Bacak dolgusu yaptıran var mı?

keşke çok sağol canım , umarım benim bacaklarım da seninki kadar güzel olur ama benimkiler bayağı ayırık ve parantez üstelik dizler de birleşmiyor :(

KIZLARRRRR kocaman kocaman fotoğraflar ekledim 4 tane. Herşeyi net görün diye :) Daha 29. günümdeyim ama ben 1 aylık diye takdim ediyorum size fotoğrafları. Dobra dobra yorumlarınızı bekliyorum, iyiyse iyi, kötüyse kötü... :)

Bu hali bana ölçü değil ilk halini görmedikçe çünkü şu ana harika görünüyorlar .bu duruma doktor harika iş çıkartmış deyip koşa koşa o doktora gidiyoruz...Arkadaşlar ilk resimlerinizi koyun lütfen keşkenin,tekbenmiyimin ilk hallerini bilmiyoruz bazı kişiler bacakların da mükemmeli arıyorlar yaptırıyorlar gerçekten mükemmel görünüyor ama bizim durum vahim olduğu için onlarınkine benzemeyince hayal kırıklığı,eziyet,masraf üst üste geliyor..keşke güle güle kullan bacaklarını bayıldım canım.

Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...

blomma hem ruh halim hemde kafamın karısıklıgı unutturdu bana kim ne yaptı silikonmu yag mı hangi doktor vs.... ben cuma öğlen silikon ameliyatı oldum ve bugun biraz daha iyiyim ama hala acı cekiyorum yürürken. ve aynanın yanından gecerken içim acıyor sanki bacaklarım kalınlastı ama iç oyuk hala duruyor,dışa kavis aynı yani sekil deiişmedi sadece kalınlastı ama eğrilik aynı yazarken bile ruhum daralıyor sen neden cıkartmak istedin silikonları? :( gercekten o kadar üzgünüm ki neden böyleyiz biz neden istediğimiz gibi gitmiyor madem herseyin bi bedeli var biz hem maddi hem manevi bu bedeli fazlasıyla ödemedik mi?? :(

Güzel arkadaşım,kendini perişan ettin,sana yorum yazmadım çünkü gene aynı şeyleri yazıp kişi kalabalığı yapmak istemedim.geçen gece kızımla baktık gene hatta ilk telefondan girdik iyi göremeyince koşa koşa bilgisayarı açtık.Bak arkadaşım dün alışverişe çıkmıştım ve inan eve içimin yağları eriyerek hiçbirşey almadan döndüm.size yemin ederim ben yaşı 40 üstü biri olarak dolabım da iki sıradan başka kıyafet yok ve hepsi kot.ve şuna inan blooma eğer bacaklarım seninki kadar güzel olsaydı şimdiye yeni gardolap almıştım kendime.kızım bir türlü anlayamıyor senin bu mutsuzluğunu ve bende.bu görüntüne belki ben hiçbir zaman ulaşamıycam belkide buradaki yazıları takip eden bazı arkadaşlarda ulaşamayacaklar.seninki kadar olması için neler vermezdik.Sadece şunu belirtiyim sana yazdım ama burdaki arkadaşlarada fikir olsun diye yazıyorum.bileklerine yağ enjekte ettir ve bunun için acele etmene gerek yok buraya dönene kadar idare et ve eteklerini kotlarını rahatca giy.hafif dizinin üstünde etekler giy ve dar kot,çizme.dizlerin çok güzel duruyor onları göster çünkü bacaklarını orantılıyor üst kısımların görünmesi.tayt giyip diz üstünün daha üstünde tunikler ve altına çizme yada babet harika görünür eminim.Arkadaşlar blooma o kadar hoş bir hanım ki anlatamam.Allah ona çok güzel bir yüz vermiş.üzüntü o güzel gözlerine yakışmaz blooma sen hep gül canım.

Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...

Bacaklarına bayıldım...Etek giyememek mi? o Kadar yakışırki eşimede gösterdim çok beğendi çok doğal duruyormuş silikon dedi. İnanılmaz güzel duruyor iyi düşün tekrar bak...elbette senin nasıl istediğin önemli mutlu olman önemli...tekrar acı çekeceksin...Çok Çok beğendim kısa etek elbise tayt çok çok yakışır...iyi düşün

serpil1983 geçmiş olsun canım.umarım hemen iyileşirsin.Bugün daha iyisindir heralde.Ama anlayamadım memnun olmadınmı görüntünden henüz çok erken değilmi karar vermek için.doktorun anlatmadı mı sana son hali anca şu olur,sen şunu hayal ediyorsun ama ben anca şu kadar yapabilirim falan demedimi.nasıl iş anlamadım.hemen gidip teslim mi olunuyor acaba doktora.ya kafayı yiycem ben napiyim eşimi karşıma alsam iyi olacak diye mutlu olamamaktan korkmaya başladım.doktor yeteneğini mi kaybetti yoksa o dediğim gibi o bacaklarına bayılıp da ameliyat olduğumuz arkadaşların bacakları gerçekten çok mu güzeldi önceki halleri?

