Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok uyanık gördüm seni:9::9: Yarın doktoru arayacağım.Ve sanırım en kısa zamanda kafamda birşeyler oluşsun diye de gideceğim.Sende gel beraber gidelim.:1:[/QUOT

bacakların niye düzellmesin ki. bacak çıkıntılarınıda mutlaka aldır bence benim dış kısımdaki çıkıntılar komple alındı daha sonra silikon takıldı.yoksa bacak arası doldurulduğu zaman çok kalın durur.şimdi benim dış kısımları dümdüz.

Çok uyanık gördüm seni:9::9: Yarın doktoru arayacağım.Ve sanırım en kısa zamanda kafamda birşeyler oluşsun diye de gideceğim.Sende gel beraber gidelim.:1:[/QUOT

bacakların niye düzellmesin ki. bacak çıkıntılarınıda mutlaka aldır bence benim dış kısımdaki çıkıntılar komple alındı daha sonra silikon takıldı.yoksa bacak arası doldurulduğu zaman çok kalın durur.şimdi benim dış kısımları dümdüz.

Şimdide samiminin doktorunu beğenmeye başladım.Dış kısımlarını istanbulda alan bir doktor duymadım ben.:14:

Canım sana mesaj çekmek istedim ama mesaj kutun doluymuş.:31:

Şimdi hotmailimden eski bir mailimi buldum.Ünlü bir doktor hatta adı burda da ara ara geçti.Muayene ücreti yokmuş.Ve kredi kartına 6 taksit yapabilirim demiş bana. Aşırı derece sıcak kanlı bir doktor.

Şimdi hotmailimden eski bir mailimi buldum.Ünlü bir doktor hatta adı burda da ara ara geçti.Muayene ücreti yokmuş.Ve kredi kartına 6 taksit yapabilirim demiş bana. Aşırı derece sıcak kanlı bir doktor.

samiminin doktorundan mı bahsediyosun canım bende kendisine gittim muayene olmaya çok tatlı işinin ustası bir doktor olduğunu duydum fiyat da aldım üstelik

sevcan nerelerdesin?
Senin ameliyatın bu cumaydı değil mi?

buradayım arkadaşım bu cumaydı da benm özel bi durumum olabilir diye doktorun asistanını aradım oda doktorla görüşeyim dedi cuma günü geri dönemdi dün tekrar aradım aa evet dedi anestezi doktoruyla görüşeyim dedi..hala cvp vermedi..özel dönemlerde operasyon olunabilir mi diye? Birazdan tekrar arayacağım bakalım inşlh konuşmuş ve netleştirmiştir...

olur mu öyle şey canım istediğin kadar soru sorabilirsin seve seve cevaplarım , ama göreceksin çok basit bir ameliyat , benim dizlerimden diz içlerimden göbekten ve belimden alındı yağ , çok az çıkmış onun için bileklerime hiç koyamadı yukarılara da fazla kopyamadı , 60 kilo olup sene sonuna doğru tekrar gideceğim :(

arzuxx, başından sonuna kadar anlatır mısın? tekbenmiyim çok uzun bi şekilde anlatmıştı...sende yanlız geldin operasyondan önce hangi testler yapıldı..anestezi doktoru nasıldı..operasyona nasıl gittin..odadan ameliyathaneye giderken bayıltmaları güzel çünkü ameliyathaneyi görüp vazgeçebilir yadaorada kalpten gidebilirm..ameliyathaneyi görmemem lazım :)))...sonrasında ne zmn kendine gelmeye başladın..kendine yeni yeni gelmeye başlarkenki zamanalrı hatırlıyor musun? kendine geldikten sonrası nasıldı? ağrı durumun nasıldı? hastanede kaldın mı hatırlamıyorum ama hastane de 1 gece kalmak için ayrıca ücret çıkarıyorlar mı? bana 1 gece hastanede kalman gerekebilir dedi doktor..yapılacak işlem fazla olduğu için..ertesi gün kendini nasıl hissedyordun? ağrı sızı tam olarak nerelerde ve nasıldu? ameliyat sonrası ne zmn ayağa kalkabildin? yanında biri olması gerekiyor mu? wc ihtiyacını kolay halledebildin mi? çok fazla morluk var mı bacakalrında ve yağ alınan bölgelerde? bantları kaç gün sonra çıkarabiliyoruz? operasyondan kaç gün sonra banyo yapabiliyorz?

buradayım arkadaşım bu cumaydı da benm özel bi durumum olabilir diye doktorun asistanını aradım oda doktorla görüşeyim dedi cuma günü geri dönemdi dün tekrar aradım aa evet dedi anestezi doktoruyla görüşeyim dedi..hala cvp vermedi..özel dönemlerde operasyon olunabilir mi diye? Birazdan tekrar arayacağım bakalım inşlh konuşmuş ve netleştirmiştir...

Benim bahsettiğim doktor İstanbulda yani Samiminin doktoru değil.

Özel günlerde ameliyat yapılmıyormuş.Bu bahsettiğim doktor sitesinde yazmış.Ojeleri bile çıkarıyorlarmış ameliyatta..

Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.:5:

Özgürdü bacaklarında çok fazla bir sorun yok çok basitçe halledilebilir seninki, bizler napalım ta üstten yani kalçadan aşağıya kadar ayırık :(

Özgürdü bacaklarında çok fazla bir sorun yok çok basitçe halledilebilir seninki, bizler napalım ta üstten yani kalçadan aşağıya kadar ayırık :(

Doktor araştırdıkça kafam karıştı.Kim yaparım derse koşa koşa ona gidecek durumdayım.:27: İnşallah dediğin gibi olur.Benim sanırım üst bacağım daha ince olsa aşağısıda okadar kötü görünmeyecek.Foto ekleyebilirmisin.Aradaki farka bakalım.

Back
X