Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..ben geldim. evdeyim simdi. agrim var biraz. agri kesiciler etkisini kaybedince daha cok olacak. dr iyi gecti dedi. ayrintilari yazarim. gecmis olsun diyen herkese tesekkurler
ben geldim. evdeyim simdi. agrim var biraz. agri kesiciler etkisini kaybedince daha cok olacak. dr iyi gecti dedi. ayrintilari yazarim. gecmis olsun diyen herkese tesekkurler
kızlar resim yükledim bakıp yorum yaparsanız sevinirim fakat daha varis çorabım olduğu için diz kısmında çorabın sıktığı yerler belli o yüzden orası pek düzgün durmuyor.resmi bir süre sonra silicem.
kızlar resim yükledim bakıp yorum yaparsanız sevinirim fakat daha varis çorabım olduğu için diz kısmında çorabın sıktığı yerler belli o yüzden orası pek düzgün durmuyor.resmi bir süre sonra silicem.
sildin mi yaaa ben göremedimmmm![]()
Asıl ben sana ne kadar teşekkür etsem az, sen olmasan ben doktordan çok utanırdım, zaten ne kadar stresliydim gördün,
ama senin yanında çok rahatladım, iyi ki geldin sen de :) bana destek olmuş oldun
kızlar sanırım şimdi oldu bakabilirsiniz
Canım resmini gördüm...süper görünüyor ama dediğin gibi lastik sıkmış...keşke taysız resim olsaydı...sonuçta kimin bacak resmi olduğunu kim nerden bilecek?
.
ben geldim. evdeyim simdi. agrim var biraz. agri kesiciler etkisini kaybedince daha cok olacak. dr iyi gecti dedi. ayrintilari yazarim. gecmis olsun diyen herkese tesekkurler
tesekkurler kizlar. ilginctir topuklarim cok agriyo
samimi eklersen gormek isterim bende
Samimi canim bacaklarin güzel görünüyor ve kalinda durmuyorlar simdi alt baldirinin en kalin yeri kac santim ve bileginide ölcermisin canim kendiminki ile kiyaslamak acisindan soruyorum:)
SAMİMİ; güzel görünüyor ama fazlada birşey anlamadığımı söylemeliyim (taytdan dolayı).
GAFEBESİ; çok geçmiş olsun. İnşallah gönlüne göre olmuştur.