Bacak dolgusu yaptıran var mı?

zeyneprojen hakkında hayırlısı olmasını dilerim...

zaman bulursam yeni foto yüklemeye çalışcam.bu arada hafta içi kontrol randevusuna gideceğim.5 gün sonra 4 ay dolacak benim.Soracaklarımı yazıyorum yine.İkinci operasyonu,silikonu,fiyatları ve başka aklıma şimdi gelmeyen şeyleri soracağım.Görüşmeden sonra te
krar yazarım...[ guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım tekbenmıyım. benım sordugum doktor sılıkon ıcın altıbın besyuz dıyordu...

Canım gerçekten çok güzel mükemmel bi iş çıkarmış doktor :))

hiç protez gibi değil...süper doğal...nette gördüğüm protez resimlerinden sonra böylesi bir sonuç ummuyordum açıkçası...

Canım ya...negüzel şimdi eridi-erimedi derdi de yok Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmak kısmet etsin...

.

KATREE ; söyleyecek söz yok. Çok iyi. Ameliyat olduğuna inanmak güç...
KESKE ; şanslısınız. Sorun çok az. İnşallah gönlünüze göre olur...

KEŞKE..
uzun zamandır foruma girmiyodum. girince fotoğraf eklediğini gördüm hemen yorum yapmak istedim:) bacakların kapanıyo senin yine KEŞKE bence ameliyatla(silikon mu sadece yağ enjeksiyonu m onu tabiki doktor çok daha iyi bilir) çok güzel olur bacakların.. benim dizlerimin arasında boşluk da var ben bide ordaki yağları da aldırırsam iyice açıklık olacak:( en azından senin bu sorunun okadar olmaz.. umarım herşey gönlüne göre olur canım..

AlevYILDIZ teşekkürler canım, içim rahatlıyor böyle duyunca. İnşallah dediğin gibi güzel olur, gönlümüze göre olur bacaklarımız.. Bacağında boşluk da olabilir. Ameliyatta silikonla rahat düzelir inşallah.. Sen bir doktorla görüşüp fikrini almış mıydın hiç AlevYILDIZ ?

KESKE canim bacaklarina baktim ve benimkilere benzettim sadece yag enjeksiyonu yaptirirsan sanirim sonuc benimkine yakin birsey cikar ama tabi bu doktorada bagli canim ve senin bacaklarinin araligi benimkine göre sanki daha az gibi belki sonuc daha basarili olur.Diz icindeki yaglarin alinmasindan korkma bence onlarin alinmasi kesinlikle bacagi daha iyi gösteriyor. Bende iki ayi doldurunca yeni resim eklerim ama ben ikinci icin planlar yapmaya basladim bile seneye bu zamanlar olur ancak benim ikinci ameliyat ve yag enjeksiyonumu olur silikonmu olur bilmem ama sen doktoruna kulak ver canim eger silikon derse yaptir bence sonra benim gibi ikincinin planlarini yaparsin.
KATREE bacaklarin cok güzel görünüyor canim lütfen burayi burakma bizim silikondan korkma nedenimiz geri dönüsün olmamasi bir kac sene sonra geri dönüp iyiyim memnunum diyen olmadi bu da bizi korkuttu sik giremesende arada nasil oldugunu yaz lütfen

Teşekkürler BLOMMA yorumun için.. Evet bacaklarımızın benzediğini sana söylemiştim en başından :) O yüzden sen yorum yapmasan olmazdı burda :) İkinci ameliyatı düşünüyorum demişsin. Sizden böyle duyunca, kalıcı olması için silikon yaptırayım diyorum ben de. İş kökten hallolsun. Ama tabi bilemiyorum, bu silikon ömür boyu götürür mü bizi, yoksa bir yenileme ister mi? Hayırlısı olsun canım. Yakın bir zamanda senden yeni fotoğraflar bekliyoruz o zaman :)

keske,gerçekten şanslı guruptasın.çünkü,dizler birleşiyor,bilekler kalın .silikonla çok güzel olacağını sanıyorum.

