Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu gidişle ameliyat olamıycam ama buradakilerin palmadoro ablası olucam heralde,güzin abla gibi.çok hoşoma gitti gafebesi güldürdün beni:)))

AMAANBE çok şaşırdım. İkinci operasyonu düşündüğünü bilmiyordum. Söylediysen de gözümden kaçmış. Ne değişiklik oldu bacaklarında, silikon mu taktırdın? Geçmiş olsun... Bu sefer kolay atlatmana sevindim :)
teşekkürler. yok slikon değil yine yağ. rötuş gibi birşey oldu aslında geçen seferki ameliyatla alakası yok. değişiklik ön kemiğin iç taraflarına biraz daha yağ eklendi. ilk ameliyatta şişlikler varken bahsettiğim yerler dolu görünüyordu, şişlik inince gözüme battı, şiş hali daha bi düzgün görünüyodu dizler çıkık çıkık görünmüyordu, oraya eklendi şimdi.
arkadaşlar özelden yazdıklarınıza cevap vermeye çalışıyorum ama 10 dk geçmesi gerekiyor her mesajdan sonra, o yüzden geç oluyor kusura bakmayın. gafebesi 1000 tl ödedim. dr rötüşlardan ücret almadığını söyledi, hastane masrafı bu kadar.

Bu gidişle ameliyat olamıycam ama buradakilerin palmadoro ablası olucam heralde,güzin abla gibi.çok hoşoma gitti gafebesi güldürdün beni:)))

40 ı gectim diince ne bilim abla dedim :9: sanki bana cok kotu geliyo bacak :30:
evet sag bacagım da ozellikle dizimde cok sis var .inmedi bi turlu. ama bacak inceliyo, sis inmiyo. yorumun icin tesekkur ederim abla :37:

Teşekkür ederim. Evet yağ enjeksiyonu yine ben slikon hiç düşünemedim nedense. Son oldu zaten benim açımdan, doktor çok açıklayıcı çünkü. Ben İstanbul'da yaşamadığım için resim gönderebilmiştim, ameliyattan önce gerçek halini görebildi sadece, zaten düzeldiğini ameliyata bile gerek olmadığını ama beni rahatsız eden yeri derimin izin verdiği ölçüde dolduracağını söyledi. Ben kemiğin hemen üst tarafına takılmıştım içe doğru, oraya biraz daha eklendi. Diz içlerinden daha fazla alınırsa gülererinki gibi çukurluk oluşacağını falan ayrıntılarıyla anlattı, ki zaten ben diz içlerinin halini beğenmiştim daha fazla alınması gelmemişti aklıma. Yani benim bacağıma -zarar da vermeden- yapılabilecek herşey yapıldı. Memnun muyum zaten ilk ameliyatta da memnundum eskisinden daha iyi olmuştu ama benim hep sorduğunuz ölçü, etek giyebileceğim şekilde değildi çünkü kendimce sıkıntılarım var iç sıkıntısı diyelim mesela benim işyerindeki masam bile kitap gibidir herşey simetrik yerli yerinde falan:)) yani benim bacağım gerçekten güzel denilebilecek kadar güzel değilse o eteği giymesem de olur ki giymemek daha mantıklı olur. ikinci ameliyatı olduğum için de memnunum en azından kafama takılı kalmayacak ikinci ameliyatı olsam daha iyi olur muydu diye düşünmeyeceğim, bildiğim şu ki benim için olduğu olacağı bu kadar daha fazlası yok.
Bir de biz takılıyoruz ama doktorun söylediği birşeyi paylaşmak istedim özellikle son günlerde yazdıklarınızı okuyunca, dr der ki hastanın kafasında kendi bacağına ait bir görüntü var (eski görüntü yani), bacak düzeldikten sonra kafadaki görüntünün değişmesi çok zor oluyor.

amanbe beni ekler misin arkadaşım özelden konuşalım sen memnunsan ameliyatı nerde kime oldun tavsiye ediyormusun bacak şeklin, felen görmek isterim teşekkürler

amaanbe sanırım daha rahat geciyo oyle mi 2.operasyon? tamamen bayıldın mı yoksa lokal miydi? benim iyilesme donemim zor oldu maalesef. eger ileride 2. ci olursa diye soruyorum:27:

