlarını takip ediyorlar,bekliyorlar.Bence geri dönmeyenler ya kurtuldular ve buraya gelmeye gerek duymuyorlar ya da istedikleri sonucu alamadıkları için hayal kırıklığı yaşıyorlar ve dönüp bir şey söylemek içlerinden gelmiyor.Evet ben de yağ enjeksiyonu yaptırdım Ahmet Bey'e ve neredeyse 3 hafta olacak.3 ay,3 sene sonra da burdayım ve erimedi diyebilirim umarım.

Ben sözünü tutan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,arkadaşlar size ihtiyacımız çok fazla ne olur bizi unutmayın.

sanırım bu mesajdan sonra albüm ekleyebileceğim. çarş işe başlayacağım için siteye çok sık giremeyebilirim ama silikonla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara tecrübemi aktarabilirim. bacaklarım üzerine oturma kısmı daha da toparladı, sanırım o biraz da benden kaynaklanıyormuş. oturmak isteyince rahatlıkla oturdum:) ama benim ameliyatımın üzerinden tam bir ay geçti.

silikonlu kısma dokununca silikonu hissetmiyorm ama bileklerde yağ eklenen kısımlarda yeni eklenen yağ dokusu daha sert biçimde hissediliyor. ama asla rahatsızlık verici bir yanı yok. 25 e ulaşmak için mesaj doldurmak ne zormuş, daha önce yazdıklarımı tekrar tekrar yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Patella sendende şu anki durumunla ilgili haber bekliyoruz.ayrıca bu alıntıları alıp yeni arkadaşlarada yardımcı olmak istiyorum çünkü her sayfayı okumak günler alacak heralde.iyi kötü herşeyi alıntı yapıyorum.

Canim ben kendi adima cevap vereyim, ben doktorun yakini falan degilim eger önceki sayfalari okusaydin bunu anlardin bosuna demiyoruz cevaplariniz önceki sayfalarda diye hatta benim bacaklarimin eski hali 1008 inci sayfada var eski ve yeni hali ise yanyana profilimde var ama 25 mesaji doldurmadan ve bizimle arkadas olmadan resimlere bakamazsin. Önce mesaj sayini doldur sonra bana arkadaslik teklifi gönder bende kabul edeyim ve bak resimlere,daha öncede yazdim ben sadece yag enjeksiyonu yaptirdim eski ile yeni hali arasinda büyük fark var ama ben tam istedigim bacaklara kavusamadim ve belki seneye ikinciyi düsünüyorum, umarim yardimci olmusumdur....[/QUOT

25 mesaj olduktan sonra bir de bakmak istediğimiz resimler için arkadaş mı olmak gerekiyor.Sadece tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz ama bu sanırım biraz zaman alacak şimdiden teşekkürler

Back
X