serpil1983 geçmiş olsun canım.umarım hemen iyileşirsin.Bugün daha iyisindir heralde.Ama anlayamadım memnun olmadınmı görüntünden henüz çok erken değilmi karar vermek için.doktorun anlatmadı mı sana son hali anca şu olur,sen şunu hayal ediyorsun ama ben anca şu kadar yapabilirim falan demedimi.nasıl iş anlamadım.hemen gidip teslim mi olunuyor acaba doktora.ya kafayı yiycem ben napiyim eşimi karşıma alsam iyi olacak diye mutlu olamamaktan korkmaya başladım.doktor yeteneğini mi kaybetti yoksa o dediğim gibi o bacaklarına bayılıp da ameliyat olduğumuz arkadaşların bacakları gerçekten çok mu güzeldi önceki halleri?

canım öncelikle bende hiç yağ yoktu ve bacaklarım gercekten cok inceydi. hem ince hem eğri. dr en kucuk silikonuc koymus ama zaten bunu ben muayeneye gittiğimde söylemiştim en kucuk cc silikon istediğimi cunku iç kavisteki boşluk kapanınca benim sorunum çözülcekti yani görüntü ( ) böyle iken I I böyle olcaktı. ama sadece diz kapağım altında hafif bi kapanma var asagıya dogru yine kavisli iniyor bileklerime dogru. :( ameliyattan sonra dr kas ve kemiklerimin gercekten cok ince oldugnu silikonu cok zor yerleştirdiğini söyledi. yani zorlu bi operasyondu ki normalden bir gece fazla hastanede kaldım düşünün nasıl ağrılar cektim ki cesaret edemedim eve gitmeye :( bunun bedeli 210 lira ayrıca. şu an ayaga kalkıyorum topukluyla ama tam geremiyorum bacagımı hala hafif çömelir durumdayım yani. ve bu durumda baktıgımda bacaklarım hala parantez ve içim acıyor gercekten :(:50::43:

blommacım aceleyle karar verme lutfen. bacakların kotu degil. etek giy gonul rahatlıgıyla..
serpilcim cok uzuldum. belki sana kotu geliyodur. daha cok yeni. belki bekledikce guzellesir

gelelim banaa. ya ben memnun degilim :43: dısa dogru kavisli bacaklarım.inceliyo sanki giderek ic kısımlar. eski halinden farkı yok gibi. yani cok az ic kısımlar dolmus o kadar.onlar da iice erirse fark kalmıcak. yine aynı bacak gibi gorunuyo gozume. bu halde giyemicem yine dizde dizustu etek :50: hala agrılarım var. dayanılamayacak gibi deil. bugun ise geldi. arada yuksege koyma ihtiyacı hissediorum..sag bacak bilege yakın yerde sertlik var. ctesi olsa da gorunsem bi

amaanbe cok gecmis olsun,yag enjeksiyonu degil mi?Umarim bu son olur, ben de ikinciyi dusunuyorum ozelden kime yaptirdigini yazabilir misin? Bir de memnun musun su an onu merak ediyorum!

Teşekkür ederim. Evet yağ enjeksiyonu yine ben slikon hiç düşünemedim nedense. Son oldu zaten benim açımdan, doktor çok açıklayıcı çünkü. Ben İstanbul'da yaşamadığım için resim gönderebilmiştim, ameliyattan önce gerçek halini görebildi sadece, zaten düzeldiğini ameliyata bile gerek olmadığını ama beni rahatsız eden yeri derimin izin verdiği ölçüde dolduracağını söyledi. Ben kemiğin hemen üst tarafına takılmıştım içe doğru, oraya biraz daha eklendi. Diz içlerinden daha fazla alınırsa gülererinki gibi çukurluk oluşacağını falan ayrıntılarıyla anlattı, ki zaten ben diz içlerinin halini beğenmiştim daha fazla alınması gelmemişti aklıma. Yani benim bacağıma -zarar da vermeden- yapılabilecek herşey yapıldı. Memnun muyum zaten ilk ameliyatta da memnundum eskisinden daha iyi olmuştu ama benim hep sorduğunuz ölçü, etek giyebileceğim şekilde değildi çünkü kendimce sıkıntılarım var iç sıkıntısı diyelim mesela benim işyerindeki masam bile kitap gibidir herşey simetrik yerli yerinde falan:)) yani benim bacağım gerçekten güzel denilebilecek kadar güzel değilse o eteği giymesem de olur ki giymemek daha mantıklı olur. ikinci ameliyatı olduğum için de memnunum en azından kafama takılı kalmayacak ikinci ameliyatı olsam daha iyi olur muydu diye düşünmeyeceğim, bildiğim şu ki benim için olduğu olacağı bu kadar daha fazlası yok.
Bir de biz takılıyoruz ama doktorun söylediği birşeyi paylaşmak istedim özellikle son günlerde yazdıklarınızı okuyunca, dr der ki hastanın kafasında kendi bacağına ait bir görüntü var (eski görüntü yani), bacak düzeldikten sonra kafadaki görüntünün değişmesi çok zor oluyor.

