kızlar,2.ayı geçti.son fotoları söz verdiğim gibi ekledim,bakabilirsiniz...
katre bacakların süper olmuş inşallah neşeyle etek giyiyosundur. çünki bende hala cesaret yok bacım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeyneprojen hakkında hayırlısı olmasını dilerim...
zaman bulursam yeni foto yüklemeye çalışcam.bu arada hafta içi kontrol randevusuna gideceğim.5 gün sonra 4 ay dolacak benim.Soracaklarımı yazıyorum yine.İkinci operasyonu,silikonu,fiyatları ve başka aklıma şimdi gelmeyen şeyleri soracağım.Görüşmeden sonra te
krar yazarım...[ guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım tekbenmıyım. benım sordugum doktor sılıkon ıcın altıbın besyuz dıyordu...
KEŞKE..
uzun zamandır foruma girmiyodum. girince fotoğraf eklediğini gördüm hemen yorum yapmak istedim:) bacakların kapanıyo senin yine KEŞKE bence ameliyatla(silikon mu sadece yağ enjeksiyonu m onu tabiki doktor çok daha iyi bilir) çok güzel olur bacakların.. benim dizlerimin arasında boşluk da var ben bide ordaki yağları da aldırırsam iyice açıklık olacaken azından senin bu sorunun okadar olmaz.. umarım herşey gönlüne göre olur canım..
KESKE canim bacaklarina baktim ve benimkilere benzettim sadece yag enjeksiyonu yaptirirsan sanirim sonuc benimkine yakin birsey cikar ama tabi bu doktorada bagli canim ve senin bacaklarinin araligi benimkine göre sanki daha az gibi belki sonuc daha basarili olur.Diz icindeki yaglarin alinmasindan korkma bence onlarin alinmasi kesinlikle bacagi daha iyi gösteriyor. Bende iki ayi doldurunca yeni resim eklerim ama ben ikinci icin planlar yapmaya basladim bile seneye bu zamanlar olur ancak benim ikinci ameliyat ve yag enjeksiyonumu olur silikonmu olur bilmem ama sen doktoruna kulak ver canim eger silikon derse yaptir bence sonra benim gibi ikincinin planlarini yaparsin.
KATREE bacaklarin cok güzel görünüyor canim lütfen burayi burakma bizim silikondan korkma nedenimiz geri dönüsün olmamasi bir kac sene sonra geri dönüp iyiyim memnunum diyen olmadi bu da bizi korkuttu sik giremesende arada nasil oldugunu yaz lütfen
:):):) çok teşekkür ederim cnm bnm bunu düşünmen ve teklif etmen bile yeter:) inan ben bacaklarımı yaptırmış, sende başımda beklemiş kadar oldun
buarada senin bacaklarınında katre'ninkiler gibi olma şansı yüksek cnm dizlerin birleşiyor en azından bu çok iyi.
evet cnm ya bilemezsin ndn geciktirdiğini bu ameliyatı bi hayır vardır gecikmesinde elbet olsun geç olsun güç olmasın :)
biz ist.da oturuyoruz normalde ama ben sdc yazın orda olabiliyorum nerdeyse 9 ay başka bi ilde yaşıyorum.evet sonunda kredi patlıcak bizi gibi gözüküyo napalım işte fiziken ve ruhen iyi olabilmek için buna ihtiyacımız var.
keske,gerçekten şanslı guruptasın.çünkü,dizler birleşiyor,bilekler kalın .silikonla çok güzel olacağını sanıyorum.
KATREE ; söyleyecek söz yok. Çok iyi. Ameliyat olduğuna inanmak güç...
KESKE ; şanslısınız. Sorun çok az. İnşallah gönlünüze göre olur...
katre bacakların süper olmuş inşallah neşeyle etek giyiyosundur. çünki bende hala cesaret yok bacım.
Canım gerçekten çok güzel mükemmel bi iş çıkarmış doktor :))
hiç protez gibi değil...süper doğal...nette gördüğüm protez resimlerinden sonra böylesi bir sonuç ummuyordum açıkçası...
Canım ya...negüzel şimdi eridi-erimedi derdi de yok Allahım sağlıkla mutlulukla kullanmak kısmet etsin...
.
Merhaba, ben çok eski üyelerdeniz, henüz bir operasyon geçirmedim, resimlerini merak ediyorum bana da gösterirsen sevinirim...teşekkürler canım,valla ben şeytanın bacağını kırdım,çok şükür etek giyebiliyorum artık,bence sen de çok rahat giyebilirsin,sorun edeceğin bişey inan yok..kır artık şeytanın bacağını :))
KATREE ; söyleyecek söz yok. Çok iyi. Ameliyat olduğuna inanmak güç...
KESKE ; şanslısınız. Sorun çok az. İnşallah gönlünüze göre olur...
AlevYILDIZ teşekkürler canım, içim rahatlıyor böyle duyunca. İnşallah dediğin gibi güzel olur, gönlümüze göre olur bacaklarımız.. Bacağında boşluk da olabilir. Ameliyatta silikonla rahat düzelir inşallah.. Sen bir doktorla görüşüp fikrini almış mıydın hiç AlevYILDIZ ?