Teşekkürler loresima yorumun için.. Evet üst bacaklarım kalın. Ondan da ayrı rahatsızım zatenAma önceliğim şimdi bacağımın çarpıklığının giderilmesi. Dizlerden yağ alınması yeterli olsa da, doktor silikonu uygun görse de, hepsine razıyım aslında. Tek istediğim bacağımın şu halinden biraz daha iyi olabilmesi.. Ve bu işi en kolay, acısız şekliyle atlatabilmem..
Ayrıca bu operasyonu düşündüğümü kimseye söyleyemedim. Ne anneme, ne de bir arkadaşıma.. Mecburen yalnızım. Yalnız başıma nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum. Biraz korkmuyor değilim..Hayırlısı...
Demek istediğim bazen alt düzgün olduğu halde üst kalın ise orantısız ve çarpık gösteriyor....Eğer üst bacak inceltilir ise daha düzgün duracaktır...Tabi doktor gördükden sonra o doğrusu ne ise söyleyecektir...Benim de diz içlerim ve üst bacak kalın gittiğim iki doktor üst bacağın inceltilmesi gerektiğini söyledi. Şöyle deneyebilirsin diz içlerinden yukarı kadar strech film ile sıkıca sar kalflarına çorap katla koy üzerine külotlu çorap giy ve bak ama çok durma o şekilde....Umarım istediğin gibi olur ve sorunsuz bir şekilde atlatırsın...