Bacaklarının şekli için üzülen ve pişman olan arkadaşlar..daha iyisini istemekte haklısınız ama eski halinin iyisiyse buna bile şükredin..ben bu hafta 2 senedir ilk defanişanlımla alışverişe çıktım içinde bulunduğum duyguların tarifi yok zaten bi mağazadan 2 saatte zor çıktık hep düşündüm ne alsam nasıl alsam arayıp bulana kadar bana göre olanı ee sinir oldu haliyle..ee güyün diye verdiği şeyler oldu çoğuna beğenmedim ben bunu dediysemde o kadar şey içinde illa bişeyler denemek zorunda kaldım ve hiç bişeyin yakışmadığını gördü ben bacakalrımdan dolayı die anlamasın die hep bacaklarımı bitişik tuttum zaten ve burda arkadaşların bahsetğiği gibi bacaklarımı kendim kalın bişeyler yapıştırarak biraz düzgün bi görüntü aldırmaya çalıştım..ama hiç rahat değildim gün rezil oldu ve bu durum için bi kere daha hırslandımm..kötünün iyisi bile olmuşsa lütfen yetinin..ben kabanlara baktım onlar bile yakışmıyor çünkü basenlerde orantısız bi genişlik var ayrıca üst bacakta da çıkıntı..unutmayın beterin beteri var..benm bacaklarım meeko nun kilere çok benziyo benmkinden daha kötü halde olan yoktur gibi geliyo bana...burda ameliyat olan arkadaşların hepsininde bacakarında gözle görülür iyi gelişmeler var..kendinizi gereksiz üzüyorsunuz...

evet arkadaşım çok haklısın aynı duyguları paylaşıyoruz herkez görüyo aslında bacaklarımızı ama biz sakladığımızı görmediklerini sanıyoruz bence:((((

amanbe beni ekler misin arkadaşım özelden konuşalım sen memnunsan ameliyatı nerde kime oldun tavsiye ediyormusun bacak şeklin, felen görmek isterim teşekkürler

eklerim tabii ki. doktor tavsiye etmek çok zor, ben forumu okuyabildiğin kadar okumanı tavsiye edebilirim sadece. ben doktorumdan çok memnunum ama bu kişiseldir sen gidersin belki memnun kalmazsın kriterinin ne olduğuna bağlı. mesela ben ilk görüştüğümde açıkça duymak hoşuma gitti, ilk ameliyatta %70-90 arası başarı olur yağ enjeksiyonunda ikinci gerekebilir demişti, son derece etik. sağlık açısından da düşünmek lazım sadece şekli değil, ameliyat oluyorsun, temiz bir ortam olması lazım ki burada enfeksiyon kapanlar oldu, bacaklarında asimetri ya da çöküntü oluşanlar oldu. fazla yağ koyanı var eksik koyanı var... ucuzu pahalısı...senin istediğin duruma hangisi cevap veriyorsa... ne istediğini çözersen doktor da çözülüyor yani.

amaanbe sanırım daha rahat geciyo oyle mi 2.operasyon? tamamen bayıldın mı yoksa lokal miydi? benim iyilesme donemim zor oldu maalesef. eger ileride 2. ci olursa diye soruyorum:27:

evet daha rahat. lokaldi bu sefer. sonrası da daha rahat bugün işe gidebilirdim mesela 3 gün hareket etmemek gerektiği için gitmedim, bir sıkıntı olduğu belli olurdu ama dayanılamayacak bir acı yok, merdiven biraz zorluyor.

keske bacakların süper görünüyor bayıldım dr. bana özelden mesaj atarmısın benimde böyle olurmu acaba..

