arzuxx benm yazdıklarıma cevap vermiyorsun arkadaşımm sebep var mı????
hiç öyle şey olur mu canım , merak etme az sonra hepsini anlatacağım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzuxx benm yazdıklarıma cevap vermiyorsun arkadaşımm sebep var mı????
temizledim canım atabilirsinCanım sana mesaj çekmek istedim ama mesaj kutun doluymuş.![]()
canım eşim resim yüklememe izin vermiyor ama istersen sende izmirdemişsin benim kontrolüm olduğu gün sende gel doktora orda görürsün.
evet süper olur gelmek isterim allah nasip ederse ne zaman kontrolün ben 12 den sonra gelebilirim hafta içi uygun mu sana acaba ?
canım ben kontrolümü öne çektim 13 mart salı günü saat 2 de orda olmam lazım.sende ayarlayabilirsen orda buluşuruz :)))
allah nasip ederse ordayım bir de bakarsın bende operasyon için gün alırmışım:)) tam olarak sana ne yapıldı yazarmısın ?
KAAS merhaba sen izmirden gelecetin değil mi? bi de kızlar ameliyat grubumuz ne alemde ortada kimse yok galiba. indirimden yararlanmak istiyorsak bunu artık netleştirelim kimler katılmak istiyor lütfen yazın
ameliyatıma daha 2 hafta var kızlar ama ben anesteziden korkuyorum(
Allah yardımcın olsun arkadaşım. benim ameliyatım uzun sürecek kızlar. anesteziden uyanmak zor olur mu acaba çünkü ben 2 operasyon bir arada düşünüyorum