Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkürler loresima yorumun için.. Evet üst bacaklarım kalın. Ondan da ayrı rahatsızım zaten :61: Ama önceliğim şimdi bacağımın çarpıklığının giderilmesi. Dizlerden yağ alınması yeterli olsa da, doktor silikonu uygun görse de, hepsine razıyım aslında. Tek istediğim bacağımın şu halinden biraz daha iyi olabilmesi.. Ve bu işi en kolay, acısız şekliyle atlatabilmem..

Ayrıca bu operasyonu düşündüğümü kimseye söyleyemedim. Ne anneme, ne de bir arkadaşıma.. Mecburen yalnızım. Yalnız başıma nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Biraz korkmuyor değilim..:50: Hayırlısı...

Demek istediğim bazen alt düzgün olduğu halde üst kalın ise orantısız ve çarpık gösteriyor....Eğer üst bacak inceltilir ise daha düzgün duracaktır...Tabi doktor gördükden sonra o doğrusu ne ise söyleyecektir...Benim de diz içlerim ve üst bacak kalın gittiğim iki doktor üst bacağın inceltilmesi gerektiğini söyledi. Şöyle deneyebilirsin diz içlerinden yukarı kadar strech film ile sıkıca sar kalflarına çorap katla koy üzerine külotlu çorap giy ve bak ama çok durma o şekilde....Umarım istediğin gibi olur ve sorunsuz bir şekilde atlatırsın...

keşke arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul edermisin cnm? buarada ah o yalnızlık işini napacaz bilmiyorum :( ilerde yaptırmam gerekiyor bnmde biraz para biriktirince ama benimde kimsem olmayacak yanımda kara kara bunu düşünüyorum :( :( tek başımıza üstesinden gelebilirmiyiz sence cnm bilemiyorum :( Allah yardımcımız olsun.

Demek istediğim bazen alt düzgün olduğu halde üst kalın ise orantısız ve çarpık gösteriyor....Eğer üst bacak inceltilir ise daha düzgün duracaktır...Tabi doktor gördükden sonra o doğrusu ne ise söyleyecektir...Benim de diz içlerim ve üst bacak kalın gittiğim iki doktor üst bacağın inceltilmesi gerektiğini söyledi. Şöyle deneyebilirsin diz içlerinden yukarı kadar strech film ile sıkıca sar kalflarına çorap katla koy üzerine külotlu çorap giy ve bak ama çok durma o şekilde....Umarım istediğin gibi olur ve sorunsuz bir şekilde atlatırsın...

Haklısın LORESİMA. Dizler hallolsa bile, üst bacak orantısız olduğunda yine estetiği bozar. Doktora gittiğimde bunları hep soracağım inşallah unutmazsam. Aslında TEKBENMİYİM gibi soru listesi yapmak en iyisi olacak :112: LORESİMA sen ameliyat olmayı düşünüyor musun? Bir doktora karar verebildin mi?

keşke arkadaşlık isteği gönderdim sana kabul edermisin cnm? buarada ah o yalnızlık işini napacaz bilmiyorum :( ilerde yaptırmam gerekiyor bnmde biraz para biriktirince ama benimde kimsem olmayacak yanımda kara kara bunu düşünüyorum :( :( tek başımıza üstesinden gelebilirmiyiz sence cnm bilemiyorum :( Allah yardımcımız olsun.

Kabul ettim isteğini SADDY. Aslında benim de birikmiş param yok. Ama yaza kadar bu işi halletmek istiyorum. Gerekirse kredi çekeceğim. Geçen yaz kös kös oturdum. Neden bu işi geçen sene halletmedim diye hayıflanıyorum. :44: Vardır demek ki bunda da bir hayır..

Tek başına olunca, cesareti kırılıyo biraz kişinin. Sen daha bekleyeceksen eğer para biriktirmek için, ben senden önce ameliyat olurum. Sen ameliyata karar verdiğinde ise, yanına destekçi olarak ben gelirim, beklerim başında olur mu? :34: Bu arada İstanbul'da oturmuyorum canım. Bursa'dayım ben. Sen nerde oturuyorsun?

Haklısın LORESİMA. Dizler hallolsa bile, üst bacak orantısız olduğunda yine estetiği bozar. Doktora gittiğimde bunları hep soracağım inşallah unutmazsam. Aslında TEKBENMİYİM gibi soru listesi yapmak en iyisi olacak :112: LORESİMA sen ameliyat olmayı düşünüyor musun? Bir doktora karar verebildin mi?

Düşünüyorum ama henüz bir doktora karar veremedim henüz iki doktor ile görüştüm bu arada para ayarlamaya çalışıyorum...

keske benim bacaklarda seninkine çok benziyo ama benim dizler degmiyo bile birbirine :5:

Peki SİBELY sen ameliyat düşünüyor musun, hiç görüştün mü bir doktorla? Ben şimdilik bir doktordan randevu aldım ve görüşeceğim. Aklıma yatarsa en geç 1 ay sonra ameliyat olmam lazım. Ancak işimdeki iznimi o zaman kullanabiliyorum.