Çok teşekkürler KAAS. Bacaklarının bir fotoğrafını koyarsan albüme, yorum yapabiliriz. Tabi yine en iyisini, durumunun ne olduğunu doktor söyleyebilir. Ama ben en azından kendi bacağıma göre sana da yorum yapabilirim... İnşallah hayal ettiğin bacaklara kavuşursun en kısa zamanda. :)

keske bacaklarin cok, bundan sonra da artik erimez bence gule gule kullan:34:

Teşekkürler GİNGERBREAD. İnşallah daha fazla erimez. Kilo vermemek için elimden geleni yapıyorum aslında. Çok yemek yiyorum, abur cubur aşırı tüketiyorum. Yine de iş yerinde hareketli olunca, pek alamıyorum kilo. Eskiden kilo alcam diye korkardım, şimdi kilo vercem diye korkuyorum :)

Güzel arkadaşım,kendini perişan ettin,sana yorum yazmadım çünkü gene aynı şeyleri yazıp kişi kalabalığı yapmak istemedim.geçen gece kızımla baktık gene hatta ilk telefondan girdik iyi göremeyince koşa koşa bilgisayarı açtık.Bak arkadaşım dün alışverişe çıkmıştım ve inan eve içimin yağları eriyerek hiçbirşey almadan döndüm.size yemin ederim ben yaşı 40 üstü biri olarak dolabım da iki sıradan başka kıyafet yok ve hepsi kot.ve şuna inan blooma eğer bacaklarım seninki kadar güzel olsaydı şimdiye yeni gardolap almıştım kendime.kızım bir türlü anlayamıyor senin bu mutsuzluğunu ve bende.bu görüntüne belki ben hiçbir zaman ulaşamıycam belkide buradaki yazıları takip eden bazı arkadaşlarda ulaşamayacaklar.seninki kadar olması için neler vermezdik.Sadece şunu belirtiyim sana yazdım ama burdaki arkadaşlarada fikir olsun diye yazıyorum.bileklerine yağ enjekte ettir ve bunun için acele etmene gerek yok buraya dönene kadar idare et ve eteklerini kotlarını rahatca giy.hafif dizinin üstünde etekler giy ve dar kot,çizme.dizlerin çok güzel duruyor onları göster çünkü bacaklarını orantılıyor üst kısımların görünmesi.tayt giyip diz üstünün daha üstünde tunikler ve altına çizme yada babet harika görünür eminim.Arkadaşlar blooma o kadar hoş bir hanım ki anlatamam.Allah ona çok güzel bir yüz vermiş.üzüntü o güzel gözlerine yakışmaz blooma sen hep gül canım.
Canim arkadasim benim inan okurken hüngür hüngür agladim zaten öyle dolmusumki elimde degil kendimi üzmek istemiyorum ama bacaklarima bakinca mutlu olmuyorum sadece üzülüyorum ic yanlara dogru firlamis iki baldir görüyorum diyorumki cok sükür sakat degilim iki bacagim var olmazsa cikartir kurtulurum bunlardan ama niye üzülüyorsun o zaman gel anlat iste, zaten ben cok acaleci bir insanim hic sabretmeyi bilmem onu kafaya taktimya ya olacak ya olacak yahu o zaman bu bacaklarla 31 sene nasil durdun dur iste biraz daha biraz zaman gecsin iste.Sanada göndermistimya doktora sitem ederken oda bana yazmis biraz bekleyin bakin önceleri sakat kalmaktan korkuyordunuz bir iki haftada gayet iyisiniz demisti ama sunuda söylemeden gecemiyecegim hicbir zaman beni basindan savmadi hep olurunu konustu o yüzden cikarsamda ayni doktoru düsünüyorum, bana yazdigin iltifatlar icin tesekkür ederim hani gafebesi abla demisya sana seni görse sok olurdu sen hep böyle kirki gectim diyorsun seni yasli saniyorlar oysa görseniz incecik kibar ve zarif bir bayan yasinida hic göstermiyor zaten daha öncede yazmistim bunlari, beni hep kendime getirecek yorumlar yapiyorsun cok üzülünce bunlari aklima getirmeye calisacagim, tesekkür ederim canim benim:)

ipek_ce arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim :( benim de sana soracaklarım var bacaklarla ilgili

Bu hali bana ölçü değil ilk halini görmedikçe çünkü şu ana harika görünüyorlar .bu duruma doktor harika iş çıkartmış deyip koşa koşa o doktora gidiyoruz...Arkadaşlar ilk resimlerinizi koyun lütfen keşkenin,tekbenmiyimin ilk hallerini bilmiyoruz bazı kişiler bacakların da mükemmeli arıyorlar yaptırıyorlar gerçekten mükemmel görünüyor ama bizim durum vahim olduğu için onlarınkine benzemeyince hayal kırıklığı,eziyet,masraf üst üste geliyor..keşke güle güle kullan bacaklarını bayıldım canım.

