Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.![]()
:))) özgürdü bacaklarımız seninler tıpa tıp aynı hadi sen yaptır sonra da ben :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.![]()
:))) özgürdü bacaklarımız seninler tıpa tıp aynı hadi sen yaptır sonra da ben :)))
Çok uyanık gördüm seniYarın doktoru arayacağım.Ve sanırım en kısa zamanda kafamda birşeyler oluşsun diye de gideceğim.Sende gel beraber gidelim.
[/QUOT
bacakların niye düzellmesin ki. bacak çıkıntılarınıda mutlaka aldır bence benim dış kısımdaki çıkıntılar komple alındı daha sonra silikon takıldı.yoksa bacak arası doldurulduğu zaman çok kalın durur.şimdi benim dış kısımları dümdüz.
purplecity bende dahil olmak isterim grubunuza
Çok uyanık gördüm seniYarın doktoru arayacağım.Ve sanırım en kısa zamanda kafamda birşeyler oluşsun diye de gideceğim.Sende gel beraber gidelim.
[/QUOT
bacakların niye düzellmesin ki. bacak çıkıntılarınıda mutlaka aldır bence benim dış kısımdaki çıkıntılar komple alındı daha sonra silikon takıldı.yoksa bacak arası doldurulduğu zaman çok kalın durur.şimdi benim dış kısımları dümdüz.
Şimdide samiminin doktorunu beğenmeye başladım.Dış kısımlarını istanbulda alan bir doktor duymadım ben.![]()
[/QUOT
Canım sana mesaj çekmek istedim ama mesaj kutun doluymuş.![]()
Şimdi hotmailimden eski bir mailimi buldum.Ünlü bir doktor hatta adı burda da ara ara geçti.Muayene ücreti yokmuş.Ve kredi kartına 6 taksit yapabilirim demiş bana. Aşırı derece sıcak kanlı bir doktor.
sevcan nerelerdesin?
Senin ameliyatın bu cumaydı değil mi?
olur mu öyle şey canım istediğin kadar soru sorabilirsin seve seve cevaplarım , ama göreceksin çok basit bir ameliyat , benim dizlerimden diz içlerimden göbekten ve belimden alındı yağ , çok az çıkmış onun için bileklerime hiç koyamadı yukarılara da fazla kopyamadı , 60 kilo olup sene sonuna doğru tekrar gideceğim![]()
buradayım arkadaşım bu cumaydı da benm özel bi durumum olabilir diye doktorun asistanını aradım oda doktorla görüşeyim dedi cuma günü geri dönemdi dün tekrar aradım aa evet dedi anestezi doktoruyla görüşeyim dedi..hala cvp vermedi..özel dönemlerde operasyon olunabilir mi diye? Birazdan tekrar arayacağım bakalım inşlh konuşmuş ve netleştirmiştir...
Benim bahsettiğim doktor İstanbulda yani Samiminin doktoru değil.
Özel günlerde ameliyat yapılmıyormuş.Bu bahsettiğim doktor sitesinde yazmış.Ojeleri bile çıkarıyorlarmış ameliyatta..
Benim bahsettiğim doktor İstanbulda yani Samiminin doktoru değil.
Özel günlerde ameliyat yapılmıyormuş.Bu bahsettiğim doktor sitesinde yazmış.Ojeleri bile çıkarıyorlarmış ameliyatta..
Özgürdü bacaklarında çok fazla bir sorun yok çok basitçe halledilebilir seninki, bizler napalım ta üstten yani kalçadan aşağıya kadar ayırık![]()
Özgürdü bacaklarında çok fazla bir sorun yok çok basitçe halledilebilir seninki, bizler napalım ta üstten yani kalçadan aşağıya kadar ayırık![]()
özgürdü bacaklarında çok fazla bir sorun yok çok basitçe halledilebilir seninki, bizler napalım ta üstten yani kalçadan aşağıya kadar ayırık![]()