Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben geldim. evdeyim simdi. agrim var biraz. agri kesiciler etkisini kaybedince daha cok olacak. dr iyi gecti dedi. ayrintilari yazarim. gecmis olsun diyen herkese tesekkurler

ben geldim. evdeyim simdi. agrim var biraz. agri kesiciler etkisini kaybedince daha cok olacak. dr iyi gecti dedi. ayrintilari yazarim. gecmis olsun diyen herkese tesekkurler
..

Canım HOŞGELDİİİİN :16::16::16:

Çok şükür Allahıma sende atlattın canım.....

Sağlıklı bir şekilde döndün ya..gerisi önemli değil...inşallah ağrıları da kolay atlatırsın...şimdilik geçmiş olsun canım.

.

kızlar resim yükledim bakıp yorum yaparsanız sevinirim fakat daha varis çorabım olduğu için diz kısmında çorabın sıktığı yerler belli o yüzden orası pek düzgün durmuyor.resmi bir süre sonra silicem.

kızlar resim yükledim bakıp yorum yaparsanız sevinirim fakat daha varis çorabım olduğu için diz kısmında çorabın sıktığı yerler belli o yüzden orası pek düzgün durmuyor.resmi bir süre sonra silicem.

canım benide arkadaş olarak kabul edersen resimlere bakabilirim.

.

Asıl ben sana ne kadar teşekkür etsem az, sen olmasan ben doktordan çok utanırdım, zaten ne kadar stresliydim gördün,
ama senin yanında çok rahatladım, iyi ki geldin sen de :) bana destek olmuş oldun

Slm ben de aranıza yeni katıldım.Öncelikle herşey gönlünüze göre olsun.Anladığım kadarıyla İst.superdry yapan dr. için karar vermişsiniz. Beni de super dry ücreti, kalma süresi gibi detaylar için bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım resmini gördüm...süper görünüyor ama dediğin gibi lastik sıkmış...keşke taysız resim olsaydı...sonuçta kimin bacak resmi olduğunu kim nerden bilecek?

.

teşekkür ederim canım ama bunu bile eklemek için eşimden çok zor izin aldım diğerine asla izin vermezdi ondan gizlide birşey yapmak içime sinmiyor:)

Gafebesi Allhima sükür sagsaglim geldin artik ben cok korkar oldum ameliyattan falan ne oldu bana bilmiyorum ama gözükaraligim gitti birden ya....

Samimi canim bacaklarin güzel görünüyor ve kalinda durmuyorlar simdi alt baldirinin en kalin yeri kac santim ve bileginide ölcermisin canim kendiminki ile kiyaslamak acisindan soruyorum:)

SAMİMİ; güzel görünüyor ama fazlada birşey anlamadığımı söylemeliyim (taytdan dolayı).
GAFEBESİ; çok geçmiş olsun. İnşallah gönlüne göre olmuştur.

TEKBENMİYİM; nasılsın? İşe başlayabilecekmisin?
BLOMMA sen nasılsın? Umarım daha çok beğeniyorsundur artık ameliyat sonucunu.

Samimi canim bacaklarin güzel görünüyor ve kalinda durmuyorlar simdi alt baldirinin en kalin yeri kac santim ve bileginide ölcermisin canim kendiminki ile kiyaslamak acisindan soruyorum:)

saol canım gerçekten güzelmi görünüyor.artık anneme günde 100 kere soruyorum kadına fenalık geldi:)bacağımı hemen ölçtüm en kalın yer 36 çıktı.doktorumun demesi daha incelcekmiş.bakalım sabırsızlıkla 2 ay dolsun diye bekliyorum bu arada bileklerim 22cm

Son düzenleme:
SAMİMİ; güzel görünüyor ama fazlada birşey anlamadığımı söylemeliyim (taytdan dolayı).
GAFEBESİ; çok geçmiş olsun. İnşallah gönlüne göre olmuştur.

teşekkür ederim:)haklısın ama daha öncede yazdığım gibi anca buna izin alabildim.birde içimdeki varis çorabı da belli oluyor.resimide kendim zor çektim ama yinede görmenizi istedim

Back
X