:):):) çok teşekkür ederim cnm bnm bunu düşünmen ve teklif etmen bile yeter:) inan ben bacaklarımı yaptırmış, sende başımda beklemiş kadar oldun :1:
buarada senin bacaklarınında katre'ninkiler gibi olma şansı yüksek cnm dizlerin birleşiyor en azından bu çok iyi.
evet cnm ya bilemezsin ndn geciktirdiğini bu ameliyatı bi hayır vardır gecikmesinde elbet olsun geç olsun güç olmasın :)
biz ist.da oturuyoruz normalde ama ben sdc yazın orda olabiliyorum nerdeyse 9 ay başka bi ilde yaşıyorum.evet sonunda kredi patlıcak bizi gibi gözüküyo napalım işte fiziken ve ruhen iyi olabilmek için buna ihtiyacımız var.

SADDY teklifim her zaman geçerli. Burdan bir mesaj atman yeterli. Yaz tatilinde bile olsa gelirim :) Evet kredi paklar bizi, ama bu kredi çekme olayına da daha önceden hiç girmedim. Nasıl olur, ödeme seçenekleri falan nasıl düzenlenir bilmem. Allah'ım girdik bir yola, sen yüzümüzü kara çıkarma :))

keske,gerçekten şanslı guruptasın.çünkü,dizler birleşiyor,bilekler kalın .silikonla çok güzel olacağını sanıyorum.

İnşallah SILASI yaa. Siz böyle dedikçe daha da heyecan yapıyorum. Hemen oluveresim geliyo ameliyatı :) Bileklerim kalın mı sence? Ben şimdiye kadar hep ince görmüşümdür :)

katre bacakların süper olmuş inşallah neşeyle etek giyiyosundur. çünki bende hala cesaret yok bacım.

teşekkürler canım,valla ben şeytanın bacağını kırdım,çok şükür etek giyebiliyorum artık,bence sen de çok rahat giyebilirsin,sorun edeceğin bişey inan yok..kır artık şeytanın bacağını :))

Canım gerçekten çok güzel mükemmel bi iş çıkarmış doktor :))

hiç protez gibi değil...süper doğal...nette gördüğüm protez resimlerinden sonra böylesi bir sonuç ummuyordum açıkçası...

Canım ya...negüzel şimdi eridi-erimedi derdi de yok Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmak kısmet etsin...

.

iyi dilekleriniz için teşekkürler ZEYNEPROJEN ve KEYPAD
evet nette olan resimler çok kaslı,silikon düşünenler onlara bakıp karar vermesin...şimdilik rahatım çok şükür,inş.hep böyle sorunsuz devam eder..

teşekkürler canım,valla ben şeytanın bacağını kırdım,çok şükür etek giyebiliyorum artık,bence sen de çok rahat giyebilirsin,sorun edeceğin bişey inan yok..kır artık şeytanın bacağını :))
Merhaba, ben çok eski üyelerdeniz, henüz bir operasyon geçirmedim, resimlerini merak ediyorum bana da gösterirsen sevinirim...

AlevYILDIZ teşekkürler canım, içim rahatlıyor böyle duyunca. İnşallah dediğin gibi güzel olur, gönlümüze göre olur bacaklarımız.. Bacağında boşluk da olabilir. Ameliyatta silikonla rahat düzelir inşallah.. Sen bir doktorla görüşüp fikrini almış mıydın hiç AlevYILDIZ ?

yok canım malesef muayene bile olamadım:( sadece annem biliyor konuyu ailemden bşka kimse bilmiyo ve mersinde oturuyoruz burdan kalkıp da ankaraya istanbula sebep belirtmeden tek başıma gidemedim açıkçası:( burda bi doktora muayene oldum devlet hstanesinde o da beni hiç tatmin edici bi cevapta bulunmadı. bide ortopediste muayene oldum belki kökten bi çözüm bulabilirim diye, film çekti doktor bacaklarımdan işte, eğrilik var kemiklerde dedi bunun tek çözümü kemikten bir parça kesip yerine platin koymakmış ama sağlam bacağa ben bunu yapmam dedi doktor, ben de okadarını yaptırmam zaten. işte umudum estetik yaptırıp eğriliği kamufle etmek ama dediğim gibi daha muayene bile olamadım:( şu anda okuyorum ama seneye mesleğe başlıyorum inşallah, ozaman kredi falan çekip bi şekilde halletcem artık..

katree.. canım bacakların gerçekten çok ama çok güzel olmuş. okadar doğal duruyoki ameliyat olduğunu söylemesen kesinlikle anlaşılmaz.. darısı bizlere inşallah:)

Back
X