Peki SİBELY sen ameliyat düşünüyor musun, hiç görüştün mü bir doktorla? Ben şimdilik bir doktordan randevu aldım ve görüşeceğim. Aklıma yatarsa en geç 1 ay sonra ameliyat olmam lazım. Ancak işimdeki iznimi o zaman kullanabiliyorum.

evet çok istiyorum ama şuan da çalışmıyorum işsizler ordusuna mensubum henüz bir doktorlada konuşmadım burdan yorumları okuyorum şimdilik düzelsin çok istiyorum ama gerçekten pahalı :43:

arkadaşlar merhaba hepinize ben foruma yeni üye oldum,dün bülent beyle konuşup randevu aldım perşembe gününe bacak ameliyatı olucam,burada okuduklarım cesaretlendirdi beni umarım dilediğim gibi ve memnun olan arkdaşlar gibi iyi olur benim de bacaklarım.. herkese sevgiler..

kızlar,2.ayı geçti.son fotoları söz verdiğim gibi ekledim,bakabilirsiniz...

Katree tek kelimeyle harika yaa. Maşallah ne kadar da doğal duruyo, harika bacaklara sahip olmuşsun, güle güle kullan, sağlıkla kullan canım.. ve bizleri çok bekletmeden eklediğin için fotoğrafları teşekkürler...:46:

arkadaşlar merhaba hepinize ben foruma yeni üye oldum,dün bülent beyle konuşup randevu aldım perşembe gününe bacak ameliyatı olucam,burada okuduklarım cesaretlendirdi beni umarım dilediğim gibi ve memnun olan arkdaşlar gibi iyi olur benim de bacaklarım.. herkese sevgiler..

Hoşgeldin NOVEMBERGİRL aramıza. Foruma bir göz attın mı bilmiyorum ama, denk gelmemiş olabilir diye yazıyorum. Burda forumca bir karar alındı. Doktor isimlerini, kime ameliyat olmayı düşündüğümüzü söylemiyoruz. Özel mesaj kısmından sorabilirsin veya soranlara söyleyebilirsin canım... Senin için de hayırlısı olsun, sağlıklı günler diliyorum...

KEŞKE..
uzun zamandır foruma girmiyodum. girince fotoğraf eklediğini gördüm hemen yorum yapmak istedim:) bacakların kapanıyo senin yine KEŞKE bence ameliyatla(silikon mu sadece yağ enjeksiyonu m onu tabiki doktor çok daha iyi bilir) çok güzel olur bacakların.. benim dizlerimin arasında boşluk da var ben bide ordaki yağları da aldırırsam iyice açıklık olacak:( en azından senin bu sorunun okadar olmaz.. umarım herşey gönlüne göre olur canım..

mesajları inceledim ama doktor isimlerini falan vermiycek olduğunuz yeri görmedim oraları okumamışım demekki,kusura bakmayın.. Umarım isdetiğim gibi bacaklara ulaşabilirim ben de,herkese sağlıklı ve mutlu günler..

KESKE canim bacaklarina baktim ve benimkilere benzettim sadece yag enjeksiyonu yaptirirsan sanirim sonuc benimkine yakin birsey cikar ama tabi bu doktorada bagli canim ve senin bacaklarinin araligi benimkine göre sanki daha az gibi belki sonuc daha basarili olur.Diz icindeki yaglarin alinmasindan korkma bence onlarin alinmasi kesinlikle bacagi daha iyi gösteriyor. Bende iki ayi doldurunca yeni resim eklerim ama ben ikinci icin planlar yapmaya basladim bile seneye bu zamanlar olur ancak benim ikinci ameliyat ve yag enjeksiyonumu olur silikonmu olur bilmem ama sen doktoruna kulak ver canim eger silikon derse yaptir bence sonra benim gibi ikincinin planlarini yaparsin.
KATREE bacaklarin cok güzel görünüyor canim lütfen burayi burakma bizim silikondan korkma nedenimiz geri dönüsün olmamasi bir kac sene sonra geri dönüp iyiyim memnunum diyen olmadi bu da bizi korkuttu sik giremesende arada nasil oldugunu yaz lütfen

Kabul ettim isteğini SADDY. Aslında benim de birikmiş param yok. Ama yaza kadar bu işi halletmek istiyorum. Gerekirse kredi çekeceğim. Geçen yaz kös kös oturdum. Neden bu işi geçen sene halletmedim diye hayıflanıyorum. :44: Vardır demek ki bunda da bir hayır..

Tek başına olunca, cesareti kırılıyo biraz kişinin. Sen daha bekleyeceksen eğer para biriktirmek için, ben senden önce ameliyat olurum. Sen ameliyata karar verdiğinde ise, yanına destekçi olarak ben gelirim, beklerim başında olur mu? :34: Bu arada İstanbul'da oturmuyorum canım. Bursa'dayım ben. Sen nerde oturuyorsun?

:):):) çok teşekkür ederim cnm bnm bunu düşünmen ve teklif etmen bile yeter:) inan ben bacaklarımı yaptırmış, sende başımda beklemiş kadar oldun :1:
buarada senin bacaklarınında katre'ninkiler gibi olma şansı yüksek cnm dizlerin birleşiyor en azından bu çok iyi.
evet cnm ya bilemezsin ndn geciktirdiğini bu ameliyatı bi hayır vardır gecikmesinde elbet olsun geç olsun güç olmasın :)
biz ist.da oturuyoruz normalde ama ben sdc yazın orda olabiliyorum nerdeyse 9 ay başka bi ilde yaşıyorum.evet sonunda kredi patlıcak bizi gibi gözüküyo napalım işte fiziken ve ruhen iyi olabilmek için buna ihtiyacımız var.

Back
X