amanbee çok geçmiş olsun,sessiz sedasız yaptırdın ameliyatı.geçmiş olsun canım.ama senin bacakların zaten güzeldi tabi ben çok öncki halini gördüm yeni resmini koyarsın artık..bizi unutma sakın

Arkadaşlar ben arkadaşlık isteği neden gönderemiyorum acaba bi fikri olan var mı? Ipek_ce ye ve kafayıyemişdüşlere göndermek istiyorum ama boş bi sayfa açılyo...

Bacaklarının şekli için üzülen ve pişman olan arkadaşlar..daha iyisini istemekte haklısınız ama eski halinin iyisiyse buna bile şükredin..ben bu hafta 2 senedir ilk defanişanlımla alışverişe çıktım içinde bulunduğum duyguların tarifi yok zaten bi mağazadan 2 saatte zor çıktık hep düşündüm ne alsam nasıl alsam arayıp bulana kadar bana göre olanı ee sinir oldu haliyle..ee güyün diye verdiği şeyler oldu çoğuna beğenmedim ben bunu dediysemde o kadar şey içinde illa bişeyler denemek zorunda kaldım ve hiç bişeyin yakışmadığını gördü ben bacakalrımdan dolayı die anlamasın die hep bacaklarımı bitişik tuttum zaten ve burda arkadaşların bahsetğiği gibi bacaklarımı kendim kalın bişeyler yapıştırarak biraz düzgün bi görüntü aldırmaya çalıştım..ama hiç rahat değildim gün rezil oldu ve bu durum için bi kere daha hırslandımm..kötünün iyisi bile olmuşsa lütfen yetinin..ben kabanlara baktım onlar bile yakışmıyor çünkü basenlerde orantısız bi genişlik var ayrıca üst bacakta da çıkıntı..unutmayın beterin beteri var..benm bacaklarım meeko nun kilere çok benziyo benmkinden daha kötü halde olan yoktur gibi geliyo bana...burda ameliyat olan arkadaşların hepsininde bacakarında gözle görülür iyi gelişmeler var..kendinizi gereksiz üzüyorsunuz...

selamlar herkese. ben dün ikinci ameliyatımı oldum. genel anestezi ile yapılmadı ona çok mutlu oldum, konuşa konuşa yaptı doktor:) bu seferki daha kolay oldu, akşam çıktım hastaneden kalmadan, zaten birinciye göre çok ufak bir operasyondu sanırım. bu sefer ağrı da çok değil haliyle, yürüyebiliyorum sadece merdiven zorluyor.

AMAANBE çok şaşırdım. İkinci operasyonu düşündüğünü bilmiyordum. Söylediysen de gözümden kaçmış. Ne değişiklik oldu bacaklarında, silikon mu taktırdın? Geçmiş olsun... Bu sefer kolay atlatmana sevindim :)

palmadoro abla sen gordun mu benimkileri? sen olsan bu bacaklarla etek giyer misin? belki zaman icinde bunlar da eriyecek daha orası da belli deil :50:

Son düzenleme:
amanbee çok geçmiş olsun,sessiz sedasız yaptırdın ameliyatı.geçmiş olsun canım.ama senin bacakların zaten güzeldi tabi ben çok öncki halini gördüm yeni resmini koyarsın artık..bizi unutma sakın
çok teşekkür ederim, hepimizin bir gün sorunu çözülmüş olur umarım. biraz önce özelden de bir arkadaşa yazdım, nihayetinde bunlar doktor, sihirli değneği yok ki vursun düzeltsin. keşke böyle bir yöntem olsa:) olabileceğin en iyisine razı olmak lazım.

Gafebesi bacaklarına baktım sana yemin ederim senin gibi olsaydı bacaklarım şuan yemek yapıyor olmazdım,alışveriş merkezlerinin indirim reyonlarındaki eteklerin hepsini toplamaya gitmiş olurdum.siz çok şanslısınız bence erkenden mutlu olmaya başladınız ben 40 ı geçtim hala mutsuzum.Lütfen mükemmeli aramayın bu halinizle çok güzelsiniz, burada ameliyat olan kimse Azra Akın olamaz.kısaca manken bacağı olmaz.senin bacakların ödem yapmış bence özellikle sağdaki.biraz bekle 2 ay lazım düzelmesi için.için rahat giy etekleri,taytları çok beğendim valla.

Back
X