slm palmodoro sen nerde ameliyat oldunn ben yeniyim henüz konuları toparlamaya kimin nerde ameliyat olduğunu anlamaya çalışıyorum
Kaas Allah mı söyletti ben ameliyat olmadım henüz sadece hayallerim de yaşatıyorum.çünkü eşimmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm palmodoro sen nerde ameliyat oldunn ben yeniyim henüz konuları toparlamaya kimin nerde ameliyat olduğunu anlamaya çalışıyorum
KIZLARRRRR kocaman kocaman fotoğraflar ekledim 4 tane. Herşeyi net görün diye :) Daha 29. günümdeyim ama ben 1 aylık diye takdim ediyorum size fotoğrafları. Dobra dobra yorumlarınızı bekliyorum, iyiyse iyi, kötüyse kötü... :)
Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...
Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...
serpil1983 geçmiş olsun canım.umarım hemen iyileşirsin.Bugün daha iyisindir heralde.Ama anlayamadım memnun olmadınmı görüntünden henüz çok erken değilmi karar vermek için.doktorun anlatmadı mı sana son hali anca şu olur,sen şunu hayal ediyorsun ama ben anca şu kadar yapabilirim falan demedimi.nasıl iş anlamadım.hemen gidip teslim mi olunuyor acaba doktora.ya kafayı yiycem ben napiyim eşimi karşıma alsam iyi olacak diye mutlu olamamaktan korkmaya başladım.doktor yeteneğini mi kaybetti yoksa o dediğim gibi o bacaklarına bayılıp da ameliyat olduğumuz arkadaşların bacakları gerçekten çok mu güzeldi önceki halleri?
amaanbe cok gecmis olsun,yag enjeksiyonu degil mi?Umarim bu son olur, ben de ikinciyi dusunuyorum ozelden kime yaptirdigini yazabilir misin? Bir de memnun musun su an onu merak ediyorum!
selamlar herkese. ben dün ikinci ameliyatımı oldum. genel anestezi ile yapılmadı ona çok mutlu oldum, konuşa konuşa yaptı doktor:) bu seferki daha kolay oldu, akşam çıktım hastaneden kalmadan, zaten birinciye göre çok ufak bir operasyondu sanırım. bu sefer ağrı da çok değil haliyle, yürüyebiliyorum sadece merdiven zorluyor.
çok teşekkür ederim, hepimizin bir gün sorunu çözülmüş olur umarım. biraz önce özelden de bir arkadaşa yazdım, nihayetinde bunlar doktor, sihirli değneği yok ki vursun düzeltsin. keşke böyle bir yöntem olsa:) olabileceğin en iyisine razı olmak lazım.amanbee çok geçmiş olsun,sessiz sedasız yaptırdın ameliyatı.geçmiş olsun canım.ama senin bacakların zaten güzeldi tabi ben çok öncki halini gördüm yeni resmini koyarsın artık..bizi unutma sakın