Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eski resim özellikle istenir haberin ola arzuuuu.....bak karar vercez sayende yap bir iyilik eskileride koy..
KEŞKE hani senin eski resimler arkadaşımm.yeni ve eski bekliyoruz lütfen eski günlerinizi hatırlayın sizde burda çığırıyordunuz resimmmm,resiiimmmmm diye :))

kızlar bir saatimi ayırp bütün işleri detaylı detaylı yadım göndere bastığımda yazdıklarım gitmedi ve hata verdi , yazdıklarım kayboldu boşuna yazmışım okadar şeyii :( . becerebilirsem akşam yine deneyceğim resim atmayı, hep hata veriyor telden bilgisayara resimeri atmaya çalışırken :(

canım eşim resim yüklememe izin vermiyor ama istersen sende izmirdemişsin benim kontrolüm olduğu gün sende gel doktora orda görürsün.

arkadaşlar bazen hata olabiliyor yazarken yollamıyor,hemen sayfanıza geri dönüp yazdıklarınızı kopyalayıp yeni bir sayfa açıp yapıştırın,ben öğrendim artık öyle yapıyorum.

canım eşim resim yüklememe izin vermiyor ama istersen sende izmirdemişsin benim kontrolüm olduğu gün sende gel doktora orda görürsün.

evet süper olur gelmek isterim allah nasip ederse ne zaman kontrolün ben 12 den sonra gelebilirim hafta içi uygun mu sana acaba ?

evet süper olur gelmek isterim allah nasip ederse ne zaman kontrolün ben 12 den sonra gelebilirim hafta içi uygun mu sana acaba ?

canım ben kontrolümü öne çektim 13 mart salı günü saat 2 de orda olmam lazım.sende ayarlayabilirsen orda buluşuruz :)))

arkadaşlar resim görmek istiyoruz lütfen operasyondan önce ve sonrası diye yüklermisiniz : ) birde arkadaşlık tekliflerini kabul edermisiniz göremiyoruz da:50:

KAAS merhaba sen izmirden gelecetin değil mi? bi de kızlar ameliyat grubumuz ne alemde ortada kimse yok galiba. indirimden yararlanmak istiyorsak bunu artık netleştirelim kimler katılmak istiyor lütfen yazın

allah nasip ederse ordayım bir de bakarsın bende operasyon için gün alırmışım:)) tam olarak sana ne yapıldı yazarmısın ?

belli mi olur nasip bu işler:) bana yapılan işlem bacak dış çıkıntıları komple alındı yani önce bacağım inceltildi daha sonra silikon takıldı.

KAAS merhaba sen izmirden gelecetin değil mi? bi de kızlar ameliyat grubumuz ne alemde ortada kimse yok galiba. indirimden yararlanmak istiyorsak bunu artık netleştirelim kimler katılmak istiyor lütfen yazın

evet izmirden gelicektim ama cesaret edemiyorum benim iki çocuğum var onlarıda almak durumundayım izmirde samimi ile 13 martta görüşüp onun doktoruna yaptırıcam büyük ihtimalle zaten samiminin doktoruna daha önce muayene oldum ve neler yapılması gerekli anlatmıştı büyük ihtimal bu ay biter bu iş cesaret edersem birde ben slikon istemiyorum dış bacak yağlar alınması gerekli tam dizin alt oyuk bölümüne konulmasını isteyeceğim bakalım sonuç ne olacak

ameliyatıma daha 2 hafta var kızlar ama ben anesteziden korkuyorum :((

benim 3 gün kaldı
ben artık korkmuyorum , daha doğrusu düşünmemeye çalışıyorum
ama bu ameliyatı tüm arkadaşlarımdan ve iş arkadaşlarımdan gizlediğim için yine de içimde minik bir korku yok değil
sanki herkes bilse onların enerjisiyle bana kötü hiçbir şey olmazdı gibi geliyor

Allah yardımcın olsun arkadaşım. benim ameliyatım uzun sürecek kızlar. anesteziden uyanmak zor olur mu acaba çünkü ben 2 operasyon bir arada düşünüyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım. benim ameliyatım uzun sürecek kızlar. anesteziden uyanmak zor olur mu acaba çünkü ben 2 operasyon bir arada düşünüyorum

amin canım
bu ameliyat zaten ort 4 saat kadar sürüyor bildiğim kadarıyla
ama senin işlemin az olur o yüzden sanırım en fazla 2 saat sürer

diğer operasyonu başka güne planlamanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back
X