PALMADORO sonuna kadar haklısın. İlk halini görmediğin sürece aklında bir boşluk oluyor, tam karar veremiyorsun. Nerden nereye gelmiş, değişimi görmek istiyor insan. Bir ara, galiba Kasım ayıydı, eklemiştim bacağımın fotoğrafını. Ne durumdadır diye yorum almıştım TEKBENMİYİM'den, BLOMMA'dan. Keşke sen de görebilseydin o an.
Bizim durum vahim demişsin. Profiline eklemiş miydin hiç bacağının fotoğrafını? Eklediysen de ben göremedim... Ama umutsuz olma lütfen. Tek sorun eşinse ikna edilebilir belki, ama sorun senin umutsuzluğunsa bu daha kötü...

ipek_ce sana özelden mesaj atamadımbacak estetiği yaptıran biriyle konuşmaya çok ihtiycaım var lütfen bana yardımcı olur musun?? nerde ve kime yaptırdın acaba ameliyatını? ayrıca memnunsun sanıırm umarım hep böyle kalır

KESKE canim bacaklarin cok güzel olmus zaten öncesini hatirliyorum cok sorun yoktu ama simdi harika olmus:nazar:

GAFEBESI seninkinide cok begendim dolgun duruyor ben kalin bacak severim ama benimki kadar kalin degil tabiki, cok güzel olmus hic inceldi diye üzülme gayet iyi duruyor alt bacagin en kalin yeri kac santim canim?:nazar:

IPEKCE seninkinide doktor ayni silikon gibi doldurmus sasirdim altlari bu kadar güzel doldurmasina keske azicikta diz cukuruna koysaymis ama böylede iyi sakin üzülme :nazar:

ipek_ce sana özelden mesaj atamadımbacak estetiği yaptıran biriyle konuşmaya çok ihtiycaım var lütfen bana yardımcı olur musun?? nerde ve kime yaptırdın acaba ameliyatını? ayrıca memnunsun sanıırm umarım hep böyle kalır

mesaj sayımız dolmadığı için sanırım özelden yazamıyoruz 100 olması gerekiyo geyik sohbeti kısmından tamamlayabiliriz elimden gelen yardımı yaparım ankarada yaptırdım gafebesiyle aynı dr ferruh bey.benim bugün ewi bile süpürebildim çok şükür iyiyim şimdilik memnunum 14.günüm ağrım hiç kalmadı gibi bişi..hala varis çorabı giyiyorum dün arkadaşıma gidecektim amaliyattan sonra aldığım pantolonları ilk kez giydim streç kot hemde girene kadar baya zorlandım bacaklar hala hafif şi malum ama çok mutlu oldum sonra aldığım tüm elbiseleri giydim diz altı diz üstü hergün bacak biraz daha oturuyo sanırım kendimi bi iyi hissettim biiyi hissettim kadın gibi alımlı filan yürüyüşüm değişti resmen daha bi özgüwenli oldum normalde de güzel biriyim çok şükür ama bu bacak sorunu tüm özgüvenimi götürüodu aynada bacaklarımı görünce şimdi küçük dağlar benim edasındayım :) inş. erimez erise bile eski halinden daha iyi olacağı kesin Allahın izniyle hem erimeyende bisürü insan var düşünceler dua yerine geçiyo niye herkes eriyeceğine şartlanıyoki bence iyi düşünürsek iyi olur bana sorarsan acısına da parasına da stresine de değer .aresi olmasa napardık düşünsenize bi ömür bu stresle ben burda ameliyattan sonra bacağı ilk halini aratan kimseyi görmedim nolur canınızı sıkmayın olmadı yakışmadı filan diye ilk halini hatırlayın çok şükür diyin inanın gözünüze daha iyi gelmeye başlıycakAllah hepinize memnun olacağı mutlu olacağı operasyon sonuçları werir inş.

ayy yaa ne kadar sevindim senin adına .. inşallah ben de senin kadar rahat olurum bacaklarını görme şansım var mı foto koydun mu acaba. ben ankarada oturmuyorum ama ameliyat için gidicem ferruh bey dedin değil mi ? şimdi sana özel bi kaç soru sorucam ama sorun olur mu ki burda?

Back
X