Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu 100 mesaj nasıl dolar sizlerle özelden konuşmak istiyorum dr isimlerini almak istiyorum felan

forumda geytik muhabbeti diye bi yer war orada oldurabilirsin ama anlamsız sürekli aynı kopyayı kabul etmiyo şiir filan koyala yapıştır ya da orda biri warsa sohbetle doldurabilirsin

:) gafebesi nasıl güzel olmuş maşallah :)çok beğendim walla .. yok güzelim inan seninkini benimkinden güzel yapmış :) o aradaki boşluk hiç yok sende nerdeyse maşallah maşallah çok güzel olmuş inş. inmez hiç... eski halini merak ettim şimdi bak bu arada dün bakınca sanki bacağımda çukurumsu minik bişi gördüm sende war mı ?

emin misin? ben begenmiyorum. sag diz icim cok sis. birbirine yaklastirinca bile garip oluyorum o sislikten. etek, tayt giyemem. erir diye cok korkuyorum ki eriyecek yani:50: dr %70 i kalir demisti. kalirsa opup basima koyucam..bu varis corabi hic guven vermiyo bana. otekiyle de cok zor. gece uyuyamiyorum :50: napicam ben
cukurumsu minik bosluk mu? nerede? benim diz ici sis oldugu icin arada minik bosluk var. ilk gun bu kadar sis
yoktu sanki o bosluk..

Son düzenleme:
emin misin\? ben begenmiyorum. sag diz icim cok sis. birbirine yaklastirinca bile garip oluyorum o sislikten. etek. tayt giyemem. erir diye cok korkuyorum ki eriyecek :50: bu varis corabi hic guven vermiyo bana. otekiyle de cok zor. gece uyuyamiyorum :50: napicam ben
cukurumsu minik bosluk mu? nerede? benim diz ici sis oldugu icin arada minik bosluk var. ilk gun bu kadar sis eilken yoktu sanki o bosluk..

sol bacağımda dizin 5-6 parmak aşağısında bende de hala ziyadesiyle şiş war ben okumuştum çok eski sayfalarda birinde daha böyle bi minik boşluk ollmuştu masajla filan düzeldi yazmıştı dün masaj öneren arkadaş bahsedince aklıma gelmişti bende mi başlasam napsam bebe yağı ile karar weremedim ama hala çok hassas bu arada varis çorabı ne hale getirmiş seni :( çok üzüldüm bende sürekli yerini değiştiriyodum senin gibi her yer izdi inş. bugünden sonra biraz daha rahatlamaya başlarsın sen de bnim gibi yapsaydın keşke çorabı taban kısmını kestim ben bileğe kadar ama giyerken topuk kısmında bırakıyorum taban kısmı basınc uygulamadığı için ağrımıyo dediğin gibi bende bu çoraplakendimi çok güwende hissediyorumgece yatarken çıkartıyorum sabah hemen geri giyiyorum

sol bacağımda dizin 5-6 parmak aşağısında bende de hala ziyadesiyle şiş war ben okumuştum çok eski sayfalarda birinde daha böyle bi minik boşluk ollmuştu masajla filan düzeldi yazmıştı dün masaj öneren arkadaş bahsedince aklıma gelmişti bende mi başlasam napsam bebe yağı ile karar weremedim ama hala çok hassas bu arada varis çorabı ne hale getirmiş seni :( çok üzüldüm bende sürekli yerini değiştiriyodum senin gibi her yer izdi inş. bugünden sonra biraz daha rahatlamaya başlarsın sen de bnim gibi yapsaydın keşke çorabı taban kısmını kestim ben bileğe kadar ama giyerken topuk kısmında bırakıyorum taban kısmı basınc uygulamadığı için ağrımıyo dediğin gibi bende bu çoraplakendimi çok güwende hissediyorumgece yatarken çıkartıyorum sabah hemen geri giyiyorum

ayrıca soruna cewap weriyim ben benimkinden çok seninkini beğendim inanki daha düzgün şişlerin ininceçok daha hoş olur walla bizimki kompleksmidir nedir kendimizinkini beğenemiyoruz bi türlü..

ayrıca soruna cewap weriyim ben benimkinden çok seninkini beğendim inanki daha düzgün şişlerin ininceçok daha hoş olur walla bizimki kompleksmidir nedir kendimizinkini beğenemiyoruz bi türlü..

sislerle beraber bacakta incelecek ama :9: ilk gun daha kalindi. giderek inceliyo sanki:50: dr bana cok problemli deil bacagin demisi. ama ozellile baldir dis yanlari gozume batiyo. neyse umarim bu halde kalir ve diz ici sisi iner. o zaman belki etek giyerim dizde. ben normalde de diz alti giyiyodum..insallah seninki de benimki de erimez

sislerle beraber bacakta incelecek ama :9: ilk gun daha kalindi. giderek inceliyo sanki:50: dr bana cok problemli deil bacagin demisi. ama ozellile baldir dis yanlari gozume batiyo. neyse umarim bu halde kalir ve diz ici sisi iner. o zaman belki etek giyerim dizde. ben normalde de diz alti giyiyodum..insallah seninki de benimki de erimez

inşallah canım inşallah..

