şu varis çorabı kimseyi üzmedi seni üzdüğü kadar :)
günler çabucak geçsin de o çoraptan kurtul sen de :)
ben malesef en fazla 2 gün rapor alabilirim
çünkü grip raporu alıcam
daha uzun bir rapor ancak ameliyat raporu olabilir
onu da yapamam , erkek arkadaşımla aynı şirkette çalışıyorum ve ona birden bire ameliyat olmamı gerektirecek bir hastalık uyduramam :) ayrıca nisana yetişmesi gereken bir projeye başladık, biraz boş anıma denk gelse yıllık izin alacaktım ama şu durumda izin asla vermezler
erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum demişken aslında benim durumumun da ne kadar içler acısı olduğundan bahsedeyim
bizim işyerinde cuma hariç her gün klasik kıyafet giyinmek gerekiyor, ben elbise , etek giyemediğim için, pantolon giysem de topuklu giyemediğim için (daha yamuk gösteriyor) o kadar çirkin giyinmek zorunda kalıyorum ki, kalkıp su almaya bile gidesim gelmiyor ,
işyerinde sınırsızca elbise , etek giyen bi kız var , güzel de bi kız , hatta erkek arkadaşım işe aldırdı , ben kızı ve kıyafetlerini gördükçe, kendim öyle giyinemedikçe üzüntümden kahroluyorum
hmm sende haklısın çaktırmadan halletmek isteyince herşey sorun oluyo ama sayılı gün çabuk geciyo madem işin de masa başı arada ayağını yükselterek dolaşıma yardım edersin çok şişmez inş. hem sıkma canını dilediği kadar havalı giyinsin giyip giyeceği 2 ay ondan sonra inş. sen sütun gibi bacaklarınla dilediğin elbiseyi giyip acısını çıkarırsın bugünlerin :)