ameliyat olan arkadaşlar, ben daha önce reimlerimi koymyştum gördünüz,benim dizlerim de birleşmiyordu ,şimdi diz içlerinden de yağ alırsabacak daha düzgün duracak ama bacaklarım birbirinden daha da ayırık duracak,pantolanla çirkin oluyor dedi bazı arkadaşlar, ben diz içlerine dokundurmayayım değil mi,lütfen cevap verinnnn ,ameliyat günüö çok yaklaştı

ameliyat olan arkadaşlar, ben daha önce reimlerimi koymyştum gördünüz,benim dizlerim de birleşmiyordu ,şimdi diz içlerinden de yağ alırsabacak daha düzgün duracak ama bacaklarım birbirinden daha da ayırık duracak,pantolanla çirkin oluyor dedi bazı arkadaşlar, ben diz içlerine dokundurmayayım değil mi,lütfen cevap verinnnn ,ameliyat günüö çok yaklaştı

sen benimkiler gordun mu? benim de onceden dizler birlesiyodu ama dr dizden yag aldi. simdi de birlesiyo

bacilar foto ekledim.
dizim gorunenden daha fazla sis. banyodan sonra ayagimin fotosu var. islak biraz :9: varis corabinin eseridir. iyilesmis hali. ilk zamanlar daha beterdi

canım bacakların güzel görünüyor ama bu formda hepimiz bacaklarımıza taktığımız için kendi bacaklarımızı beğenmiyoruz ama inanın kimsenin bacakları mükemmel değil çoğu insanın bacakları tam birleşmiyor.

samimi taytsız nasıl görünüyo merak ettim.
gafebesi şişler indiğinde daha iyi görünecek belli. o üçgen sende olması gerektiği kadar dr unuz aynımı ipekçeyle istanbuldamıydı yaptırdığınız yer.

gafebesi şişler indiğinde daha iyi görünecek belli. o üçgen sende olması gerektiği kadar dr unuz aynımı ipekçeyle istanbuldamıydı yaptırdığınız yer.

eşim resim eklememe izin vermiyor ona bile zor izin verdi o yüzden taytsız resim ekleyemiyorum.

canım bacakların güzel görünüyor ama bu formda hepimiz bacaklarımıza taktığımız için kendi bacaklarımızı beğenmiyoruz ama inanın kimsenin bacakları mükemmel değil çoğu insanın bacakları tam birleşmiyor.

dogru diyosun.. boyle kalirsa dizde etek giyerim.ama erirse sanirim eski sisteme devam :50:

umarim canim. su dizicleri beni uzuyo acikcasi. yakinimda hic sis olmadi. o tayt giymeye basladi bile. hicte siritmiyo. dr miz ayni ipekce ile. ankarada bizim dr

kızlar cok sağolun tek tek yazamadım tesekkur ederim herkese. samimicim evet sen cabuk toparlandın ben napıcam bilmiyorum o acıyı cekerken pişman oluyorum desem abartmıs olmam. aksam üstü topuklu giyinip10sn ayaga kalktım 2 adım attım kucuk adımlar ama acıya dayanamadım yatagıma yıgıldım hemen. dr la konustuk ve bu geceyi de hastanede geciriyorum. bakalım yarına inşallah daha iyi olurum.

canım ya inş.bundan sonrasını çabucak ağrısız atlatırsın.gerçekten bu kadar acı çekmene çok üzüldüm

dogru diyosun.. boyle kalirsa dizde etek giyerim.ama erirse sanirim eski sisteme devam :50:

şişlikler iner merak etme benimde çok şişti bacaklarım 2 hafta sonra yavaş yavaş inmeye başladı şimdi bile yağ alınan yerlerde şişlikler var daha erken ve bu şişliklerin olması çok doğal merak etme. ve bu korseler varya ne diyeyim ben onlara bilmiyorum:) tam bir baş belası ben ocak 14 den beri giyiyorum ve 21 şubatta kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.ağağımın tam üstü sende resim çekmişsin ya aynı yerde aynı morluklar bende de var ve çok zor dayanıyorum

Son düzenleme:

şişlikler iner merak etme benimde çok şişti bacaklarım 2 hafta sonra yavaş yavaş inmeye başladı şimdi bile yağ alınan yerlerde şişlikler daha erken ve bu şişliklerin olması çok doğal merak etme ve bu korseler varya ne diyeyim ben onlara bilmiyorum:) tam bir baş belası ben ocak 14 den beri giyiyorum ve 21 şubatta kontrolüm var bakalım doktor ne dicek.ağağımın tam üstü sende resim çekmişsin ya aynı yerde aynı morluklar bende de var ve çok zor dayanıyorum

ben bugun o varis corabini cikardim. fotodakini giydim. bu da hic guven vermedi bana. asagiya dogru dusuyo. sıkı deil hic.otekiyle de olmuyo artik. gece uyuyamiyorum ve ptesi ise gidicem. onu giyemem

ben bugun o varis corabini cikardim. fotodakini giydim. bu da hic guven vermedi bana. asagiya dogru dusuyo. sıkı deil hic.otekiyle de olmuyo artik. gece uyuyamiyorum ve ptesi ise gidicem. onu giyemem

kızlar o çorabın morarttığı yerlere pamuk filan yerleştirseniz , biraz önce aklıma geldi benim
ben o resmi görünce çok üzüldüm , neler çekiyoruz çoğu kişinin doğuştan sahip olduğu düzgün bir çift bacak için :(

Son düzenleme:
kızlar o çorabın morarttığı yerlere pamuk filan yerleştirseniz , biraz önce aklıma geldi benim
ben o resmi görünce çok üzüldüm , neler çekiyoruz çoğu kişinin doğuştan sahip olduğu düzgün bir çift bacak için :(

ben sonradan buradaki birinin tavsiyesi ile soket corap giydim altina ama bi nebze olsun rahatlatti. yani ayakta sis olunca resmen kesiyo varis corabi

Back
X